DINNER IS READY

 
Middag! Hittade något fläskkött i frysen som jag tinade upp och stekte tillsammans med morötter, torkat chili, vitlöksklyfta, grädde, fraiche, viltfond och salt och peppar. Haha det ser typ ut som kyklingen jag gjorde igår? Måste bli mer fantasifull nu.

MUST GO ON

Haha, älskar att jag ser ut som en liten spännis på de översta bilderna, men jag stretchar faktiskt. ehe. 
Det gick bra att träna idag, bortsätt ifrån att jag inte hade ätit innan sedan frukost. Det kändes. Jag gör så jävla fel i att jag inte äter, men jag är verkligen inte hungrig och tyvärr börjar det märkas på min kropp. Jag vet egentligen inte om det har med det att göra, men jag antar det. Jag har humörsvängningar, är trött och nu har jag även börjat sova oroligt. This is not good. Jag måste börja med fasta rutiner när det gäller mat, det här är inte bra i längden. 
 
Jag önskar bara att jag kunde äta mer, att jag vore sugen. Jag vill träna och vara nyttig. Inte håll på såhär. Efter middagen unnade jag mig även kladdkaka. Nu håller jag på att dö i kramper. Kul liv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖR JAG VILL BARA HA EN STUND MED DIG

 
Såhär ser jag ut denna regniga dag. Pysoutfit från HM. Nuff said.
 
 
 

CUZ IM FALLING

Dax att sova. Imorgon blir det en dag med massa "måsten". Eller ja, två. Men jag tycker inte om att ha saker jag måste göra.
Jag måste springa på stan på mitt fika för att leta en potentiell present och sedan ska jag till tandläkaren 17:40. Okej, jag har inget att grina över. Är bara trött. 
Så dax att sussa och be till gud att jag slipper se en kuse på golvet när jag stoppar i laddaren i mobilen..
 
Jag kan ju hller inte bryta på traditionen att lägga upp en crapig mobilbild. Så här kommer en efter jag hade tränat klart tidigare idag. Mycket träningsbilder idag, javisst. 
 
Godnatt.
 
 
 

REMEMBER ME

Mja, jag säger det redan nu. Självklart smakade jag av kladdkakan.. ganska mycket, medans jag kollade på The Notebook för första gången. So sad. Nä, men gud vilken vacker film, den var så vacker att jag vart tvungen att äta. Nu mår jag illa och vill bara spy.. whyy.
Sedan så testade jag mitt vaniljte för första gången idag. Kan vara ett av dom godaste jag har druckit och att det bara har legat i mitt skafferi helt oberört? Tokigt.
 
 

BAKE IT BABY

Hihi, jag bakade min älskade Daimkladdkaka ikväll endå. Dock så känner jag nu att jag inte ens är sugen.. Får helt enkelt äta den en annan dag i värsta fall, men det här är utan att tveka, den godaste kladdkakan jag vet. Så det vete tusan om jag kan hålla mig ifrån den! Den är väldigt seg och inte alls så mycket kladdig, men jag föredrar faktiskt det i dessa fall. Sedan med daimen på toppen som smälter och sedan stelnar lite ger kakan en extra smarrig smak!
Den är också väldigt enkelt att göra och alla ingredienser man behöver har man oftas hemma.
 
 
 

FOOD

Gud vilken god middag det blev ikväll. Stekte kyckling tillsammans med morötter, torkad chili, pinjenötter, vitlöksklyftor, lite grädde och creme fraiche. Mm! Nu är jag mätt, nyduschad och doftar jordubbe. Trevligt. Jag har även fluffat upp kuddarna i soffan och tagit på mig juicy-dressen. Ska dock stiga upp härifrån snart, måste gå och köpa snus och mja, det blir 3 daim till kladdkakan med som jag ska baka! Hihi det ska bli så jäkla gott. 
 
 
 
 

PAIN IS JUST WEAKNESS LEAVING YOUR BODY

Fan vad glad jag är. Tränade hela kroppen ikväll och jag kan knappt gå nu haha.. Och jag hade rätt, nu är jag inte alls sugen på något sött, eller okej, det skulle ju inte skada med en bit daimkladdkaka, men jag tror jag skippar det. Jag vet ju att jag kan? Får se vad jag känner efter middagen..
 
Jag måte säga att det är en sådan jäkla skillnad på min kropp nu och i vintras. Då var jag 12kg tyngre och åt ohälsosamt, ok, det kanske jag gör nu också på ett sätt, men jag är iallafall mindre nu och mer vältränad. Jag tänkte ta och slänga upp en bild på hur jag såg ut då och nu någon gång, kanske ikväll, vem vet?
 
 
 
 
 
 

- UNKNOWN

 
 
Såhär ser jag ut innan mitt lilla träningspass. Nu kör vi, all in, sedan blir det en dusch och nedkryp i en av Juicy-dressarna. Fan vad trevligt. 

PRINTEREST

Om det är något jag är helt fast för så är det Printerest! Jag kan sitta i flera timmar och kolla på bilder och olika Quotes som jag sparar ner till min egen Board. Här finns den, om någon skulle vilja ha något att göra i några timmar. ehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

PUT SOME SUGER ON ME

Gud, det här är inte bra. Jag börjar få en sådan abstinens efter socker. Jag äter så jäkla lite rent socker på en dag, i stort sett ingenting alls. Jag äter mina två vita mackor på jobbet med lite rökost, smör och gurka. Sedan äter jag inte förens jag kommer hem och då blir det oftas nå keso, stekt kyckling osv, sedan är det klart. Kan det vara för att jag åt pasta i förrgår och ris igår? Om inte annat så är min magge väldigt svullen. Beror ju på alla kolhydrater.. Sen så bjöds det på fika på jobbet idag, jag missade alla sötsaker (såklart) men fick mig en liten toastmacka. Haha, jag vart så sötsugen så att jag tom roffade åt mig marsipanrosen som hade suttit på tårtan och nu kan jag inte sluta tänka på godsaker. Daimkladdkaka, chokladpuddig med grädde, cockies, hemmagjord glass, kladdkakemuffins, aaah! Make it stop. 
Jag vill egentligen bara baka mig en kladdkaka och lägga mig och se en bra film. Kommer det att bli så? Just nu känns det inte alls långt borta. Jag kommer nog göra det. Ja. Jag ska fan göra det.
 
Sedan så sitter jag och funderar över middagen. Där finns det heller inget nyttigt på menyn. Pannkakor, amerikanska pannkakor, toastskagen, Max, haha vad händer med mig? Jag måste ha socker. SistA snusen är jag inne på nu också och bankomatkortet är hemma.. halleluja. 
 
Men egentligen, jag förtjänar fan lite mys med mig själv. En god middag, göra iordning kladdkakan, lägga sig i ett bad och sen tända lite ljus och trycka kladdkakan till någon pysig film. It's a date. Men bara för att göra det lite mer intressant så sa jag nog träna endå, innan jag börjar med middagen osv. Allt sug efter onyttigheter brukar ju som försvinna då, så förhoppningsvis slutar det med att jag hamnar i soffan med en god kopp te. We'll see. 

WE'RE RUNNING AT THE SAME GOAL

 
Såhär ser jag ut idag, rosa, vit och svart. Riktigt pysigt. Allt är från HM osv.
 
Sedan så upptäckte jag en grej. Jag har varit så jäkla osmart när det gäller att fota mina outfitbilder, tycker dom är halvkassa egentligen, kvalitén osv, så nu testade jag att använda mitt fasta 55mm. Mycket bättre! Jag är så nöjd. Nu gäller det bara att jag ställer in mitt stativ rätt, det ser ut som om att jag är så jäkla kort på mina bilder? Fast jag är ju faktiskt 172. Jaja, får ställa in det sen och aldrig röra den haha. 

KILL IT WITH FIRE

Måste få tillägga. 
Skulle plugga i laddaren till mobilen och släcka ner för att sova. Vad ser jag? En tusenfoting såklart.  
Jag har både haft fastighetsskötaren här som har tätat lisister och Anticimex som har sanerat. Jag blir så jävla less. "Kryper dom i det där så dör dom". In my ass. Dom frodas ju för fan. Innan man vet ordet av det så blir det någon jävla mutation som följd av detta, så det lär väl krypa ut någon gigantisk silverfoting eller nått.
Men jag freakade inte ur denna gång iallafall, jag börjar väl bli van antar jag? Drog bara efter en suck. Lite grinig är jag dock över att jag fick offra mitt kära vattenglas som den äckliga fotingen nu ligger krossad under. Den är död. Jag lever. Nu kan jag förhoppningsvis somna.

LOVE MY

Gud så jag har stökat ikväll. Först var jag och storhandlade sedan städade jag hela jäkla lägeheten. Torkade, dammade, la in alla rena kläder i garderoben, torkade ren kylen, damsög och donade. Sedan gjorde jag en riktig middag (tro det eller ej). Idag vart det kyckling-curry och risotto(?)ris samt lite keso till. Det var jävligt gott. Så nu är lägenheten i topptrim och jag är mätt. Och helt slut.
Efter allt stök så har jag bara legat i min älskade fristad och bara myst. Kollat klart på filmerna jag hade påbörjat och myst med Simba. Jag skippade dock träningen ikväll. I'll do it tomorrow. Yes, I will Mr.Frodo
Godnatt.
 
 
 

THE VIKING

 
 

DÄR PALMERNA BOR

 
Ny skjorta från Gina. Halsband och leggins från Nelly. Kängor från skopunkten.
 
Mitt liv spårar ur. Jag testade mina nya ansiktsprodukter imorse och såg att jag även fick med någon återfuktande grej i resekittet. Smetade på det efter ansiktstvätten och djuprengöringen och vad händer nu? Efter jag sminkat mig med min BB-cream som också är återfuktande? Jo, MIN HY ÄR FET! Jag är glansig. Jag ser förjävlig ut. Det syns extremt mycket på mitt ansikte på dessa bilder, men det har som tur lugnat ner sig en aning nu. Det är första gången i hela mitt liv som jag är glansig. Jag har aldrig haft det problemet tidigare som tur är. Men nu har jag det och det känns jättehemskt! Vill bara hem och tvätta av mig ansiktet och strö sand i det. Men Icke. Om 3timmar kan slutar jag så först då kan jag fly hem. 
Har lärt mig nu att jag ska totalt utesluta återfuktande medel på min hy. Det går inte hand i hand. Får bara hoppas att dom andra rengöringsgrejerna inte torkar ut min hy så jag får mer finnar och skit. Haha vilket dilemma. Fet, glansig hy eller finnar, pest eller kolera? 
Gud.
 

TIME TO SAY BACK OFF

Ligger äntligen i sängen med nytvättade lakan och rengjort ansikte, känns så skönt. Simba är även supertrött efter allt vårt bus, känns ännu skönare.
Jag har dock inte hunnit med så mycket annat alls idag, men jag anser att det är ok efter mitt lilla brake down jag hade. Nu mår jag bättre iallafall och kommer vara helt återställd och redo att möta en ny dag imorgon! Wey
 
Så imorgon blir det nya tag! Jag ska ta och inhandla lite smått och gott som är slut här hemma och sen blir det till att storstäda lägenheten, varenda liten vrå ska bli ren och fin. Efter det ska jag träna, tända ljus och lägga mig i ett varmt och skönt bad. Kanske jag även ska ta med mig datorn in i badrummet och kolla klart på någon av de två filmer jag påbörjat de senaste dagarna? Jo så blir det.
 
Nä nu är jag för trött. Kan väl tillägga att jag hade besöksrekord här idag igen, så jäkla tokigt. 
Godnatt.
 
 

GET A GRIP ON MYSELF

Dessa korniga bilder. Ja är man dum och inte ställer in ISOn manuellt så får jag väl skylla mig själv helt enkelt. Synd, för det här kunde ha blivit en mycket trevligare bild att titta på. Jaja. Till saken:
 
Jag älskar verkligen att beställa ifrån Apotea, fraktfritt och billigt, rekommenderas verkligen! Så nu ska mitt ansikte (som tror att jag har kommit in i puberteten igen) bli rent och fint. Glad blev jag även som fick med ett litet resekitt helt gratis, det blir perfekt när jag ska åka till Göteborg.
 
 
 
 
 
 
 
 

TAKE A SHOOT

Titta vad som kom med posten idag! Jag tog och beställde mig ett macrofilter och en Zebramönstrade axelrem då min förra gick sönder. 
 
Man skruvar alltså på detta filter för att komma närmare, jag gillar det. Istället för att köpa mig ett macro-objektiv för typ 3-4k. Visst, det kan man också göra, men jag börjar gärna med detta. Det kostade 99kr så det är ingen kostnad. Tyvärr så har jag aldrig någonsin fotat med riktig macro, så jag har mycket att lära. 
Jag tog dock en testbild på ett löv ute förrut och man kommer jääkligt nära. Ser framemot framtida bilder med min nya familjemedlem.
 
 
 
 
 
 

THE GOOD LIFE

 
 
Jag har nog aldrig ätit såhär mycket, haha! Hittade en stor bytta med den sista köttfärsen och spagetti, den var nog menad för två personer, men jag fick banne mig i mig allt! Sjukt ont i maggen min fick jag, men gott vare.

WASH AWAY

Det kommer bli så jäkla skönt att slippa se denna högen av smutstvätt varje morgon, varje lunch och varje kväll. 
Jag har dock inte börjat med någon middag, tror jag skippar det där med kyckling-curry, jag har som ingen energi kvar i kroppen. Kan nog ha med att göra att jag bara har ätit frukost idag vid halv 10. Hm. Glömde helt av lunchen. Jaja, får se vad jag slänger ihop. Jag måste erkänna att jag har god lust att bara dra på Daffys och köpa mig en pizza. Fast, nä. Måste vara varsam med pengarna. Yes, I must. 
 
 
 
 

WE CAN'T STOP

Så fort allt vänder, nu är jag glad igen. Haha, hormonrubbningar eller schizofreni? Eller helt enkelt en jäkligt kass dag. Tror på det med en kass dag. 
 
Funderar på om man kanske ska ta och laga sig någon riktig middag ikväll? Typ, koka ris och göra någon kyckling-curry-grej. Känns dock omständigt, speciellt nu när jag ska tvätta. Fast, det kan ju kanske gå om jag nu får skjuts till djuraffären, sprarar ju in några minuter då. Hm. "nått att tänka på"
 
Innan vi skulle bada efter tennisen i helgen. Glad Annelie.
 

FIGHT WITH POWER

Idag var dagen D. Idag hände det. Jag trodde att jag skulle slippa det, fast jag innerst inne visste att det inte var fallet. Det här vad det som gömde sig under toppen på isberget. Fan vad tokigt det här är. Har ingen lust att göra någonting, fast jag måste. Nä, det är bara att rycka sig i kragen antar jag? Tror jag ska avsluta den här depp-dagen med en sorglig film, få gråta ut och få saker ur systemet mer en i textform. Wey, fan vad jag ser framemot det. Verkligen.
Inte alls.

THE JOKE IS ON ME

Hm. Vem försöker jag lura egentligen? Eller gör jag ens det? Är jag helt ärlig eller lever jag i förnekelse och lögn? Det känns inte som det i vanliga fall, men nu gör det de. Jag antar att jag bara har en "down day", det är ju okej att ha det ibland. 
Just nu känns det bara som om att allt jag bygger upp bara rivs ner. Jag har gått ifrån att vara lugn och sansad till ett totalt nervvrak, okej, jag överdriver. Men jag är stressad och har ont i magen. Det här är inte okej, men det är väl bara att rida ut stormen antar jag. Snart blir allt bättre. 
 
Det bästa just nu är väl bara att tänka på positiva saker, som jag ser fram emot osv. Som att jag ska åka till Göteborg om 10dagar, min fina familj och mina underbara vänner, framtida resor och personer jag kommer möta längs vägen. 
 
Hm. Skönt det är att få ut alla tankar i text, bara det tog bort en 10kilos sten från ryggsäcken. 
Detta är anledningen till att jag gillar att skirva i en blogg, att få ur sig saker. 
 
/emotionella tjejen.

LIKE THE STARS

Det känns verkligen skönt att vara hemma igen. Så skönt att jag ställde mig och stekte Guldkorn i olivolja och toppade med krossad vitlök och flingsalt. Tog även och unnade mig en klick philadelphia på mackan också och en kopp varm te såklart. 
 
Åh, imorgon ska jag äntligen tvätta! Apprpå rymden osv. Nä, men jag ska äntligen få tvätta 18-22, bästa tiden på hela veckan och speciellt på en måndag. Glad Annelie. Då hinner jag även gå på djuraffären och köpa 10kg kattsand till Simba. yey. Ser verkligen fram emot att konka på det, yes I do Mr. Frodo. Jag ska fan unna mig ett bad imorgon också, sedan byta till nytvättade lakan som jag kan pysa ner mig i. Ja, så blir det. 
 
Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna, sedan är jag redo för sängen. 
Godnatt.
 
En bild på min prins när vi åkte tåg tidigare ikväll.
 
 

IM TRYNA RUN YOU DOWN

Det vart så jäkla varm efter att vi spelat, så jag, Julia och Linnéa drog till badplatsen i Alby för ett sista dopp för iår. Jag måste säga, jag brukar vara en badtjej men det var faktiskt lite halvkallt tom för mig. Så jag doppade mig och låg i vattnet i kanske 3min? Men det var trevligt. Julia hade med sig Tom&Jerry-kex som man åt som liten, så jag var nöjd endå. Gud, dom smakade och såg ut precis som när man själv var liten, tom leksaken i asken var likadan. fun fun fun
 
 
 
 

TAKE IT, IT'S YOURS

Haha, såhär såg jag ut när jag rockade tennisplanen tidigare idag.. Det var så jäkla varmt ute, det var nog sista sommardagen på det här året skulle jag tro. Tur man var ute och njöt av den. Det var dock inte så där överdrivet kul att spela i värmen, men det var bara att bita ihop.
 
 
 

PLAY BALL

Ja, tro det eller ej, men "today was the day". Vi hittade tennisplanen och jag har nu äntligen fått spela! Det tog ca 5 vägbeskrivningar och två stycken snälla tjejer som jag frågade efter vägen, men nu vet jag vart den ligger och jag kommer aldrig någonsin att glömma den. 
Det var verkligen kul att spela, men svårt. Det känns som om att det kommer ta några gånger innan man kommer in i det. Sedan så tog vi en massa fjantbilder under våra "pauser" (såklart), slänger upp dom snart. ehe.
 
Sedan så har jag ÄNTLIGEN ändrat storleken på bloggen så den nu är större och jag kan nu ladda upp bilder som är 900px istället för 700. Känns mycket trevligare om bilderna är större på någotvis. Trevlans. 
 
 
 
 
 

MAKE UP CAKE

Efter den trevliga middagen och hundpromenader så vart det tårta som min finis hade gjort. Den var så god och det bästa var att jag kunde ta hur stor bit jag ville, utan att behöva tänka på att det ska räcka åt någon annan.. haha..
 
Det vart dock inte så bra bilder på tårtan, jag är så jäkla kass på att få till bra bilder inomhus i dåligt ljus. Något jag verkligen måste förbättra, javisst. 
 
 
 

THERE GOES THE SUN

Efter att ha misslyckats med att hitta tennisplanen igen, så åkte jag hem och fräshade upp mig. Duschade, smörjde in mig och tog på mig rena kläder. Det var verkligen behövligt vill jag lova efter fredagens bravader..
Sen åkte jag vidare till min bff som hade gjort iordning en tvårätters middag (för jag hade fyllt år) plankstek på ballen i kvällssolen, det slår aldrig fel
 
 
 
 
 
 
 

KIDS

Så, jag lyckades alltså klämma ur mig ett ynka inlägg igår? Svagt, men jag får ju skylla på att jag var upptagen hela dagen och hade ont i huvudet. Men jag överlevde dagen och nu tänkte jag köra på en liten bilduppdatering. 
Vi åkte ner och hälsade på mormor och morfar en sväng. Jag var helt inställd på att bada, men det var för kallt, tom för mig (då är det kallt!) så jag tvättade bara håret. 
Sedan skjutsade jag min syster till Lillberg för hon skulle på middag en sväng, så jag fick ansvaret över kidsen. Jag hade planerat att vi skulle åka till Alby, spela tennis, fika osv. Jag åkte omkring i Alby i typ 1h för att leta (IGEN), så fick tillsist ge upp och parkera bilen vid badplatsen för att släppa lös dom uttråkade barnen.
Ett något misslyckande, men efter lite fika i bilen så försvann alla sura miner. 
 
 
 
 
 

PARTY HARD.

Ja vad ska man säga. Kvällen vart inte riktigt som planerad igår. 
Det började med att vi gav oss ut för att hitta tennisplanen som ligger i Alby. Vi kör och kör men hittar ingenting så jag skriver tillslut en statusuppdatering på Facebook där jag desperat frågar efter en vägbeskrivning. 
Jag får flera bra som jag dock inte lyckas förstå, så efter 2timmars letande i svarta natten, gav vi upp och vände hem igen. 
 
Sedan efter detta misslyckande vart det rödvin och hembränt med min vapendragare. Vi hade det så jäkla trevligt, skrattade, dansade och spelade in videosar haha. 14 all over again. Sen så spårade allt ur.
Flaskan var slut så jag blandade mig en colagrogg (ja ni hör ju hur det börjar, men amatörer som vi var så hade vi ej köpt virke). Jag dricker ett par groggar och ja, jag blev lite dragen. Sen skulle jag ta mig en 50/50 men då frågade min kära mig om jag inte skulle ta och dricka den ren. 
"Challenge accepted" - tänkte jag och vände upp och ner på glaset.
Först gick det bra. Sedan började munnen att fyllas med saliv sedan kände jag hur det kom. Jag slog händerna för munnen och kände hur hela den sprängfylldes med spya. Sedan när det kom mer så pressade jag desperat mina händer hårdare mot munnen för att undvika det oundvikliga. Det sprutade spya åt höger och vänster, på tapeter, golv och ja, i stort sett allt. Röd vätska med några ynka bitar i. Jag mådde illa av själva tanken att jag spydde ÖVERALLT, så jag spydde mer, på dörrar, lister, Linnéa och mig själv. Nä fyfan vilken trevlig kväll. 
Det såg ut som ett slakteri, eller som att någon hade utfört en massaker där inne. 
I brought shame to my family and myself.
 
 
 
 

IM SO FAR AWAYY

Mja, då sitter man i Budbilen på väg hem till Ånge, äntligen, och fredag är det ju också. Gud så trevligt. Det blir nog att lyxa till det med lite rödvin senare ikväll efter tennisrundan, ännu trevligare! Weyy.
 
Har inte så mycket mer att förmedla. Slänger upp en bild på min reseoutfit istället.
 
Chiao
 
 

THIS IS THE END

Är det något jag hatar med att inte ha en bil, så är det detta ständiga konkande på packning! Finns det någon frivillig som skulle vilja hjälpa mig, vart så jävla mycket denna gång. Jaja what to do? Bara att bära antar jag. Wish me luck.
 
 
 

FAST LANE

Jag har införskaffat mig en ny hobby! Ikväll när jag kommer hem till Ånge blir det till att spela tennis, fan vad roligt. Bra motion, träning, (det är relativt snyggt?) och jäkligt kul. Det här kommer bli awesome. Någon där ute som spelar tennis och har några schyssta nybörjartips? 
Och det bästa är att jag har en tennisplan på taket bakom där jag bor. Skum mening, men jo, så är det.
fun fun fun
 
 
 

I HEAR YOUR HEART BEAT

 
 
 
Såhär ser jag ut idag! Lackleggins från Nelly och blusen är från Ellos (gud vad skönt det kändes att skriva något annat en HM). Men mja, jag tycker dom var helt ok faktiskt. Jag skulle dock ha viljat ha ett par riktiga skinnbyxor och inte leggins, men dom var slut. Det här får duga. 

LOVE THE WAY U LIE

Som ett perfekt avslut på min födelsedag så tog jag mig ett varmt bubbelbad med tända ljus och en film. Orkade dock inte se klart på den, var tvungen att ta vara på tiden, peela mig, smörja mig och plocka undan i köket. Det såg ut som ett slagfält efter att jag lagade mat, men nu är allt rent och fint igen. Har även betalat in alla räkningar för den här månaden, skönt! Gud, jag har tom råd att leva denna månad, hör och häpnad. Nu är jag glad. 
Funderar nu på att beställa mig lite grejer till min kamera, ett macrofilter, handledsrem osv. Hm, en födelsedagspresent till mig själv? Beställde ju dock lacklegginsen igår, men jag förtjänar det. Ja, det gör jag. 
Nu måste jag sova, ska upp kl 07 imorgon. 
 
 
Har förövrigt haft besöksrekord på bloggen idag igen, ROLIGT
 
 

I WILL LOVE U FOREVER

När jag satt och avnjöt min underbara födelsedagsmiddag så fick jag ett samtal av min kära Marina som frågade om jag var hemma, "ja" svarade jag och sedan sa hon "bra!" och la på. Sedan plingade det på dörren och där stod hon och hade köpt blommor! Jag vart så jäkla glad så jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.. Haha, blödig jag är, men jag vart så himmla glad. Folk skriver grattis på Facebook, smsar och ringer och sjunger "Ja må hon leva" i telefonen. En sådan underbar födelsedag. Nu väntar jag bara på att Iron Man 3 ska bli klar så att jag kan mysa ner mig i soffan..
 
Ett stort tack och massa pussar och kramar till alla ni underbara vänner och min fina familj! Ni är verkligen dom bästa som finns♥
 
 

UNTIL THE WORLD ENDS

Ja det vart verkligen en supermiddag idag! Det var en bit oxfilé som jag hade hittat som tur var, så jag skivade upp den och stekte den (den vart perfekt) och potatis i timjan och åt det tillsammans med en underbar pepparsås! Bästa middagen på länge.
 
 

FÖDELSEDAGEN

Gud vilken underbar födelsedag, den började såhär:
Jag kommer hem och möts av världens goaste Simba som bara vill pysa sönder sedan när jag gör iordning jordgubbsgrädden till så får jag besök av Magnus (hörde med honom innan om han ville komma förbi på en fika) Vi drack kaffe och hade det trevligt innan jag skulle börja med maten och han skulle fortsätta jobba. Han hjälpte mig även med att göra pepparsåsen som blev jäkligt bra. 
Yummie yummie yummie
 
Bilderna blev pixliga och dåliga, jaja
 

THERE'S NOT A SOUL OUT THERE

Snart slutar jag, äntligen. Jag vill bara hem och dona nu, träna, göra middag, städa, pysa och allt annat. 
Sedan så har jag suttit och kikat runt på halloweenkostymer. Det var flera år sedan jag var ut sisit och jag känner att "this year is the year" nu ska jag ut och göra en stad osäker. 
Jag har dessutom hittat den perfekta dräkten för mig, en svart, tight latexdräckt som jag ska toppa med en svart poishatt. En blanding av catwomen och polis, typ. Jag har alltid varit polis de senaste åren, så det är lika bra att köra på det nu också känner jag, med en kroppsnära outfit denna gång, haha. Satan så sassy. 
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY ANNELIE, MAKE A WISH

Weey, nu är jag hela 22år! Känns stort. Nä, det känns inte alls om jag ska vara riktigt ärlig. Jag kommer ihåg när man var liten och bara gick och längtade efter att man skulle fylla år, räknade ner dagarna osv. Nu kom jag på det tre dagar innan, haha. 
Men summering av att vara 21, vad har hänt.. Hm.
 
Jag har skaffat mig lilla Simba
Vägt 74 kg 
Ätit LCHF-dieten
Flyttat till en ny lägenhet
Varit på "Grannyran" och sätt Rickard sjöberg (sassy man)
Firat jul någon annanstans en hemma
Varit på rättegång
Varit med om att få en psykopat fälld
Gjort slut på ett 4år långt förhållande
Gått ner 12kg
Varit deprimerad
Blivit tillsammans med en ny
Fått ett till underbart syskonbarn
Blivit lämnad
Börjat att fota igen
Börjat träna igen
Har aldrig varit lyckligare
Har börjat ta bloggen mer på allvar
Har börjat komma över mina rädslor
Börjat snusa
Slutat rökt (mer eller mindre)
Har börjat köpa färgglada kläder
 
 
Det är de jag kommer på. Ganska händelserikt år? Jag ser så mycket fram emot mitt år som 22åring, det kommer bli awesome, det känner jag på mig.
 
 
 
 
 
 
 

STAY PUT

 
Såhär ser jag ut idag. Känner mig riktigt häftig när jag har läderkängor och bikerjacka till det här när jag går på stan. wey. Och jag tänker inte ljuga, jag har inga rena strumpor så jag kör samma som igår.. fy. Det börjar bli riktigt illa nu haha. 

LIKE A BULL

Gud vad god middag jag ska äta idag. 
Jag tog ju somsagt fram något kött ur frysen igår (förhoppning är att det är en bit oxfilé) sedan ska jag steka potatis i timjan och göra en pepparsås till det. Tror det blir hur bra som helst. weyy. 

LIES GOES DOWN

Dax att beställa lite nytt. Dessa leggins vart jag totalt kära i. Men man kanske ska göra det imorgon? Födelsedagspresent till mig själv typ? Ja, så blir det. 
 
 
 

I KEEP ROLLIN ROLLIN ROLLIN

Nu morgondagen räddad. Jag kan acceptera att sitta ensam på min födelsedag, men inte utan ett bakverk att trycka i mig! Jag ville gärna undvika att gå och handla så jag lyckades komma på något där jag hade alla ingridienserna. Rulltårta! Okej, jag måste erkänna. Jag hade allt utom 1ägg, lite störande? Så jag gick upp till mina trevliga grannar här ovanför som lånade ut ett ägg. Haha, trevliga människor. Undra om man ska gå upp och bjuda dom på en bit? Problemet är att dom är gamla, vilket betyder att dom är eliter när det gäller att baka och jag vart inte överdrivet nöjd med tårta. Visst, den var verkligen supergod, men den vart så jäkla tjock.. Jag kunde bara vika den typ? Annars brukar man ju kunna rulla dom, rulltårta liksom. Jaja, imorgon ska jag äta den tillsammans med en klick grädde, kanske några hallon? Jag ska även köpa ett litet gulligt ljus som jag kan blåsa ut. yey
 
 
 
 
 
 
 

GO SHAWTY

Vad ska man äta idag? Det finns ingen som har några idéer, inte ens det där internet kan hjälpa mig. Det lär väl sluta med att jag äter det som blev kvar av min omelett igår, eller, det är klart att jag ska äta den! Då behöver jag ju inte ens fundera mer. Jag funderar mer på vad jag ska äta imorgon, it's a big day. Jag fyller nämnligen 22år! wey. Det förtjänade att stå med fet text. Så, hur spenderar jag min 22årsdag då tro? Mina vänner här i stan är upptagna och mina föräldrar är 11mil bort. Det blir helt enkelt den första födelsedagen på 22år som jag får spendera ensam. wey. Nä men det blir trevligt, ska unna mig en trevlig middag och kanske ett bakverk? Toppar det hela med en riktigt grym rulle kanske? Funderar på att kolla på Iron Man 3 som har kommit ut i 720p nu. Ja, varför inte?
 
 
Fin bild från när jag låg på golvet och lurvade igår.

LET THE SKY FALL

Ja, vad ska jag säga? Börjar med HM.
Gud, nu börjar det bli knapert med kläder för mig, så måste tom köra på olika strumpor haha. Tvättid på måndag, 6 dagar kvar av denna tortyr nu. Så sjukt att jag inte har varit i min tvättstuga på ca 1 månad? Så jäkla tokigt. Men jag har ju haft en sådan tur att jag har kunnat ta med mig en massa kläder när jag åker till Ånge på helgerna och tvätta där. Det har räddat mitt liv. 

LIFE AS U KNOW IT

Vad skönt det var att träna igår. Allt negativt for ut och jag kände mig mänsklig igen. När jag var klar tappade jag upp ett varmt bubbelbad och tände en massa ljus. Riktigt pysigt. 
 
Idag slutar jag förövrigt klockan fyra, så jag ska fan släpa mig själv ut på en Powerwalk innan jag gör iordning någon såkallad middag. Sedan måste jag städa, det ser ut som om att det bor en sunkig ungkarl i min lägenhet. Snus här och där, smulor på bordet, det kanske inte är så konstigt att jag har en massa skadedjur hemma hos mig? haha, fy. Kanske även unnar mig ett bad senare ikväll igen? Det kan ju aldrig blir för mycket bad och nu när min dator har bestämt sig för att börja fungera igen så kan jag ligga i badet och kolla på Awkward. Lycka. Kanske man unnar sig en kopp te i badet med? Gud så trevligt. 
Ja och datorn var så rolig, funkade inte på hela kvällen igår, släpar med mig den på jobbet (den väger typ 50kg) startar upp den och BAM, den fungerar som den ska. Märkligt. Aja, glad över det är jag iallafall. 
 
 
 
Såhär mysigt hade jag det i badet igår.
 
 
 

WORDS CAN'T TELL

Hm. Idag har jag haft en såndär dålig dag. Spelar ingen roll vad jag har på mig, allt är fult. Det spelar ingen roll hur jag står i spegeln, det måste fortfarande tränas bort en massa här och där. Håret känns dumt och sminket är tråkigt. Nä fy vilken depp dag. Okej, jag kanske överdriver lite. Det går även i vågor också att jag blir irriterad på mig själv eftersom jag har en dålig dag, att jag känner sådär om mig själv just nu, men alla kan vi ha dåliga dagar. Här är min. 
 
Så nu ska jag göra det enda rätta. Jag ska träna bort all negativ energi och fylla min kropp med glädje och endorfiner. Det förtjänar jag.
 
 

LOVLEY DAY

Ja, där satt jag, med hopp om att äntligen kunna få kolla på något avsnitt Awkward och bara greja på en snabb dator. Fuck me right? Det fungerade såklart inte, tydligen så är inte operativsystemet som finns på skvian kompatibelt med det jag har i datorn. Så jag ringde på hjälp och jag ska ta med mig datorn på jobbet imorgon, plocka ur hårddisken, föra över mina bilder osv och sedan installera om datorn. yey.
 
Nu ska jag ut, yes.
 
 
 

DO IT LIKE A BROTHER

 
 
Kasta-ihop-det-jag-hade-hemma-middag. 2 ägg, lite mjölk jag hade kvar, philadelphia, kryddor, torkade chili, 1 vitlöksklyfta, lite ost on top och köttfärssås. Låter inte så frestande men gud så gott det var!  Nä, jävligt god middag för att bara ta det man har hemma. Bra där Annelie, bra där.

FUCKING BLOW THOSE WORDS AT THE BACK OF YOUR HEAD

 
Dagens outfit. Pastellfärger utav dess like, jag har känt mig som en isglass hela dagen haha. Men man måste ju passa på att ha fina och somriga färger nu medans man kan kalla det "sommar". Allt är från HM.

BULLET WITH YOUR NAME ON IT

Mitt liv går så bra nu. Kommer hem på lunchen och ska greja med några bilder i datorn och vad händer? Jo, detta! Jag orkar inte. Jag måste köpa en ny dator. Gärna redan igår. Problemet är bara att jag inte har 5k bara sådär, så jag måste antingen ta på avbetalning eller spara. Avbetalning är ingenting jag vill hålla på mig, vill inte dra på mig en massa onödiga betalningar med ränta och grejer. Min diskmaskin som jag köpte för 5k var okej, för det är det nödvändigaste som finns tillskillnad från en dator. Jag har ju åtminstånde en som fungerar nu. Den sämre såklart. 
Nä, jag får se hur jag gör.
 
Om inte annat så har jag så underbara kollegor som ställer upp och hjälper mig, så jag har fått en skiva med W7 som jag ska plugga in när jag kommer hem. Hoppas det fungerar, annars kommer blod flyta. 
 
 
 
 

WHEN YOU'RE GOING DOWN ON ME

Hej bloggen.
 
Sitter på jobbet nu och fryser händerna av mig, det är så satans kallt här! Jag saknar verkligen mitt element som jag hade här i vintras. Men snart är det fika, då ska jag unna mig en kopp kaffe som jag kan värma mig på och macka att mummsa i mig. 
Funderar dock på att gå och köpa mig en dosa snus först, blir så gott till kaffet. Mm, så blir det nog.
 
En bild på underbara lilla Payson.
 

FADING LIKE A FLOWER, FADING LIKE A ROSE

Vart ingen badning med ljus för mig ikväll, jag låg och pratade i telefon i flera timmar i soffan istället. Mysigt. Om 2veckor och 2dagar åker jag äntligen till Göteborg, gud så härligt det kommer att bli. Jag längtar så.
 
Mina kära Orkidéer fick sig iallafall ett bad. Jag älskar verkligen Orkidéer. Jag vill dock ha flera, gärna överallt. Orkidéer överallt. Jaaa
 
 
 

U ARE

 
 Upptinad köttfärs, med pasta och en klick philadelphia. Mumma!
 
 

NEVER MIND

 
 
 
Fy, det gick inte alls bra att ta outfitbilder idag. Men jag orkar helt enkelt inte böka något mer. Det här får duga. Allt från HM.
 
Annars sitter jag i soffan och mixtrar med lite bilder till Infected Mushroom, trevligt det. Tänkte ta och lägga fram min träningsmatta och byta om. Här ska det tränas.
 

I GOT YOUR BACK BRO

 Hm. Tiden försvann på min lunch. Jag får lägga upp outfitbilder senare när jag kommer hem. 
Gud, det är så fint väder idag. Solen skiner och det är varmt, så idag på lunchen passade jag på att damma av mina lädershorts som bara har legat i garderoben i all brist på fint sommarväder. 
 
Sen idag vid halv 3 måste jag springa hem för Anticimex kommer hem till mig klockan 3 för sanering. Nu ska alla äckliga tusenfotingar och silverfiskar bort! Emelie ställer även upp och har Simba, han får inte vara hemma på 2 timmar efter saneringen. Lillbubben

DO U KNOW

Hittade ne såndär rolig lista som man alltid fyllde i och hade sig med förrut. Så, varför inte?

 

Tio fakta

Hemstad/ort - Ånge.
Hårfärg - Nu svart, annars mörkblond.
Längd - 172 typ.
Frisyr - Långt, kort, lockigt och rakt.
Ögonfärg - Grön-bruna.
Skostorlek - 39-40.
Humör - Pepp.
Vänster eller högerhänt - Höger.


Tio saker om ditt liv

Har du nånsin varit kär? - Ja.
Tror du på kärlek? - Det är klart.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja
Har du nånsin blivit kär i din bästa killkompis ? - Ja.
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - Nej.
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej.
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Njaa.


Tio saker

Kärlek eller pengar? - Kärlek?
Vin eller öl? - Vin & Öl.
Dag eller natt? - Dag.
One night stand eller förhållande? - Hm.
Tv eller internet? - Det där internet.
Pepsi eller cola? - Bubbelvatten.
Vild fest eller hemmakväll ? - Vild fest & hemmakväll.
Färgfoto eller svartvita? - Färg.
Telefonkontakt eller face to face? - Gissa?
Bilddagboken eller myspace? - Lunar.



Har du nånsin

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Jag behövde aldrig smita.
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Alla har vi varit 13 och emotionell.
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.
Har du hoppat bungy jump? - Nej.
Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja.
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej.
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja.
Har du nånsin gått på bio ensam? - Haha, nej?
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Nej.
Har du nånsin tyckt att världen suger? - Nja.

8 Känslor

Saknar du någon just nu? - Hanna.
Är du glad? Ja.
Är du fundersam? - Nej, så skönt.
Är du uttråkad? - Nej.
Är du tysk? - Nej.
Är du italienare? - Nej.
Är du fransk? - Och nej, är kvarts Afrikan.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja.



Om dig

Hur mycket är klockan just nu? - 10:49.
Namn? - Annelie Waiswa.
Vart bor du? - Östersund.
Hur många barn vill du ha? - 10-lingar, funderar på att slå rekord.
Vill du gifta dig?- Någon dag, "But It's not this day"
Rullar du spaghettin eller skär du den? - Rullar, såklart.
Har du ätit sushi ? - Inte än.
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 1.
Humör? - Har jag inte redan svarat på de?


Fyra grejer

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Ja.
Har du en hund? - Nej.
Sover du helst själv eller med någon? Beror väl på tillfälle.
Tror du på spöken? - Ja. :(


Skulle

Skulle du vilja vara längre? - Nej.
Skulle du vilja väga mer? - Nein.
Skulle du vilja ha sex nu? - Ja.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Hembränt och cola varje dag.

Kan du

Kan du röra på öronen? - Nej.
Kan du slicka dig på näsan? - Min tunga är liten, nej.
Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja.
Kan dina föräldrar lita på dig? - Klart.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja.
Kan du va på en fest utan att dricka? - Nej. Vad är meningen?
Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Been there, done that bro.
Kan du suga? - På?
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja.

Har du

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Jag hoppas det.
Har du syskon? Ja.
Har du ljugit på någon fråga än då? - Vet inte.
Har dina föräldrar ljugit för dig? - Säkerligen.
Har du varit full den här månaden? - Jaa.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Nej.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Ja.
Har du pussat någon som är tre år äldre?- Ja.
Har du pussat någon som är två år äldre? Antagligen?
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Vad för förhållande?

Vem

Vem älskar du? - Simba.
Vem kan du berätta allt för? - Ingen.
Vem vill du bli full med? - Ullllis.
Vem är den bästa artisten/bandet? - Rise Against. 
Vem pratade du senast i telefon med? - Linnéa.
Vem är snällast i världen? - Mormor.
Vem vill du prata med? - Billy.
Vem sov du senast med? - Simba.
Vem vet allt om dig? - Ingen.
Vem hatar du mest? - En jävla pyskopat.
Vem kramade du senast? - Linnéa.

 

Övrigt

Vem var den senaste du pussade? - Linnéa.
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Haha. 
Vad gjorde du inatt? Myste.
Och i förrgår natt? Badade, drack grogg och myste.
Vad gör du innan du ska sova? - Bloggar.
Kan du prata med din mamma om allt? - Vare sig hon vill eller.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja.
Har du varit gravid? - Nej.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Beror på.
Choklad eller glass- Hembakat.
Push-up eller T-shirtbh? - Utan.
Kjol/klänning eller jeans? - Kjol.

 

 


I SAW YOU'RE FACE

Vad skönt det är att göra något för sig själv. Tända en massa ljus, mysa ner sig i soffan och kolla på en bra serie. Ja, jag har börjat kolla seriöst på en serie nu. Awkward. Älskar verkligen den serien. Jag skäms inte. Jag har inte blivit en "serie-nörd". Jag unnar mig bara, mys med mig själv. Det som hade gjort min kväll perfekt vore om jag hade tagit mig ett varmt bubbligt bad med massa ljus, det får bli imorgon. Fan vad trevligt.
 
Har förövtigt haft besöksrekord idag igen, SÅ ROLIGT!
 
 
 

RECEPT

 
 
 Här kommer receptet på min mammas cupcakes!
 
 
Du behöver:
 
1  2/3 dl mjölk

2/3 msk vinäger (ex vitvin eller äppelcider, men annan vinäger går oxå bra)
80 g rumstempererat smör
3 dl socker
2 ägg
45 ml röd hushållsfärg (el 2 msk röd pastafärg)
1,5 msk kakao
0,5 tsk äkta vaniljpulver
3  3/4 dl mjöl
2/3 tsk salt

2/3 tsk vinäger (ex vitvin eller äppelcider, men annan vinäger går oxå bra)
2/3 tsk bikarbonat

Gör såhär:

Häll mjölken i ett glas och rör ner 2/3 msk vinäger. Låt blandningen stå i 8-10min. Vispa smör och socker till en mjuk fluffig kräm. Tillsätt ett ägg i taget och vispa en stund mellan varje ägg. I en annan skål blandar du kakao, karamell/pastafärg och vaniljpulver. Bland väl. Håll sedan lite i taget i äggsmeten och vispa noga så att allt blandas väl. Tillsätt nu mjölkblandningen samt mjölet och saltet. Rör om tills allt blandats. I en liten skål, bland vinägern och bikarbonaten och tillsätt detta i smeten (det kommer bubbla till lite). Blanda till en jämn smet.

Smörj en form på 24-26cm och grädda kakan på 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 min. Testa med en sticka då det skiljer sig lite mellan ugnar. Låt svalna något innan du tar den ur formen.

 

Till Frostingen behöver du:

300 g Philadelphia
3 dl grädde
1 knivsudd bakpulver
0,5 – 1 tsk äkta vaniljpulver
2 dl florsocker (det går att öka på mängden om den ska spritsas upp till 3 dl. Dock blir den mycket sötare då)

Gör såhär:

Börja med att vispa grädden och bakpulvret* hårt i en skål. Blanda cream cheese, florsocker och vaniljpulver i en annan skål med en slev. Blanda sedan ihop de två skålarna och vispa, på låg hastighet, tills allt är blandat och den är fluffig. Blir den lite för lös kan du ställa in den i kylskålet en stund så att den kyls ner.

Lycka till!

 


A CUP OF LOVE

Vad skönt det känns att äntligen få komma hem. Till en nystädad lägenhet. Ah.
Har kokat mig en kopp varm te, mummsat i mig en cupcake och tänt ljus i hela lägenheten, så jäkla mysigt. Jag tände även ett underbart doftljus jag köpte på Ikea för ett tag sedan, så nu doftar det underbart tropiskt hos mig. Pysigt. Nä, nu ska jag unna mig en till Cupcake, imorgon kör vi med nyttigheter igen!
 
 
 

U CAN'T TAKE ME I'M FREE

100 bilder senare fann vi stugan! Jag hörde ett brölande ljud när vi var ca 100m ifrån stugan, men vart inte tagen på allvar. När vi sedan kom fram och stälde ner våra ryggsäckar vid eldstaden så hördes ett brölande igen, på baksidan av stugan där det är som en brant backe ner. Vi fick panik, tog våra saker och sprang upp till altanen på stugan och började planera möjliga flycktvägar. Allt ifrån att krossa en ruta på stugan till att möta faran och slåss med en kniv. 
 
Efter en stund när vi hade lugnat ner oss gick vi tillbaka och gjorde upp en eld. Då hördes ett brölande igen och någon kvist som knäcktes. Jag var helt säker på att min sista stund var kommen, att jag skulle dö ute i ödemarken, så jag tog ett fult kort på mitt ansikte till dom efterlevande. Sedan lugnade vi ner oss igen och jag ringde min far för att försäkra mig om att alla vilddjur blir rädda och man lever om. Jag hade nämligen fått för mig att dom kan bli nyfikna om man pratar. 
Så hela vägen hem (skrek) sjöng vi på allt ifrån häftiga Disneylåtar till djupa Dreamworks-tragedier.
Vi överlevde. 
 
 
 

LIKE I'AM JUST TOO CLOSE TO LOVE U

Haha, världens sötaste lilla larv ramlande ner från ett träd brevid oss när vi stod och fotade och gud vad stark den var! Den orkade hålla upp sin lilla korvkropp med enbart fyra ben. Heman-larven.
 
 
 

DOWN TO THE RIVER

Det jag såg mest fram emot med vår lilla hike var just den här platsen. Det är en söt liten bro med en pålande bäck som rinner under den. Jag lyckades få några bilder som vart helt ok, men jag önskar verkligen att jag hade haft mitt stativ med mig, men det blir så bökit att konka på det på tåget osv. Så jag fick använda bron som stabilisator osv.
Bilden längst ner vart överexponerad osv.
Osv. Osv. Osv. Osv
 
 

YOU'RE IN THE ARMY NOW

Nu har jag äntligen gjort klart bilderna sedan vandringen, här kommer omgång ett! 
 
 
 
 

SKINNY DIPPING

Gud. Så mycket bilder jag har hållit på och nuxxat med ikväll. Tog ju kanske 300 bilder när vi var ute och vandrade idag. Jag är tyvärr inte klar med bilderna, så dom kommer i ett inlägg imorgon. 
Efter vandringen så drog vi och badade, eller ja, jag badade. Naken, såklart.
Sedan vart det en sjukt rolig komedifilm och en hallongrogg. Trevlig lördag, jagvisst. 
Måste dock sova nu, jag har pendlat mellan microsömn och zombieläge nu ett tag. Måste få sova NU.
 
 
 
 

A PLACE WHERE EYES CAN'T SEE

 

DÄR DANSAR HAN MED DEN VILDA

Så, nu är jag ombytt och redo för en vandring i vildmarken. Väskan är packad och batteriet till systemkameran är fulladdat! 
 
Nu kör vi.
 
 
 
 

HALF OF MY HEART

Ligger i sängen och filosoferar. Nu är jag tillbaka i mitt gamla flickrum igen som har gula tapeter med en Nalle Puh-bård på väggarna. Jag kommer ihåg när jag var mindre och när mor och far skulle tapetsera om här nere. Jag hade bestämt mig för gula tapeter med Nalle Puh för jag hade sätt en vän som hade det och vart så avundsjuk. Haha, gud vad jag ångrade mig sen när jag växte upp och vart tonåring. Jag kommer ihåg när min syster sa till mig "- Ska du verkligen ha Nalle Puh Annelie? Tänk när du blir äldre och ska dra hem killar.." Men inte brydde jag mig om det, jag var typ 11? Varje kille jag tog hem sedan fick jag ursäkta mig för och skämmas. Tror tom att jag sa till någon att det var min systers gamla rum, bara för att jag skämdes så mycket haha. 
 
Egentligen borde jag sova nu för detta blir ingen sova-ut-helg heller. Imorgon ska jag och min soulmate vandra genom skog och mark upp till en stuga, ta massa fina bilder längs vägen och när vi kommer fram så ska vi göra upp en eld, grilla korv, mallows och bara njuta av skogslivet. Det blir fint det.
Sedan efter att vi har lyckats hitta hem igen så blir det nog att trycka en kebabrulle (vad annars) och sedan avsluta kvällen med grogg. Vilket jag inte druckit på ett X antal år, det blir spännande. Spårar det ur? Det väntas att se.
 
Sedan på Söndag så blir det till att äntligen åka och äta Ungersk glass, som jag har längtat. Kanske man unnar sig en Ungersk voffla också? Åh, är det inte Ungerska langos som är så jävla goda också? Dom kan mat dom där Ungerna. Mm, det kan dom. Man kanske skulle åka till Ungland där dom kommer ifrån och bara äta.
 
Aja, dax att knoppa. Har en lång dag framför mig imorgon, hoppas bara att vädret är med oss!
 
Godnatt
 
 
 
 

ORTENS FAVORITER

 
 
Är hemma i Ånge igen. Gud vad dystert det är här nu när sommaren börjar lida mot sitt slut. Allt blir bara som en gammal dastig 80-tals rulle. Betongen, vart jag en går hamnar jag där.
 
 
 

I GOT SUNSHINE IN A BAG

Har suttit och kollat igenom min blogg från början, år för år, månad för månad. 3 år. Det har hänt så mycket, man har gått igenom så mycket, kännt så mycket. Jag skulle inte vilja gå tillbaka till någonting om jag fick, inte för att det var dåligt men mer för att jag mår bra i mig själv nu och för att jag vet att jag kommer må ännu bättre. 
 
För det första så är jag ensam nu, ingen pojkvän eller så. Det är första gången i hela mitt liv som jag "står på egna ben", inte har någon anpassa mig till, ingen som jag måste ändra mig för eller som får mig att må dåligt. Jag måste erkänna att det är bra skrämmande. Jag vet som inte själv vad jag själv gillar vad som är "min grej" och så. Jag har som aldrig kunnat ta reda på det tidigare för jag har då alltid haft någon med sina intressen osv. Jag har varit så att när jag har varit kär, så har jag intresserat mig för vad min partner gillar och typ glömt mig själv. Jäkligt dåligt, iknow. Men jag har inte haft tid med mig själv helt enkelt. 
 
När jag var yngre hade jag förhållanden typ helatiden, var tillsammans i någon månad, gjorde slut, vart tillsammans med någon ny osv, som alla 14åringar. Sedan träffade jag en kille i 1an på gymnasiet som jag var tillsammans med i 4 år innan det tog slut då känslorna försvann och jag träffade en ny som tog mig med storm men som även det tog slut.
 
Nu är allt det där över och jag har äntligen tid för mig själv och det är jag så glad över. Nu kan jag pröva saker, göra saker utan att tänka på vad någon annan ska tänka om det, slippa nojiga tankar och ha 100% fokus på mig själv helt enkelt. Haha, jag låter som en jäkligt osäker tjej nu antar jag. Oerfaren om ensamhet och egentid skulle jag vilja säga. Det är skrämmande, men det är samtidigt spännande. Jag lär mig saker om mig själv nästan varje dag. Nä, nästa person som jag korsar väg med kommer att få se en så jävla bra tjej. 
 
Ja, nu vet ni lite mer om mig. funfun
 
 
 

IT'S OUR PARTY WE CAN DO WHAT WE WANT

 
 
Vart inga bra bilder idag. Hade fel inställning på kameran.. tyvärr så har jag bara en viss tid på mig att fixa allt. Så det här får duga. HM, YEPP.
Bilden är förstor också, fan. Får ända sen.

SO WAKE ME UP WHEN IT'S ALL OVER, WHEN I'M WISER AND I'M OLDER

Jag har haft ett störningsmoment i min vardag som jag måste få dela med mig av. 
 
Jag har två laptops. Den ena är 10 datorår gammal, laggar utan dess like och den har buggar och tror att Windows är förfalskat. Den andra datorn är ny, snabb och ja, bättre? Men endå tvingas jag använda den gamla då jag redigerar mina bilder, för den är enda av dem som har en minneskortsläsare och jag har tappat bort min överföringskabel till kameran. Riktigt irriterande då jag inte kan se på en film eller så samtidigt som jag nuckar för det finns ingen hdmi-ingång på den gamla.
Då kan man ju tänka sig att jag skulle kunna använda den nyare till det men icke. För jag har bara en laddare som har slagit ut båda batterierna till datorerna så jag har tvingats tagit ut dom och köra kabeln i kontinuerligt, i en dator i taget. Struligt? Jovisst. 
 
MEN. Nu har allt löst sig. Det visade sig att jag har varit IQ-Fiskmås när jag har kollat efter en läsare på den nya datorn. Det sitter ju självklart en minneskortsläsare i den! På ett ställe som bara Nicolas Cage skulle kunna hitta i National Treasure. Jag är lycklig nu. Det här kommer spara mig så jäkla mycket tid och energi. Plus att jag nu (äntligen) kan jag redigera mina bilder i CS6 istället för CS5. Yeey. Låter jag nördig nu? So be it.
Skönt att få det där ur systemet, nu kan jag glömma den dåliga tiden jag haft med den gamla och bara njuta av det underbara som den nya kommer att ge mig. 
Godnatt
 
 
 
 
 

RECEPT

 
Det var någon som kommenterade och ville ha receptet på morotskakan! Så here it is:
(Cupcakereceptet kommer imorgon)
 
 
Du behöver:
 
3 ägg

3 dl strösocker

3 dl vetemjöl

1 tsk vaniljsocker

3 tsk bakpulver

1 1/2 tsk malen kanel

1 tsk malen kardemumma

1/2 tsk malen ingefära

1 nypa salt

1 1/2 dl solrosolja

4 1/2 dl rårivna morötter

 

Till Frostingen

60 g mjukt smör

4 dl florsocker

1 tsk vaniljsocker

Skal av 1 lime

100 g philadelphiaost

 

Gör Kakan såhär: 

Sätt ugnen på 150 grader.

Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt.

Blanda alla torra ingredienser och vänd ner dem i äggsmeten. 

Tillsätt solrosolja och rårivna morötter.

Fyll smeten i en smord form och bröad kakform med löstagbar kant, 24 cm i diameter.

Grädda i mitten av ugnen i cirka 55 minuter. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig.

Låt morotskakan svalna.

 

Gör Frostingen såhär:

Vispa alla ingredienser krämigt.

Bred frostingen över morotskakan.

 

Receptet är Leilas, såklart.


LIKE IT

Har haft en myskväll ikväll. Jag har äntligen fått bjuda på mitt älskade fika som uppskattades! Och vad jag åt.. Jag unnande mig så mycket.. Kom på efteråt att jag glömde att äta middag först, så min middag bestod av cupcakes och morotskaka. haha.. Jag mår så jävla illa nu, vill typ spy. blä..
 
 
 
 

WHITE AS SNOW

 
Ja, det är ju inte direkt den vackraste lunchen jag har ätit, men satan så god! Jag stekte bananpannkakor igårkväll som jag värmde upp idag och åt tillsammans med hallon. Mumma. Vart dock ganska mycket, så fick lägga undan hälften. 
 
Nu blire film och popcorn med guru.
 
 

TEENAGE DREAM

 
"Let you put your hands on me In my skin tight jeans"
 
Vardaglig outfit idag. Inget speciellt. HM. Jag måste sluta handla från HM. Iallafall jeans, iallafall dessa. Rumpan blir så platt och oformlig. Inte kul. Dock så börjar mina kläder sina ur garderoben.. Så jag har inte så mycket till val.. får nog ta och med mig ett gäng kläder hem i helgen som jag får tvätta. Kom på nu att jag ska ju ta med mig en resväska hem som jag ska ha när jag åker till Göteborg, då kan jag ju ta med halva smutstunnan hem! Wey

KILL ME NOW

Jag klarar inte av det här längre. Vad ser jag när jag ska gå och lägga mig om inte en silverfisk i mitt sovrum!!! Det räcker inte med tusenfotingar utan jag ska ha mera kusar här! Jag dödade den med mobilen. Vad ska det komma härnäst?! En tarantella? Skorpion? Timmerkuse? Kackerlacka?  Nä, fyfan vad illa det här känns. Blir till att ringa Anticimex igen imorgon så dom får sanera för dom här jävla krypen med. Tills dess (från och med imorgon) så kommer jag att sova på soffan. Det är en sak som är säker. 
 
Nä, dax att avsluta kvällen och i vanlig ordning så lägger jag ut en crapig mobilbild. Dag2 i min träning. Yey. Natti
 
 
 

TRUE LOVE IS TRUE

Ett litet kort på mig och min fina kille i mitt lilla sovrum. 
Det må vara litet, men det är så mysigt. Speciellt när man har lilla sötlurven kurrandes i sängen. Kalla mig galen kattjej, men jag älskar verkligen min lilla Simba. Han är så jävla snäll och man får göra precis vad man vill med honom utan att han spårar ur som vissa andra katter kan göra. Varje dag när jag kommer hem på lunchen eller när jag har slutat, så står han redo vid dörren för att välkomna mig hem. Nä, jag är välsignad med min lilla guldgosse.
 
 

MR. GREEN

Avnjuter en god kopp grönt te efter min lilla Workout. Haha, undra hur många gånger jag har öppnat kylen ikväll och tittat på cupcakesen och morotskakan. Det går inte att räkna. Men jag är så jävla stolt över mig själv som inte har unnat mig en enda bit!
 
 
 

A CUP AND A CAKE

Spritsade mina cupcakes tidigare ikväll.
Haha, alltså. Dessa tar priset för dom fulaste cupcakes jag någonsin gjort! Nu har jag lärt mig att man ska inte experimentera när det kommer till just cupcakes, man ska köra på det man är van vid helt enkelt. Frostingen var underbart god, smakar verkligen hallon men den är så gräddig? Jättemärklig konsistens, ingenting man kan forma utan den flyter som ut. Chockladcupcakesen vart som en kladdkakemuffins. Nä, dessa recept använder jag aldrig igen. Jag ska fortsätta med att köra på min mors recept som hon använder när hon gör sina tårtor, det är en hård sockerkaka som reser sig. Samt receptet på frosting som hon gav mig, det är ju bara att smaksätta efter det man vill ha.Och självklart unnade jag mig en jäkel. Dock så var det en som var så liten och skrapade ur skålen med frosting för att få en liten skvätt bara. Alltså dom vart ju goda, men dom hör som hemma på ett barnkalas enligt mig.. Inget jag är stolt över att bjuda på direkt.
 
 
 

SWIMMING LIKE A FISH

 
 
Gud vad gott det var med "riktig" mat till middag! Jag hittade några skalräkor i frysen som jag stekte tillsammans med några bläckfiskringar, 1dl grädde, 1 vitlöksklyfta, torkad hemmaordlad chili och curry (salt och peppar) Åt det tillsammans med en skivad morot och en halv avokado samt 2 skedar keso! En riktigt god och nyttig middag om jag får säga det själv. Jag tänkte först köra med ris till, men det är nyttigare med keso + att det är mer mättande. En perfekt middag.

IT'S ALL OVER FOR U

Alltså. Jag kan inte sluta tänka på alla godsaker jag har hemma, vad ska jag ta mig till?? Jag snusar som en tok och dricker glas efter glas med bubbelvatten bara för att hålla suget borta. Har nog aldrig känt såhär. Det är väl bara för att jag vet att det finns men inte får.. Men imorgon får jag unna mig, för då ska det bjudas!
 
Sen så blir jag lite less. Jag har ont i magen för jag tror det vart lite väl lite lunch. Men jag har som planerat att gå ut och springa innan jag lagar middag, men då kommer jag säkerligen svimma av energibrist haha. Så får ta och planera om mitt schema och göra det senare ikväll, efter middagen och cupcakefix. Ja, det blir bra det!
 
 
 
 
 

KILLER QUEEN

 
 
Dagens. Allt från Hm as always. 
 
Det vart ingen lunchbild idag, kändes onödigt. Jag åt ändå bara 1 avokado och 2 skedar keso.
Förövrigt så ställdes jag inför min svåraste utmaning någonsin. Jag öppnade kylen för att ta fram keson och ser den underbara morotskakan stå där och se sådär extra god ut. Mina chokladcupcakes stod på hyllan ovanför och ser sådär sega och härliga ut! Jag slås i ansiktet av en doft med choklad, lime, morotskaka och glasyr. Jag tog motvilligt fram keson och åt. Rörde inte en smula av smaskigheterna och nu kan jag inte sluta tänka på dom.. Tänkte gå shoppa lite philadelphia efter jobbet, här ska det spritsas cupcakes! Kanske man unnar sig en? Bara för att se om dom är goda.. vem vet. Nä, jag ska försöka hålla mig. Jag ska även ut och springa idag, ja! Det ska jag!!
 

SLEEP TIGHT

Ikväll har jag varit duktig och mindre duktig..
Jag kunde verkligen inte bara låta den nygräddade morotskakan bara stå där utan att veta om jag lyckats med den.. Så jag unnade mig en liten bit.. Men det var så jäkla värt det för den var så saftig och mustig. Det är helt klart den godaste morotskaka jag någonsin har ätit! Så god att den förtjänade en plats i min receptbok och det är de inte många recept som har vill jag lova. Nä, helt klart 10 av 10.
 
Men, som jag utlovat mig själv så tränade jag också. Dock inte fullt ut då jag fortfarande är lite öm i huvudet. Men tillräckligt för att min kropp ska fyllas med endorfiner. Ännu en natt kan jag somna lycklig!
 
Godnatt
 
 
 

THIS IS MY LAST RESORT

Wii, jag fick hem mina biljetter idag. Jag åker alltså till Göteborg den 5 September och kommer hem den 8. Så jag längtar! Det jag däremot inte längtar till är hemresan som är på 10timmar och 40min. Haha, vafan ska jag göra ensam på ett tåg så länge? Resan dit lär jag väl överleva, den är på 8timmar och 30min, får väl ladda ner någon skön serie och kika på eller nått.
Men ändå, Annelie, ensam, på ett tåg, med tågbyte. Ja, man får väl se vart man hamnar helt enkelt. Men jag längtar så och jag är så närvös. 3veckor kvar på Torsdag. Nä, det här blir bra. Så jävla bra.
 
 
 
 
 

SUGER RUSH

Haha, mina cupcakes vart misslyckade. Om jag ens spritsar dom så gör jag det imorgon. Jag tänkte att jag skulle vara äventyrlig och googla mig till ett recept. Dumt gjort. Det vart en "mjuk" smet som sjönk ihop, hurray. När man gör cupcakes måste man ha en hård smet som reser sig och stannar där. Jaja. 
Jag bakade även min första morotskaka någonsin och se så fin den blev! Riktigt nöjd. 
Så ikväll har jag bakat, damsugit och torkat lägenheten samt myst med Simba i timmar. Min lilla lurv. 
Riktigt trevlig kväll med andra ord!
 
För övrigt så hade jag besöksrekord på min blogg igår! Kul att det faktiskt är några som tittar in.
 
 
 

IN YOUR HEAD

 
 
Middag. Vart potatisbullar igen, yummy. Till lunch vart det inget speciellt, åt lite keso typ. Hade inte så mycket tid till att äta osv så det fick bli en snabbis. 
 
Fy jag fick ett mig ett migränanfall på jobbet tidigare idag. Synen försvann och jag hade inga tabletter med mig. Så det var bara att springa på Apoteket som en tok och köpa. Det bröt inte ut helt, men ont i huvudet hade jag, som fan och synen försvann. Så nu är jag öm. Så gulligt att en kär kollega till mig frågade om jag behövde något, mat eller så (det blir bättre om man får i sig något), men jag fick en halv baguette av en annan istället. Är omgiven av så underbara människor på jobbet. Ni är guld värda.
 
Även fast jag är öm och allt så tänkte jag ändå försöka träna innan jag går och lägger mig, det lär väl ha gått över helt tills dess. Men det känns ännu bättre nu när jag har fått i mig middag. Vi får se. Om inte annat så blir det bara rumpövningar ikväll! Heya
 
 

UP AND AWAY

 
 
Idag var jag en cool tjej i mina mintgröna chinos från HM. Love them. 

MISSION

Snart lunch, undra vad man ska unna sig idag?
Något jag ska göra ikväll iallfall är att göra Chokladcupcakes! Jag har varit så jäkla sugen på att baka nu i flera dagar och nu slog det mig, cupcakes. Jag har alltid gjort citroncupcakes tidigare, är egentligen inte så förtjust i choklad, men nu tänkte jag varför inte? Tänkte även toppa dom med en mummsig hallonfrosting.
 
Jag har dock sagt till mig själv att jag inte ska äta någon förens i helgen, jag är ju nyttig nu. Det blir en utmaning. Wish me luck!
 
 

COUNTING THE DAYS

Sådär. Nu ligger jag äntligen i den nybäddade sängen och doftar kokos. Jag tog extra lång tid på mig i duschen tidigare ikväll för jag passade på att, lösa världsproblem samt peela och raka mig, lääänge. Sedan smorde jag in hela mig med Body Butter, så nu är jag mjuk, len och väldoftande igen. Underbart.
 
Och lägenheten är städad (dock inte damsugen eller avtorkad), Simba har fått sig en dos bus så han sussar nu och jag ligger i sängen innan klockan är 12. Jag vet inte, jag får bara ett jävla lyckorus när jag tänker på hur jag har det nu. Jag tränar igen, äter bra, har kommit igång med bloggandet och älskar det, håller rent hemma, har bokat en weekend i September som jag ser så jävla mycket fram emot och ja, jag är bara allmänt jävla glad! Och tacksam framför allt för det jag har. Flera borde vara det, man mår så mycket bättre om man fokuserar på det man har istället för det man inte har. Word
 
Nu ska jag sussa, godnatt 
 
 
 

YOUR IN THE ARMY NOW

 
 
Bananpannkakor! Jag gör mina på 2 ägg och 2 bananer, nothing else. Det blir 4 små pannkakor. Idag var det också första gången som jag inte blandade ner kokosflingor eller åt dom tillsammans med sylt/socker osv utan med keso! Jag kom på nu att jag fan skulle ha ätit dom med kanel också, nyttigare och godare. Det bästa är ju att jag har kvar bananer och ägg + avokadon och keson som jag köpte idag, nu är middagarna räddade denna vecka! Såg även att jag hade kyckling, räkor, köttfärsås och lite annat smått och gott i frysen, så här måste det inte handlas på ett bra tag. Underbart!

MY LOVLEY LADY LUMPS

 
 
 
 
Fan vad glad jag är. Det höll på att bli som vanligt, alltså, att man är så pepp på jobbet på att träna när man kommer hem osv men när man väl kommer hem så "njää". MEN! I did it. Det var jobbigt, men nu är det över och känns så jävla bra. Nu ska rumpan tightas till och magen ska bli i trim. Dag 1 är avklarad.
 
Glad Annelie, så jävla glad. 

STARSHINE, STARSHINE

Jäklar vad hungrig jag är. Men duktig har jag ändå varit som inte gått och unnat mig något på Hemköp eller fikarummet. Bubbelvatten och kaffe har jag kört stenhårt på idag. Älskar jobbets bubbelvatten, det håller sig som bubbligt hela dagen i glaset. Trevligt det.
 
Jag längtar tills jag slutar nu, då ska jag på affären och handla lite nödvändigheter, hem, träna, laga middag, damsuga, byta till rena lakan i sängen som jag kan ligga nyduschad och pysa sönder i och kanske, om jag får tid, unna mig några avsnitt av Awkward. Laddade ner säsong 1 för någon dag sedan, men jag gillar egentligen inte att ligga och strökolla på serier, det känns som lite slöseri med tid? Visst att det är väldigt skönt ibland och visst att när Legend of Korra säsong 2 kommer ut så kommer jag nörda ner mig riktigt ordentligt! Men jag har som annat att göra än att bara ligga i soffan. Samma sak gällande Sims3, skulle jag börja spela det igen skulle jag bli en lökflicka, man blir som fast haha.
 
Jaja, dax att dra. 
 
 
 
 

COME CLARITY

 
Såhär ser jag ut denna gråa och regninga dag. Inget speciellt, kängor ifrån skopunkten och resrerande plagg från HM.
 
Gud, det känna så meningslöst att ens försöka klä sig någorlunda när det bara regnar och är trist väder ute, fast det är väl kanske då man ska göra det för att pigga upp.
 
Det är så mysigt med regn, även fast det sabbar mitt hår. Regn regn regn

IMPOSSIBLE

 
Jamen titta, det vart lunch idag också! Hittade en halv brödbit i frysen och ett ägg i kylen. Lyxade även till det med lite ica Basic kaviar, men bara lite.

DONT LET THEM CHANGE U

Gud vad stolt jag är över mig själv. Jag tränade ikväll precis som jag lovat. Fokuserade mest på rumpa och mage ikväll, imorgon blir det hela kroppen. 
 
När man ligger här nu och är klar, så fattar man inte varför man inte börjat tidigare. Känslan man får i kroppen är obeskrivligt härlig, det brusar typ haha.
 
Imorgon är det även dax att fylla på matförrådet för mig och Simba. Blötmat till honom och avokado och keso till mig! Man kanske även ska unna sig bananer och göra sig bananpannkakor till middag imorgon? Fan så gott, det kör vi på! 
 
Dax att sussa nu. Godnatt
 
 

NEED TO JUMP IN THE COLD

Fan vilket väder det har varit den här helgen, regn regn regn. Jag tycker det är så mysigt och det bästa är ju att man inte bara sitter inne som en lurk utan man är faktiskt ute och gör saker. loveit. Jag badade tom i ösregnet idag haha. Men jag var ju som tvungen då jag hade sovit med allt gegg i håret och det var faktiskt jävligt skönt och uppfriskande. 
 
Sedan till något helt annat igen. Träna. Jag ska faktiskt ta och göra det ikväll nu innan jag går och lägger mig. Sedan ska jag hålla det uppe, I need to. Jag vill som känna mig sassy innan jag drar iväg. 
Jag tänkte även göra så att jag ska ta och lägga ut dom övningarna som jag gör här hemma, det kan bli skoj. Måste dock komma igång så det syns något på mig själv först haha.
 
 
Såhär fint var det när jag badade tidigare idag. 
 
 
 
 
 

GRUMPY DOG

 
 
 

MAINE COON

Jag har aldrig varit så glad över att äntligen få komma hem till Östersund. Internet dog ut i hela Ånge så jag har inte kunnat föra mig som en normal människa på flera timmar. Haha alltså, hela jäkla byn vart helt stilla, det gick inte att tanka eller handla med kortet, surfa med mobilen gick inte heller och för min kära mor och far som har hemtelefonen kopplad med nätet så stod den helt still. Så därav att jag inte har kunnat bloggat eller göra ett skit idag. Jäkligt störande. 
 
Men nu är jag hemma i Jämtland, i min älskade soffa, med en varm kopp te och internet. Simba ligger och sussar brevid mig också och lägenheten är städad. (hade en sådan framförhållning att jag städade innan jag åkte) lycka.
Det ända negativa är väl att mina läppar är torra. Hm, måste ha serat. Nu
 
 
 
 
 

PUT U'RE FAVORITE DRESS ON GIRL, CUZ I'M GONNA ROCK U'RE WORLD

Tog mig ett härligt kvällsbad tidigare ikväll. Gud så skönt det var. Jag har även upptäckt något som är sjukt bra för mitt hår och det är att jag tvättar det i en sjö, här i balsam i det samt min olja och låter det sitta i flera timmar. Det blir så jäkla fint och behåller sig glansigt länge. Jag har gjort så nu dom senaste helgerna jag har varit hemma. Alltså tvättar jag håret 1 gång i veckan, låter det nasty? Det är det inte. Med tanke på min hårkvalité som jag har fått ifrån mitt afrikanska ursprung så kan jag inte få fett hår. Det blir snarare väldigt torrt, men med denna metod så håller det sig fuktigt och fint tills det är dax att tvätta det igen. Så då tvättar jag det samt plattar det 1 gång i veckan istället för varannan dag, hur bra är inte det? Nä, bästa jag har gjort för mitt hår. Helt klart. Denna gång ska jag sova med det, så det blir till att ta sig ett morgondopp imorgon och skölja ur!
 
Till något helt annat. 
Det bestämdes efter kebabrullen att det skulle bli ett besök till Flataklocken (där jag aldrig har varit, alltså Sveriges mittpungt). Vi åker runt 21 tiden för att få någon schysst bild på solnedgången. Det slutar med att klockan är 23:00 när vi är framme på toppen, det är kolsvart och dimma så man knappt ser handen framför sig. Så efter min typ 2 timmar långa bilfärd för en fin utsiktsbild så var det bara att vända och åka hem igen. Det kändes väldigt värt. Men det slutar inte där, såklart. När vi kommer till Ljungaverk så kliver det ut en stor vit herdehund mitt i vägen, den springer runt bilen och framför, sedan brevid. Stackaren var så stressad, jag klev till sist ur bilen för den verkade snäll och gick till ett hus där det satt två stycken ute på balkongen. Men dom hade självklart ingen aning om vems hunden var. Så där stod vi, med en hund utan halsband och ägare mitt ute i ingenstans klockan halv 12 på natten. En av kvinnorna på balkongen hämtar som tur är ett skärp som vi kan använda som koppel och hunden sätter sig snällt brevid. Sedan får vi telefonnumret till en kvinna som kan prata med djur och som tydligen skulle ha någon fom av koll på byggdens djur och tänka sig. Det visar sig vara just hennes hund! Så hon blev så glad att vi hittat honom. Dagens goda gärning. 
 
 
 

NEED A COAT?

Tog och fotade denna vackra sessa under en promenad i skogen. Det är så jäkla svårt att fota djur tycker jag, men roligt är det. Speciellt när dom är lika ståtliga och fotogeniska som denna donna!
 
 
 
 
 
 
 

MANEATER

Har varit och fikat på konsum idag, riktigt trevligt. Var även en ängel som tog och köpte mig ett bröd, enbart till dom stackars konsumfåglarna som satt och tiggde utanför. Så lyckliga dom vart. Nu kan dom dö lyckliga.
 
Iallafall så sitter just nu och väntar på att bli hungrig igen så att jag kan trycka min älskad kebabrulle. Det har blivit lite av en tradition nu att jag äter en rulle när jag kommer hit? Men det är värt det och jag skulle inte kunna äta en rulle någon annan stans. Nä. Jag måste göra ett inlägg om den majestätiska rullen. Helt riktat till den älskade rullen, vad den är, hur den ser ut, hur den smakar. Oh my.
 
 
 

INTO THE WILD

 
 
 
Dagens outfit, ute i naturen. Mintgröna byxor från HM samt linnet. 

TO THE BEAT OF THE DRUMS

Ligger i sängen nu, äntligen. Som jag har längtat till den här jäkla sängen, så underbart skön. Den kommer ju bli min så fort jag flyttar till en lägenhet där den får plas. Det har jag bestämt nu. 
 
Btw, sjukaste grejen hände på ica idag. Pecis när jag kommer in i själva butiken så ser jag helt plötsligt dubbelt! Jag tänkte först att det var migrän, men då får jag som ont i huvudet och synen försvinner. Det här var något helt annat, jag vart yr och jag kunde inte fokusera på någonting. Jag trodde att jag skulle falla ihop på golvet, men efter att jag stod och fokuserade i taket och höll för ögonen så vart det typ ok igen. Fy, inge kul.
 
Nä, sova nu. Har saker att ta tag i imorgon. Natti
 
 
 

SAVE TONIGHT

Myskväll ikväll, don't need to say more. Nu blire chips, dipp och Sanctum.
 
 
 

A THOUSAND LEGS

DET HÄR DEN VÄRSTA KVÄLLEN I HELA MITT LIV. 
 
Jag har fått fly mitt sovrum ut till soffan i vardagsrummet! Det börjar med att jag lägger mig ner för att sova, vad händer? Det börjar göra extremt ont på höger sida av magen, så jag får det jobbigt att andas och jag håller på att börja gråta, efter ca 20min avtar det och jag kan äntligen lägga mig för att sova igen. Jag sätter mig upp för att släcka lampan och ser hur Simba sitter och tittar på någonting vid dörren, jag kollar närmre. EN ÄCKLIG JÄVLA TUSENFOTING!! och ingen jävel som kan hjälpa mig så långt ögat når!! Jag fattar mod och ska döda den med en bok, men jag måste ställa den på kant eftersom den ligger tryckt mot väggen och självklart träffar jag bara typ, 7 ben?! Så den slingrar sig iväg under stackars Simba som jag skrikandes puttar bort innan den slutligen försvinner under min säng. Nu är den borta och jag ligger på soffan. Smärtan i magen börjar komma tillbaka nu också. Fyfan, jag klarar inte mer snart!! Det värsta är att det inte var den första! För ca 3veckor sedan kröp det en jävel på samma ställe!! Som tur var då så hade jag någon här som kunde rädda mig! Vad hade jag nu? Simba som inte fattade någonting utan bara följde efter den under sängen! ! Han satt sedan och stirrade mot listen som är mot huvuddelen i sängen, alltså kröp den in där. Då bestämde jag mig för att fly fältet. Jag vill bara här ifrån! Någon som vill erbjuda mig sängplats ikväll??
 
 
 

I HAD A BAD DAY

Fy. Misslyckad dag. En vän kom på besök idag (det ända bra med den här dagen) så då unnade jag mig fika, hemmagjorda chokladbollar med nougat, vem kan motstå det? Sedan misslyckades jag med mitt avstående från nikotin och mera sötsaker. Det slutade med att jag åt upp den där jäkla kexchokladen i kylen (som inte ens va så god). Gick sedan på OK och köpte mig ett paket cigaretter som jag rökte 1 och en halv cigg ur innan jag insåg att det smakade illa, så jag vände och köpte mig en dosa snus istället, haha. Alla dagar kan inte vara bra dagar I guess. Men jag känner att jag kan inte avstå från nikotin och äta lite och nyttig mat samtidigt. Klart jag kan, men det känns onödigt jobbigt. Så då har jag tänkt om, jag fortsätter med snus och eftersom jag uppenbarligen klarar mig utan nikotin en hel dag, så unnar jag mig bara när jag kommer hem helt enkelt. Yes det kör vi på. Hejdå morgonsnurren.
 
 
 
 
 

HERE IS A HEART

Ah, nyduschad och fräsh. Är det något jag verkligen uppskattar så är det att duscha, (vem gör inte?) fast, jag måste säga att jag gillar mest att smörja in min kropp med ett av alla Body Butters jag har ifrån The Body Shop efter en dusch, älskar verkligen dom. Man blir len, mjuk och doftar underbart gott en hel dag! 
 
Innan jag duschade så tog jag även och klippte mig en sväng, tror jag tog bort 2cm kanske? Tror verkligen att det var behövligt för nu är mina toppar lena och fina igen!
 
 
 
 
 
 

ALL GOING BACK

 
 
Haha, oväntad middag va? Keso, Avokado och kyckling. Men se, jag tärnade Avokadon, lite omväxling iallafall haha. Men det här är så lättsamt att göra iordning, det är jävligt gott, nyttigt plus att det kostar mig typ ingenting. Köper jag en stor kesoburk från coop en en påse avokado så har jag den i 1vecka uppenbarligen! Eller ja, 5dagar. Någon gång kommer väl kyckligen att ta slut ur frysen, men då har jag fera kilo kött jag kan ta istället. Lucky me. 
 
Fan, jag måste ha nikotin. Speciellt nu efter maten, what to do? Antingen går jag på OK och köper mig en dosa. Eller så tar jag kexchokladen som ligger i kylen. Fan, den där kexchokladen. Eller så städar jag, yep. Jag ska städa.
 

CHINOGIRL

 
 
Bagy idag, javisst. Allt är från HM i vanlig ordning. Älskar verkligen dom är chinosarna (böjer man det så?) dom kunde dock ha suttit lite tightare, dom känns väldigt "boyfriendpants", inget fel med det heller, men jag gillar inte att se ut som att jag är i ett förhållande när jag inte är det, haha.
Aja, sköna är dom iallafall.
 

MADE OF THIS

Jag överlevde. Krampanfallet gick över. Något är verkligen fel på min kropp, seriöst, det är alltid något. Är jag inte dödsjuk och hostar av ett revben så är har jag antingen ont i halsen, är snuvig, huvudvärk osv. Om det är något jag ska sätta stopp för så är det mitt snusande. Jag slutade ju röka och började med snus istället (tänkte att det skulle bli bättre för halsen) men det har typ blivit värre. Visst, jag har nu fått en mer "blöt" hosta istället för torr, men hosta som hosta lixom. Eller ja, det är väl snarare slemmet. Om det är något som är "bra" med snusningen så är det väl att det är billigare + att jag kanske snusar 3 dosor på 1vecka, men också att mina andnödsattacker på nätterna har slutat. Nu låter jag som en inrökt tant med kol. Det låter faktiskt värre en vad det är. Nä, nu har jag tagit min sista snus. Ska ge fan i att köpa någon ny dosa imorgon. Need to stay clean.
 
Tänkte släcka ner och sova nu iallfall. Laddar upp en crapig mobilbild på min lilla "sovoutfit" iallafall hur den såg ut innan jag la mig i sängen. Föredrar att bara ha en tisha på mig om jag nu måste ha något. Jaja, natti.
 
 

DEATH TO IT

Vad ska jag ta mig till?? Jag ligger i soffan och gråter av smärta. Jag vet inte, min mage har varit konstig hela dagen och nu ligger jag i soffan och kan inte röra mig! Jag klarar fan inte mer snart. Det gör som ont l "övre" megen typ så det kan ju inte vara mensvärk, det gör jubsom ont längre ner. Jag har fan aldrig varit med om värre!! Och inga värktabletter har jag hemma heller, hade jag kunnat hade jag gått på OK. Men jag kan fan inte röra mig. Och har dom ens det? Tänker inte riskera att krypa dit för ingenting. Guuuud
 
Till råga på allt så missade jag självklart min tvättid som var igår tydligen?! Så nu har jag tid den 26. Toppen. Blir till att tvätta i badkaret när det kniper.

LIKE ALL DAYS

 
 
 
Ja titta, det vart middag idag också. Hittade potatisbullar i frysen som jag körde in i ugnen åt det tillsammans med 2 skedar keso och 1 avokado. Känns som om att det har blivit mycket keso och avokado på sistonde. Men det är sjukt gott och nyttigt så why not? I don't care, I love it.

APPLAWS

Någon uppskattade verkligen verkligen det nya torrfodret! Eftersom han är över 1 år nu så bytte jag till vuxenfoder, min stora kille. 
 
 
 
 
 

THE CITY OF FALLEN TEARS

Åh, less jag blir.. När jag slutat tänkte jag gå på djuraffären och shoppa nytt torrfoder till Simba, tittar ut, vad ser man? Spöregn. Varför äger jag inget paraflax? Jag måste vara den ända i hela Östersund som inte äger det. Jaja, suck it up.
 
 
 

ROCKING BILLY

 
 
 
Idag ser jag ut såhär. Favoritkjolen (igen) och min nya prickiga blus ifrån Hm. Första gången jag äger ett prickigt plagg, det känns stort. Riktigt stort. 

BAD BOYS

Jag har funderat. Satt och kollade på "He's just not that into u" för någon dag sedan och då slog det mig:
 
Varför vi tjejer oftas dras till "bad guys" som behandlar oss illa. Kan det vara så att vi dras till dom för att vi ständigt fick höra det när vi var barn, att när en kille puttade på en, retades och jar jävlig så var det för att han gillade en? Och dom vart "coola" i andras ögon och i våra? Så när vi växer upp och möter någon som behandlar oss illa och får oss att må dåligt så dras vi mer (omedvetet) till dom för att det är så killar är när dom verkligen tycker om en?
Var det inte också lite så när man var liten, att dom killar som verkligen gillade en och var snälla mot en oftast vart retade för det av andra? Dom vart töntar i andras ögon och då "friendzonade" i våra?
 
Ett omedvetet tankesätt som är inlärt redan som barn? Självklart dras ju inte alla tjejer till "bad guys" alla är ju olika. Men alla fick väl kanske inte höra det som barn heller. 
Vem vet.

EMBRACE YOURSELF

 
 
Såhär ser jag ut idag. Favoritkjolen och den nya mysiga koftan jag fick hem igår. Allt är från HM! 

#HASHTAG

Det verka vara väldigt många som inte får #hashtagar att fungera på Instagram. Jag är en av dom. Det är ett litet störningsmoment då man faktiskt har Instagram till mestadels (iallafall jag) för att följa och bli följd, samt få likes. Men det försvinner ju som helt när det inte längre går att #hashtaga bilderna. Det går att skriva själva taggarna, men bilden dyker inte upp under den när man går in på den. Jag har läst lite om det och det kan bero på massa olika saker, tex att man har blivit "flaggad", fått en bild borttagen, att man har ett privat konto eller fel version av själva applikationen. Jag läste även att det visar sig mest vara "populära" hashtagar såsom #picoftheday #instamood #instagood #igers osv som inte vill fungera.  
 
För att fixa denna störande bugg så testade jag först med att ta bort applikationen och sedan byta lösenord, då fungerade det kanske på 2 bilder? Sedan slutade det igen. Nu hittade jag en länk där en person beskriver hur man ska göra för att det ska börja fungera igen. (dock så måste man vara ansluten via Facebook) 
Jag testade det och nu verkar det fungera, mer iallafall. Känns fortfarande inte som att det är helt 100, men det duger tills jag har hittat något bättre. 
 
Här är länken till beskrivningen.
 
Uppdate,
Det verkar bara fungera om man taggar via http://statigr.am på datorn. 
Det går även att läsa mer om den här jävla buggen här.
 
 
 
 
 
 
 

NOT EVERYDAY

 
 
Vad händer med mig? Jag brukar aldrig äta lunch, om jag äter är det typ nudlar eller om jag har kakor hemma så kan det hända att det blir en sådan.. But not this day, idag vart det en finfin lunch som bestod av 1 Avokado och 2 skedar keso, mumms!

DON'T STOP ME NOW

Vilken skön kväll detta har varit, jag har hunnit med i stort sätt allt av det jag hade tänkt göra idag. Jag lagade en nyttig middag, storstädade lägenheten, rensade min garderob, tagit en massa bilder och redigerat. Ok, jag struntade i att springa ikväll, men jag tänkte att det är ändå är så varmt ute och att det var bättre att få saker gjorda inne, vilket är sant också! Glad för det. Jag nöjd.
 
Efter att jag vart klar med mitt don så tände jag ljus i hela lägenheten (så mysigt nu när det är mörkt) och unnade mig te och några bitar vattenmelon under filten. En sådan livsnjutare jag är. Både Tvn, telefonen och Spotify har varit avstängda hela kvällen också. Så jäkla skönt. 
 
Nej, nu är det dags att blåsa ut alla ljus och lägga sig i sängen. Jag hade faktiskt tänkt att kliva upp vid 07:00 imorgon, koka mig en kopp kaffe, göra iordning frukost unna mig en snus kanske. Hoppas bara att min kropp och min hjärna sammarbetar när klockan ringer. Annars får vi problem.
 
"Yes we do precious"
 
 
 
 

CLEANING OUT MY CLOSET

Fick hem mitt HM-paket idag. Lycklig tjej. Dock så valde jag att skicka tillbaka det mesta då jag helt enkelt måste spara mina små ören. Det jag behöll var en massa nya underkläder, en prickig blusgrej, vit stickad kofta och dessa chinos i beige! Har redan ett par mintgröna men har alltid velat ha ett par i "orginalfärgen" dock så ser dom väldigt gråa ut på bilden, men det är min redigering som är missvisande. Tyckte också att dom kanske var lite väl bagy, får passa sig vad man har till dom. Själv så tycker jag det är snyggast med ett tight tunt linne (det jag hade idag, wii) annars blir det för pojkigt. Lite sassy ska man ju vara.
 
 
 
 

HOPES AND DREAMS

På min lilla assiett fick det plats 1 avokado, 2 skedar med keso och två pyttesmå kycklingfiléer stekta i basilika, svartpepparblandning och chili. Jag skulle ju börja med att äta bra och nyttigt idag och jag måste säga att jag har lyckats bra. 
 
2 mackor med ägg till frukost, 2 melonskivor till lunch och nu detta. Inte så mycket kanske.. Still something. Jag skulle lätt kunna äta mer nu. Typ kexchokladen som ligger i min kyl, den skulle vara så god nu. Alldeles iskall och crunchy. Men icke. Jag ska göra iordning lite te och kanske ta en melonskiva till efter att jag har städat klart lägenheten. Det är okej. 

RUNAWAY TRAIN

Gud vad det känns som för 2 år sedan då man gick i skolan, åkte alltid det här tåget då. Det är tom samma gamla veteranresenärer som åker. Haha. Frågan är om jag inte borde ta och vila en stund, Simba ligger redan utfläkt på bordet och pyser. Det ser förjävla skönt ut. Tror jag joinar honom.
 
En trött liten resenär.
 
 
 

RUN SIMBA RUN

Äntligen ligger jag i sängen. Bestämde mig för att stanna kvar och ta tåget som går Imorgon vid 6 osv. Känns lättare på någotvis? 
 
Åh gud. Vad jag less jag blev förrut. Jag skulle gå ut till bilen för att hämta lite saker som skulle packas ner och Simba får för sig att kuta rätt ut i mörkret. Jag får panik och springer efter men han är redan borta. Jag går in igen och sedan efter kanske 1min så ser jag hur han går in på tomten igen. Problemet var ju bara att så fort jag kom ut och gick mot han, så satte han av i 190 igen. Så då drog jag fram det tunga artilleriet, en godispåse och Payson. Jag lyckades. Haha, dumkatt.
 
Bortsätt från det så har jag spenderat min kväll ute på den inglasade balkongen tillsammans med 3 katter, tecknat och vattenmelon. Det kan även hända att jag råkade poppa mig lite popcorn också.. ih. Fy, så mycket onyttigt jag har ätit på sista tiden. Innan man vet ordet av det så står man där framför spegeln igen, 12kg tyngre och med kläder som man inte får plats i.  Nej nej, nu blir det ändring, imorgon. Ska även försöka mig på att springa en sväng. Varför är det så svårt att masa sig ut? När man väl har klivit utanför dörren så blir man ju aspepp. Något måste göras. Måste tighta till mig nu när jag äntligen har blivit av med massa onödigt underhudsfett,  dilemmat i det hela är ju bara ens tankesätt. Nu när jag ser "ok" ut (om man får uttrycka sig så) så blir man lat och tänker "äh, jag ser ju faktiskt ok ut så här behövs inget göra" medans när man var större så vart det "jag är ändå så stor så det spelar typ ingen roll" haha tokit det där. Nu blir det ändrig iallafall! På riktigt.
 
Dax att sova, godnatt!
 
 

ACORDING

Lite bilder från min dag. Alla dagar borde vara som dom här!


IT'S BEAUTIFUL WHEN U PUT IT THAT WAY

 

RAISE YOUR GLASS

Vilken helg. I fredags var jag på ett "farväl" -kalas för en kär vän. Drack vin och surrade. Igår på dagen vart det sol och badande och senare på kvällen vart jag inbjuden till en pokerkväll, riktigt trevligt minsann! Så det vart inte så mycket "sova ut" eller "vila upp sig" som jag skrev. Men jag är sjukt nöjd ändå. 


Sitter dock och funderar på om jag ska åka hem till Östersund idag eller imorgon. Åker jag idag är jag hemma vid 9 tiden ikväll och då hinner jag plocka ihop i lägenheten, kanske pyra ner mig i soffan till någon film? osv. Tar jag tåget imorgon vid 6 tiden, så kommer jag hem 30min innan jag börjar jobba. Hm. Får suga på den karamellen ett tag.  

Nej, nu måste jag åka iväg och trycka en kebabbrulle. Är så jäkla hungrig.
 
 

BLACK VELVET

Äntligen. Fredag. Bara 40 minuter kvar nu tills man slutar. Jag sitter här för mig själv och gottar mig i jobb och gamla 80tals låtar, slänger även ut ett öga på solen som steker här utanför. Åh, snart får jag också ta del av den. yey.

Glad är jag idag också. Åker hem till Ånge idag somsagt och ikväll blir det till att dricka rödvin, gud så trevligt. Det ända problemet jag har idag är egentligen hur jag ska få med mig Simba till bilen jag ska åka med. Sist jag drog han i väskan en dag som denna så fick han värmeslag. Hm. Kommer nog på något.

Dagens mobilbild.

HERE COMES THE SUN

Imorgon är det Fredag, äntligen! Då blir det till att ta en budbil hem till Ånge där jag har huset för mig själv. Gud så skönt, då kan jag äntligen sova ut, jag har sovit så jäkla lite denna vecka (har haft finfrämmande). Men känner jag mig själv rätt så kommer jag absolut inte komma i säng innan 01-02 i helgen och sen så ska det tydligen vara kanonväder, så då blir det till att kliva upp i tid för solen. Allt för att bli brun.

Jaja, ska busa sönder med Simba nu sen blir det till att sova.


RSS 2.0