Ställningen är här

Nu är det inte långt kvar innan lilleman kommer hit, min prins. Han är tamefan den finaste katten någonsin!
 
 
 
 

Hjälp min mamma vinna !

Klicka på den här länken för att rösta på min mammas tårta! snälla<3 puss
 
KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!!!!!!!!!!!
 
 
 

Mitt charmtroll

Jag fick ett mms av min uppfödare med min lilla älskling, haha ååh, han är så söt så att jag dör! tom när han skevar för blixten så är han söt. sötast i världen hihi. 
Det känns så sjukt att jag ska skaffa mitt första husdjur, mitt egna husdjur, som är min. fan, vad glad jag är. Obeskrivligt. 37 dagar kvar och jag kan inte vara lyckligare. 
 

 
min tiger, haha. puss

Imorgon blir söten 7 veckor

har jag inte världens finaste katt så säg? Fyfan vad fin han är, min lilla stjärna. Jag älskar dig! Snart finns du här hos mig. Puss
 


Misslyckat bröd..

Jag testade på att baka ett LCHFbröd utan mjöl, det var helt ok! Jag ger detta bröd 3 av 4 tassavtryck (haha) då det var gott, enkelt att göra och mättande. Det som var lite tråkit var att det påminnde om omelett, inte helt fel egentligen, men inte som jag hade tänkt mig, sen så hade jag nog i för mycket salt? Sedan så hade jag i dom för kort tid.. aja, det kommer vara gott att ha till frulle, så jag kommer nog baka det igen! Fast först ska jag prova på att baka frukostmuffins! men det blir vid ett senare tillfälle :) 
 
Vill någon av er baka dessa så hittar ni receptet HÄR
 
 
 
 

B a k a r

LCHF, såklart! Vad annars haha.. Passade även på att använda en av mina trä/silikon slickepottar (bagarn och kocken) som jag fick av mina kära föräldrar när jag fyllde år! lovethem
 
Kan någon gissa vad det är jag gör? :)
 

Lost in the Jungle


Soffmys

Hej!
 
Vad tycker ni om min nya pälsfilt?? Vist är den fin! Jag älskar den så! Nu längtar jag bara tills dom tillhörande kuddarna kommer, då blir det riiiktigt tjusigt! Pricken över i't är när kissen ligger där och myser<3 åh, så fint.
Jag slängde in en chillbild på mig med.. ih
 
 
 

Middag

 
 
Och ja, det vart lite vääl mycket mat.. Så jag fick lägga undan lite sallad i kylen. menmen, gott vare iallafall<3
 

Frulle

Sitter och fikar min goda omelett och en liten skål med röd filmjölk med solros och linfrö, mumma! Nu är jag sjukt mätt och kommer hålla mig det enda fram till lunch! super :D
 
Nä, nu måste jag packa ner lunchlådan och fixa in i det sista, börjar ju snart!
hejhopp
 
 
 
 

Flitiga tjejjen..

Efter att jag lagat middagen, plockat ur diskmaskinen och lagat en god omelett (som skall vara till frukost imorgon)
så beslöt jag mig för att göra lite te i min underbara tekaraff som jag älskar så mycket! Min gamla Disneymugg hade också sin del i det hela. Disney in my heart! 
 
Men nu ska jag tacka för mig, dax att sova. Min älskling ligger redan och snarkar brevid mig.. 
godnatt och puss på er som läser.
 

Dagens LCHF



 
 

Transportbur, CHECK


LCHF frulle


Mim mamma hon kan hon<3

Här är två bilder på tårtan som min mamma bakade till mitt "födelsedagskalas", sedan har vi tillhörande cupcakes som mestadels jag gjorde som inte vart superbra, men supergoda<3
 


Min födelsedag

Här kommer några inlägg som jag egentligen skulle ha publicerat för några dag sedan. 
 

22 August, min födelsedag. Älsklingen hade varit och köpt en tårta tills jag kom hem<3
 

Hej världen

Jag har inte bloggat på en stund nu eftersom jag har haft min "bloggdator" hemma i Ånge, glömde den där sist jag var ner (och anledningen till att den kallas bloggdator är för att jag har ps5 på den) 
 
En rolig grej som har hänt är att jag har tagit mig i kragen och börjat att käka LCHF! :D Det är verkligen superkul och GOTT! + att min mage redan efter 3 dagar kändes superbra (vilket den gör nu med)..
Tänker starta en ny kategori här som heter just LCHF där jag kommer lägga ut recept, tips och bilder på det som jag käkar, hihi. Något som jag har märkt är också att min mage känns mycket mindre svullen lixom, så tänk om några veckor! Jag ska ta några före bilder med och gämföra dem med bilder man tar längre fram! :) Ska börja gymma med, men jag har varit sjuk i snart en vecka så det blir till att vänta tills man blir helt frisk.. Jag längtar faktiskt lite till gymmet?
 
Här är 2 bilder som ni inte sätt på min lilla bäbis som jag ska hämta om 7 veckor<3
 
Detta vart ett väldigt osammanhängande inlägg, men jag har nyss haft migrän..
 
 
 
 
Min underbart fina kisse<3

RSS 2.0