Jag orkar inte bloggaaa

- för det är så jälva tråkiiit!
Så jag lägger upp en oredigerad och suddig bild på mitt standardobjektiv istället..
men jag kan endå tillägga att jag just nu har satt igång Sims 3♥ och ska hoppa in i duschen!

Video ifrån igårnatt ;)

Min katt är för underbar! eller domminat?
Igår natt så joinade han mig vid fläkten genom att hoppa upp på köksbänken, så när jag var klar så tänkte jag att han kanske var törstig (vilket han gämt är) så jag drog igång kranen och vipps! så fångade jag en underhållande grej på film! ;)
Dock så kom det inte med när han slog till mig för att jag försökte dricka vatten..

Som jag trodde..

Ja, vad var det jag sa?? Nu är klockan 1, precis som jag viste.. Lol, hatar sims! <3

Men jag hann iallafall slänga ihop en outfit som jag ska ha imorgon som tur är! Ni förstår, jag kan inte sova om jag inte vet vad jag ska ha på mig på skolan dagen efter! Lite töntigt kanske, men jag kan tyvärr inte råför det:/

ska prata klart med älskling nu och sen sova!
Godnatt

the perfect night

Nu har jag sutte och pratat med Linnéa i över 1 timma över telefon men beslutade mig för att ge upp det roade samtalet för att få spela sims 3! yea you heard me.. Jag har alltid vare så jävla emot sims 3 men jag tänkte nu i helgen att - äh vafan, det skadar väl inte att prova? Jag har dock inte hunne spelat så mycket (egentligen ingenting alls) så jag ska sätta mig nu och spela i en timme tills jag går och lägger mig! yea your not deaf, jag ska gå och lägga mig tidigt! 11 var det tänkt, men det lär väl sluta med 1 som vanligt..

I just bought

snyggt

dance fucker, dance.


Gissa vad jag har fuckers!

God i loveit!♥

Hej?

Jao då var man hemma i sverige igen då.. sad sad. Eller ja, egentligen så kom jag hem för några dagar sedan men jag har vare sjuk så allt fungerar inte riktigt som det ska en.. upptäckte det igår då jag av misstag ställt oboypaketet i kylskåpet två gånger?! haha sjukt..
Men nu ligger jag iallafall i min underbara säng, lyssnar på musik och blickar ut över det nystädade rummet! Ah härligt! Det är väl därför man städar egentligen? whatever, det blir ju endå stökit om typ 3 dagar igen?
blablalba
bild från igår
och jaaaaa jag har börjat att röka igen, men jag ska sluta. snart. om ett tag..?

Kind of, gr8?


Too much or just not enough?

Good day sir!
Nu är det bara en dag och jag är aspeppppp! Så tänke ta och slänga upp en het emobild och sen fortstätta dona!

Visste du att..?

Att det blir allt mera populärt att döpa sin hund eller katt till ett människonamn..?
DN har rabblat upp dom populäraste hund och kattnamnen, något du känner igen..?

m-Orning fuckers!

Mjahapp då sitter man här då med bara söndagen kvar att packa! najjs! ;D then I'm out of hEA! sweet..
och hela dagen är typ uppbokad känns det som..? Jag måste packa, städa, fixa med hår och tvätta + fixa med mina kamera and so on! Sen så ska jag vara med yllza och Emma en sista gång innan jag åker (+ att yllza ska åka hem typ samtidigt) så jag ska ta och ringa henne snaart (:

stress, StrRess STREESS..

..och det är just tack vare de ordet som jag INTE har haft tid, ork eller lust att blogga. Men jag tänkte hinna mää lite nurå!


Lite uppdateesss

Jag, ÄLSKLING♥, mamma, pappa, moster, hennes barn(kusiin) och min systerdotter ska ju åka till det ljuva livet i Thailand på MÅNDAG! Det är lixom om typ 2 dagar..? shiet.. och det är så mycket som jag måste hinna göra!

Sen så har jag äntligen blive klar med matten! Alla rätt på provet dessutom (y)♥

och sluutligen så har jag handlat en massa saker som jag inte heller har haft tid att visa upp och jag vet inte om ni tänker på det men jag tycker iallafall att det är rätt wierd att jag först lägger ut en bild på något jag verkligen vill ha och sedan när jag väl har köpt det så visar jag inte upp det lixom..? hmm, måste bli bättre på det där..


---------------------------------
Så vad återstår det att skriva?



Oljan vare ja!

Jag glömde vist att skriva hur resultatet blev efter jag svepte in det i olivolja i håret right..?
DO IT, det är allt jag har att säga!! Håret blir som en dröm! Dvs mjukt, lent och sweet! Nä det har verkligen lags till i det dagliga schemat!! (dock så är det ganska svårt att få bort all olja och speciellt för mig som bara tvättar håret i balsam) men kör på't?
och om jag inte uttryckte mig på ett förståeligt sätt så äre ju bara att fråega på!

GODNATT

lite gammla snygga bilder..

.. som jag bara måste visa er!!
Slutsatts: I miss the old me

Long time ago..?

Jaaaaaa, jag lever! Men jag har, under dessa tysta dagar, haft ett par, ja, fuldagar heltenkelt!
Jag har gått osminkad, haft krull på hövve och fula kläder och det är som om att insperationen bara typ, försvinner med självkänslan!
Som idag på stan! Jag tror att det är såhär: Nu VET jag att folk stannar upp och kollar lite extra för att jag är ful när jag ser ut såhär men annars när jag sminkar mig/ har rakt hår and so on så är det för att jag är jävligt sexig!? ;D eller ja, det är min teori iallafall!
whatever.

Nu sitter jag iallafall på tåget efter en totalt värdelös handla-till-thailand-in-i-det-sista-dag! Fyfan vad jävla kass denna stad är att handla i! Har man pengar med sig så hittar man inte ett skit, men om man går helt luspank på stan nån dag så hittar man typ en helt ny garderob?? Jävligt mysko det där..
Men jag kan ju säga såhär, jag kommer ju inte komma hem helt tomhänt inte! Nix serru! För de resterande studentgrejorna kom idag :D jävligt sässy måste jag säga! Men jag tänkte ta och lägga upp bilder imorgon då jag alla grejorna!

Orkar dessvärre inte skriva mer nu tiiiaoow!

RSS 2.0