Rösta!!

Ni vet väl att ni kan rösta en gång per dag..? Så gå gärna in och rösta 5 stjärnor för mig!

haha, jag var lite efter och såg lite försent att alla hade designat en sommarklänning typ..? Själv gjorde jag en söt höstklänning :)

Hope u like it


/>div style="text-align:center;">Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Filmmys

Sådär, då var nitarna beställda. Dock så var man såklart tvungen att beställa för över 200kr så jag beställde en cool rosett haha.. Men nu blir det Pocahontas med Julia tills 12 iallfall, sen måste jag sova! ska ju börja 5 imorgon..

GODNATT



Lite nytt

Har inte orkat visa vad jag har köpt för nytt, så jag tänkte att jag skulle göra det nu men eftersom det börjar bli så mörkt ute sög ljuset.. har inte heller orkat att ladda min systemkamera på typ 1 månad känns det som.. kanske dax att göra det snart? Men här är iallafall lite nytt

* En lååång svart Jumpsuit som jag verkligen äälskar!
* Ett par rosa Ray ban inspirerade brillor, tyckte dom var sjukt coola!
* Dom nya kängorna som jag har beslutat mig för att behålla!


Tänkte faktiskt ta och klicka hem ett par nitar som jag ska pynta kängorna med eftersom jag tyckte dom såg lite, boring ut..? you know, too much is never enough!



Sista delen av dagen

Började med att jag, Camilla och Julia åkte ner på vojen och badade för 3dje gången idag, haha! Det var såå skönt!♥ Sedan när pappa och Magnus äntliigen hade jobbat klart, vart det till att börja grilla och fixa i ordning med bananerna som vill skulle ha till efterrätt! Grillade bananer med curry, sweet!♥


Midsommarafton


Del 2 av denna underbara dag

Guud vad skönt det var hos mormor och morfar :D nästan 23 grader i vattnet och 30 i skuggan, sweet! Åkte med älskling ner men han badade inte för han va tvungen att sticka tillbaka och jobba :/ menmen, passade även på att tvätta håret för det blir så otroligt mjukt och lent efter att man badat i denna sjö! Och fråga mig inte varför haha! Sedan så kände jag för att vara lite "fri" så jag passade på att sola topless :) dock så stirrade grannarna som låg på sin brygga brevid men who cares? Dom var snälla och frågade vad det var som luktade så jäkla gott och självklart var det REDKENflaskorna som vi hade med hos hoho! :) Sedan var mormor gullig och bjöd på vofflor med hemmagjord sylt som vi mummsade i oss innan vi gick ner och fortsatte att steka :)


BILDBOMMMMD
uäk, hatar att ha bikini utan inlägg. blir så jävla platt haha :D




Beslutsångest

Sitter i bilen nu utanför syster, hon är uppe och hämtar kött. Mitt uppe i allt detta så börjar jag fundera..
Ska jag behålla kängorna eller inte..? Dom är ju snygga, inge snack om saken. Men passar jag i dom..? Jag har ju bara provat dom i fel kläder, osminkad och krulligt hår, ful helt enkelt och alla vet ju att man inte kan prova kläder när man är ful (för nej, alla människor ÄR ful någon gång) så jag vet inte. Vi får se, visar dom snart när jag är hemma.

Buhuu...

29,7 grader i skuggan!

Jag, Camilla och Julia drog ner på Vojen en sväng idag med och stekte, Julia lärde sig gå på vattnet och Camilla badade för en gångs skull :D Jättemysigt! Igår va vi också där och då käkade vi frukost, jordgubbar och drack MER♥ Stina var också där då :)

Nu har vi precis komme hem för jag skulle hem och hämta mitt legg, ska till Ica och hämta ut mina nya kängor :D Hoppas dom passar.. Vi drar så fort Camilla har klippt klart Julia, då blir det Ica sen blir det till att åka ner till mormor och morfar och bada :D Älskling ska med då också!♥ Han och pappa har ett litet brake ifrån jobbet så jag tror daddy också ska med :) Senare ikväll ska vi grilla och titta på film vad det tänkt! Faan vad jag har utnyttjat dessa två lediga dagar maximalt! Imorgon är det back to work, börjar 05:00-14:00 och sedan på fredag blir det dubbelpass med både dag och kväll, dock så ska jag köra truck på kvällen så jag klagar inte :D


ha en bra dag!♥




kunde inte motstå rean..

Så jag var tvungen att klicka hem en massa onödigt på Nelly.com haha! Men en sak var faktiskt nödvändig och det är skorna som är överst! Jag har redan ett par, men det är en sådan skitkvalité så dom gick sönder efter typ, 4 utekvällar? Så jag kände att det var lika bra att klicka hem ett till par :)
Men jag är nöjd, helt klart!




With you, nothing is inpossible

Orkade inte vänta på brevbäraren så jag gick ner och ligger just nu och värmer mig på min älskling.. Dock så sover han, men det är ju då dom är dom sötast? ;)
Ska ta och ge han stoor och varm kram nu, viska till honom hur mycket jag älskar honom och sedan kika runt lite på internet I guess.. Se någon film på youtube kanske..? Who knows?

Godatt på er nu! Hörssenare då jag vaknar!

Bröst

Godmorgon!

Kom hem ifrån jobbet för en stund sedan och jag gick faktiskt hem som planerat! Dock inte ner.. ehe. Jag måste verkligen rekommendera Reeboks easytone skor! Dom är helt underbara och man är helt slut bak i arslet när man använt dom ;)

Har svidat om till något mer behagligt nu i väntan på brevbäraren.. Måste se om mitt Halenspaket kommer idag som inehåller en massa gosaker!♥ Dom hade ju REA, eller har fortfarande antar jag?, så jag passade på att klicka hem en massa BHar och trosor! vafan typ 30 kr för två par BHar?? Vem kan motstå det lixom?? Så hade somsagt tänkt att sitta vaken till iallafall 9:00.. Fast jag tror det va Emma E som sa till mig att dom levererar ut breven en timme senare?? Hoppas inte det..


Nä nu blir det äggröra!

Faan, jag måste komma ihåg att lägga upp bilderna sedan midsommar och Viskan med.. jajja, det får bli lite senare..

Längesen nu..

Ligger nu i sängen och pratar med Linnea om allt och inget medans Magnus är och surar någonstans, haha..
Jobba natt ska jag göra också, 02:48/07:30 + kvällen, sen på torsdag och fredag ska jag jobba dag, sweet.! Funderar faktiskt på att sova en sväng innan jag börjar, men jag vet själv att jagkommer bara att bli mer trött då.. + att jag har bestämt mig för att powerwalka ner i mina nya skor, jacka och byxor jag fått hem (även fast cykeln känns typ 700 gånger lockande..)

Men ska ut och rökanu, sen försöka sova.. Ska också försökauppdateramer men det känns som om att jag aldrig har tid?? Haha.

GODNATT


BTW, glöm inte min klänning..
http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=C53LhQ79ApwMYfCVZk0L7cFBlKqZYLaZFSimiejjHTtgyvzLVwWP#Gallery

hihi, mitt lilla bidrag..

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Jag är kär

I mina Reebok easytone som kom igår! Dom är så oerhört sköna och snygga + att det verkligen känns i benen och i rumpan när man går i dem!

REKOMMENDERAS STARKT!







Finns på Halens för 899:-

Nattshopping

Äntligen har jag beställt den. Har velat göra det i flera år, den ser så mysig ut. Men nu är jag skittrött, har jobbat HELA dagen idag.. måste sova. hejjs



Det börjar ta sig!

Sprang bara halva spåret idag, var tvungen att tänka på min onda tåå :( Men körde lite praktisk hemmaträning när jag kom hem istället så nu mår jag gott! Har dock inte tid att skriva mer, börjar jobba om 14 min och måste hinna byta om och ta biken ner!

hejhopp :)




Andra dagen avklarad!

Mja, då var det bara en dag kvar av truckutbildningen och jag måste säga att det verkligen har varigt jättekul! :D Känns som om att vi alla (6) är som en liten klass, haha. Fick också reda på att jag ska vara den första av oss att köra på kvällen! späännande! Nu på fredag och hela nästa vecka till torsdag (då vi är ledig på fredag) kan knappt vänta!
Imorgon är det dags för prov, så måste läsa på det ikväll efter jobbet.. wii.. Hade tänkt att springa då egentligen men ska göra det snart istället :)

Så här gick jag klädd på jobbet idag! hahahha, nä, men tänk om...

Min vanliga jävla tur.

Hur kunde denna dag som börjat så bra gåså illa??

Till att börja med så var Magnus tvungen att åka hem för att lämna in sin dator KLOCKAN 07:00(?!)på skolan?? Jävla bugg John Bauer!
iallafall så skulle jag ställa mig och laga mat till oss, gick upp för trappen och BAM!! så slant jag och landade på min stortå som vek sig!! Fyfaan vad ont det gjorde! Jag skrek och kände hur tårarna började komma men höll in dom.. Magnus kom och tröstade mig likaså Jayson<3 Drog sen av mig strumpan för att ta mig en titt på eländet och ja, blodet bara forsade ut, hade ingen känsel i tån eller foten så jag trodde att det var kört! :/ Gick till mamma och hon sa att nageln kunde ploppa loss om den var spräckt så jag fick världens panik tills jag insåg att den var hel (tack och lov!)men den vart alldeles blåröd av allt blod som låg sammlad under den.. Hua :(

Men nu kan jag iallafall gå på foten, typ, så det var ju bra iallafall!
Lagomt less jag skulle bli om jag missade truckutbildningen imorgon! Jaja ska fortsätta jobba nu!

See yaaaa

Annelies träningsskola Del 1.

SOM NI SER SÅ HANDLAR JUST DENNA DEL OM BAKSIDA LÅR. KOMMER LÄGGA UPP MER SEDAN OM ATT STRETCHA ANDRA DELAR AV KROPPEN. HOPPAS DET VAR TILL NÅGON HJÄLP..
OPS, caps lock..

Ut i spåret!

Jao, nu ska jag och Magnus ut och springa! Ska bli riktigt skönt faktiskt :) Har tage 2 Burntabletter för en stund sedan så det känns ännu roligare haha.. Var ett tag sedan man var ute nu så det kommer bli intressant att se hur mycket man orkar..

Men ett litet "tips" som jag alltid gör när jag springer är att köra intervaller, dvs att man typ springer en stolpe och går 2 sedan ökar man hela tiden med att tex gå en springa en, springa 2 gå en osv :) På så sätt ser man också om man orkar mer, hur länge det tar osv :)



Första truck-dagen avklarad!

Och det gick jättebra! :D Det är verkligen sjukt kul att köra truck och jag kan knappt vänta tills imorgon haha. Dock så är det lite knepigt det där med att svänga, men det går framåt iallafall! Nä, roligaste dagen på länge!
(inte riktigt en sådan truck vi kört på, men hittade ingen annan bra bild)

Lite nytt till träningsgarderoben

Har sutte och klickat hem lite nytt till min träningsgarderob! Är så sjukt mycket roligare att träna när man känner sig snygg, inte sant?
Men nu ska jag gå ner till mitt rum igen, älskling hade gjort det mysigt med ljus så nu ska jag gå ner och mysa!♥ Sen måste jag sova, ska upp imorgon och inleda min truckutbildning haha! :D
godnaatt

@ work

Vafaaan... Funderar starkt på att byta bloggplattform. Blir så less på att blogg.se är så jävla sega med att släppa deras app. Det känns så tråkit och meningslöst att måsta blogga med iphonen ia deras hemsida! Inga bilder... Hatar när jag inte kan lägga in bilder, vet ju själv hur jävla tråkit det är att läsa en blogg utan bilder.. Fast nu inehåller jumin blogg som mest bilder, ni fattar.
Sen så är det jävligt drygt att sitta och html-koda när man skriver.. Måste lixom sitta och skriva < b r > varje jävla gång man ska byta raad. Så drygt.

Så om någon har något tips på en bra bloggportal, tveka inte att skriva. MEN jag ska kunna redigera och fixa htmlkoda osvsom på blogg.se och blogger + nattstad är uteslutet.

Snart jobbet

Har nyss äte och väntar på att få äta tårta! Är dock lite tveksam över att jag inte kommer hinna innan jobbet :(
Blir iallafall till att röka and byta om nu, later!



Grattis Pappa!

På 47 års dagen!!
Vi ska fira han "for real" tillsammans med mammas födelsedag, men jag tänkte att det skulle vara så tråkit för han att inte få någon uppvaktning på självaste dagen! Så jag, Magnus och katten åkte ner på byn och kirrade en tårta, 2 trisslotter, blomma och 47 ljus :D



Åkte ut på landet

Och hade det jättemysigt! Vi grillade, fikade, fiskade, åt piråger och kollade på film! Perfekt dag!♥

The outfit:


Årets första dopp!

Jao, i lördags så avklarade jag årets första dopp! :D

Självklart vart det på vojen och självklart så va det iskallt! Men det jämnade ut sig med tanke på att det var typ 30 grader ute! Åkte dit med baby, träffade Mikaela och Ted med, kollade på när några ungar försökte braka sönder hopptornet.. mja.. Åt frukost gjorde vi med! Och tidigare så hade jag bjudit in mig och Magnus på middag hos syster och hennes killes stuga! :D (bilder kommer sen)


You call me

Tjena stalkers!
Tänkte ta och slänga upp lite bilder som jag inte orkat visa! Tänkte börja med lite bilder sedan studenten här i ånge, dock så tog jag inga bilder med den här kameran, utan med min systemkamera, men orka hålla på och krongla med den? Sen så måste jag bara säga att jag tyckte det var lite.. lamt. Gämfört med Östersund! ;D♥



RAW RAW RAW

Godnatt alla godingar! Jag börjar jobba 05:00-14:00 imorgon så måste nog ta och sova nuu. Men godnatt och sov så gott :D Här är en bild på hur jag såg ut i håret INNAN jag vart klar.. Kände att jag bara var tvungen..

Lugg

Jao,
klippte ju lugg tidigare idag och fråga mig inte varför. Jag antar att jag hade jävligt tråkit och var less på håret? Äh, så jävla illa är det väl inte? Det ända är väl att jag ser mer emo ut, haha..


Vad tycker ni..?


När katten är borta..

Nu har jag nyss gjort gomiddag till mig och katten! Pyttipanna till mig (första gången jag lagar det och LYCKADES wihow) och hans favorit.. TORSK. haha, han blir helt cp när man visar honom den, ni ska få se en video sen ;) tänkte passa på att skämma bort honom nu medans mamma och pappa inte är hemma. Dom är tydligen på avslutningsbal för deras elever, 9orna I guess. Alltså, mamma är rätt dum ibland. Hon är så jävla sjuukt duktig på att göra tårtor (kan visa bilder sen) så hon har tage på sig att göra en till lärarnas avslutning, vilket hon alltid gör, men iallafall, hon gör dom alltid typ "extra" fin då? fattar inte. Det är inte lixom så att dom förtjänar den! hahaha, närå.

Men nu ska jag på toa, byta om och sedan ut med lillefisen :)


VAD HAR JAG GJOOOOORT?!?

JAG HAR KLIPPT LUGG! OCH SER UT SOM EN 13ÅRIG BONDJÄNTA!! x(

Curly

Har tänkt göra det här för längesedan egentligen, men jag har aldrig typ, vågat? Men nu skiter jag i det :)
Såhär ser mitt hår ut ORGINAL, utan plattång och utan löshår..
(och för alla er som inte viste det så är jag en kvarts afrikan, så that's why I have the curls ;) )


Dagens bikini-code

Jao!

Idag vart det den här bikinin då! Egentligen är det två olika men spela roll? black as black.. Iallfall, idag så lyckades jag faktiskt masa mig upp innan 12, ovanligt iknow?! Men nu har jag ju hela dagen på mig att göra.. ingenting..? Fan, jag är redan uttråkad på att inte gå i skolan.. Saknar min klass och mina vänner i där.. Och en annan sak jag tänkt på angående att inte gå i skolan är att nu så kommer nog min ekonomi bli bättre! För om jag beställer kläder nu så kan jag ju inte visa upp dom på skolan så att säga och på jobbet har jag ju arbetskläder.. vilka problem..

ÄH, nu ska jag ut sola!

Bild sedan igår! ;)


It's a beautiful morning

Fan vad varmt det är! :D

Vaknade vid halv 8 första gången då det var en fluga i mitt fönster som surrade, min räddare i nöden kom dock och åt upp den, så nu är det en massa flugdelar i min säng ehee.. Sedan så vaknade jag vid typ 9 av att hantverkarna kom och började greja med badrummet och efter det skickade Linnéa typ 7 000 beklagningssms som jag inte orkade svara på haha.. Låg iallafall och drog mig en stund till typ 11? Då jag klev upp, tog två Burn piller, smörjde in mig med olja, drog på mig bikinin och la mig ute i solen! sköönt :)
dock så har den typ försvunne nu, eller, alla har gjort det, det är bara jag och Jayson kvar.. Han är ute och jagar flugor och jag sitter här, haha? kul liv..
Btw, såg ni att man fick tillbaka på skatten idag?:D sweet. Jag är skylldig morsan ca 4000 sedan studenten så dom pengarna blir till att använda dit.. Fick inte så mycket ifs, 1200 men bättre än inget! :)

jaojao.. Ut i det fina vädret igen, shaoooo!♥


TRÄSLAGET 2011

Här kommer det lite bilder sedan träslaget! :)
Jag, Magnus, Linnéa och Ulrika var hemma hos mig och grillade. Det skulle egentligen komma fler, men dom var lite halvlame.. Dock så löste det sig sen och jag blev vän med Emelie och Lisa igen!♥ nog om det.
Det var kallt väder, blåste och jävligt och stämningen var väl sådär, jag kan aldrig riktigt slappna av när man är hemma hos mig.. Så då beslöt vi oss för att åka ner till Pullis där vi alla vart fulla och glada, älskling åkte dock hem pga sina öron som han förstört sedan flaket :( sen blev våran lilla fest bombaderad av en massa folk som hade vare på hillen ?? typ 20-30 pers?? Ullis fick sin platta snodd så hon körde ut hela festen, sen satt jag och pratade med Lisa och Emelie tills pappa kom vid 2! End of story.

OMFG ÄNTLIIIGEEEEEEEEEEEN

GE MIG OKTOBER NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Today is a good day.

För övrigt idag så har jag äntligen städat klart mitt rum! :D typ iallafall, måste bara bära in mattan ifrån alltan men äh, lika bra att den får hänga ute och luftas till imorgon! :)

Efter jobbet idag så hade jag och Linnéa bestämt oss för att springa elljusspåret men det började ju regna så då stormvägrade hon (håret..) Jag sprang dock den biten som går till en väg nära mitt hus, då vek jag av och tur var väl det med tanke på ovädret som drog in senare! hua vad rädd jag var!! Hatar verkligen när det åskar och blixtrar :(

Sedan så har jag ringt och meddelat min chef att jag har nyss tage studenten och att jag är fri för jobb! Fick direkt på fredag! scanning, helt okej! :D Nu blir det iallafall att hoppas på mycket jobb, måste spara pengar tills den stora dagen man lämnar boet..

Nu ska jag iallafall gå ut och röka en sväng och sedan sova, klockan är lixom halv 1! sent de..
Hörs imorgon, godnatt!♥

Lite annat ni missat


Studenten 2011!

(dock inte alla bilder, dom andra finns på min Facebook :D)

Förövrigt så var det här DEN BÄSTA DAGEN I HELA MITT FUCKING JÄVLA LIV!!!
Men också den sorgligaste, saknar er klassen, MEA2008, We ROCK YOUR WORLD!





Student-Middagen!


long time ago..

Fyfaan vad längesedan jag bloggade! Men det har varigt så mycket nu med skolan och studenten och allt! :) hade tänkt att slänga upp en massa bilder som jag inte publicerat en från typ studenten och en massa annat! Men just nu så är det väärldens jävla oväder här, så vi har stängt av alla stationära datorer dvs dom som har photoshop.. Tänker fan inte lägga upp nå oredigerade bilder nono.. och jag har ju lämnat in min skoldata med..

Jahapp, då slutade tvn nyss att fungera.. wii.


Ska väl ta och dra på mig one piecen och gömma mig någonstans! :(

RSS 2.0