Försök 2.




Mja, jag sa ju att jag skulle sluta igen när den första snön föll (vilket jag självklart inte gjorde) men idag, typ 3 jävla timmar efter att jag köpt ett nytt jävla ciggpaket, kom jag på att jag helt enkelt orkade röka mer? Så jag gick på apoteket och köpte mig plåster.. Har alltid vare jävligt skeptisk till det, men mamma sa att dom var bra så why not..? rökte sista ciggen vid halv 3 och satte på plåstret vid 3 och har inte rökt sedan dess :) Har inte ens vare sugen? Vilket man endå blev av tuggumina jag käkade första gången (när jag hade uppehåll i 6veckor) SÅ I LIKE!! Har lagt in mitt paket jag hade i frysen så det håller sig tills man ska ut eller nått? feströkare ska jag bli och där med basta! tänker inte sluta forever lixom..


Men nu ska jag hoppa in i duschen och prova mina nya products! sweet

Nytt skiit!

Första bilden är produkter ifrån Eleven! Dessa hårprodukter har jag hört är sjuukt bra för oss med krull! (+ att det är godkänt av balsammetoden ;) ) Så det ska bli kul att prova!! Det andra är ifrån Lyko och den ena är en olja och den andra är typ ett leave in balsam typ? kom på att det var ganska onödigt att jag beställde med tanke på att en av mina MOP produkter är faktiskt en leave in.. jaja (:

HIHIHI



Jag lockpermanentade mitt löshår i helgen och här är resultatet! Ganska snyggt va? Men det tog tid, 5 timmar typ, men som tur var så hade jag min trogna vapendragare vid min sida som kunde hjälpa mig med alllt :DD
Dock så tänker jag inte ha i det i mitt hår everyday, för det är clips vilket jag egentligen hatar att ha men jag vill heller inte sätta i det permanent eftersom att det är sjukt skönt att vara korthårig! så det blir lite då och då :)
Men vad tycker ni?

idag


En sten

Tänk vad en liten hjärtformad sten kan få en att tänka.. Tänka på och bli glad över vilken underbar tur jag har som har Magnus som pojkvän! Turen jag har att kunna ringa honom när som helst och säga hur mycket jag älskar honom, turen att veta att hans kärlek för mig är lika stark som min för han, turen att få känna hans armar som omfamnar mig, turen att få dra fingrarna genom hans mjuka hår och sedan ge honom en kyss..

Fan vad tur jag har som har dig!<3


Fuck moneyy

Klickat hem lite stuff ifrån lyko och eleven, FuNnnnnnn ^_^


Mysig dag med älskling




I LOVE IT SO F'CKING BAD


Underbara djur





Saknar att vara sassygirl

Är på jobbet nu och jag gjorde misstaget att kolla igenom gamla bilder på Iphonen och GUUUUD vad jag saknar att vara snygg ;/ inte överdrivet men alltså javene.. Hoppas att allt går som planerat i helgen iallafall.. Då kommer jag att bli en sassy seniorita istället haha ;D
antar att ni redan vet vad jag ska göra, men ja säg inge ;)

Ahajahappaja, ska fortsätta jobba nurååå


Bara för att livet är kasst


New in





I made it!

Wii jag tog mig upp :D sitter nu hos tandläkaren och väntaarr.. Funfun. Ska hämta mitt paket sen också!!! Och leka med linnea!

Hörs!

 


Inpackning.se

Hej hopp!

Ligger i sängen nu och vill(MÅSTE) inget annat en sova x( ska upp vid ca 12 för att vara redo tills jag slka tilltandläkaren 13:20.. Funfun. Tror inte jag kommer kunna ta bilen heller.. Fuck life.

Aja, tvättade håret när jag kom hem och hävde i mitt balsam ifrån 100% pure! Ni vet, det som bara innnnehåller en massa bra oljer och är 100% naturliga ingridienser? :DD aja, har det fortfarande i och ska ha det tills jag vaknar, så att mitt krull får sig en riktig fuktBOOST!. Lär väl sluta med att man avbokar tandläkaren eller nått sen också .. Vi fåer välse!
Aja, ska sova nu!! På återseende

Btw, checka MEGA- knuten på mitt lilla huvud ahhaah

 


Dessa beslut

Jag har tänkt att unna mig något alldeles extra nu efter jul. Men jag har sådan beslutsångest...

Jag vill ha en Ipad2, men vad ska jag ha den till ? Jag har ju redan min Iphone4 och OM jag köper en, vilken färg isåfall??? Vit, svart, vit, svart...!

Sedan så vill jag ha en laptop eftersom jag inte har någon för tillfället! Men är jag verkligen i sååå stort behov av en??

Slutligen så vill jag ju ha en bil såklart och det är väl egentligen det viktigaste och mest behövande av allt.. Men det känns så jobbigt.. Jag vill ju bara kunna gå in på internet och klicka hem går ju inte med en bil.. Då måste man ju besöka, provköra osv... + att en bil känns inte så "unnande" ååååååååh!!

 


Titta där!!

Tror att det är en fluga.. Men icke;)


Animal Planet

Min katt älskar att kolla på ap


Spännande..


EXECUTEBARBIE - Annelie och de 40 rövarna

 

En video sedan jag och Linnéa var i Sthlm ;)

 

 

I stockholm


November..?

Eller hur var det.?!


Godnatt

Lovar att försöka förbättra min blogguppdatering.. Hihi, men ni får nöja er med det ni får för tillfället :))


Ett tips!

Klicka på bilden för att komma till dessa skönheter :D
Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com

Satt igång med träningen

Så har laddat ner lite nya träningsappar som ska invigas lite senare :))


Dag 3


Hoppar ner i badet nu


Thank good it's friday

Ligger i sängen nu och ska snart ta bilen ner på jobbet.. Kul kul, och speciellt kul för jag är aptrött + att jag har glömt mina cigg hos Ullis... Fittliv. Men jag har för mig att det ska ligga två eller en cigg i en mugg i bokhyllan.. Har för mig att Magnus la en där som jag kunde ha tills att mina tog slut efter 10 (då allt stänger här) eller nått.. Aja får kika..

Godnatt iallafall ni som har turen att få sova..
(btw, gillar den är glada bilden på mig och katten som tag tog imorse)


Dag 2.



u will get answers




Glömde att tillägga att ju längre hår du har, destå bättre resultat! Speciellt om det är långt och inte uppklippt! Då slipper man de fula kanterna som syns där ens egna hår slutar!!

När snön faller fimpas det


Föralltid du


Följer strömmen..


I have done it

Jag vet inte hur många av er som läser min blogg som är vän med mig på fejjan, men för er som inte viste det så har jag tagit ut löshåret och klippt av över 1dm av mitt egna hår. Varför jag gjorde det var för att mitt hår var så slitet.. även fast jag klippt mig flera gånger innan, men det är för att jag har varit för feg med saxen dom gångerna! För ni vet ju att slitet hår fungerar som en dragkedja..? Alltså att det slitna lixom "klättrar" uppåt. Så that's why.. Kände det när jag stod i duschen med min inpackning i att det var så strävt längst ner emot topparna så jag tänkte, "Äh, what the hell", steg ur duschen med inpackningen fortfarande i håret och klippte. Dock så blir det inge mera plattande nu (iknow I have said it before) men om jag börjar platta igen så var den här uppoffringen gjord heelt i onödan.. så äre! Men det känns helt okej faktiskt! Längtar dock tills mina lockar blir lite mer "sammanhållna" så att man kan vistas ute utan mössan haha! Det brukar dröja nån vecka så det är bara att vänta.. :D


Men har ni själv slitet hår KLIIIPPP! Så värt.. Det blir kort och fult iknow men håret mår så mycket bättre! Som mitt, det gick ifrån strävt till lent och mjukt på bara några ynka sekunder ;)

Varför så inaktiv..

Är för att jag har TAGIT KÖRKOOORT IDAAG!! Så jäävla sweeeet!! :DD klarade teoriprovet på första försöket och hade 58 rätt och man skulle ha 52! Sen idag så körde jag upp och då vart jag GOODKÄÄND!!!

IM THE MAN!


RSS 2.0