COCONUT TREE




Sitter i soffan nu insmord och härlig, fan vad skönt det är att duscha! Har även bakat min kladdkaks-kokos-tosca-kaka och självklart svek jag mig själv då jag insåg att jag inte hade sirap, fast jag var så säker. Sockret tog också slut för den delen när jag skulle göra toppingen så fick springa på Q8 i all hast och hoppades på att dom skulle ha sirap också, vilket dom självklart inte hade. Gick tom och plingade på med decilitermåttet i hand hos mina grannar men ingen öppnade, såklart. Skam. Jag fick improvisera helt enkelt och det blev ändå faktiskt ganska bra, inte top notch, men helt ok. Dock så har kakan inte svalnat en, så vem vet, den kan bli godare? Hm, min plan om att ligga nerfiltad i soffan med kaka och börja kolla på Game of Thrones måste börja ta fart nu.
Härliga kväll.

TUMMY



Så duktig jag är. Jag lyckades klämma in typ 40 min träning i allt kaos. Gjorde btw en banan och jordgubbs -smoothie till lunch, den vart mer som en sorbet då jordgubbarna var frysta.. Tog kanske 2 skedar? Sen vid 3 tiden unnade jag mig en halv sub.. Man måste ju få unna sig ibland. Det sjukaste var att jag va hungrig efter den ( crazy då jag annars blir proppmätt på en halv ) så jag tog en banan med. ojoj.

MAINSTREAM

Åh jag vill bara hem nu. But I have so much to do. Jag ska dra iväg med bussen direkt efter jobbet och jag måste lyckas hinna med att handla innan dess. Jag har planerat skön kväll hemma, tänk, nyduschad och insmord, sedan ska jag baka en toscakaka med kladdkakebotten och kokosflingor on top, efter det ska jag, hör och häpnad, filta ner mig i soffan och börja kolla på Game of Thrones som jag laddade ner igår. Tänkte även ta och slänga in lite träning innan duschen. Fan vad nice, då kan jag mumsa i mig tosca med gott samvete.

DRY

Störande. Mitt hår har börjat ta stryk av mina matvanor.. Det har alltid varit torrt och nasty men det här är extremt, så jag tänkte, hur ska jag göra för att få i mig de vitaminer jag behöver utan att egentligen äta? Då slog det mig, smoothies. Var på ica för en stund sedan och shoppade massa frukt, så nu på lunchen (istället för att äta en banan) så ska jag göra en jordgubbs och banansmoothie.
Mumma.

I CAN'T STOP

Jag orkar inte med den här dagen. Nu på fikat måste jag på HM och shoppa strumpbyxor till min outfit imorgon (ska inviga nya kjolen). Sen efter jobbet måste jag på Ica och hämta ut paket som innehåller mina nya gardiner till köket och lite smått och gott. Sen måste jag på djuraffären och handla mat till Simba och det är självklart inte över där. Sen måste jag invänta ett besök. Jag orkar inte.
- Synd Annelie, det är bara att ta sig i kragen.

EMPTINESS

Dryg dag. Jag är så utmattat av bristen på föda och träningen som jag faktiskt upprätthåller nu. Jag tränar ju på helt fel sätt egentligen med tanke på att jag äter under 500 kcal/per dag, men samtidigt så ger det snabbast resultat. Och för att vara helt ärlig så är det inget medvetet utan jag är helt enkelt inte hungrig. Jag får typ tvinga i mig något, som nu. Jag hittade ett halvruttet äpple i fikarummet så det fick bli min lunch, yey. Det känns heller inte bra att jag måste gå hem på fikat vid halv 3, har glömt en grej jag måste ha här. Jag lär troligen falla ihop när jag kommer hem, blicken blixtrar och jag känner mig dizzy. Nu är det självklart inte så illa som det låter. Jag låter kanske som något anorexioffer, men det är inget jag strävar efter då jag redan typ haft det när jag var yngre. Det är en annan historia. Det kommer i perioder, nu är det en sån.


DREAMLAND

Kan någon ta och förklara för mig varför jag börjar få problem med sömnen? Jag har problem att somna och dom senaste dagarna har jag haft störda psykosdrömmar. Den ena värre en den andra. För någon natt sedan drömde jag att mitt jobb sprängdes, jag virrade omkring i massa tunnlar under byggnaden och jag viste om att det skulle smälla. När jag powernapade igår drömde jag något jag inte ens tänker tala om och inatt drömde jag att jag odlade opium som jag sedan rökte. Undra vad nattens äventyr ska bli. Spännande.



Apr. 23, 2013

Vem fan behöver sömn.

DAY 1.



Även att jag gjorde det. Jag hade sagt till mig själv att jag skulle ut och springa idag, vilket jag inte gjorde, utan jag unnade mig en kvällspromenad istället. Kanske inte lika effektivt, men jag tog mig ut och det är jag stolt över. Efter det körde jag igång med min Squat Challange som jag har antagit, det cirkulerar ju omkring överallt på det här internet så varför inte testa? Det handlar ju ändå bara om 30 dagar. Sedan vart det bara ett vanligt hederligt träningspass, det känns nu, överallt! Så skönt. Jag önskar bara att jag kunde bli av med mer underhudsfett runt om maggen och röven, men det kommer väl. Om inte annat så är det väl bara att svälta igen? ha.



LIKE ITS HOT

Snart slutar jag, fan vad skönt. Det första jag ska göra är att äta middag (då jag inte hann äta lunch idag). Frågan är ju bara om man ska ta salladen eller göra något nytt? Typ falukorn och fjärilsmackaroner? nä, känns alltför onyttigt plus att man inte blir så mätt på det. Det blir nog tonfisksalladen, gud vad gott! mat mat mat

NIGHTSKY

Nu har jag äntligen förflyttat mig från soffan (som jag har pyst i hela dagen) till sängen. Gud så skönt. Mina ögon är alldeles perfekt trötta, så jag kommer nog somna så fort jag släcker och myser ner mig. Trevligt.

Jag måste säga att den här dagen verkligen har varit chill. Har legat i soffan somsagt, ätit sallad, glass och bulle medans Avatar: The last airbender- serien har fått rulla på tvn. Tjockt, men imorgon blir det nya tag! Tror faktiskt att jag ska unna mig en springtur, eller tror, jag ska! Får inte tappa peppen nu, jag SKA ha en schysst bikinikropp till sommaren.
Nä för trött nu av allt peppande, godnatt.

STRAWBERRY LOVE

Åh, jag och min fina gjorde chokladdoppade jordgubbar igår kväll. Så gott, så mysigt. Tror vi var vaken tills klockan vart 05:00, lite tärt vart det i morse då jag hade tvättid klocka 07:00.. Men vad ska man göra? Tänkte gå och hämta den sista tvätten nu. Trevligt.





WET PUSSYCAT

Jag och Alexander tog och badade Simba idag! Sötpluppen.. Han var så duktig. Efter badet brukar jag blåsa honom med hårtorken, eller ja, försöka. Det brukar sluta med djupa klösmärken i min rygg då han får total panik.. Men idag gick det jättebra, Alexander körde med torken och jag höll i och borstade. Han har väl insätt att den inte är så farlig ändå sen så kände han väl sig väldigt trygg med oss med tanke på att vi alla har gått igenom så mycket tillsammans.






SATURDAY

Gud, vilken produktiv och härlig lördag detta har varit. Jag och Alexander gick upp vid 12, drog på oss kläder och gick ner på stan för att kika på lite second hand möbler. (som givetvis hade bytt adress så vi fick ta bilen till det nya stället osv) Väl inne i affären så hittar jag den mest perfekta kökssoffan någonsin, billig, liten och ja, perfekt. Dock så var den i furu så jag måste måla om den till vit och klä om den i skinn så att den kan passa till mitt matbord, fan så sassy. Jag köpte den inte, såklart. Får hoppas på att den finns kvar då löningen kommer, för isåfall så är det menat att den ska bli min. Nåväl, när vi kom hem igen så bestämde vi oss för att plocka upp alla 7000 fimpar som låg utanför uteplatsen och det spårade ur. Så det slutade med att vi städade upp hela uteplatsen, dammade av mattan, slängde allt onödigt skit och torkade av alla utemöblerna. Sedan så styrde vi även upp inne, slängde gamla blommor, papper och fixade till kabelhärvan som levde under min tv. Så det är faktiskt riktigt trevligt här hemma nu. Sedan vart det middag, en tonfisksallad som vart den godaste någonsin. Härlig lördag. Nu ska jag gå och torka bajs som har fastnat i Simbas päls, sen blir det till att chokladdoppa jordgubbar. mm vilken härlig kombo.





RED RED WHINE



Sitter just nu i soffan med ett glas Morberg och njuter av att det är fredag, äntligen. Ska ta och hoppa in i duschen snart och fräscha till mig för jag och Alexander ska på bio ikväll! pysigt. Frågan är ju vad jag ska ta på mig, agerade iq-fiskmås i helgen så jag missade min tvättid.. Vilket betyder att mitt rena klädförråd börjar sina och jag tänker inte direkt ställa mig och gräva i tvättkorgen (igen) fy. Luffar-Annelie. Jaja, inte klaga, jag fick ju iallafall tid en på söndag.. klockan 07:00, lyckan är total.



THIS IS THE NEW SHIT

Åh ny bloggdesign, äntligen! Det är tur att man har en webbutvecklare som pojkvän som kan göra den skräddarsydd åt mig. Så något säger mig att jag nog kommer börja blogga mer nu, bara för att den är så fin.
fun fun fun

50 SHADES OF GREY



Ligger just nu i sängen i min sidenpyamas och lyssnar på 50 nyanser av honom. Avslappnande javisst, om man inte hade haft två laptops som brummar i sängen och armhålor som är full av kliande absolut torr. Jag har lyssnat på ett kapitel typ och jag känner redan nu att jag måste lyssna om. Nä, jag har ingen lust med blogg nu. Godnatt.



WORK IT OUT



Istället för att köra en springtur idag så drog jag på mig träningskläderna och gjorde lite övningar här hemma, skönt som attan. Alltså, ligger jag i nu och äter som jag gör nu (dvs typ inget) och tränar och springer så lär man nog ha en helt ok bikinikropp till sommaren.


Apr. 17, 2013

Åh vad gott det skulle vara med en cigarett. Att få stå ute i solen (som inte har visat sig på hela dagen) och puffa lite, gärna tillsammans med någon så att det blir socialcigaretten. Jag känner det nu när man försöker sluta, hur mycket man egentligen uppskattar dom där 3 njut-cigaretterna. Jag pratar givetvis om morgoncigaretten, socialcigaretten och middagscigaretten. Just nu vill jag vara ha socialen. Man kanske ska unna sig ett paket "att bara ha hemma"? Jag vet ju ifs själv att det inte kommer att bli fallet. But why, why. Det är så tråkigt att sluta. Jag vill också kunna njuta av livet.




smoken

Jag måste erkänna att det här med att sluta röka var lite svårare den här gången. Jag säger nu att jag trappar ner istället för att jag har slutat. Jag röker ca 3 om dagen och det är ju iallafall bättre en 1 paket dvs 19. right? Jag intalar mig det iallafall, men jag vet ju att det bästa vore att bara sluta. Men det kommer det kommer.





BATHROOM



Gud så skönt det var att lägga sig i ett varmt skönt bad med tända ljus och bara smälta bort. Mina ben är så möra nu efter min lilla tur, så skönt. Inväntar nu Alexander för att göra kvällen komplett.



SIMBAS





NOFACE




Nä, nu är det nog. Drar ut och springer. Skönt.



eyes on you


good old ones

Hemma, äntligen. Sitter i soffan och pyser med en Simba som jag nyss har tagit så fina kort på. Tänkte föra över dom till datorn så att jag kan redigera dom men självklart så finns det ju ingen minneskortsläsare i denna maskin och någon kabel till systemkameran har man ju självklart inte kvar. Så nu måste jag böka mig ur soffan, ta min gamla laptop som knappt fungerar MEN som har en läsare och redigera dom där. Känns omständigt? javisst.






back to life

Gladare idag, javisst. Kan bero på att jag unnade mig en pinne imorse.. men ett bakslag mer eller mindre, vad gör det?

never ends

Dag 2 utan cigaretter och jag börjat bli riktigt irriterad nu, på allt och alla. Jag kan inte ens vara online på facebook då jag blir irriterad över att folk skriver. En annan störande grej är att jag höll på att redigera designen i bloggen på min dator hemma, som jag stängde av, utan att spara min stilmall. hurra. Överväger att springa in på Hemköp och köpa mig ett paket. Det känns som om att det skulle lösa alla mina problem just nu.

/otillfredsställd tjej.