Har jag sagt att vi håller på och renovera?

Hmm, vilket rum kan det vara..?

I couldn't help it..


My sweet, sweet darling! Loveu

Nu ligger jag i sängen! Hör och häpnad och klockan är bara halv 12! Hm, undra om det har med å göra att jag ska upp och jobba om 5 timmar och 30 minuter..? ;) haha.. Längesedan det vart ett natt inlägg nu.. Jag vet inte hur ni är, men jag måste ALLTID fippla med min iphone innan jag går och lägger mig?! Antingen blir det thiny wings eller angry birds, men ikväll vart det blogga! :) (Dock så kommer det nog sluta med att jag spelar endå..)
Btw vad händer på valborg? Själv hade jag, linnea och min älskade pojkvän tänkt att dela på en bag in a box och kolla på brasa, lite mysigt sådär :) ringde även ullis som var sugen!
För att avrunda det hela så måååste jag bara berätta att jag har en jävlans massa paket som jag väntar på..
Ett nytt löshår
Min skräddarsydda studentklänning
Mina balskor
Och ett par skor jag ska ha på studenten som Magnus kirrade åt mig idag! Så jag får dom imorgon när han kommer hihi spännande! Och ni vill inte veta vad dom kostade....jisses.
Sen så fick ju jag mitt Nellypaket idag som innehöll mitt nu äckligt snygga armband jag ska ha på studenten + ett par skor jag hade tänkt ha men skickade tillbaka pga den kassa kvaliten.. Inte för att det gör något nu när jag har hittat ett par bättre! :D
Men nu måste jag sova allihopa! Tack för mig, godnatt!

What can it be?


In my minds right now.

Alla längtar vi väl tillbaka till den tiden då man var 14-15 då allt var ett äventyr? Dock så inser (dom flästa) att det är dax att växa upp förr eller senare (synd bara att vissa gör det genom att dom skaffar sig en unge)
Men egentligen så är det faktiskt mycket som saknas innan man kan sätta igång med livet på riktigt! Jag fattar inte folk som HAR RÅD / tid att skaffa barn, djur och egen lägenhet fast dom inte ens har något jobb..? Socialbidrag, föräldrapenning blabla, jamen vafan, är det inte roligare att tjäna sina egna pengar istället för att leva på bidrag..?
Varför inte ordna upp allt sånt INNAN man drar på sig en massa ansvar?
Haha, fan vad jag låter som en gammal aggkärring, men jag kan inte låta bli att förstå varför folk vill göra allt så fort? Vafan titta på Ånge (där jag bor), för några år sedan vart det typ en trend?! att skaffa ungar, iallafall ibland 15-16 års kretsarna, tjejerna gick omkring och lånade varandras BEBIStröjor och sprang runt så att alla skulle se..? Och majoriteten av dom får ju ta hand om ungen själv nu eftersom killarna dom har varigt tillsammans med i max ett halv år inte pallar..? Men sen så finns det ju också dom brudarna som helt enkelt slutar med P-piller i hemlighet så att dom en dag kan säga "ops älskling, det visar sig att jag är med barn och jag ska behålla det" och dom har ingen talan sen? nä, vidrigt beteende.
Men nu säger jag absolut inte att jag typ hatar yngre föräldrar, tvärt om, jag tror att det kan va ganska bra.. nä glöm det. Jag har inget emot dom alls, jag känner själv unga föräldrar som är hur jävla bra som helst!
VÄX UPP GOTT FOLK, BUT NOT 2 SOON

Till studenten


Glad påsk!

Sitter just nu hos älskling och väntar på maten! som han klar med nu faktiskt! haha..
Det bjuds på fläskfilé och potatisgratäng + att Fredrik hade med sig en tårta till efterrätt!
sweeet!!
orkade inte redigera bilden

MISSAN

Ni kanske kommer ihåg igelkotten som jag skrev om förra året typ hela tiden? Hon är här igen :D
För er som inte vet så heter hon Missan och hon äter ur handen, kommer när man ropar, går att klappa och plocka upp utan problem! ^^ Dock så var hon liite misstänksam idag, haha det var så kul!
Jag var ute med Jayson på baksidan och höre plötsligt hur det började att prassla där hon brukade komma fram ifjol så jag tänkte på en gång - Missan! Men sen så slogs tanken bort för det är ju så tidigt och allt, men sen när jag kollade närmare så såg jag henne! Så jag ropade och hon stannade upp och lyfte upp nosen, sen så hämtade jag kattmat så hon började äta, då passade jag på att kolla om det fortfarande gick att klappa henne, vilket det gjorde!
God I love that animal..♥

Missan ifjol!

En dag hemma hos Linnéas pappa :)

Vi var precis påväg att gå ut med vovvarna, haha so cuute!

Video från idag !


Just nu.

.. är katten otålig less på att jag sitter vid datorn, så jag ska pallra mig här ifrån nu och leka med han istället, sen blire sängen!
Ha en fortsatt trevlig kväll


Chill dag

Som började med att man var skittrött och skrev nå jävla bugg blogg inlägg tydligen?
Sen när jag väl kom fram till skolan gick jag in på toa och sminkade mig för jag hade så jäkla tråkigt och efter det kom Emelie så det vetefan vad vi gjorde?? Iallafall, sen hade vi religion och vi fick då båda reda på att vi låg på VG i kursen, så det kändes jävla bra! Efter det så kom våran gulliga lärare med kaffe och chockladboll, så jag och Emelie passade på att njuta av en cigg till det varma kaffet.. mm..

urs jagvet, stör mig också på färgerna i den första bilden. Jag hatar gult och att redigera just den färgen och självklart så var ju både motivet och bakgrunden gul?!
and after that när Lina och Johanna hade dykt upp vart det tajm att rekonstruera en fotografering med Emelie, snabbt, smidigt och enkelt. Sen vart det till att sätta sig och råjobba!

Mind fuck


Vad tänkte jag med?

Fråga mig inte varför, men jag vaknade halv 5 imorse! Dock så somnade jag igen men då var väl kattem hungrig eller nått så han höll på att väcka mig av och till hela tiden! Men det roliga är att han använder sina klor efter att min klocka börjat ringa haha, en extra alarm lixom? :)

Iallafall så kom jag till tågstationen i tid idag och SJÄLVKLART så är veoliatåget sent! Men vafan . Det var ju typ 3 minusgrader ute så det är väl självklart att det ska sluta fungera. + att jag har hål i strmpjäveln med!

fuck

moon


I'm about to cry but I still wonder why.

Jag mår sjuk dåligt och jag vet inte varför. Det var verkligen längesedan man hade en sånhär "hata-sig-själv-dag" så det var väl about time. Meen, jag ska ta och fota kanske? Det brukar ju alltid få en på bättre humör.

Right now

Ehej.

Just nu sitter jag på tåget påväg hem ifrån Östersund, trevish, hungrig är jag med..
Iallafall så ska jag hem och jobba nu och sen blire gymmet! Härligt! Ska ta en tupplur nu så jag orkar med allt! ;)

Hejjjs

Bitter taste

Just let me say one thing I've had enough You're selfish and sorry You'll never Just let me say one thing I've had enough You're selfish and sorry You'll never learn how to love As your world disassembles Better keep your head up

Your name, your face Is all you have left now Betrayed, disgraced You've been erased

So long, I have erased you so long I've wanted to waste you So long, I have erased you I have escaped The bitter taste of you

Just let me clear my head I think I've had too much You're so disappointing But you make good use of it As your world disassembles Better keep your head up so long I have erased you So long, I've wanted to waste you So long, I have erased you I have escaped The bitter taste of you.

I am the facerape queen!


Morn morn!

Nu sitter jag och Magnus i en budbil påväg till Östersund vilket inte känns så lockande eftersom vi har sovmorgon till halv 1 typ! Men what to do? Jag sitter och lyssnar på spotify och Magnus sitter och pratar med Martin, mwaaaaa nä nu ska jag sova!

Night.

Hej, tack och godnatt!
Nu ska jag sova, eller ja, först ska jag och älskling ut och röka, sen ska vi slåss med katten tills han blir trött och somnar och sen ska vi också göra det! Så godnatt och låt inte sänglopporna bita er!

23 månader

Varken jag eller bejbi orkade skriva det någonstans igår, så vi kör all in idag istället!
Vi firade somsagt 23 månader igår, jättemysigt! Vi hade sex, lagade mat, åt glass och kollade på film!
Kan man fira det på ett så mycket bättre sätt?

My favorite

Fick hem min supersnygga fimpare (?) i fedags, skitbra grej! Så nu slipper man hålla på i 100 år för att få den glödande askan att sluta ryka när man har fimpat!

<3


Bilder sedan fredags

Då jag och Linnéa tog oss en liten skogsprommis med Jayson!♥

Dagens


Bygger om i bloggen

Så det är lite rörigt nu, men jag ska väl bli klar i helgen hade jag tänkt! :)
Ska sova nu, charååå

H&M REA

Jomenvist!
Jag och min trogne kompanjon Linnéa gick på shell efter jobbet och hämtade ut ett HM paket som hade ramlat in där igår, det inehöll en kavaj som Linnéa tog, en vit tröja som jag inte ens kommer ihåg att jag beställt, som Linnéa tog, en beige och en spenatgrön tröja som jag redan har i grå, love it, ett skärp och en svart tröja som jag ska skicka tillbaka, life is sweet sometimes!

Sunny day..

Mja,
Idag så var det faktiskt en riktigt skön dag i Östersund! Självklart så blåste (jävla horstad) men det var faktiskt varmt ! Dock så var jag rättså sjuk imorse när jag vaknade! Vad jag kommer ihåg iallafall så spydde jag hemma hos Magnus innan vi skulle sova och jag fick ingen luft heller? Så stackars Magnus fick stå och hålla i mitt hår så att jag inte skulle kräkas på det.. pinsamt.. Men det var såå värt det haha :D
Jag och Emelie hånglade sönder varandra inne på O'learys, så folk filmade oss och knäppte kort typ? Det är andra gången det händer när jag hånglar med henne, på karins maskeradfest (när jag var polis och hon pirat) så filmade karins systers pojkvän oss? Äh, man är väl snygg, det är väl bara att konstatera? lol

Jag stekte i solen som en steeekare?
Bakis och jävliga.. Men jag älskar dig Magnus!♥

Bild BOMB

cha cha!
Jag tänkte nu ta och lägga upp lite bilder sen i onsdags då vi firade 50 dagars!
Eller ja, jag har bara typ 700 bilder på mig och Emelie, resterande bilder ifrån krogen och på festen hos Anton finns på Emelies kamera och min Iphone, så njut av det här så länge (:

Rockigt värre

Haha, det visade sig att det röda stiftet skiftade i rosa..? whatever, I like it!♥

OMG

Kommer ni ihåg programmet Drake & Josh på Nickelodeon??
Ja det här är iallafall Josh, Gosh, han har verkligen blive typ snygg ?!
Före och efter bild

Haha, fan vad bugg!

Jag satt och åt frukost förut och tro inte på fan att postbilen kom utanför eller? :D Så jag blev typ, asglad, tog katten under armen och gick ut för kika! Och tänka sig! Nelly kan man ALLTID lite på! Det måste jag säga! :D
Dock så är jag mer sugen på att ha en annan klänning som jag redan har, så jag returnerar nog den jag beställde.. haha fan vad onöödigt! menmen, jag äger nu iallafall mitt första röda läppstift!
Det är inte lika mörkt som på bilden, men jag orkade inte leta upp en bra spot där ljuset föll in braa!♥
haha, jag har på mig det nu och jag måste få säga, är det inte lite tantigt med rött läppstift??
wierd.

Det här med påsken

Är det bara jag som tycker att det är lite "onödigt"? Vist, vist, jag vet varför vi firar det och blabla men alltså komigen? Börjar det inte bli lite uttjatat med alla jävla ägg och och höner överallt? Men det är ju så, alla högtider förstoras ju upp som fan av alla affärer and so on! Don't get me wrong here, jag älskar verkligen när mormor bjuder på sin årliga påskmiddag! =D Älskar verkligen när hela familjen är samlad! iallafall


Jag hoppades ju på att få mitt paket ifrån Nelly idag, men då visade det sig att vi inte har fått någon post ALLS idag?? Hur ofta händer det lixom? Nä, hoppas brevbäraren är sen.. Men annars så har jag ju faktiskt en plan B!


Haha vet ni vad jag kom på?

? att typ inga ska ut imorgon för att dom är töntar och orkar inte typ? Vafan, man lever ju bara en gång! Nä, det är bra att iallafall jag och min karl är redo att göra stan osäker! Nä, nu ska jag sluta sura över allt tråkit folk och bara sova.
plutten har också lagt sig till rätta på sin lilla sovplatts nedanför min säng,

Godnatt

Annat snyggt


Wopsi

Ehe, sorry för dålig uppdatering men jag har spenderat mina kvällar med att plugga och beställa student samt balklänning, en jättefin tiara och svarta handskar! :) Jag skulle verkligen vilja lägga upp bild på mina klänningar jag ska ha, men jag har beslutat mig för att göra det när jag får hem dom! Blir lite mer spännande då lixom! ;)


Men jag kan iallafall visa tiaran som jag ska ha, den är verkligen jättefin och täckt med Swarovski kristaller!♥




Fin va? Haha, jag kommer (förhoppningsvis) att se ut som en riktig liten sagoprinsessa! Vilket är typ meningen! Lite barnsligt kanske, but who gives a shit?

Sen så är det ju 50 dagars imorgon! Tänka sig, 50 jävla dagar kvar till studenten, till friheten, till arbetslösheten, till ensamheten, haha näää nu blev det allt för depressivt! =D Här ska vi vara positiva! tralalalala!
Jag har iallafall lämnat in mina käraste skor på lagning idag med, det var ett par ifrån Nelly som klacken lossnaden på efter typ 5 rundor på stan..?
Jag hade tänkt ha dom imorgon DÅ DET ÄR 50 DAGARS MEN ALLA ÄR SÅ JÄVLA LAME OCH SKA STANNA HEMMA!?!"# till en klänning som jag beställde tiidigt idag + att jag köpte ett billigt rött läppstift bara för att testa hur man skulle se ut i det! :) Men antagligen så får jag den imorgon, ihope, ihope, ihope!♥



Fikade med tjejerna

Hej!
Tänkte slänga upp lite bilder sen jag och girlsen + älskling fikade på PAUSE!
(åt världens godaste morotskaka där btw)

Sorry

Men jag orkar inte sitta och redigera eller lägga in bilderna sen idag..
När jag kom hem efter gymmet så satte jag mig ner och skrev klart 2 kompliteringar.. Vilket gör en ganska trött! Så jag ska gå och lägga mig nu, men jag antar att ni inte lider haha?
godnatt♥
(gammal bild)

Do not DISTURB


Vååår

Nä fyfan vilken dag.


Jag skulle ju åka på skolan med 9 tåget remember? Men sjääälvklart så bara somnade jag och glömde ställa min klocka. Så jag vaknade av att Lina ringde mig vid 9 kulkul. Grejen är den att vi hade bestämt att vi skulle köpa balbiljetterna idag och om alla vi ska få sitta tillsammans så måste vi köpa biljetterna tillsammans och blaabla. Så min kära pojkvän kom hit för att hämta mig men då ringer Emelie och säger att hennes karl ska på ett möte vid halv 1 och klockan var typ halv tjugo i 12 när vi åkte..
Så det var ju bara att vända på klacken å åka hem igen. Men baby stannade kvar en stund så då åkte vi på konsum, köpte oss en ost och skinkmacka med skinkröra och satte oss utanför i solskenet, mys♥


Sen så åkte vi hem och tog ut lillefisen på baksidan så han blev alldeles full med löv och skit haha..
Jag sprang omkring med kameran efter någon form av vårtecken då jag ser typ en fluga ? som sitter på marken, så jag sparkar på den och upptäcker att det är en liten bäbishumla typ!
Så jag typ lägger mig ner på marken i hopp om att få en bra bild innan den flyger, jag hinner ta en bild, den ser okej ut och den flyger. Men nu ser jag att kameran satte fokusen på bakgrunden! fuck, men den duger!

undra om det blir fint idag?

ehe, ja jag vet att jag skrev att jag skulle gå och lägga mig, vilket jag ska, men jag var bara tvungen att ta en bild på den otroligt tjocka dimman! Men vist är det så att på sommaren när det är dimmigt på morgonen så brukar det bli sol och fint senare på dagen..? Vi får hoppas på det nu.



kul start på dagen??

Det är såhär att min pappa jobbar blandannat med att köra tidningar på morgonen och han är hemma runt 6-10 över. Då skjutsar han ner mig till tåget som går 18 över, men idag så vet jag inte om han hade glömt? eller bara vart klar senare? Men hemma är jag iallafall, så nu får man ta tåget som går typ 09:13, fast det resulterar ju i att jag måste gå men whatever.

Nu ska jag ta av mig kläderna jag stressigt drog på mig, lägga mig i soffan och sova till 8 iallafall!
skönt.
fyyy hur man ser ut på morgonen!

Ska fatta mig kort..

.. för jag tänker inte hamna i säng lika sent som igår ICKE! Jag tror jag la ifrån mig iphonen vid halv 3 kanske? haha.. Men vad ska jag göra då?? Den är så frestande och det är alltid lika kul att spela Tiny wings eller det nya Angry Birds (som jag ifs klarade ut första dagen) suck..
Men iallafall så ska jag sova nu för jag är sjukt trött! :D
Godnaatt

I love them


Fikade med tjejerna

Jomenvist!
Men håller ni inte med om att efter en låång dags slit så finns det inge härligare en att sätta sig någonstans, fika och snacka en massa skit haha? Nämen.. Svingott vare iallafall men jag måste säga att jag fick lite ångest efteråt med tanke på att jag började träna ikväll igen.. menmen, whatSOOever? Jag hade ju inte tänkt att fika på stan varje dag (för det är så jävla dyrt?) men någon gång skadar ju inte (:
Nu sitter jag iallafall hemma, kom hem ifrån gymmet vid 9 typ så fram tills nu så har jag hunne gjort äggröra, lekt med katten och redigerat lite bilder! flitig jag! ;)
Men nu ska jag gå iväg och knäppa kort på mina sjuukt snygga ear cuffs jag fick idag (mot all jävla förmodan) så
bloggar jag om ett tag och visar upp dom! :D

Stolt över mig själv..

Ush, vad jag hatar dessa mornar.. Jag var så jävla trött imorse när jag vakna och kände verkligen att jag INTE kunde ta mig upp! Ögonfn föll igen på mig hela tiden och jag fantiserade om hur varmt och mysigt det skulle vara att ligga kvar under mitt varma duntäcke! Men icke..
Jag kom och tänka på att vi har religon idag och det nalkas prov där nästa vecka och inläsnibgmatrealet får vi idag så, jag hade inte mycket till val..
Men jag hann iallafall ggöra en stadig frukost trotts denna lilla snoozemorgon! Äggröra och bacon, muumms!!

Men nu ska jag vila here at the train, natti!

lovely

Ja hej och godnatt! Klockan är ÖVER 1 och imorgon är det heldag.. yey.. Men jag kan glädja mig med att en av lektionerna är Religon, vilket jag faktiskt tycker är riktigt kul och intressant!!
Men som sagt så har jag inte tid att sitta här och döskriva nu! Ska ringa älskling och sen sova + packa ner systemkameran!
gnatt♥

Så, nu kan ALLA läsa min blogg!


Bilder sedan festen i Fjällsta

(snodde dem ifrån Emelies facebook)
Lina och Emelie, ni är bäst♥

Passion for fashion i'm addicted i suppose..

Nu ska jag bjuda er på det som jag tycker är jävligt snyggt när det kommer till smyckesvärlden! Självklart involverar det döskallar eftersom det har jag älskat sedan jag var, 14-15? loveit♥

Give me some energy

Åh jag blir så irriterad på mig själv!
Det är såhär att jag alltid har tage hem min skoldata istället för att lämna den, eftetsom att jag vill kunna redigera mina bilder i ps (och jag har aldrig orkat ladda ner det till en av dom stationära vi har) men iallafall så laddade jag hem det häromdagen och insåg snabbt att "wow nu behöver jag aldrig mer konka och bära på den till och från skolan mer, sweet." vilket då också gör att det finns platts för min älskade systemkamera! Men självklart så har jag glömt den hemma både idag och i helgen då jag var på fest. Och självklart så har jag vare sommest fotosugen då med! Ush.. Ilandsproblem..

Nu ska jag fortsätta jobba innan jag får sparken haha!
Hare!;)

Tänker studentkommiten med röven?

Eller vafan är det frågan om??

Sist jag kollade så tillhörde inte studenter de mest högavlönade personerna i sverige utan snarare tvärt om? Så jag tycker att det är jävligt f*ttigt att man inte anpassar "verksamheten" till målgruppen? Som det här med balen, vist det kommer säker att bli jävligt flashigt och bra, men komigen?? 650 jävla kroner för EN BAL? är det inte roligare om alla har en möjlighet att få komma?
Jag har själv kompisar som inte har råd att gå och jag tycker det är jävligt tråkigt och speciellt när anledningen är just pengar, PENGAR PENGAR PENGAR!
sen så kommer mösspåtagningsbalen som går på typ, över 400? Sen så tillkommer ju allt annat med flak,klänning,mössan,(kostym),skor ja men you name it!
Nä, fyfan för att ta studenten! Egentligen så skulle man ta och bojkotta hela skiten! Men hur kul är det lixom? men vist, jag har råd, men hur kul skulle det vara om man är den enda i sitt kompisgäng som har det? Nä precis.

Nu ska jag ta och sova middag, hejjs!

Ett litet nattinlägg

God kväll
Jag såg att det var någon som hade kommenterat att jag skulle lägga upp flera inlägg och jag försöker verkligen men ibland så känner man ju bara att man absolut INTE orkar haha.. ingen isperation lixom. whatever
pojkvännen kallar! Back to bed
Godnatt!
Gammal bild sen jag och darling var i huvudstaden!

Vad glad jag blir :')

Det är väldigt kul att läsa en massa possetiva kommentarer ifrån er som läser min blogg lite av och till!
Det kan verkligen göra en glad en hel dag bara att få se/höra/läsa att någon tycker att man är fin eller gillar min blogg, något man gjort and so on! Ni är guld värda!

TACK

Bild ifrån fotograferingen

Ja, som jag skrev så gick det inte så bra. Så det här är en av bilderna som vart ok.

Bilder sen igårkväll..

.. då jag hade så jävla trååkit!

Den som väntar på något gott..?

Mjaaa.. Jag sitter just nu och väntar tills överföringen av bilderna ifrån dagens photoshooot ska bli klaar men det går så jävla seeegt!
Det är ju så att jag, Emelie, Lina och Johanna håller på med ett projekt på en medialektion (kan fortfarande inte skillja på kom- eller prod jajja) där gör vi allafall en kalender/hemsida/film/layout för 2012! Lina är vinter, Johanna är vår, jag är sommar och Emelie är höst och idag fotade vi mig, dock så gick det inte så bra som jag trodde..
Grejen är den att jag tycker att det är jättelätt att ta kort på mig själv men så fort någon annan ska göra det (lite mer seriöst) så blir det typ skämmigt? eller ja, det beror på vilket humör jag är på, inte okej.
jaja, alla har vi bra och dåliga dagar..


Men åå titta, nu är det bara 177 700 kb kvar av 300 000.. kuul.



RSS 2.0