How does it sound if we spend the night out?

 
 
Ikväll saknar jag dig, fan också.
 
 
 

FERDINAND

Tada, här är vad jag hade bokat tid för idag: En septumpiercing! Jag har velat haft det sjukt länge men har somsagt velat fram och tillbaka,  men nu var tiden inne. Yrjas följde även med som moraliskt stöd så jag vart lite lugnare. Jag hade som intalat mig att det skulle göra skitont och att jag skulle se förjävlig ut i "tjurring". Saken är den, att jag vill ha en hästsko som är öppen nedtill,  men det blir inte förens denna har läkt, vilket kändes jäkligt synd då det är det jag vill ha och tycker är snyggt. Men, det kändes i stort sett ingenting (fast tårarna bara rann, haha) och när han satte en spegel framför mig för att visa så vart jag jätteförvånad över att jag faktiskt passade i det! Så jag är helnöjd! Längtar dock tills jag får sätta i hästskon.. men det kommer, får helt enkelt stå ut med att se ut som en tjur så länge! 
 
Såhär vart det. Nöjd är jag, javisst!
 

TALANGLÖST

Trevlig kväll!
Jag har verkligen haft en toppendag på utbildningen idag! Jag har även fått erbjudande på en jättefin stor lägenhet som jag ska kika på denna vecka, känns verkligen underbart! Så nu är Annelie glad minsann..
 
När jag kom hem tidigare ikväll så ringde jag min kära mor och catchade up lite, snackade även en hel del om lägenheten jag ska kika på och vi båda är överens om att den vore verkligen helt perfekt för mig och Simba. En 2a på 62kvm med en stor inglasad balle och en hyra på under 5k. 10min från mitt jobb ligger den med, så nu håller vi alla tummar på att jag får den. Det vore ju nästan för bra för att vara sant! 
Efter samtalet med mor så kände jag hur trött jag var, så jag la mig i sängen för att ta en snabb powernap på 30 min men det slutade med att jag verkligen sov och jag vaknade med Simba brevid mig i sängen för cirkus 1timme sedan. Bra där. Kom även på att jag inte hade gjort ordning någon lunch tills imorgon,  så jag fick ställa mig och akut steka pannkakor mitt i natta.. tröck även i mig 3st till middag. Gott, javisst! 
 
Nu ska jag somna om igen medans tröttheten består. 
 
 

I LIVE ON THE APPLAUSE

Till att börja med så vill jag säga att jag nu har tagit ur min ögonbrynspiercing, så nu har jag två snygga hål där istället, haha. Inte det snyggaste kanske, men det kommer att bli lite väl mycket och den kommer inte alls passa med det jag ska göra på Onsdag, plus att jag var less på den. Den har liksom inte haft något riktigt syfte utan bara suttit där för att jag helt enkelt var van vid den, det var den första piercingen jag gjorde och jag var så jäkla nöjd kommer jag ihåg haha, tider det..
Nu är det nya tider och dax för något nytt!
 
Tog förövrigt några close-bilder ikväll i bra ljus (för en gångs skull) och jag inser bara mer och mer, hur ser jag egentligen ut? På riktigt alltså. Jag får ett helt annat utseende berode på hur jag exempelvis (största dels) har mitt hår. Långt, kort, rakt, lockigt, med rak lugg, ingen lugg eller snedlugg, haha, listan görs lång. Äh, kul att slippa trötta ut folk med mitt utseende i guess.
 
Nu ska jag sova iallfall, imorgon väntar nya äventyr!
 
Här är några former av mig.
 
this isn't even my final form.

WINTER IS COMING

På Onsdag har jag fått en tid halv 6, spännande. Tror att jag kommer bli jäkligt nöjd men jag vet många i min närhet som inte delar samma exightment som mig haha, tråkigt, men nu gör jag saker för mig själv och begränsar mig inte längre för vad alla andra tycker. Yey for me.
 
Annars ikväll så har jag tvättat och lagat mat, ska snart ta och städa mitt lilla rum jag bor i här och sedan ska jag ställa mig och stryka, fan vad roligt, eller?
 
 

DELICIOUS

 
Dagens middag, tog och stekte lite kyckling och grönsaker i basilika. Slog sedan på grädde och en buljongtärning och sedan lite pasta till det. Riktigt krämigt och gott!♥

MY LION KING

Jag har då allt världens goaste lilla kisse, jag har varit borta nu i 1dag och det är som om att jag har varit borta i 1månad. Han har självklart inte varit ensam då han har haft sällskap av både sin bror och min moster, men så fort jag kom in genom dörren så kom han springandes och pipandes fram till mig. Sen så har vi bara myst ikväll, antingen så har han legat på mig eller på skrivbordet bredvid mig. Snutten, jag har verkligen saknat honom i helgen! Älskade lilla Simba..
 
 

WE'LL BE COUNTING STARS

Jag är så glad över vart jag står idag. Jag kommer även att bli gladare imorgon, ska nämligen göra något som jag har funderat på ett bra tag men som jag aldrig gjort, om jag vågar. Det är något jag tycker är jäkligt snyggt och jag kommer förhoppningsvis att passa i det. Yes sir.
 
 

MARY JEAN, DON'T GO

 

DET FINA

Har hälsat på hos min syster i helgen♥
 
 
 

SUSHIGIRL

I torsdags testade jag Sushi för första gången i hela mitt liv. Jag hade mina fördommar, jag antog att det skulle smaka ren fisk och blä, men icke. Det var så gott så jag åt det både till lunch och middag den dagen. Detta är nu min favoritmaträtt, ojoj♥
 

STUPID GIRLS

Det vart sent ikväll. Allt för sent. Satt och renskrev alla mina anteckningar jag gjort under utbildningen och ja, det tog sin lilla tid. Nu är klockan över 01 och jag vet en tjej som kommer att vara död imorgon. Får skylla mig själv, äh sovdax! 
 
Hörs!

UNDERBARA UNGE

 

LIPTON

Jag måste få sprida detta vidare, har ni ej smakat på de nya tesmakerna från Lipton, så spring ner på affären och köp dom nu!! Vanilj och karamell är min absoulta favorit i hela världen. Jag älskar verkligen den. Blåbärsmuffinsen är jäkligt god den också, men vanilj/karamell slår den med hästlängder. Att dricka detta te förgyller verkligen mina dagar. "kärlek och respekt"
 
 

MOTATTACK

När jag kom hem från Nettis och Micke igår så tog jag även ut min lilla prins på en nattpromenix. Vi gjorde baksidan av huset men även en del av stan. Älskar min lilla skrutt, speciellt nu när han är så jäkla duktig på att gå i koppel. Det räcker med att rycka lite nu så kommer han som en hund, haha. Gosboll♥
 
 

FAKKIN FIN

Kvällen har jag spenderat hos Nettis och Micke och dom bjöd på middag! Fläskfilé och hasselbackspotatis, riktigt mumma. Jag hade även med mina muffins som vart ett perfekt avslut på kvällen. 
 
 

NANA NANA NANA NANA

 
Så epic! Kan vara det bästa köpet jag har gjort på länge. Det är en riktigt cosy huvtröja som är riktigt mjuk och skön och även lagomt lång så att man kan ha den till enbart ett par leggins. När jag har lyckats att hitta ett par nya skinnleggins så kommer det bli supertjusigt till denna plus ett par boots. Yes sir!

GIFFAR

Åh, vad glad jag är! Mitt bakverk vart en riktig succé! Tog med mig några på jobbet idag samt till Nettis och Micke och dom vart väldigt uppskattade minsann. Kul!
En annan rolig sak, på hemvägen från jobbet så tog jag mig en sväng in på New yorker (en klädaffär) för att kika vad dom hade för skoj. Den är härmed min nya favorit klädaffär här i stan. Hittade en riktigt pysig tröja som jag bara kände att jag var tvungen att ha, men tänke att äh, jag shoppar den imorgon. Men icke, jag sprang in och handlade den när Micke hämtade mig tidigare ikväll. Fan vad nöjd jag är. 
 
 
 

IM ALIVE

Jag måste ju bara få flika in att jag lyckades med allt,  utom att komma i säng i tid. Talanglöst. Men ansiktet är rent och morgondagens outfit ligger på en stol brevid sängen, så något har jag allt åstadkommit! 
 
Ser lagomt trött ut, nu blire verkligen till att sova,  fan vad skönt.
 
Vi hörs imorgon! 

SÅ MYCKET BÄTTRE

Myser med mitt fluffiga hår och orengjorda face.. Jag borde egentligen gå iväg på toan och tvätta bort dagens ansikte, men jag vet ärligt talat inte om jag orkar det sen så ligger jag så mysigt här med Henrik Fexeus i sängen..
Äh, jag får ta mig i kragen, lika bra att få det gjort. Jag vet inte hur det är för resterande, men mina ögon blir kanske 7000gånger svårare att öppna på morgonen om jag har sovit i sminket.. Skapligt irriterande. Imorse var jag även tvungen att köra med två skedar under ögonen för att få ner svullnaden och då hade jag inte ens sovit i smink. 
Hade ifs lagt mig ganska sent kvällen innan, så det hade kanske med de att göra. Annars är jag relativt nöjd med kvällen! Jag har bakat, inte strukit mina skjortor som jag lovat mig själv, jag har heller inte tränat idag (vilket inte var planerat heller), jag har inte tänkt ut och lagt fram vad jag ska ha på mig imorgon (sparar sjukt mycket tid på morgonen om man gör det kvällen innan). Nä fy, ordning! Jag börjar med ansiktet, sen ska jag hitta kläder, sen ska jag somna in för kvällen.

Ni får ha det bra där ute!
Godnatt,
 
 
 
 

HEMBAKAT

Här har vi dom! Jag är nöjd och dom vart jäkligt goda, så här nedan kommer receptet som utlovat. Sedan så är jag en så jäkla snäll tjej så jag ska försöka frakta med mig 10 stycken imorgon på jobbet och bjuda dom i min utbildningsgrupp, dom ville ha fika imorgon så why not. Jag har så att det blir över, ehe.. Måste bara lyckas hitta något att frakta dom i. Äh, det löser sig.
 
 
 
Recept:
En rund kaka 24 cm
 
150 g smör/margarin
100 g mörk choklad (jag använde marabous vanliga mörka 200g)
3 ägg
3 dl socker
1 ½ msk vaniljsocker
1 dl kakao
2 msk sirap
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 tsk havssalt
 
½ burk karamelliserad mjölk/dulce de leche
2 dl vispgrädde
30 g hackad mandel
 
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret och blanda sedan ner chokladen däri och blanda tills chokladen smält helt.
3. Vispa ägg, socker, lakritspulver, kakao och sirap lite luftigt.
4. Vispa i mjöl och bakpulver.
5. Häll i det smälta chokladsmöret och vispa lite till.
6. Smöra en form, gärna med avtagbar kant, och häll i smeten.
7. Strö över havssaltet på smeten.
7. Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
8. Låt svalna helt.
9. Bred på dulce de leche på kakan.
10. Vispa grädden och bred, klicka eller spritsa ovanpå dulce de lechen.
11. Hacka mandel eller choklad och strö över grädden.
 

LAGOM LESS

Börjar närma mig min bristningsgräns. Sväljer detta och går på affären, här ska handlas och bakas!
Tänkte ta och prova göra mig en kladdig chokladkaka med havssalt och Dulce de Lece, men eftersom jag inte har mina älskade bakgrejor här, så ska jag köpa cupcakeformar och göra dom i, gud så smarrigt. Hoppas det blir bra, om det blir det så lägger jag ut receptet i bloggen!
Mark my words.

 

 
 

FISH AND MOS

Idag tog jag och stekte mig ett fiskblock och gjorde egen "fiskpinne-topping" eller vad det nu heter, av ströbröd och andra kryddor. Sedan så hittade jag en påse pulvermos i min skafferilåda som någon okunnig lämnat efter sig, så jag tänkte, lets try it! Inte direkt det godaste jag har ätit, jag är nämligen van med pappas potatismos som jag alltid brukar göra annars, men nu ville jag att det skulle gå fort vilket det smakade som.. blä. Jag gillar verkligen inte färdig mat, man ska laga det själv. Köttbullar, biffar fiskpinnar, pizza, ja u name it. 
 
 

ANALYTICS

Blogg.se strulade till min statistik igår så jag tackar gudarna att google analytics finns! Jag kollar brukar alltid kolla min statistik där då den är mer djupgående och grundlig en blogg.se's. Jag ser i stort sätt allt där, jag ser exempelvis vilka länder, städer och orter som mina besökare är ifrån, hur många som är inne på min blogg just nu, från vilken webläsare, operativsystem, you name it. Grymt är det iallfall. Google är grymt.
 
Sedan så såg jag en annan, ganska rolig sak igår, jag har varit ganska inaktiv här ett tag så min statistik har sjunkit ganska drastiskt, men igår när jag gjorde 4 inlägg så steg den med 600%, tokigt det!
 
 
Ja och jag sitter på min utbildning nu, skrev inlägget igår natt bara för att se om det funkar med tidsinställda inlägg, vore jäkligt skoj isåfall.
 
Ha en bra dag nu!

BORTTAPPAD

Så, nu ligger jag i sängen och är helt slut. Körde ett litet pass ikväll som planerat och jag kommer verkligen att ha ont i armarna och rumpan imorgon, skönt. Har saknat känslan av träningsverk, det är ju ett bevis på att jag faktiskt gör rätt när jag tränar osv.
Funderar också på att shoppa mig en ny träningsmatta då min gamla ligger nedpackad i någon låda någonstans, långt bort i fjärran. Plus att den är väldigt sliten och trasig efter att Simba har tränat sina klor på den.. Just nu ligger jag direkt på golvet eller lägger ut täcket då jag ligger på maggen, om jag inte gör det så får mina stackars bäckenben bära upp all min kroppstyngd vilket inte är sådär jätteskönt. Aja, det kommer. Det ligger kanske på plats 5 på min priolista.
 
Från det ena till det andra så hoppas jag verkligen på en bättre dag imorgon, jag var helt off mot mina medmänniskor idag, hängde inte med i svängarna alls. Jag är så jäkla slut i hela kroppen efter helgen så jag hoppas verkligen att den har fått den vila den behöver nu för att låta mitt livliga jag kliva fram igen! 
 
Nä, dax att somna och drömma mig bort om alla snyggingarna som pryder väggarna i rummet som nu är mitt tillfälliga hem. yey..
 
Natti
 
 
 

SUNDSVALL, JAG ÄLSKAR DIG

 
 

BOMBER JACKET

Nu har jag äntligen hittat den perfekta jackan. Så jag tog beslutet att klicka hem den, jag kände att jag helt enkelt behövde den. Mycket. Dock så är jackan i One Size, såå chansen finns ju att jag inte ens kan ha den. Äh, det visar sig om någon vecka när den kommer!
Men fin är den, yes indeed.
 

 

LOOK AT THAT BODY

Mitt liv blir bara bättre och bättre. Idag kom den efterlängtade "Marianne-lådan" hit, dvs den lådan där jag packade ner massa saker jag inte kan leva utan. Exempelvis, mina älskade knivar, om knivarna som finns här inte hade varit så jäkla slöa så hade jag skurit upp handlederna för längesdan när jag lagade mat tidigare här! haha. Så extremt, men jag HATAR verkligen att laga mat med slöa knivar, jag blir så sur när jag måste såga och ta i, but not anymore! I lådan fanns även mina kryddor, så nu kan jag laga min egen mat med mina smaker. Så glad. Sedan så innehöll lådan lite annat smått och gott som en massa leksaker till Simba, mina EasyTone skor, kläder, festskor och massa annat skojj. 
 
Till middag idag vart det en Oxfilé. Standard måndagsmat.. Jag hade helt enkelt ingen aning om vad jag skulle laga, så jag kikade i frysen och såg att jag hade en bit filé kvar som jag skivade upp och åt tillsammans med lite pasta, kokta grönsaker och en svingod gräddsås gjord på viltfond och sky från köttet i pannan, mumma! Tror jag kommer ha den smarrigaste lunchen imorgon på jobbet iallafall, yey!
 
 
 

SWEET PRINCESS

Tror jag var en enda i helgen som inte gick ut och unnade mig ett glas i en sexig kostym. I fredags somnade jag rättså tidigt då jag klev upp vid halv 6 på lördagsmorgonen för att vara barnvakt hos min syster. När hon och Micke klev upp så degade vi i soffan innan det vart middag och marängsviss! Så jäkla gott. Sedan somnade jag halv 10 i soffan.. Så rolig var jag att hänga med. Vaknade vid 6tiden av att någon låg och snarkade samt fes mig i ansiktet, så det var riktigt trevligt. 
 
Sedan for vi alla till Ånge för att fira vår lilla sessa Julia som fyller hela 10 år imorgon! Fika och paketöppning vart det, sedan så hade hon även med sin lilla hamster Bobby som hon fick i present av Nettis och Micke. Så jäkla söt. Speciellt när han sprang i sin lilla boll på golvet och alla tre katter efter. (hade ju självklart med mig min prins) Nä en riktigt trevlig helg har jag haft, hade dock inte vart fel med lite mer sömn. Så jag får kontra det genom att köra på en tidig kväll ikväll. Yes, det blir min plan. Jag lär väl somna vid halv 2 om jag känner mig själv rätt.
 
 
Jag blir även förbannad på mig själv när jag ser bilderna jag knäppt idag. Har inte använt systemkameran på länge så jag glömde själklart att kolla ISO-inställningarna, därav att bilderna är så jäkla korniga och ljuset är skumt på vissa. Aja, tar lärdom av detta slarvfel. Fy skam.
 

IM HAPPY

Nu var det längesedan jag yttrade mig om mitt lilla liv i bloggen. Tråkigt, men det ska självklart bli lite ändring på det. Tänkte även ta och lägga in några nya bilder i headern, dom jag har där nu togs i Östersund och det är ett liv som jag har lämnat bakom mig. På tal om det, jag satt och kikade igenom min blogg från aug-sep och insåg hur jäkla långt jag har kommit, med allt. Jag trodde aldrig då att jag skulle ta mig dit jag är idag och speciellt inte på den här tiden, fan vad glad jag är och satan vad jag älskar den här jäkla staden. Jag älskar hur jag mår här och hur mitt liv ser ut. Ok, helt nöjd är jag inte, det som saknas är en egen lya. Börjar bli riktigt less på att bo hos min moster nu, I just want to have my own place. Aja, det kommer. yey, glad tjej!

RSS 2.0