SAIL AWAY

Har trixat om lite med bloggen och kan man tänka sig, jag har en header! Nu är det bara alla andra saker som fattas.. Bild i menyn, instagram, facebook osv plus att typsnittet i headern är väldigt tråkigt, men jag har som inte orkat ladda ner någon ny font (då alla standard just tråkiga) Får fixa det morgon. Jag satt en dag förra veckan och kodade om, men när jag var typ klar och skulle publicera ett inlägg så upptäckte jag att jag hade failat med något, för hela bloggen fuckade ur. Fick göra om och göra rätt, fun fun.

Åh, imorgon ska det bokas resa också! Gud så trevligt och hämta ut nya skor ska jag göra, javisst!


asleep

Varför blir det såhär? Ligger vaken i sängen och får knappt ut någon luft. Är helt jäkla igentäppt både i näsa och hals och jag har hostat så att jag mår illa. Så vad gör man? Klagar ut i ett inlägg och väntar på att det ska gå över så att jag äntligen kan somna. Ah, en annan rolig sak, har fått ett underligt utslag på mitt nyckelben också, det går bra nu.

Small things


Ångrar mig. NU, är jag klar. Sitter och inväntar min fina. Pysigt. Provade även att baka Brownies ikväll för första gången (med saker jag hade hemma) dom vart helt ok, kommer dock aldrig göra dom igen. Ha.


 
Receptet hittade jag här osv.

TIME

Äntligen klar. Gud, jag har bökat hela dagen sedan jag slutade. Gick och handlade 24l jord, blommor och färska kryddor som jag konkade på hela vägen hem. Sen städade jag ballen, dammsög mattan, torkade av bordet, planterade kryddorna och blommorna, det vart faktiskt väldigt fint. Jag är nöjd. Passade även på att storstäda hela lägenheten, vek in all tvätt som hängde överallt, dammsög soffan, dammade av allt, bäddade sängen, städade toan. Nä, fan vad skönt det känns att vara klar.



RSS 2.0