O-M-G

Hej folket!

Nu är det såhär att min livssituation just nu är så jävla stressig att jag helt enkelt inte har tid alls till bloggande.. Bara lite smått hipp som happ.. Och det kommer att vara så tills på Tisdag.! Då är jag back to normal again (I hope) så ha lite tålamod för det kommer förhoppningsvis inte vara heelt tomt här inne! ;)

Måste sova nu! Har två körlektioner på raken idag så måste vara pigg!

Bye


Dax för första tvätten !!

Ska prova nya tången med när jag är klar! Sweet! Nu väntar badet..

Tur i oturen..?

Kul liv.

Var till Östersund tidigare idag och vad tror ni händer dagen innan..? Mitt pass är borta!! Så jag får panik och letar ÖVERALLT som en galning efter det utan resultat.. Så jag tog med mig ett gammalt pass, mitt gamla legg och en kopia på passet.. Tror ni att det funkade? Aldrig i livet.

Fick dock göra stadskörningen.. Inte för att de hjälpte för idag så måste jag flytta fram mitt teori- och uppkörningsprov.. För att jag inte har något legg?! Kul liv.. Kan inte åka till Sundsvall heller som planerat för att jag inte har något legg!! Och heller inte hämta ut mina paket.. (ska dock göra ett försök imorgon då alla har komme)

Så ser mitt liv ut just nu. Kaos! Katastrof! Ovanligt.. Ska börja jobba 11 ikväll också så det känns ju super nu när man är skittrött.. Äh.. Går nog bra..

Men om man ska se lite ljust i det här mörkret så var det nog lika bra att allt flyttades fram.. För jag hade nog inte klarat uppkörningen anyway


Ge mig vinter och snö




Sitter just nu och spelar julmusik och har världens julkänsla! Har fan inte haft det på flera år! Gud! Nu får fan snön ta och komma! Jag vill ha mysiga mörka vinterkvällar, Julgranar med ljusslingor i som man kan betygsätta eller rent ut sagt skratta åt! Det årliga pepparkaksbaket hos farmor, det stressiga julstöket och det klassiska sista-minuten-köpa-julklappar turen.. Ljusstakarna, Lucia, när granen kommer fram och när vi klär den, glögg, tomtar det absolut bästa, familjen och kärleken♥

underbart


Hej igen

Den här jävla buggappen raderade mitt inlägg jag nyss gjorde som var huur jävla långt som helst!!! Less!!!!!

Så nu ska jag mysa med min älskling och sen sova. Natt


Klickat hem!!!


Informationen och bilderna är tagna ifrån Eleven.se :D

Sorry..

Förlåt för den sjukt kassa uppdateringen idag.. Men jag har haft fullt upp och vare dödstrött!!

Först jobbade jag ifrån 06:00-15:00, sen åkte jag hem och sov ifrån typ 15:30-15:37.. Sen bar det snabbt iväg ner på körskolan där jag körde dubbellektion till kvart över 5.. Sen åt jag mat och jobbade ifrån 18-20:15.. Och aen vart det körskolan där jag ÄNTLIGEN vart klar med rep fasen.. Så jag kom hem runt 10 ikväll men jag tvingade mig själv att spela sims på våran sugdata.. Längtar tills jag köper en egen bärbar.. Men jag har så svårt att bestämma mig! :(( vill ju ha det bästa..

GUD, måste sova nu!!!!!


En gaammal video på lillknoppen

Guuud så liten han var här<3


Snart dax igen!



Haha!!

Hittade en video sedan jag och Linnea var i sthlm!




Fan vad sent det blev

Och Sims är inte ens klart..? Så vad va då anledningen till att jag satt vid datan tills nu..? Jo, Nelly.com och bonprix.. Hade fått ett mail med koden till den "hemliga" rean så satt och kollade igenom ALLT.. och det slutade med att jag beställde för 900.. Och det var inte ens saker som fanns på rean..?! Sen så gick jag ut på bonprix och ja.. Hittade en sjukt snygg skinnjacka som jag bara måste ha.. Eller gör jag det..? Egentligen inte för det finns bara en skinnjacka som jag alltid velat ha och den går på 1799:-.. Skapligt dyr.. Njä, jag lär nog returnera det mesta.. Beställer ju bara för att se om jag är lika snygg i kläderna som modellen.. Eller nått..

Men nu MÅSTE jag sova.. Har en känsla av att jag kommer att vara sjukt trött hela dagen imorgon.. Jag som har en dubbel körlektion inbokad!! Hujeda mig..

Bjuder förövrigt på en bild som redan finns i bloggen.. Fy mig


Jaha och nu är det rött..?



Haha, alltså fan vad mitt hår är bugg! Ibland är det svart, ibland ljusbrunt och nu rött..? What to do? Jag vill inte färga det heller.. vene, men jag hatar faktiskt att färga håret! Det blir så grovt på något sätt? Njä, en toning skulle jag möjligtvis kunna göra.. Men finns det på konsum eller ica? :o Tänkte jag har bara sätt färg.. hm, får kolla nästa gång jag är där :D



Så sööt




Just nu..


Påväg hem

Åhh, jag har så mycket jag vill skriva om!! Men jag orkar fan inte..

Igår efter vi kom hem ifrån föreställningen så hade mitt älskade Sims 3 Husdjur laddats ner :D:D så efter att älskling hjälpt mig installera det så satt jag sedan och spelade tills 4 på natten! Jag är helt besatt och det är så sjukt kul!! Så fort jag kommer hem nu så ska jag börja tanka till min dator och medans det rullar på så hade jag tänkt hoppa in i duschen och bli en ny människa! (har ju fan haft på mig samma kläder i 3 dagar nu haha rekord!) så det ska bli skönt..

Men resten skriver jag om nån annan dag, ska fortsätta lyssna på musik nu och längta tills tåget stannar i Ånge! :)

Btw, bild på paaarddressen och nyväskan! ;)


@ Sporthallen

Är på Joe Laberos liveshow med älskling (på försts parkett) och det är paus just nu. Så jag och älskling underhåller oss genom att irritera oss på kärringen framför och hennes fula unge! Jävla störande människor det finns alltså!!
Men det lär väl börja igen vilken sekund som helst


Haha det här skrev jag igår på pausen.. Och då hade jag ingen aning om att jag skulle bli upptagen på scenen och se min käraste iphone bli slagen med slägga och sedan bli borttrollad..


Life is good

Ziperall check, väska check, Uggs cheeckk! :D


Omg wtf

Hade fan i stortsätt glömt bort att jag ska åka till älskling idag..?! Vi ska ju gå och kika på Joe Labero-"20 år senare" tror jag det hette.. Spännande.. Det är dock bara ett liitet problem.. VAD SKA JAG HA PÅ MIG..?! typ allt är i tvätten..?! Och mitt paket med pardziprallen och väskan kommer tydligen att hamna på ica :( suck.. Sen om jag har tur så får jag kanske hämta ut uggsen idag!! Men då kommer det yttligare ett problem.. Hinner jag..?
Man brukar ju oftast få sms-avierna vid typ 4-5 på dan och Budbilen som jag ska lifta med ner går vid 2 :/ alltså snacka om att detta är fel dag för att åka hemifrån..?! Först allt det här och sen kommer ju Sims pets uuut ;( + att jag var tvungen att ta ledigt imorgon för jag tar mig inte hem efter att Labero är slut..
Alltså jag funderar fan på att stanna hemma ;) eller kanske ta tåget.. Men ååh javene..
Äh, man får väl bara gilla läget I guess.. Jajja, nu ska jag iallafall sova med lillkissen brevid mig i sängen! PUSS


Love it

Synd bara att det är så jävla mörkt ute.. annars hade jag tage kort på allt de andra också.. Och ni ser ju hur kass jag är på att redigera bilder ljusare.. suck.. Aja, äälskar vantarna iallafall, vist, dom är inte lika "lyxiga" som dom förra jag hade, men betydligt sötare :D

Btw, jag måste börja träna. Nu när lönen kommer blir det fan ett träningskort.. Jag ser och känner mig så otränad all the time :( Inte ett dugg skojj



Hej läsare!

Sitter just nu på min vanliga lilla bloggplats och bloggar haha.

Men nu är jag halvglad och pepp på att komma hem, för mitt paket med WUGGSEN (wannabeeeUGGS) och stoora viiita pälsvantar och lite annat mys kom ner på Ångeslisken inatt, så ska gå in på brev efter 7 och lösa ut det :D sen så måste ju mitt paket (som jag trodde skulle komma igår) komma idag! It just have tooo.. Sen så skulle det ju vara trevlish om mitt paket med (The real) Uggsen ifrån Zoovillage kunde komma.. Men det lär väl man inte se förens på Torsdag eller imorgon om jag har tur.. Äh, det får komma när det kommer :)

Men bilder blir det på vad paketet inehåller när jag har komme hem och drucke lite o'boy! Puss


Sitter på jobbet

Hihii jag kom på att jag skrive fel i min veckoplanering angående sims !! Det släpps i USA redan idag!!! Iih kuuul!!!


Skapligt less och irriterad


Veckans planer




Tänkte att jag måste ju följa trenden och göra en veckoplanering så ni alla kan se vad jag ska göra den här veckan.. Kul kul. haha♥

Skapligt less

Jahapp, då har man slösat bort två jävla sovtimmar i väntan på den där jävla postbilen som aldrig kom! Lol. Less jag blir. Nu då? Nu måste jag MINST sova till 7 ikväll för att känna mig någolunda utvilad men då finns det ju ingen tid ööveerr ;( jag som skulle på körskolan idag!!? Nä, jag som SKA på körskolan idag.. Buhuuu ;(

Bäst man somnar nu då.. Hörs när solen är borta och dagen lika så.. *suck

Lägger upp en bild ifrån då jag var så sjuk


Mätt tjej

Haha, omg, det hade fan vare bra med 1 ägg.. nu är jag jäättte mätt och trööött.. Men det roliga är att nu när jag tittar på klockan så ser jag att det bara är 20 min kvar innan posten kommer ;) Man kaanske ska ta och hålla sig vaken endå... Jag har ju endå sutte här och göka, precis som jag viste att jag skulle göra!! Så 20 min skadar väl inte.. dock så är jag skittrött.. Ögonen håller verkligen på att falla ihop! ;( Äh, det är endå skönt att tvinga sig själv att vara vaken såhär, då blir det ju sjukt mycket skönare att äntligen få lägga sig i sängen och somna, tycker ni inte? :)




Nyss komme hem..



Myst med min älskade Ragdoll, bytt om till myskläder och insåg just precis i detta ögonblick att det fanns mjölk hemma!! Vilket betyder att jag kan göra o'boy :D Så nu har jag lagt 3 ägg i en kastrull (ÄLSKAR ÄGG) och ska hä på två guldkornsmackor.. ååh, favoritmackan med favoritpålägget♥



Wierd or what?

Haha kom på mig själv förrut angående håret.. Skrev ju att jag hade en great hairday tidigare ikväll men jag går endå med flätor nu på jobbet? Haha dubbelmoral eller vad..? Men jag kände bara att det var så längesedan så why not ..?

Förövrigt så är jag trött och vill bara hem till sängen.. Det ska bli så skööönt. Skippar fan att vänta på postbilen. Jag får ta det som det kommer :) tänkte iallafall ta och fixa lite med bloggen när kommer hem så det skulle ju inte förvåna mig om jag sitter vaken till 10..

Btw, vist är jag, söt, i flätor..?

 


Hej snyggingar

Haha känns som om att det har blive lite av en tradition att blogga den här tiden när jag jobbar natt ..? Kanske för att jag har "mest" tid nu eller nått..

Är iallafall lite halvt exhighted nu för jag tror att paketet med min parddress och väska kommer att dunsa ner i brevlådan idag wii :D så funderar på om man ska tvinga sig själv att vara vaken till 10 då posten kommer eller om man ska ta det när man vaknar..? grejen är ju den att om jag tvingar mig själv att vara vaken så kommer jag nog inte orka ta kort på grejorna.. Dock så är det bra ljus då.. Istället för vid 5 då det är mörkt..

Aja måste jobba nu. Bjuder på en bild på lillgubben så länge<3


Okej..?

Inlägget innan skulle egentligen ha publicerats vid 6 då jag satt på tåget hem ifrån Östersund..? Aja whatever.

Bugg


Wtf

Snacka om att det var längesedan man åkte tåg och gud vad saker har ändrats..? Dom har målat om det blåa på utsidan av tåget till rött..? Och dom har bytt ut tygen på säterna till något man nästan får huvudvärk av :s varför? Det skulle heller inte förvåna mig ifall dom har höjt priset också.. Synd för dom isåfall..


Ibland går allt så bra

Gud vad glad jag blir när håret är riktigt snyggt! Det brukar vanligtvis bli efter en dag efter tvätt, men nu är det snyggt direkt?! Haha, jag är totalt besatt av mitt hår.. Det vet alla som känner mig.. Är håret miiinsta fel, så måste det sättas upp, även fast andra inte kan se felet utan bara jag, spelar ingen roll, då blir det knut på huvudet haha! sad sad.. Nä men håret är snyggt nu så nu mår jag bra! :D


'Fan, måste ta och beställa hem meera av mitt älskade balsam ifrån Eleven.se också.. Det får nog bli imorgon.




Lördagsmys

Kan börja med att säga att jag mobilbloggar i helgen för att M har inget photosop i sin dator och jag vägrar lägga upp oredigerade bilder i bloggen.. Så jag använder mig av en photoshop app istället! :)

Men nu ligger jag och älskling i sängen och kollar på South Park i väntan på Kung-Fu Panda 2 ! Funfun.. Imorgon åker jag hem också.. Ska ju jobba imorgon natt så jag åker väl runt 5, så jag hinner tvätta håret, tvätta kläder och sådär. Kanske städa lite, yeey!
Sen måste jag på körskolan också! Måste dit och fixa repetitionsfasen och sluttestet, ska ju ha slutprovet snart!! Spännande..


What to do

Vad gör man? Solen skiner men det finns fan inget att göra.. :( buuuuuuuuh boring days


Todays


Godmorgon !

Just nu sitter jag på en "mobil toalett"! Haha dom håller på att renovera toaletterna i M familjs lägenhet så man får lov att duscha och gå på toa i en blå vagn typ..? Men det är faktiskt förvånandsvärt varmt och fräsht här inne, så jag klagar inte. Fast man kan ju faktiskt gå på toa inne om man vill, men då måste man spola med hjälp av en hink..?! Inte min grej direkt..

Menmen, vad ska man hitta på en solig och fin lördag som denna då..? No idea..


And I did!

Eller, vi kompromissade (stavning?) Det blev WALL-E ! Så jag fick se min Disney och M inge tecknat! Precis som vi båda ville. Hihi tycker föresten att det är så sött, för M tycker att WALL-E är så söt ^^ vilket jag mä gör för den delen! :D

Men vi fortsätta kolla på filmen och mysa!<3 tjaråå


I like it

Sitter på Stortorget med M och väntar på vår kompis-lillasyster och hennes vän som är på Donken just nu. Sedan blir det till att åka hem och ladda ner någon ny film att glo på! Jag vill se Disney såklart men inte min envise pojkvän.. *suck* varför är det så svårt för killar att vilja se en disney..? Hm.. Jag får försöka övertala honom.. And Im gonna score ;)


Min kväll

Består av krämig Carte D'or glass (Magical Sunset, favoriten!) och Toy Story 3 på Svenska såklart! :) man kan ju inte se en film som man är uppvuxen med att se på ett språk och sen bara byta sådär! Nejnej!

Men nu blire mys med babyhun! Sharå


With my baby

Nu är jag hemma hos älskling!
Han lagar mat och jag kollar på Family Guy, fast jag går in och ser hur det går då och då, ger han en puss och så! Gud vad jag har saknat honom! Senare ikväll så ska vi ut skjutsa hans kompis lillasyster på nån fest och sen vette fan. Mysa I guess! :) och handla honung till mitt te såklart!

Aja gotta go!


On the road again

Hej snyggingar!

Nu sitter jag i en Budbil påväg till Östersund, för man är ju hellre sjuk där det finns någon som kan ta hand om en am I right? ;) Men jag börjar faktiskt att känna mig mycket bättre hör och häpnad! Halsen kliar och är bara lite irriterad nu och nässprayen gjorde verkligen susen för näsan, I CAN BREATH AGAIN! dock så känner jag mig ganska svag fortfarande, kanske för att jag inte har äte något en? Haha kom på det nu.. Jävlaskit. Men är det bara mig det blir så för? Att man knappt äter någonting alls när man är sjuk? Haha, jag har ju i stortsätt bara levt på hårdbröd och te med honung den här veckan.. Kanske blir nya bantningsmetoden..? Tänker att se en reklamanonns där det står:

"Följ trenden du också! Bli sjuk tappa kilon. Annika 23 tappade 15 kilo av lunginflammationen, tveka inte, gör det du också!"

Haha sick. Ska dra chiaow


Varför..?!

Varför blir det såhär när man mobilbloggar..? Typ 7 gånger av 10 funkar det bra men annars blir det såhär..?! Och det värsta är att det verkar bara bli såhär när man har gjort ett lååångt inlägg med bilder.. Sjukt irriterande..


Sick me baby

Kul morgon.

Somnade inte förns typ 3 igår och vaknade typ för 1timme sedan av att jag höll på och drunkna i slem och hosta lungorna ur mig, plus att jag höll på att bli kvävd pga att mina andningsvägar i näsan var igentäppt.

Så det var bara att kliva upp, ta nässpray, tablett, hostmedicin och göra te med honung as always.. Och nu ligger jag vaken och glor på tecknat.. Fun fun.. Jag vill bara somna om.. Men det går ju inte.. :( nä vad ska man göra.. Det känns fan som om att man aldrig kommer att bli frisk, jag är ju inte van att vara sjuk för jag är aldrig det i vanliga fall! Kanske det är så det är, att om man sällan blir sjuk så kanske man blir jäääättesjuk när det väl händer.. Vene ja..


Godnatt

Är död, helt jävla död. Illamåendet kommer av och till och ögonen är som tegelstenar. Men jag har ett litet dilemma, det är Alice i Underlandet på tvn och jag har inte sett slutet. Haha när jag och M såg den så tyckte jag den va så tråkig att somnade.. Men inte nu..? Wierd. Aja whatever, ska sova nu och hoppas på att morgondagen blir bättre..


Hemklickat

Finns det något bättre en att sitta och klicka hem en massa things när man är sjuk?
Jag har faktiskt gjort något jag aldrig trott jag skulle göra.. köpt en Ziperall! Jag är ju mer för the real "One Piece"(jag äger själv en rosa), vet inte, men dom andra känns bara så kopierat lixom? En budget version av Piece.. Men den är Ziperallen har jag faktiskt alltid velat ha sedan jag såg den för första gången för jag älskar verkligen mönstret! Jag är inte så mycket för det där klassiska leomönstret men det här vita, to die for.. fräsht.. och billig somsagt ;) Så det blev en sån.. + en väska (hör och häpnad) köper aldrig väskor.. för väskor är en av dom få saker som jag har jättesvårt för att köpa.. vene, men jag gillar att ha en väska tills jag hittar en som är WOW effekt på. Inte för att det blev så för den jag köpte, för ingen väska kan slå den sjukt snygga jag har nu. DEN ÄR HET. Måste fan visa er imorgon bara för att den är så snygg haha. Men tillbaka till Ziperallen, nu är det bara två One Piecear som jag har kvar för att fullända min lilla samling och det är dom två som är under Parden :) Och den på bild nummer 1 är det hösta prio på, den är så mysig, så vintrig, så nuuu♥


Åh, jag vill så gärna att M darling ska ha en så vi kan mysa i dom tillsammans!♥ Kanske en julklapp who knows? ;)



Give me a brake

Okej, jag tar dom tråkiga nyheterna först och dom awesome nyheterna sen.
Det tråkiga är att jag är fortfarande dålig.. Jag är värre tom.. Ringde och tog ledigt ifrån jobbet inatt också eftersom när jag och min hemliga kompis satt på körskolan förut så började jag må sjukt illa.. Och jag säger såhär, jag kan jobba med huvudvärk, värk i kroppen, snorig näsa och halsont, men jag kan fan inte jobba när jag mår illa! Det går bara inte! Men jag hatar att ringa och sjukanmäla mig, för det känns bara så onödigt? Jag är ju inte döende eller så, så man får ju faktiskt lite ångest.. Nä, det är lika bra att jag inte jobbar inatt. Då kan jag ju ha lite mer tid till att vila bort den här sjuka förkylningen som verkar utarta sig till magsjuka..? hujeda mig..
Är att jag har fått tid för uppkörning och teoriprov!! :D hihiii jag är sååå glad! Och det känns så skönt! Men samtidigt lite sjukt, jag hade lixom räknat med att hålla på i minst 3-4 månader eller nått, eftersom jag aldrig kört bil innan men icke! I slutet av den här månaden gäller det! Så nu ska det pluggas och köras utav helvete haha! Ska ju göra stadskörning/halkbana den 25 också.. Spännande.. Kan inte fatta att jag snart har kortet i min hand, satte mig lixom bakom ratten för första gången för 29 dagar sedan och har kört 8 gånger på körskolan och till och från körskolan med pappa i mörkret kanske 4 gånger..? Kompis det går bra nu..
Synd bara att jag fortfarande är en:

Låter bilden få tala för sig själv


Varför är jag vaken..?

Hua, nu måste jag väl känna mig friskare när jag vaknar! Annars är det fan någe fel.. Hua, klockan är fan snart 10.. och jag ska upp snart och köra.. kuuuul, det lär väl sluta med att man kör åt helvete haha PEPPAR PEPPAR..
Får straffa mig själv med att inte kolla på tv i sängen utan natta kudden direkt! haha fun fun.. Btw, har ni tänkt på vilket mysigt väder det är ute? När solen precis har vaknat.. aaaah... gick ut och tog mig en mysig bild.. Sedan slog jag ihop den med den mysiga torkade svampen som ligger på tidningar i vardagsrummet... höst.. aaahh.. Jag kallar den.. Halvfull kantarellburk med höst.. tsss

Jag har en, liten, fråga..


30 långa minuter

Nu är jag trött.. Orkar knappt hålla mina ögon öppna.. Det är typ 30 minuter kvar, 30 minuter innan man får ta cykeln hem till sängen. Eller, först ska jag göra te med honung och ligga i sängen och kolla på Tv en sväng, en kortis eftersom jag ska köra dubbellektion på körskolan idag och de börjar klockan två så jag måste fan få lite sömn.. Menmen, ska grejsa nu... Hejjjjj


Första mobilinlägget

Haluken kuken!

Tänkte ta och prova hur blogg.se's app funkar och hittils gillar jag vad jag ser! Måste bara säga det igen att jag är skjukt glad över att jag valde att byta tillbaka till blogg.se! Mwii

Är på jobbet nu iallafall och donar.. Börjar nästan ångra att jag inte sjukanmälde mig förut, men det känns ju bara så fel att göra det så pass sent och sådär. Men det går väl endå, det är bara halsen som gör ont.. Blir så less för jag glömde att ta med mig min honung som jag skulle ha i mitt te.. Sen så glömde jag att ta med min dunder-host-spray som jag köpte på ett apotek i Thailand.. Suck :( är huvvet dumt får kroppenlida I guess..

Ska glida nu, chiaoo


Vintershoppat

Sådär, då var vintershoppingen avklarad.. Jag fick bara en sådan julkänsla förut, det årliga pepparkaksbaket hos farmorm, Julskylltningen, Lucia you name it.. Kan inte bara snön falla nu tack..?

Fortfarande dålig :(

Halsen håller på att gå av, snoret bara rinner och ögonen är svullna och röda, det ser ut som om att jag inte har sove på 100 år!! Jag orkar inte vara sjuk nu!! Fan vad less jag blir.. Klev upp HALV 7 ikväll i hopp om att jag skulle känna mig bättre, men icke.. Dock så har jag ju inte feber eller så, så det känns ju onödigt att sjukanmäla mig ifrån jobbet.. Men det kanske skulle ha vare klokt endå.. Jaja, 2 little 2 late for that..


Ska ta och koka mig lite mera te och bara chilla tills det är dax att ta cykeln ner på jobbet.. yey

ÄNTLIGEN

Nu har jag ÄNTLIGEN beställt ett par RIKTIGA UGGs.. Jag kanske inte sa det men jag och Linnéa vart ju lurade på 2 par fakeuggs på en jävla fakehemsida?? Dom utgav sig för att sälja REAL 100% AUSTRALIAN UGG som det dessutom var 75% rabatt på. Yeah shure, vi åkte dit på typ 1500 jävla kronor och fick hem ETT par skor istället för två, men de går inte att använda för dom är sjukt fula och obekväma, så nu har vi bestämt att vi ska ta och gå upp i skogen och elda upp fanskapet!
Så lär er det ni alla Uggfantaster, det finns ingen seriös sida som säljer Uggs för mindre en 1000 kr, isåfall är den sidan garanterat fake! Som sidan som seglar runt på alla bloggar nu, UGGISFASHION.COM eller vad fan den heter, jag skulle ALDRIG i hela mitt liv köpa ett par där. Jävla svindlare..
Men nu har jag iallafall köppt ett par äkta Chocolate Classic Tall Uggs ifrån http://se.zoovillage.com/! Men det sved, 2795 kr närmare sagt, men det är de ett par riktiga Uggs kostar, så det är bara att betala och se glad ut! And belive me, I AM ;D

Saknat blogg.se

Vet inte, men den här portalen känns bara så jag.. visst den buggar och så, men överlag så är den fan bäst!♥

RSS 2.0