TAAAAxfreee..!


Olivdax!

Jao, nu sitter jag med olivolja i håret och har gjort det i typ 1 timme.. Yllza övertalade mig att prova så why not (: Men jag och älskling ska ut och gå en sväng i det fina vädret så jag får väl ta och skölja ur det snart.. Synd för Yllza sa att hon brukade sova i sitt men man kanske kan hä in mer olja när man kommer hem..? Who knows.?

Någon annan som har testat det klassiska tipset olivolja i håret??





Pure love


10 days

Jaooo! Om 10 dagar åker man till Thailand igen då för 3dje gången ! najjs.. Jag kunde inte hålla mig så jag plockade fram min fina solhatt och en av mina transparenta plagg som jag ska ta med mig dit ner!♥
Min ögon såg helt jävla groggy ut så det vart en liten sensur där, men jag antar att det inte skadar.?
Och igår så var jag med Emma och Yllza!♥ Haha dom är så härlig! Vi kom på typ halv 11 att vi skulle dricka vin och gå på krogen så då var det bara för mig att springa hem, byta om och kleta på lite mera smink (gud vad äckligt det lät haha!) ja och om vi säger såhär så har jag aldrig gått ut sådär TRÅKIG i hela mitt liv! shure, mitt hår var awesome och allt men bara tråkigt helt enkelt!
Jag hade håret i en slickad, hög ponytail?! Sofistikerat som Stina sa haha men samtidigt TRÅKIGT! haha nä men nog om det tråkiga nu!
Jag hade förövrigt jävligt kul! Dansade och blev inte wait 4 it.. full! eller mjo lite dragen var jag väl men grejen var ju den att jag drack bara ett jumbostort glas med rövin hemma hos yllza, typ 3 öl på krogen (freeeeee ;)) och en vanliaskye (6a ofc) ! billig och lagom fylla utan bakisdag! kan det bli bättre..?!

<3

Du och jag, jag och du. Jag älskar dig♥

MAKE MY DAY

DÅ sitter man äntligen på station. Till mitt sällskap har jag iphonen, A-lagarna, ett jättegulligt äldre par, väskan och en och annan snytbengt! Kulkul! Tåget kommer om 10 minuter och jag är jättenervös..? Varför? Hm.. Det är den här känslan om att man har glömt det allra viktigaste! Men få se, vattenpipa, smink plånbok, PLÅNBOK! måste kolla efter den...
yepp den var med! =D leg och bakomatkort BIG CHHHEEEKKKK!! nu återstår bara att handla en ny fondation, väskan, CIGG, maten and so on! :D treevvllish! Jag har verkligen höga förväntningar av dagen!!!
Men nu ska jag fortsätta lyssna på det underbara soundtracket till princess mononoke fyfan vilken bra film det är! Måste va bästa som gjorts! Börjar nästan böla haha! Musiken är så fiin :') men nu ska jag ta och varva ner!
okej. En alkis kissade nyss på sig.. Stackars människor..

Shiiiitt! Klockan är 20 i 4!!

!!! Och jag är fortfarande vaken ._- iiihi inte bra inte bra!!
Som ni alla kanske vet så det ju 100 dagars firas idag! Så jag tänkte faktiskt ta och berätta lite snabbt för er hur min dag ser ut!
Först så tar jag tåget in så att jag är i stan vid 1, där ska jag möta upp älskling för att lägga diverse grejs i bilen. Sen ska jag vänta på att Lina hör av sig så ska vi gå och handla till maaten! Och det blir självklart tacos! Nåväl, så när vi endå ska shoppa mat så ska jag passa på att köpa en superfin väska som jag har kollat på länge nu + kanske en klänning..? och nå, armband kanske..? haha ajaajajaj!
Sen iallafall så ska vi åka hem till henne och börja förbereda lite tills Älskling, Emelie, Marina, Karin, Jonas och Johanna kommer! Då blire tacos, MIN KAKA, kreoke, vin, sprit och rajjtantajjtan! ;) Sen så kanske man kikar över till en annan fest som typ, resten av klassen är på.? haha och sen blire självklaart krooogen!!♥
NUÄR JAG PEPPPpPPPPp
Men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka vara full hela dagen imorgon hoho! Föresten, så ska jag köpa mig ett ciggpaket imorgon med! :D Och siggen ska inte tas förens första vinglaset är upphällt! SPÄNNANDE!
MEN NU MÅSTE JAG SOVA SÅ ATT JAG KAN VAKNA UPP TILL DENNA HÄRLIA DAG

O-M-G vilken kväll!!

Alltså jag är så jävla sjukt stressad så det finns inte! Och jag är så jävla pepp fast endå inte.. Håret är bra men endå inte.. attans. Nä men seriöst, kakan gick typ åt helvete, jag har en gammal och ful klänning till imorgon och håret ser lika jävla illa ut som alltid. skjut mig.
Ja sådär blev det. lika knas som vanligt. Har inte bestämt mig om jag ska locka det eller ha rakt, jag har inte packat.. Alltså hur fan ska det här sluta?!
Äh, i värsta fall så har jag ju alltid min kära bag in DA box.

It's gonna blow!

LoL

sitter just nu på jobbet och är arg , besviken och äcklad av människor.
jag sitter och tänker på rasister, nazzar, pedofiler, mördare, mobbare, djurmisshandlar och annat folk som förstör vår värld.
sure, jag låter jävligt djup och så nu men vafan ska man göra? Jag hatar folk som säger att det är okej att trycka ner andra! Jag hatar folk som bara ser på utan att säga ifrån, jag hatar folk som skrattar med! Jag HATAR folk som inte ser något fel med att vara rasist! Som inte ser felet med att hata någon pga dennes hudfärg eller ursprung! Jag blir äcklad. Ni äcklar mig. Sverige äcklar mig. Världen ÄCKLAR MIG.

fortsätter med det här inlägget när jag kommer hem. Måste jobba nu.

Dagens


Har du slitet hår..?

Så tycker jag verkligen att du ska prova det som jag gjorde! Alltså, det låter kanske jävligt äckligt för vissa men det är det absolut inte!!
1. Ta flytande honung och kleta in topparna ha i håret 10-15 min.
2. Ta 1-2 råa ägg och knäck dom över håret och kleta in! Lämna i håret 10 - 15 min!
Håret blir helt magiskt!♥

My horse is amazing

Amen unbeliveable! Jag kom upp! I mad it!! :D så nu sitter jag på tåget med.. Wait 4 it.. Utsläppt krull!! (trasiga jeans, linneas stövlar, loosefit linne och en döskallekofta. Rockit eller vad..?) alltså grejen är ju den att jag alltid har håret upsatt i en liten knut + ett hårband så man täcker babyhåret men icke idag! Och det brukar absolut inte gå att ha det utsläppt i vanliga fall efter att man haft det i en knut, för då står håret åt alla håll men inte nu! :) and i think i know why! Jag ska berätta det för er senare!! :) eller ja, så fort jag kommer på skolan :)

men nu ska jag vila en stuund (i väntan på att konduktören ska väcka mig när man precis lyckats somna ÄVEN fast dom vet att jag använder mig utav pendlarkort! Som jag har gjort i 4 ÅR NU HALLÅÅ?! *suck*)

Godnatt min rosaturkosa skatt!

Så! Då låg man äntligen i sängen! Eller ja, det har jag väl gjort hela tiden men det är först nu som locket till datan har slage igen!
urs! Det är just det jag hatar med min iphone! Jag måste ALLTID hålla på med den innan jag somnar, så sjukt störande .-. Meeen.... ska bli sjukt intressant att se om jag tar mig upp imorgon! Eller ja, om typ mindre en 3 timmar.. Kul.. Nu måste jag verkligen sova.

Gissa vad mitt favoritgodis är..?


Äkta, turist..?

Måste berätta att min syster och hennes kille kom hem ifrån New York ikväll och skälvklart hade jag beställt lite saker som hon skulle köpa åt mig! ^^ eller ja, en keps och en I♥NY tröja men jag fick more :D som jag ska visa imöra för ja örsk int knäpp nå kort nö! Men iallafall! Jag fick bla en jättefin mugg! Så då tog jag på mig min nya bikini som jag fick hem idag (visar kanske den imöra) I♥NY tröjan, kepsen och så hällde jag upp lite kaffe i muggen! Men tror ni inte att jag självklart spillde ut halva jävla muggen med kaffe över min fina nya tröjja? :( Så då vare bara att lägga den i vatten och sen kasta in den i tvättmaskinen.. suck.. jaja..
Jag måste säga att jag verkligen fastnade för det där med rundade hörn! Bilderna blir lixom intressantare..?

Right, NOW !!

Eller nått haha..?

Eftersom att runda hörn är så populärt..

..så måste ju jag självklart ha det också!
Haha, jag ligger just nu i sängen och väntar på mitt hår som ligger i duschen ismetat i REDKEN balsam (: häärlligt!
Ja, som ni alla (som har mig på facebook) vet så är det ju 100 dagars idag fast det firas på onsdag. Vad är menigen lixom..? Fel bara att gå ut och fira idag..? Då kan vi ju lika gärna fira studenten imorgon eller..? jajajja! :D
Hmm.. ja lite nice var det väl kanske då..?
Iallafall så håller jag somsagt på att fixa med löshåret tills på Onsdag (jag har ju tage en paus med plattandet och hårförlängningen and so on MY HAIR NEEEEEEDDDSS TOOO REEESTTTT) Så jag ska gå och sjölja ur det och sy om clipsen, toppa det kanske..? Och fixa och dona! (: kuuuulll!! :D
(och det är en massa gammalt hår med på bilden som förövrigt fortfarande är i "som nytt skick" :D I LÖÖV IT)

No money no funney

Haha alltså vadå bloggsvacka..? Men jag har bara inte haft lust typ? Har umgåts med min pojkvän så!

iallafall så är det väl inte så mycket som är missat och allt mitt bloggmatreal har typ, pyst ur huvet så vi hörs sen!

Min fina<3


Brand new


Kry tjej..?

Öhj hej..!

mitt sims krashade just så det är väl dax att gå och borsta tänderna, krypa ner i sängen och ringa älskling typ..? Men först tänkte jag berätta om en massa intressanta saker!

1. Min ena syster är i NY just nu med sin kille och jag är inte det miiinnstaa avundsjuuk neeejj dååå!!
2. Jag har äntligen handlat den fina beiga vårjackan jag tjatat om !!!
3. Hittat aaaasasnygga grejer jag ska köpa snart ;)
Och slutligen number 4: jag ska lägga upp i bloggen imorgon vad jag köpt för najjsigt de senaste dagarna!!

intressant va..? Haha, nä kanske inte för er som läser det men synd! Det handlar ju om mig så ja, äh, javene, försökte låta lite cool och uppkäftig där då..... Misdlyckat :'(

men nu ska jag upp och pussa Jayson godnatt! Hejhopp

Just nu..

.. har vi mediekommunikation
(vilket är grymt störande eftersom våran lärare verkar tro att han är ifrån england så han måste blanda in engelska ord i svenska meningar + att han "glömmer" vad vissa ord heter på svenska?? like whaat??)
Här är min bit i mitt och Karins telefonprojekt
Facebook och kläder känns typ 7000 gånger intressantare nu..



Den perfekta vårjackan 2011


Glad alla <3 dag på er!

Alltså vem kom på den här dagen egentligen..? Vad är lixom meningen med den?? EGENTLIGEN? haha ja what to say..? Det är ju iallafall en guldgruva för företag! Som när det är farsdag och morsdag typ! Men don't get me wrong, jag klagar verkligen inte på denna mysiga dag, men ändå =)

Hur ska ni förövrigt fira den..? Ensamma önskandes att ni hade någon att fira denna dag med? Tillsammans med någon som ni egentligen inte vill vara med men ni står ut eftersom ni inte vill vara ensamma? Eller together with your soulmate and true love..? Eller kanske bara med er bästavän och ett glas rött haha..?


Men jag måste få säga det attalla hjärtans dag verkligen drar upp gamla minnen. Det känns so twisted när man tänker på att " ja nu var det såhär många år sedan det här hände" och jag har mycket på lager vill jag lova! Jag kan dra upp 2:


jag kommer tex ihåg när en av mina polare hade haft ett internetförhållande med en kille och hon var typ helt såld för han, la upp en låttext om han på pressen på lunarstorm, bilder you name it! Iallafall. Sen så på alla hjärtans dag så skrev den riktiga killen till henne och han hade tjej och allt! Det visade sig att hans polare hade drive med henne hela tiden + att dom just denna dagen hade hittst på att han låg på sjukhus och skulle dö typ..? Haha helt sjukt. Men min kompis var ju jätteledsen, så snäll som jag är så åkte jag ner till henne för att trösta och visa stöd och självklart hade jag med mig en bakelse som såg ut som ett hjärta..


Den här historien är inte lika dryg utan bara jävligt haha rolig och Sorglig EGENTLIGEN! Såhär var det:
(det här hände väl när jag gick i 8-9) då hade jag en vän (som jag aldrig kunnat lita på) Som var tillsammans med en kille över internet fast ända skillnaden var ju att dom hade träffat varandra men saken var typ densamma, han dumpade henne på Alla hjärtans dag för att hans mormor var sjuk typ..? Alltså vilken normal kille gör det..? Haha eller kanske det hände på hennes födelsedag? Haha whatever, kul vare iallafall!!

Just nu <3


The final countdown


Min helg i bilder

Jao jag orkar egentligen inte skriva så mycket om vad jag har gjort helgen men jag låter bilderna tala lite för sig själv! Men förutom dom så har jag tränat med Linnéa på grottan, städat och mublerat mitt rum, fixat så att jag kan spela sims på tvn =D♥ and so on!
Men så vill jag också berätta att bilden här nere där jag har rakt hår är den ända ni får nu på ett bra tag.. :/ Måste spara det och låta det vila! like I care what you people think HAHA

Måste jag ens förklara mig..

why I'm in heaven right now..?
+ att mina två favoritpojkar ligger däckad här i sängen med mig♥

Mama Im coming home

Muu ja då sitter man på tåget igen då med lite batteri och världens snöstorm ute KUL!!

men jag måste säga att jag ändå har hunne med några bra saker idag! Jag har 1. Lämnat in mina typ lårhöga stövlar hos skomakaren eftersom jag tydligen gick snett (?) när jag köpte dom så klacken var ju sliten på sedden så dom har ju vare helt omöjliga att gå i!! Men nu är dom äntligen inlämnad och redo att hämtas ut imorgon ! 100 kr gick det på så det var ju lätt värt det!
Sen 2. JAG HAR HÄMTAT UT MIN YYYBERSÖTA STUDENTMÖSSA IDAG! jävligt sässy faktiskt. Men jag tog kameramössan dvs det sitter en skitliten filmkamera där pincen ska sitta! But i like it! (bild kommer upp sen efter jobbet!)

men nu måste jag spara batteri på iphonen!

bye

Hur kunde jag..

Hur kunde jag vara så jävla inkompitent och puckad..?
Hur fan kunde jag vara så jävla korkad och totalbleka sönder mitt fina och underbara hår bara för att jag ville ha det brunt till sommaren..?! Varför gjorde jag inte bara några slingor istället..?
Jag hatar mitt hår, dvs jag hatar hela jag. Mitt hår var mitt allt. Grinar varje gång jag kollar på gamla bilder..
FÖRE
efter.













Och det värsta är ju att det inte verkar vilja växa mer..?
Fast, det roliga är ju att jag vet varför. Jag plattar håret. Shure, det gjorde jag då också men det var då fan så mycket slitstarkare då. Jag har sagt hur många gånger som hälst att jag måste sluta platta det och jag håller det (i nån dag) och sen kan jag inte hålla mig längre. Känner mig så jävla ful annars.
buhuinlägg.
._.

@work

Alltså shiit vad jag är träningssugen!! Det är helt sjukt .-. Men jag måste vänta tills fredag innan jag kan träna på gymmet.. Måste fan säga till Magnus att vi får ta och vara här i helgen :D + att det är mycket roligare att gå och träna när han är med för då typ ger man mer typ..? Så att han förstår vilket helvete jag går igenom bara för att slutligen bli hot/tight and sexy 4 him ;)) OCH VAFAN!! jag som skulle träna så bra innan thailand!! Ja.. Nu blire till att ligga i.. FAAN vad stressad jag blev nu. :((

WTF IS THIS!?!?

ÄR DET NORMALT ATT BLOGG.SE SABBAR REDIGERINGEN PÅ BILDER?!?! KOLLA IN SKILLNADEN?! SOM DEN SER UT TILL HÖGER SÅG DEN UT NÄR JAG LA UPP DEN MEN SEN SER DEN UT SOM TILL VÄNSTER HELT PLÖTSLIGT?!?!

WTMF?!?!

Some people should never been born!

Fyfan vilken äcklig dröm jag hade inatt.! Jag drömde att jag åkte ner till mitt värdelösa ex och hälsade på han?! utan att säga till Mange, så jag mådde jättedåligt! Iallafall, vi satt på ett fik typ och pratade om gud vet vad (han var lika dryg som vanligt och typ helt ointresserad as always?) och sen så var det typ en helsjuk trappa och sen så sa jag bara nej, nu åker jag hem! Så var jag hemma och sen helt plötsligt blev han jätteintresserad och försökte typ, kyssa mig? Så jag ba - NEJ JAG MÅSTE ÅKA HEM NU! Sen så var han typ hemma hos mig och mamma viste inte vem han var haha? Sen så vaknade jag och var så jävla glad att det var en dröm så jag tänkte ringa älskling och säga hur mycket jag älskar han men då han jag somna !

Fucked up dream or what..?


Men nu ska vi inte prata om sådana tråkigheter ICKE! För idag är det en riktigt soolig och hääärlig dag! Jag och Jayon har redan hunne vare ute ett tag på altanen ! haha katten är fan som en hund?! Följer efter en ute och vågar inte gå ifrån en utan följer med hela tiden! gosh I love him♥
Sen en annan jälvigt sweet sak är att snart åker fan vi till Thailand igen?! Tredje gången är det faktiskt nu, helt sjukt! :D Och det ska bli så jävla mysigt för Magnus ska följa med denna gång!♥ Så vi hade tänkt att typ "fira" våran 2 års dag där nere för den är 2 månader senare egentligen :)
Kan lägga upp bilder senare ifrån vår senaste tripp dit..?
Här kommer lite bilder från imorse iallafall♥

@ work

Fast, egentligen så behöver det inte nämnas eftrrsom jag så flitigt har uppdaterat det via places på facebook, haha?

Men jag måste bara berätta att jag är så jävla less nu..! Provade min nya sockersöta bh på toan här på jobbet OCH GISSA OM DEN VAR LITEN ELLER?! alltså även för mig som inte har nå jävla bazokas till bröst, men dom hängde verkligen över bhn!! Fast ifs, den såg ju ändå rätt liten ut när jag kollade på den men jag tänkte "äh, den passar nog, det är ju min storlek så" men icke! Ursh vad less jag blir.. Sen så är man ju ledig imorgon så jag kan inte byta den då.. Äh får byta den på torsdag efter skolan då... Suck

jaja, ska jobba vidare nu.. Se ya

Sunny day

Fan den här dagen utartade sig ändå ganska bra! Hade religon på förmiddagen där vi skulle diskutera en massa diskutionsfrågor helt enkelt, om typ abort, självmord, dödshjälp osv! Jävligt intressant faktiskt!
Sen på eftermiddagen så hade vi mediaproduktion eller kommunikation (kan aldrig hålla isär dom där) vilket gick förvånansvärt bra! Jag och min lärare var på samma nivå idag (vilket inte händer så ofta)

sen fick vi sluta tidigare eftersom vi jobbat in rasterna vilket var awesome! Så efter det skjutsade älskling ner mig på stan där jag sprang in på h&m för att köpa leggins för typ, 69:-? Men ni vet väl hur det är.. Man bestämmer sig för att köpa en grej men det lyckas alltid sluta med att man handlar typ 7 saker till.. Så vart det idag med såklart, men jag handlade faktiskt aaasssafina underkläder till alla hjärtans dag! You know, the love day.? Lägger upp bild på dem sen när jag komme hem ifrån jobbet!

Äh, nu ska jag pendla vidare och sova en stund! Seeeyaaa..

Igår vart det lite chillshopping

Finns det något bättre en att shoppa mitt i natten..?
Men nu är det här fan det sista jag köper innan Thailand.. vafan resväskan kommer ju att vara full när jag åker ner så jag inte kan handla det jag ska ._.
eller..?

Dax för en ny one piece

en jag vet inte vilken jag vill ha..? Jag hade tänkt mig en LW så att jag kan ha den påväg till thailand!
Men vilken ska man ta..?

Morning fuckers

(Bloggar ifrån iphonen och därav att inlägget är så tråkigt och fult och inte inehåller bilder. Sitter och längtar som en gris tills dom ska släppa blogg.se's app!)

Ja hujeda mig!
Är jag den enda som brukar känna att en sjukanmälning känns jävligt lockande vissa mornar..? Som typ den här! Ligger och pendlar mellan vaken och halvt medvetslös mellan 10 över 5 till 6 och stänger förbaskat av alarmhelvetet efter varje gång den ringer och väcker en.. Ursh, ja imorse hade jag verkligen en sådan morgon! Jag hade helt enkelt 0 lust att kliva upp och ta tåget till skolan..
så nu undras väl det ifall jag verkligen kom iväg eller ej? Men om jag säger såhär: brukar det sitta någon halvdann alkis med 3 strån på huvudet och stirra på en hemma vid köksbordet? Nej.

Blogggat ifrån iphone

Mjahapp jag kan ju säga såhär; jag gjorde inte skit av det jag skrev sist! Ehe, jag och älskling somnade helt enkelt om :) men nu är utanför skolan så, se yaa!

Jahapp, nudå..?

*suck* idag alltså på månddagar så är det ju så att jag har sovmorgon till halv 1. Så jag och älskling hade tänkt att sova jävligt länge idag men självklart så ringer farbror blå och väcker en.. Memen what to do? Kliva upp och gå som älskling tjatar om , träna eller bara ligga kvar..? Hm, tufft beslut.

Körfältet

Ja, såhär kan det se ut en kväll på körfältet.
OBSERVERA att jag inte användt något stativ ;)
Men nu är jag och älskling helt slut så nu ska vi gå och borsta tänderna och sen sova♥

haha, jag dööör!!


Fit4Fight

Kul att färgerna i bilden försvinner så den ser asgrådastig ut..??
Aja, solen har gått ner nu och vi sitter fortfarande inne, kul? nej.
Nu är jag på dåligt humör också.

Time to put on the mask

Haha fast egentligen inte med tanke på att jag använder bara IDpuder! ^^, lovelove♥

@ my boyfriends house!

Yepp, igår landade jag i Östersund somsagt och efter att älskling skjutsat sin mamma på jobbet så tog vi en riktigt härlig sväng på MAX hör och häpnad! Jag brukar aldrig äta på Max men jag kände, ääh what the hell? Så det blev ett Maxmål med smält ost, lökringar och strips! muuumms! och självklart vart det driven! ;) Sen åkte vi på Willys där jag handlade en massa jävla godis och sen åkte vi hem och bara hade det bra! (dvs jag låg och spelade spore typ hela kvällen och älskling skrek om att jag skulle lägga mig i sängen typ? haha)
Så det kanske är förståeligt varför "tillfälligt avbrott" kom upp igår?

Nu iallafall så sitter jag i min supersköna snobbenpyamas som jag fått av svärmor och svärfar, solen skiner så jag, älskling och hunden ska antagligen ut en sväng sen i det häärlga vädret! =D
Men nu ska jag trääna lite så ha't!

Oskarpmorgonbild.se

Tillfälligt avbrott


atombomb i ansiktet..?

Åh härreeeguuud vad trött jag är!! mina ögon sprängs verkligen snart! :(
Men kul att det var typ 500 pers som kollade in min blogg förut när jag använde mig av siimii! trevlish..
Säg bara till om det är något som ni vill typ, veta..?

MEN NU MÅSTE JAG SOVA!!
AAAAAH VAD SKÖÖNT DET SKA BLI!!

Sneak peak!

En liten sneak peak på en klänning som jag är typ S-Å-H-Ä-R nära att beställa till baalen!!
FAAAAAAANCY eller vadå??
så jävla annelie-b*g-style så det finns inte!!!
FrågORNA är ju bara:
1. skickar dom till sverige?
2. När ska jag köpa den?
3.Vilken storlek ska jag ta?
4. Vad ska jag ha för skor?
5. VAD SKA JAG HA FÖR TIARA???
1.
2.


3.


4.


Jag orkade inte lägga upp alla jag tyckte va snygg, men förstår vad ja mena..?
Är jävligt sugen på 1an...!
+
ÅÅH, JA SKA VA LIKA FIN SOM EN PRINCESSAAA♥

Lycka <3

Här är lite bilder på min älskade ragdoll Jayson som jag tog idag!
GAH, måste fan städa nu!!

Like a rockstar

Här har ni en suddig och halvkass bild på mina nya och tokhÄftiga oundergroundkängor ja fick hem idag!
Fast, självklart så blir det ju alltid problem (iallafall för mig) när man verkligen har längtat efter något man har beställt.. Såhär var det:


Jag och Emelie bestämde oss för att beställa ett par skor var med tanke på att dom var så jävla billiga (typ 700 kr??!) Det stod att man skulle ta en storlek större en vad man hade eftersom de var små i storlekarna så det gjorde vi, men tro inte på fan att nu när man provar dom så känns mina 40isar som ett par 37or ?! JÄVLIGT KUL!! Så då antog vi att Emelies också skulle sitta som ett jävla korvskinn så nu har jag hennes 41or (har aldrig haft så stora skor förut) och så ska jag skicka tillbaka och greja så hon får sig ett par 42 or!


As you'll seeee, everything worked out just fine!
'
Bättre bild kommer sen, men erkänn, dom är inte lite fräÄna eller ??

JAAAAAAAAA!!

Mina och Emelies oundergroundkängor har komme!! :D
Dom ligger på konsum just nu och väntar på att hämtas ut!!

Just nu så sitter jag iallafall med krulligt hår och ser till så att katten inte äter upp något olämpligt på mitt rum (håller egentligen på att städa men det är inte så lätt med en liten dampkatt hemma ^^) wellwell, nu ska jag koppla in musik och städa klaart!


+




=


Vertikal labret

Det är verkligen en piercing som jag är sugen på att göra! mm.. Jag tror fan jag ska göra det när jag kommer hem ifrån Thailand! schnyyyyggt!
=D

Did you know ..?


Playtime

Hello again!

Nu ligger jag i sängen och redigerar bilder i ps, kul va..? ahnja.!
Var ju hos tandläkaren förut för jag trodde ju att min visdomstand hade typ, möglat sönder? Men det visade sig bara att det hade komme in lite skit och att jag ska fortsätta rengöra som jag gjort nu dom senaste dagarna! (vilket i sin tur betyder att jag ska använda mig av ett medel som-jag-inte-kommer-ihåg-namnet-på och en spruta som tandläkaren har, äh, förklarar det sen!) Så skulle det sen iallafall gå över efter typ 5-6 dagar.. Och om inte så skulle jag komma tillbaka :)

Men det var väl typ det! Sen så kom paketet ifrån Foderbilen idag med som inehöll mat och lite annat jox till Jayson! :) (och jag gjorde ett asfint hus av kartongen, visar bild sen) och mina och mammas REDKEN produkter! WIIIAAA =D

Men nu ska jag ringa min älskling som jag inte har pratat med på typ, HELA DAGEN ?!♥
aMAagaRD,




Rädda mig?

Sitter just nu hos tandläkaren för att se vad det är som är fel på min visdomstand.. Bloggar mer när jag kommer hem..

Haha, justja!

Jag har ju köpt mig en systemkamera! =D
Jag och brudarna hade en asnice fotodag idag till vårat projektarbete vi gör på nån medialektion!
Här har ni lite typ, smakprov..? eller nää, min egna lilla konst.

Härliga systemtillbehör!

Detta ska jag införskaffa mig nästa månad eller denna, har inte bestämt mig en..

RSS 2.0