YOU'LL NEVER SEE ME AGAIN

Nu har jag lämnat Östersund, förevigt. Haha, så dramatiskt, men glad är jag. Sedan i lördags har jag pendlat
mellan Ånge och Östersund och flyttat möbler samt städat ur lägenheten och slutligen lämna in nycklarna. 
I lördags hjälpte pappa, Linnéa och Emelie mig med möbler och att packa saker och på söndagen åkte jag och Linnéa upp igen för att städa. Det tog hela jäkla dagen och natten. Klockan 12 på natten var vi klara. Lämnade in nycklarna i Akelius brevinkast, sedan åkte vi på OK där jag köpte en kaffe och morotskaka åt oss för att fira min frihet. 
Vi parkerade i badhusparken för att ta ett sista farväl av staden, så trevligt. Jag är så lycklig. Nu är det bara en lägenhet här i Sundsvall som saknas, sedan är jag fan nöjd. 
 
 
Det skruvas och det donas, så glad att ni finns♥
 
Mitt liv i en bil, så tokigt.
 
Ett nytt kapitel nalkas, nu åker vi.

JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT

Här har ni Annelie. Fyra bilder, fyra olika perioder i mitt liv med olika känslor som spelar in. Detta blir djupt och dramatiskt, så håll i er.
 
Bild Nr 1.
Denna bild är från i vintras. Jag levde med min dåvarande sambo som jag hade varit tillsammans med i 4år, jag kände mig alltså väldigt trygg och sket i hur jag såg ut eller vad jag stoppade i mig (som det oftast blir när man har levt med någon ett tag, tyvärr.) Detta stadie kommer jag aldrig hamna i igen, detta är min absolut värsta mardröm, att se ut såhär igen. 
 
Bild Nr 2.
Denna bild är från i somras. Jag hade lämnat min sambo och träffat en kille jag blivit störtförälskad i som sedan slet sönder allt och jag blev näst intill deprimerad, jag slutade helt enkelt att äta och bara satt och tyckte synd om mig själv.
 
Bild Nr 3.
Denna bild är från slutet av sommaren. Här hade jag hunnit med att bli tillsammans med han ovan igen och mitt liv vart underbart, tills han eliminerade allt återigen och jag hade kommit in i en bearbetningsfas där jag intalade mig själv och andra att jag var så jävla lycklig. Det var jag också till en viss del, men inte så överdrivet som jag visade. Jag hade även börjat träna här och hade gjort det i någon månad. 
 
Bild Nr 4.
Denna bild är från idag. Nu har jag precis återupptagit träningen igen efter att det har fått lega på hyllan ett tag, det är en ganska stor skillnad mellan bilden innan, men jag planerar att återskapa och förbättra med start måndag, då ska jag kila förbi EGO här i Sundsvall och shoppa gymkort med min big sissy. Rent känslomässigt så kan jag säga att jag är lycklig, så jävla lycklig över mitt nya jobb jag har fått här i Sundsvall, så lycklig över att lämna Östersund och jag är så lycklig över att jag kommer ha en lägenhet här som bara är min. Beslutet om att säga upp mig och flytta är det bästa beslutet jag ha fattat i hela mitt liv. Det gamla som var så jobbigt att hantera i Östersund, som alltid fanns där, alla begränsningar, existerar inte längre. Det är en sådan sinnesfrid och lättnad att äntligen vara här, ibland när jag går på stan kan jag stanna upp, se mig om och bara le. Jag har dock ett stopp kvar i Östersund, vilket blir på lördag. Då ska lägenheten tömmas och jag ska ge staden fingret!! 
 
Men ja, på bild 1 och 4 skiljer det 12 kg. Tokigt det. 
 
 

U FADE AWAY WITH EVERY BREATH I TAKE

Jag vet inte hur det är där ni bor, men första snöfallet kom till Sundsvall idag!! Det bara vräkte ner från himmelen, självklart smälte det bort direkt, men det var mysigt så länge det varade. Haha, jag vart så till mig att jag spelade in en video på Instagram, för att fånga ögonblicket liksom. (finns att se till höger ->)
 
Om min lilla dag. 
Efter utbildningen idag så knatade jag hem till min big sissy i snöstormen (kanske lite väl överdrivet), där vart jag bjuden på pulled pork-middag, så jäkla tasty. Sedan satt vi och pratade strunt i soffan medans jag lekte med Felix! sötbobben♥
Sen fick jag skjuts tillbaka till min moster av Micke, jag fick även med mig min tvätt hem som min syster hade varit en ängel att tvätta åt mig, lyckan över rena kläder är obeskrivlig. 
Sen när jag kom hem så sket jag i min dagliga springtur, tog och körde lite hederlig hemmaträning istället. Gud vad otränad jag har blivit, det märks att det var ett tag sedan man rörde på musklerna. 
Jag tänkte faktiskt ta och visa det fasansfulla, hur jag såg ut i vintras då jag hade mina vidriga sambokilon.. Det är bilder som jag alltid kollar på för att motivera mig själv, eftersom jag aldrig vill hamna där igen. 
Det blir sen..
 
 

JAG OCH MINA GRABBAR

Ligger i sängen nu med alla tonårings-idolpojkar på väggarna, stirrandes på mig när jag ska sova.. Klockan är redan alldeles för mycket och ingen läsning blev det ikväll heller, hm jag som tyckte jag hade så bra rutiner.. Förövrigt, min big sissy kom förbi en sväng med älskade Felix ikväll och hämtade en massa kläder som hon skulle vara gullig och tvätta åt mig tills imorgon,  bland annat mina löparkläder, så det vart en vilodag idag helt enkelt. Tyvärr så överdrev jag det här med vila så jag fastnade framför tvn så hela jäkla kvällen så den bara försvann i ett naffffs.. skitkul, verkligen. Så ingen mera tv för mig, här måste saker bli gjorda helt enkelt, men man får unna sig ibland..
 
Älskar verkligen min lilla myshörna. Simba ligger alltid och sover där också (utanför bilden) så allt jag behöver har jag nära till hands! Underbart

THE BEST

 
 
Idag vart det faktiskt en riktig middag! Jag och Marianne gick och handlade på ica när jag kom hem ifrån jobbet sedan ställde jag mig och gjorde hemlagade köttbullar med stuvade makaroner. Riktigt mummsigt. Nu är jag mätt. Dock så vart jag jääkligt sugen på något sött tidigare ikväll, det märks att jag inte ätit rent socker på ett tag, det är väl egentligen i glaset med juice jag dricker varje morgon. Men jag höll ut, drack lite citronbubbelvatten och tog en snus, sen vart det lugnt igen, haha. 
Nä, gud så mycket tråkiga matbilder det blir i bloggen nu. Jag ska börja ta med mig kameran när jag går på jobbet så att jag kan ta några fina höstbilder på min väg hem och dit. Jag har faktiskt redan spanat ut några fina motiv jag ska fånga. fun fun fun

EN BRA START

 
 
Jag har nu börjat äta en riktig fukost på morgonen. Tidigare när jag jobbade i Östersund så åt jag två vita mackor med ost och gurka på halv 10 fikat. Nu kliver jag upp en och en halv timme innan jobbet börjar och tar mig tid till en riktig frukost med kaffe och grejer, riktigt trevligt är det.
 

JUST KEEP RUNNING

Tog mig en liten kortare tur ikväll. Det kan ha att göra med att jag började känna av ett skavsår på ena hälen, först tänkte jag "äh, det är väl inget" sedan började jag känna hur huden drogs åt sidorna på något obehagligt sätt, så jag bestämde mig för att runda av. Tur var väl det, titta bara hur jag ser ut. Fick lite halvt panik så jag tog det enda mjukgörande jag har här, dvs mitt kokos body butter från TBS. Så jag smorde på ett tjockt lager som fick gro in. Nu har blåsan blivit sprängfylld med vatten och gör så jäkla ont bara jag nuddar med fingret så jag sitter och funderar på hur satan jag ska kunna ta mig ner på jobbet imorgon.. Får väl i värsta fall ta en taxi eller möjligtvis halta iväg 1timme innan jag börjar. Aja, morgondagens bekymmer. Det löser sig helt enkelt.
 
Nu ska jag smälla ihop locket på datorn och lägga mig att läsa en stund. Fan vad trevligt. 
Godnatt♥
 
 
 

FINA KRISPISAR

Dagens middag vart 2 ägg, 1 morot, en halv avokado, körsbärstomater och 3 frinkrispisar, yummie yummie. Jag orkade helt enkelt inte ställa mig och laga något riktigt idag, eller, jag hade snarare idétorka. Jag ska ta med mig all min mat jag har i frysen i Östersund tillbaka hit efter helgen, även mina kryddor, då jäklar ska det lagas mat minsann.
 
 

HEEEY BROTHER

Simba trivs verkligen här i Sundsvall, precis som jag. Han leker och myser med sin bror och har det så jäkla bra. Lägenheten har han vant sig vid och han har inga problem med alla nya ljud som finns här, han äter, skiter och myser så japp jag är nöjd. Min moster äger somsagt Simbas bror och han verkar vara så jäkla fundersam på vem tusan jag är. Han kan komma smygandes upp på mig när jag sitter på toa eller ligger och läser och med den där stirrande blicken, som ni ser på första bilden, så är det inte konstigt att man känner lite obehag eller hoppar till haha. Nä man han är go. Simba är det som pryder mellersta bilden, samt demonen som kikar fram på tredje. Gosboll♥
 
 

AHEAD OF ME

Hej bloggen!
 
Jag är nu bosatt hos min moster och har varit på min första dag på Telia idag! Jag är så glad. Det var mer som en introducering idag och jag vet att jag verkligen kommer att trivas där!
Vi fick sluta vid 14 idag så efteråt gick jag hem till Marianne (oss) igen och vi fixade det fint i köket, slängde ut massa skräp och så. Sen sprang vi runt som två nackade hönor i lägenheten och letade efter hennes nycklar, som vi upptäckte 30min senare låg i min väska haha. Efter det gick vi och fixade med några paket jag hade och sen gick vi och shoppade mat. Riktigt trevligt. Sen ställde jag mig och stekte middag och låg och njöt i soffan en stund innan jag drog på mig träningskläderna och drog ut på en kvällstur i min nya stad. Riktigt härligt. Jag gjorde även ett stopp i Haga hos min big sissy och Micke för lite vatten och prat innan jag drog hem igen. Nä, fan vad lycklig jag är.
Simba stortrivs här också nu när han är tillfälligt sambo med sin bror. Alla glada och nöjda helt enkelt. 
Nä nu ska jag ta och göra mig klar för att lägga mog och läsa sängen. Mys. Imorgon ska jag även börja fota med systemkameran igen, är less på kassa mobilbilder nu, haha.
 
 
 
Jag kom hem till detta myskalas ikväll, min Simba längst bak och hans bror Sibbe längst fram.

IM ON MY WAY

Äntligen. Nu är sista helgen i Östersund avklarad och jag kunde inte ha avslutat min vistelse här på ett bättre sätt! Ted kom hit i fredags så vi gick på bolaget och köpte oss en box med Luz och några bärs. Sen gick vi hem till mig och drack något glas medans jag gjorde mig klar. Sen vart det mat och en flaska rött på Plaza innan vi drog ut och gjorde stan osäker. Fan vad roligt vi hade. Vi träffade massa nya och härliga människor som vi umgicks med på stället vi var på innan vi drog vidare till nästa. Jag tror vi var in på varje ställe i stan som var värt något, haha. Sedan så skulle jag uttrycka min lycka genom att hoppa över en drake, jag kom över, men när jag landade satte jag mig på rumpan och låg raklång på marken haha. Sen utmanade Ted mig och sa att jag aldrig skulle kunna rida på ett får vi gick förbi vid lekplatsen på stan, challenge accepted sa jag och red. Självklart finns det nu på film som vi tittade på igår, haha jag är talanglös. Jag har nog aldrig haft så mycket träningsvärk eller blåmärken edter en helg. Nä roligt har det varit. 
 
Idag åkte Ted tillbaka till Göteborg och min kära far kom och hämtade mig och Simba i Östersund.  Hela bilen är fullpackad med kläder och saker som jag ska ha hoa min moster. Vi kör ett stopp hemma i Ånge nu för att tryck en kebabrulle, sen fortsätter resan mot Sundsvall igen!
 
 

I'LL KEEP YOUR MEMORIES

Gud vilken panik jag fick tidigare ikväll! Jag kom på att Ted kommer imorgon vid 4 och lägenheten var i kaoz, såå jag satt kvar i soffan och kikade på något avsnitt American Dad innan jag for upp som en kanon och började stöka. Det enda jag behöver göra nu är att damsuga och torka, men det gör jag imorgon på lunchen. Ah, sängen är nybäddad också, gud så skönt det kommer bli att lägga sig i den sen. Nä, nu ska jag mysa en stund till i soffan, sen blir det till att sova. 
 
Godnatt♥
 
 

AUTUMN #6

Tog ut Simba en sväng i det fina vädret på lunchen idag, min lilla gosboll. Han tycker verkligen om att vara ute, måste börja ta ut han mer. 
 
Ja idag är det torsdag och imorgon gör jag min sista arbetsdag på Tieto, så sjukt. Alla mina kära kollegor som jag kommer sakna så mycket. Hm, men glad är jag, så jäkla dag. Jag längtar verkligen tills lägenheten är tom, jag ska börja packa lite mer ikväll men nästa helg blir det förhoppningsvis en riktig utflytt för i helgen får jag nämligen besök från Göteborg, så imorgon blir det AW, vin och Soul Calibur, fan vad trevligt. Jag längtar.
 
 
 
 
 
 
 

IMPERITUM

Njä, arkiverade det tidigare inlägget, det var ett moment of weakness helt enkelt. Dom kommer och går, men de trevliga stunderna består.
 

I WILL THROW ALL U'RE SHIT AWAY

Nu har jag kastat i mig middag som bestod av gårdagsens rester och avnjuter ett avsnitt American Dad, så fort det är klart så ska jag börja med min morotskaka som jag ska ta med på jobbet imorgon! Gud så gott det kommer bli gott! Sen ska jag börja fixa med flyttkartonger och sopsäckar, här ska det packas! 
 
 

I WILL RIDE I WILL FLY, CHASE THE WIND AND TOUCH THE SKY

Nu har det hänt. Dom ringde idag från jobbet i Sundsvall och jag fick det!! Jag är så jäkla glad så jag håller på att brista ut i tårar! Äntligen kan jag börja packa på riktigt, äntligen kan jag flytta ifrån Östersund för att aldrig se tillbaka igen! Aldrig mer behöver jag bo här, jag är så glad. Det här är början på mitt nya liv, en ny start. (Nu är det ju inte så att jag vill flytta här ifrån för att det är något tragiskt som har hänt eller så, jag har skrivit mer om det här )
Nä all lycka åt Annelie. Jag börjar nu på måndag så jag åker till Sundsvall redan på söndag, nä jag är för glad. Alldeles för glad, men jag förtjänar det. Jag kommer fira detta med att köpa ett par nya UGGs i Chestnut, fan vad trevligt. 
 
 
 
 
 
 

I DON'T NEED U ANYMORE

Ligger i sängen nu, äntligen. Jag är så trött och har varit det hela jäkla dagen (dubbel bakfylla skulle jag tro) så jag hade ju egentligen hoppats på en tidig kväll ikväll. Men nu ligger jag här klockan 1 på natten med andnöd, det var längesedan nu. Jag bara väser, kalla mig väsflickan. Det vart sent idag pga min sena middag och mitt städmani + att jag ställde mig och plattade håret som tar över 1timme. Jaja that's life.
Imorgon ska jag baka iallafall! Jag har pratat så länge om att baka till jobbet, så denna vecka blir det bak minsann! Tänkte baka den underbara morotskakan imorgon och ta med på Onsdag, sedan på Torsdag blir det Annelies-kladdkaka-med-Daim-Inside-cupcake-edition och tills Fredag ska jag nog testa mig på att göra en Buddapesttårta. Eventuellt köpa en tårta, vi får se vad jag hinner med! Nu ska jag sova iallafall,  godnatt!
 
 
 

YOU'RE LIKE A LEAF

Middag! Lövbiff jag hittade i frysen (ekologisk slaktad) som jag stekte och åt tillsammans med en pasta sallad, riktigt jäkla tasty! Inget behövde jag handla heller, perfekt med andra ord.
Nä, nu är det dax att fortsätta städa. Jag lyckades faktiskt slänga mig in i duschen tidigare ikväll och städa badrummet samt köket även fast jag var helt slut när jag kom hem ifrån jobbet idag. Men nu har jag bara sovrummet och vardagsrummet kvar, så jäkla skönt. Dax för ett ryck, sen ska jag nog baka chokladbollar, fan vad längesedan! FUN FUN
 
 
 
 

IT WASN'T ME

När jag kom hem på lunchen idag så låg det en liten överraskning på golvet. Simba kunde inte ens se mig i ögonen.
 
 
 

SÄLJER SKOR

 
1, 60kr stl 39.
2, 50kr stl 39 ENDAST PROVADE.
3, 70kr stl 39/40.
4, 150kr stl 40 ENDAST PROVADE.
5, 40kr stl 39 VÄLANVÄNDA.

VÄLKOMMEN TILL MINA OMRÅDEN

Gårdagen,
Var på fotboll med jobbet igår på Jämtkraft Arena. Vi började med att käka buffe och dricka öl vid 2, sen bar det iväg, haha. Vi var på Clarion, Bishops (innan vi vart utkastade, haha), den nya rockpuben och Plaza. Riktigt roligt var det och jag gav verkligen all in, headbangade och körde luftgitarrsolon, drack öl, cider, shots och drinkar. Gissa om jag har mått bra idag? 
Vaknade vid 10 och somnade om, vaknade några timmar senare och kikade på en film och somnade igen. Vaknade och slog på American Dad och somnade igen haha. Så jag har alltså sovit till 21 ikväll, jag är verkligen trött nu och redo att sova för att kliva upp och jobba 07. Weyy.
Nä, nu ska jag dricka Oboy och försöka bli trött! Bjuder pä 3 bilder sen igår, le outfit och fotboll! FUN NIGHT
 
 

I MISS U TODAY

Det har inte blivit mycket bloggande nu, men det är lite rörigt i mitt lilla liv nu! Jag säljer saker som en dåre, inte för att tjäna på det, utan för att jag tycker det är skitkul!! Det har blivit som ett beroende haha. Sedan så fick jag skjuts av Magnus upp till Lillänge igår, så då handlade jag mig flyttkartonger och sopräckar. Tänkte börja lite smått med att packa ner saker som jag inte kommer använda mer, typ sängkläder, vissa skor, jackor osv osv. 
 
Arbetsintervjun nu då, jo den gick faktiskt bra och jag får reda på om jag får jobbet nu på måndag! Så jag håller mina tummar och tår!! Det vore så underbart om jag kunde få det, då är det bara en lägenhet som fattas sedan är jag good 2 goo. Fan vad härligt.
 
Inget matbord har jag kvar, men jag har alltid min lilla skrutt♥

SÄLJER MITT HEM

Nu är det inte mycket kvar i min lägenhet vill jag lova. Tavlan är såld, matbordet och stolarna är sålda och taklampan i köket lika så. Imorgon eller på torsdag försvinner även min tvbänk och mina två svarta förvaringskorgar, det känns verkligen hur jäkla skönt som helst!! Nu är det bara soffbordet och mina vägghyllor kvar som jag vill bli av med plus massa småsaker som porslin, kläder,  skor och väskor kvar. Tv:n och ljudet ska också bort, men väntar med dom tills det börjar närma sig flytt. Det känns så jäkla skönt att äntligen bli av med allt, jag vill som starta om helt på ny kula när jag får en lägenhet i Sundsvall. Jag tänkte även göra så att jag köper alla mina nya möbler på loppisar/blocket osv och sedan "renoverar" upp dom så det blir som jag vill ha det, personligt, fint, billigt och jag bidrar heller inte till världens massproduktion av materiella ting. Iallafall inte på möbelfronten / världskämpen
 
Nu ligger jag iallafall i soffan (hemma hos syster och hennes fästman i Sundsvall) har även tagit ledigt från jobbet imorgon för jag ska nämligen på en arbetsintervju! Så spännande. Glad i huvet är jag idag, har varit det hela jäkla dagen. Det får inte gå till såhär, haha. JO, för jag förtjänar det! 
Men nu är det dax att sussa, slänger upp en bild på mitt fina bord jag gjorde slut med och sålde vidare idag.. gonna miss u
 
 
Hm inlägget skulle bli publicerat igår. Aja
 

RSS 2.0