NU KÖR VI

 
 
Godkväll!
 
Om en liten stund nu, så fort som jag är klar här så ska jag dra på gymmet! Kläderna är på och peppen är funnen, lycka. Sen så måste jag också meddela att jag nu har tagit den "lätta" vägen till att få iordning kroppen till sommaren. Jag har nämligen beställt måltidsersättare från Modifast som ska räcka i 24 dagar. Iknow, iknow, inte bra, lathet osv. Problemet är att jag känner att jag inte har TID att få igång detta till sommaren, så jag får starta på det här viset nu. Efter 24 dagar då maggen är krympt så kommer jag att börja käka "normalt" igen, dvs ägg, gröt, mycket grönsaker osv. Så nu tänker jag passa på att träna innan paketet kommer, vet inte riktigt hur mycket vettig energi man får av dom där ersättarna, får helt enkelt testa och om inte annat ta prommenader/springrundor. Jag väntar med spänning. När paketet har kommit ska jag även springa iväg och köpa mig ett måttband, så att jag kan se vad som händer, vecka efter vecka osv. Kan väl vara gullig att publicera det här med, kul, då har man det sparat. Så blir det, japp. Aja, drar på gymmet nu, sen hem, laga mat som jag ska ha till lunch/middag imorgon och sen ska jag unna mig ett jävla bad med en massa jävla ljus. Fan vad fint. Svordom.
 
 
 
Paketet jag köpte innehåller allt detta, kostar 1090 riksdaler och går att shoppa här.
 
1 Modifast LCD Choklad, 8 port. 
1 Modifast LCD Jordgubb, 8 port. 
1 Modifast LCD Vanilj, 8 port. 
1 Modifast LCD Banan, 8 port. 
1 Modifast LCD Hallon, 8 port. 
1 Modifast LCD Kaffe, 8 port. 
1 Modifast LCD Potatis- och purjolökssoppa, 8 port. 
1 Modifast LCD Sparrissoppa, 8 port. 
1 Modifast LCD Gröna ärtor- och zucchinisoppa, 8 port. 
1 Modifast LCD Jordgubbsmousse, 8 port. 
1 Modifast LCD Chokladpudding, 8 port. 
1 Modifast LCD Vaniljpudding, 8 port. 
1 Modifast shaker med hällpip
 

GRÅTT BLÅTT VÅTT

Myskväll ikväll. Kände att jag fick unna mig det nu när det är 7 dagars jobb som väntar.. Iallfall så tog jag hem Återträffen av Anna Odell. Kände igen henne som fan men jag kunde inte sätta fingret på vem hon var tills dom nämnde något om hennes konstprojekt och media osv. Insåg då att jag var på hennes utställning som visades på Jamtli i Östersund förra sommaren. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha som åsikter kring det hela, oklart. Åsikten är oklar. 
 

DETALJER

I paketet jag hämtade ut fanns denna underbara lampa från K-Fab, total. Älskar den. Min kristallkrona är också där ifrån, fint fint! Det var även med två andra mindre lampor som jag ska ha i köket och i sovrummet, eller om jag ska ha denna i sovrummet? Har inte bestämt mig. Just nu står den jävligt bra i vardagsrummet. 
 
 

BRUNCH

Goddag! 
 
Vet inte vad som hände igår, men jag ställde mig och stekte mat. En massa mat. Och gjorde flera matlådor som jag ska ha nu under veckan. Varför har jag inte gjort så tidigare? Bara ta fram och värma, helt perfekt.
 
Idag vart det kokta grönsaker med en köttfärsås gjord på det-jag-hade-hemma. Det vart faktiskt jäkligt gott♥ Aja, ska dra och hämta ut ett paket nu, höres!
 
 
 

KLADDKAKE-CUPCAKES MED HALLONFROSTING

 Tjenis!
 
I fredags så bjuppade man på fika på jobbet och det blev självklart cupcakes! Denna gång testade jag på en kladdkakevariant, dock ingen jag kommer göra igen, den vart verkligen jättegod och alla på jobbet älskade dom, men jag skulle vilja ha något mer segare. I mitten la jag även i 2 hallon, nä, dom vart verkligen skitgoda! yummy♥
 
 
 

PROJEKT: HALL

Äntligen börjar det hända saker här hemma! 
Var ut till Birsta idag med bästaste Ulliz efter jobbet, vi käkade på Ikea innan vi sprang omkring och försökte hinna med allt vi skulle hinna med och köpa, vi misslyckades, men jag lyckades köpa färg och sandpapper iallafall! Så jag har spenderat kvällen med att slipa min spegel i hallen samt två lådor från hallen i byrån (äntligen) Lyckades även få på första lagret med färg, så imorgon när jag kommer hem ska jag måla det sista lagret på lådorna och spegeln och sedan börja slipa på själva byrån så att jag kan måla den på fredag. Sedan är det bara nya knoppar som ska inhandlas samt nytt tyg till dynan som jag ska klä om. Före och efterbild kommer självklart när jag är klar!
 
wiie
 
 
 

RECEPT PÅ HALLON/VIT CHOCKLAD CUPCAKES

Här kommer receptet på mina cupcakes som jag gjorde i helgen. Supergoda och enkla att göra! Sitter just nu och kollar på vilka jag ska göra nästa gång! Blir nog ett par kladdkakecupcakes med nån vit chokladfrosting, det väntas att se..  
 
 
Cupcakes med vit choklad:
- 12 stycken
 

3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 ägg
2.5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
150 gram smör
ca 100 gram vit choklad, hackad eller som chokladknappar
 
1. Värm ugnen till 175 grader.
 
2. Smält smöret.
 
3. Blanda samman mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
 
4. Vispa ägg och socker poröst.
 
5. Vispa ner vanilj och smör.
 
6. På låg hastighet, vispa ner mjölblandningen och mjölken växelvis tills dess att smeten precis gått ihop.
 
7. Vänd ner den vita chokladen.
 
8. Fördela smeten i muffinsformar (som helst ska stå i en muffinsplåt). Fyll upp till ungefär hälften.
 
9. Grädda mitt i ugnen i cirka 13-15 minuter. Låt svalna.
 
10. Fyll cupcakesen med hallon (se nedan). Här hittar du en beskrivning på ett smidigt sätt att göra det.
 
11. Gör i ordning frostingen och spritsa på dina cupcakes. Förvara i kylskåp.
 
 
Hallonfyllning:
 
225 gram hallon (frysta går bra)
2 msk marsánpulver
 
1. Koka upp hallonen i en kastrull.
 
2. Blanda samman med marsánpulvret och låt koka ihop ett par minuter. Låt svalna.
 
Whipped Cream Cheese Frostning med hallon:
 
225 gram hallon
300 gram philadelphiaost
3 dl grädde
1 tsk vaniljpulver
2 dl florsocker

1. Koka upp hallonen.
 
2. Passera hallonen i en sil så att du får bort alla kärnor. Ställ åt sidan för att svalna.
 
3. Vispa grädden i en stor skål. 

4. Blanda philadephiaost, florsocker och vaniljpulver i en separat skål. 

5. Häll över cream cheeseblandningen i vispgrädden och vispa ytterligare.
 
6. Vispa ner hallonpurén lite i taget. Ha inte i allt på en gång för då finns en risk att den blir för lös.
 

RUN U DOWN

En glad Annelie är hemma efter en springtur runt Haga! Fan vad nöjd jag är, körde intervaller hela vägen runt och kämpade så att svetten rann. Igår vart det en lång promenad med syster och idag detta, vad händer med livet haha? Jag kör helt nyttigt nu dessutom och unnar mig inga mackor eller annat onödigt skit på kvällarna. 3 månader kvar till sommaren, det är nu eller aldrig.
 
 
 
 
 

CUPCAKES

Äntligen klar. Det tog en stund men dom är äntligen klara! Mina vita chocklad-cupcakes med hallonfyllning toppade med hallonfrosting! Rosa och söta♥ Hoppas verkligen att dom kommer att uppskattas ikväll, det väntas att se.
 
Dax att göra sig klar nu! 
 
 
 
 
 
 
 
 

BRA DAG

Idag har jag varit igång länge vill jag lova! Klev upp vid 10, badade, stekte bananpannkakor och har gjort kaffe nu i den nya perkulatorn som jag fick låna av syster då dom har köpt en ny! Så nu är det adjöken till äckligt pulverkaffe och tjena Bistro! Så glad, nu kan man unna sig en kopp av livets goda innan man går på jobbet och får dricka deras snusk-kaffe. 
 
Igår så vare ju tänkt att jag skulle baka cupcakes och massa annat, tror ni jag gjorde det? nope. Var så slut efter 7 dagars jobb så jag parkerade mig i soffan och upptäckte Viaplay! Netflix, släng dig i väggen! Medans jag låg där och unnade mig ingenting så tog jag och inspekterade en av tv-dosorna och märkte att det fanns en 3D-knapp som konverterar om 2D till just 3D! Jag vart helt frälst så varje program och film jag igår vart i 3D, sjukt coolt. Jag trodde att jag var tvungen att hyra en 3D-film eller nått för att kunna utnyttja den funktionen men icke! glad glad.
 
Nä nu ska jag göra ett ryck, börja baka mina cupcakes, städa och gå ut med Bimba i finvädret!
 
Ha en bra dag osv.
 
 

SOM JAG HAR LÄNGTAT

Jag är så glad! För min externa hårddisk på 1tb kom idag!! Hela min dator är packad till max med tusentalsbilder som jag inte har någon backup på, så jag kände att nu var det dax. Fan vad skönt, ska sätta mig och föra över allt nu, sen ska jag ladda ner Skyrim och Sims, sen ska jag baka cupcakes! Skön fredag, javisst♥
 
 
 
 
 
 

KAN INTE KOMMA PÅ

Ja, vad ska jag säga. Gick inte på gymmet idag heller ehe, MEN. Jag åt middag ute med min syster, hennes festman (Alltså vad fan ska jag kalla honom? Sambo, själsfrände, pappan till Felix?). Iallafall så åt vi på Jops och jag käkade en underbar oxfilépasta, yummie. När jag kom hem så var jag så jäkla mätt att jag bara låg och myste i soffan, men sen, nu ska ni få höra. Jag mjukstartade mitt "nyttiga liv" med att köra mitt klassiska hemma-träningspass! Och jag måste säga att det verkligen märks att jag inte har rört mig på länge, vart så svettig och äcklig, haha. Nu säger jag inte att jag lovar, men jag ska försöka att springa förbi gymmet imorgon, slutar halv 5 som idag så det ska nog inte vara ett problem. Det ända jag måste göra är att handla inför mitt cupcake-bak! Ska iväg till Bettan på lördag för lite vin och tänkte då ta med mig en sats av livets goda!♥
 
En annan, helt värdelös sak som har hänt. Jag totalkrossade min skärm på telefonen för någon vecka sedan och nu idag så hade jag lyckats att lägga telefonen (med baksidan) i vatten som låg på golvet. Hm, tänkte jag och torkade av den, sedan när jag skulle ta en bild så hade det blivit imma på linsen!! Elller ja, troppar. Dom vägrade att försvinna så jag har inte vågat titta på den på nån timme nu.. Har jag tid så är det väl borta, i hope. 
 
 
 

STORSTÄDAREN

Ja, det vart ju inte riktigt så nurå att jag gick iväg på gymmet MEN. Jag har bara ätit nyttigt idag plus att jag bestämde mig för att storstäda lägenheten PLUS, att jag rev ut hela jävla klädkammaren som var lastad med kartonger och skit som egentligen har sin plats i förrådet en trappa ner. Så jag rev ut allt så det vart kaoz i lägenheten, sedan sprang jag, i trappen, 100 gånger i mina mjukis-shorts och tröja. Riktigt sassy måste det ha sätt ut.. Eller? 
 
Aja, nu är är allt i sin ordning iallafall och jag kan faktiskt hänga in kläder där!! Och nu har jag äntligen någonstans att förvara det som man-inte-riktigt-har-någon-plats-för-ratet som bara ligger och stökar.
Nä riktigt nöjd är jag över mig själv, disken är diskad, golven är damsugna och mitt sovrum är det mysigaste någonsin. Jag längtar verkligen tills jag ska ut till Birsta någon dag för att shoppa tapeter som ska upp där inne, samt sandpapper och färg till alla möbler jag ska måla! Åh, kuligt.
 
Nu är klockan ganska för mycket så, dax att hoppa i säng. Imorgon nalkas öppning på jobbet vilket betyder sluta halv 5, vilket i sin tur betyder hem och dra på sig gymkläderna. Nu finns det verkligen inget jag kan skylla på för att inte gå dit haha. 
 
Godnatt osv
 
 
 

FET-TISDAG

Detta, är den bästa starten på dagen ever. Älskar havegrynsgröt!! Och speciellt med frusna blåbär och hallon till plus kokos! Gott och nyttigt. 
 
Och på tal om nyttigt.. Jag har som helt lagt av det här med träning och verkligen avstå från gotta när det bjuds. Så ja, nu har det hänt grejer.. Det känns, syns och märks att jag inte har rört på mig på ett tag. Så idag när jag gjorde denna superfrulle så tänkte jag "dag 1, nu kör vi!".
Sedan beställde jag, min sissy och hennes fästman hem lunch, biff med rödvinsås och potatisgratäng, persiljesmör och sallad med nå brödbitar. Ok, tänkte jag. Det är ok. 
Sedan när jag kom på jobbet så insåg jag att det var fet-tisdag. Semlor. Till förbannelse. Överallt. Jag lyckades hålla mig ifrån dom i 4h. Sen brast det. Jag tryckte 3 semlor. Jag gillar inte ens semlor!! Men dag 1, jag hade tagit en ganska onyttig lunch, kände att det var lika bra. Så jag lät semlorna flöda. Jag hade lätt kunnat äta en till på vägen hem, men jag skulle troligtvis ha spytt då haha. 
 
Imorgon är det nya tag. Jag slutar kl 18:00 imorgon så då ska jag till gymmet. När man väl böjar där så kommer även disciplinen, imorgon kör vi. På riktigt.
 
 
 

WELCOME

Här är mitt nyaste tillskott till min kära samling av trevliga kokböcker! Ska bara  lyckas hitta dom perfekta hylorna att sätta upp i köket så att dom alla ska få sig en varsin fin plats att stråla ifrån, haha. Tänkte ta och titta igenom den nu, mitt i natten, till en kopp kokos och ingefärste.  OJOJOJ
 
 
 
 
Haha känns som om att jag har kompenserat nu för min försvunna tid här från bloggen. Vi ses snart igen, på obestämd framtid! 

VARDAGSMYS

Är det något som jag verkligen uppskattar här i livet så är det verkligen bananpannkakor, speciellt när man "lyxar til det" på en tjusig tallrik och med en burik iskallt lime-vatten. Okej, första gången nu som jag äter det på den tallriken, även första gången jag gör limevatten. I en burk. Med sugrör. Men det är något jag kommer unna mig oftare iallafall! Riktigt trevligt är det. Burken är bara en vanlig salsasåsbrk och sugrören går att köpa på Lagerhouse! Älskar dom!
 
 
 

GOOD DAY SIR

Ja, nu var det återigen dax för lite uppdatering här på bloggen! Haha, jag ska börja ta tag i det här nu, det tråkiga är att när jag inte uppdaterar här så tar jag heller inga bilder, vilket är ett stort intresse hos mig, så dax för skärpning!!
 
Nu kommer iallafall lite bilder sedan min inflyttningsfest! Började med att buda mina tjejjor på en fördrink, sedan vart det toast-skagen till förrätt, tacopaj som huvudrätt och rainbow-cupcakes till dessert! En lyckad kväll, tack tjejer♥
 
(Är ju även lite sneackpeacks på läggan, den är dock inte färdigställd. På länge, väldigt länge..men det går sakta men säkert framåt.)
 
 
 
 

RSS 2.0