RÄKPASTA Á LA ANNELIE

Mysmiddag med min fina vän♥
Jag lagade en krämig räkpasta till oss, sen åt vi vitlöksbröd och fetaost till, så jäkla gott! Sen vart det svensk film för hela slanten innan hon hjälpte mig att plocka ner min gigantiska tavla som jag har sålt. 5 brytna naglar och 1000 svordommar senare var den nedplockad och isärmonterad. ÄNTLIGEN. Har även packat ihop en kasse med saker som jag ska ta bilder på och lägga upp i bloggen när ljuset är på min sida, vilket det inte är ikväll, tyvärr. Nä, plocka ihop och stöka lite mera nu!
 
 
 

JUST FOR U

Kvällen vart omplanerad! Bjuder en vän på middag ikväll♥
 
 
 

FROM LYKO WITH LOVE

Äntligen har mitt paket från Lyko kommit! Det innehåller ett balsam och en olja från REF.
 
Oljan har jag använt tidigare (smyglånat från min mor) och den är verkligen superbra, den är dryg, doftar i en underbar kokosdoft och håret blir mjukt och fint. Enda nackdelen är väl egentligen att den är lite dyr, men jag tycker att det jämnar ut sig då den räcker så pass länge. Den är på 50ml, kostar 219kr och finns HÄR.
 
Balsamet har jag ingen aning om, jag antog att det var bra helt enkelt med tanke på att oljan är super. Får se ikväll efter tvätt om det är något att fortsätta med. Sedan så var det även ett plus att det är sulfatfritt osv. Haha, insåg även nu att jag skulle ha beställt 551 istället för 543, då 551 är för mer skadat hår och 543 är mer för reda ut och tillföra håret fukt. Jaja, jag får helt enkelt använda slut på detta och sedan shoppa ett nytt, det lär ju vara samma funktion? Med mitt hår behövs det oerhört mycket fukt då det är afroinslag i det. Därför jag också bara tvättar det 1gång i veckan, det behövs inte mer, sedan är det bara bra för håret att inte tvätta det för ofta (det blir billigare också) Synd bara att det kommer ta en stund innan jag kan shoppa det rätta då detta kommer räcka i minst 2 månader för mig, haha jaja.
Balsamet var inte så fasligt dyrt heller, 149kr för 250ml finnes HÄR.
 
 
 

IM BLUE DA BA DEE DA BA DIE

 
Helt blå är jag idag, borsätt ifrån bootsen som bryter av i svart. Plus mitt hår som ser svart ut normalt men som ibland bestämmer sig för att lysa rött? Så märkligt, men jag vägrar färga, vill se hur länge jag kan behålla det såhär, skulle faktiskt vara roligt att se hur min riktiga färg ser ut och framför allt, hur jag ser ut i den. Jag är ju mörkblond egentligen och min lugg är blond, så sjukt. 
Ah just, skjortan är från Gina tricot och jeansen från HM. Jag hatar den här skjortan egentligen, den satt bra förr men nu är den alltför pösig "oh nej".

SMILE, JUST SMILE

 
Ja, sådär ja. Då ligger man i sängen ännu en söndagskväll och funderar över livet. Varför är det så att man har så mycket intressant att tänka på precis innan man ska sova? Haha, jag får sluta upp med att låta så jäkla djup hela tiden, jag är ju inte så som person. Eller är jag det? Det får jag fundera ut en annan gång. Tänkte ta och planera morgondagen istället, det är mycket roligare!
 
Efter jobbet imorgon ska jag springa hem och byta om till mina löparkläder och ta en rask promenad upp till djuraffären med förhoppningen att hitta någon blötmat som Simba gillar. Han ratar i stort sett allt som jag ger honom nu, så jag har två allternativ kvar nu känner jag och det är att testa med Royal Canin (som är mitt sista allternativ på djuraffären och dessutom inget jag vill ge han då jag tycker det är onödigt dyrt för ett foder fullt med spannmål). Eller så får jag helt enkelt köta på BARF - Biologisk Anpassad Rå Föda. Alltså rå kyckling, fisk, nöt och fläskkött. Tänkte faktiskt ta och fråga på ica om dom har frysta hjärtan av olika slag, det vore ju den ultimata kosten för honom, men vi får se, tänkte ta och läsa in mig mer på det imorgon. 
Sen ska jag iallafall hem och rensa ut saker jag ska sälja här hemma, träna och slutligen göra middag som kommer bestå av stekt sej med kokad potatis och dillsås, satan så gott! Trevlig måndag,  javisst. 
 
Men nu är det dax att släcka lampan och tämja in håret i en snodd. Godnatt
 
 
Mitt tokiga hår.. Längtar tills jag får hem min nya olja och balsam som jag har beställt från Lyco, då ska det tvättas och smörjas in minsann!

BUY BUY BUY MY DARLING

 
Åh, jag har en sådan nackspärr. Har legat i soffan allt för länge nu, tänkte ta och plocka undan nu och gå och lägga mig. 
 
Har dock funderat på massa saker kring mitt liv nu, oj, inte så djupt menat, men angående flytten till Sundvall. När ska jag börja packa? När hämtas mina möbler? Besiktning? Nä, så rörigt. Imorgon ska jag iallafall ta och ringa och boka tid för en besiktning, så jag har det datumet klart. Då kan jag börja planera utifrån det när jag ska börja städa/packa osv. Putsa fönstrena måste jag göra nu innan det blir frost också, aah. Nä, det fixar jag nu i veckan. Det blir trevligt. Ska även ta och handla lite andra rengöringsgrejer också, sedan prata med min far så att han kan fixa hit massa flyttkartonger. Då kan jag börja lite smått med det som finns i förrådet/klädkammaren osv.
Sen så ska jag göra iordning allt som jag inte ska ha kvar. Tänkte ta och sälja iväg det mesta faktiskt. Tvn, tvbänken, soffbordet, min stora tavla (som jag redan har en köpare på), massa porslin, glas och annat som jag har i mitt förråd, kläder, ja massa smått och gott helt enkelt. Jag tänkte sälja iväg allt billigt som tusan, meningen är inte att jag ska tjäna på det, utan bara bli av med sakerna. Annars kommer jag skänka bort det till en loppis eller någon hjälporganisation. 
 
Så om någon vill fynda något billigt så håll utkik här imorgon eller på min facebook så kommer det dyka upp massa saker for sale!
 
Nyvaken Annelie i soffan tidigare idag.
 

IM A FREAKIN NINJA

Så. Äntligen. Jag har bara suttit i 2timmar nu för att försöka få till en "slideshow" i headern. Vilket jag nu lyckats med så nu känner jag mig som grymmast i världen, ninja typ. Jag har en massa andra idéer som jag också ska sätta mig och mixra ihop på bloggen, men inte kväll. Bloggen vart även lite mindre, men det får vara så tillsvidare. 
 
Tänkte passa på och berätta vad jag har roat mig med ikväll. 
Jag liftade hem till Östersund, vi svängde förbi Max och köpte oss ett målmat. Sedan åkte jag hem, åt och somnade i soffan, haha. Klockan var väl halv 2 kanske? Och jag vaknade vid 6. Kändes verkigen underbart. Sedan låg jag bara kvar och pyste i soffan en stund, beställde lite kläder.. OBS, det var nödvändigt. Tycker jag.. Sedan så gick jag faktiskt ut (shoppade snus), passade då även på att ta ut soporna och boka en ny tvättid, på lördag, klockan 07 på morgonen. Kändes ju verkligen jätteroligt att måsta kliva upp så pass tidigt på en lördag, speciellt när jag ska ut med jobbet vid 3 och kolla fotboll, bärsa osv. Ja, det blir roligt. 
 
 
 
 

ALLA GRABBAR ÅKER IN

Sådär, nu är min blogg färdigpublicerad på facebook. Har tidigare haft så att det publiceras på facebook automatiskt, men valde att ta bort det nu. Shure, jag kommer väl tappa några läsare, men det är som inte den stora anledningen till varför jag har en blogg. Jag gillar att fota och publicera dom, skriva om småsaker som jag sedan kan gå tillbaka och titta på allt från minnen till utveckling. Sedan att folk går in på den är ju bara ett roligt plus! 
 
Någonting som jag tycker är lite tråkigt är att jag har svårt för att skriva om "djupa funderingar", tror det beror på att jag fungerar så som person att jag analyserar och går igenom det i huvudet istället för att skriva ner det. Ibland kommer jag fram till (inte för att skryta) revolutionerande slutsatser, men jag väljer att blicka upp mot skyn och tänka att Obama ger mig thumbs up och säger "Not Bad" istället för att dela med mig av dom, haha. 
 
Från det ena till det tredje så måste jag få säga att jag är riktigt glad ikväll. Jag handlade ett 8gigs minneskort till systemkameran (äntligen) och har beställt min halloweenkostym för iår. Det vart en svart-tight-latex-helkrops-kostym, som jag tänkte ha en polishatt till och någon schysst sminkning, kan bli sassy. Jo, klart det blir sassy. Bara den sitter bra, men det väntas att se. 
Egentligen så kanske jag borde ha sparat mig, men jag ville inte riskera att stå utan kostym på halloween.Hm, jag måste verkligen leva sparsamt denna månad. Inte för att jag har dåligt med flos, tvärt om (faktiskt), jag har faktiskt gjort iordning en budget som jag ska hålla och då har jag räknat in att spara 6k denna månad, bara för att ha ett kapital. Sedan så är sista hyran betald nu också så det behöver jag inte oroa mig över något mer. Tänkte även ta och betala klart min diskmaskin och bredbandet nästa månad, så det ser ljust ut. 
Men ja, leva tärt och spara peng, that's the sweng. 
 
Nu ska jag sussa, ska upp tidigt och tvätta lite kläder här hemma hos mor och far, sedan ställer jag mig på E14 och liftar hem till Östersund igen!
Godnatt
 
 
 

FISHEYE-LENS

Jag hittade även en gammal vän hemma i fredags som jag tog med mig till Ånge. En Maco-Fisheyelins som jag köpte för ett tag sedan bara för att testa på effekten. Den är ganska rolig att experimentera med, måste börja göra det mer, yes I do Mr. Frodo.
Såhär såg jag ut idag iallafall, animalprint som ska vara så fräsigt att ha nu osv.
 
 
 
 
 

WE ARE FAMILY

Idag har vi varit i Sundsvall för att fira Micke (syrrans kille) som fyllt 29år. Riktigt pysigt. Sedan vart det hamburgare på Navet, inte de bästa.. Men men, här kommer min dag i bilder♥
 
 

U WANT SOME?

Ja, detta var inte helt fel vill jag lova. Kunde dock ha skippat Dumlen, det blir för maffig chokladsmak för mig. Jag är igen chokladälskare (som resten av världen), därför älskar jag den här kakan, för Daimen tar som över! Så jävla gott. Toppde det hela med en klick grädde och upptinade bär som jag plockade i Ånge förra helgen.
Tar nog med mig dessa hem till Ånge i helgen så dom äts upp, dumt om dom ligger och skräpar i min frys nu när jag snart ska tömma den. Btw, på Onsdag nästa vecka, då hålls alla tummar för mig! Så spännande!!
 
 
 

DON'T U GO DOWN THERE

Kände mig lite busig ikväll, så jag tog och bakade min älskade Daimkladdkaka fast i cupcakeformar! Plus att jag la till en kärna av Dumle i mitten av den. Ska snart smaka en, förväntningarna är skyhöga!♥
 
 
Bilderna vart så gula och korniga pga det höga ISO-talet, jag ska verkligen bli bättre att fota inomhus.
Hä smeten i formen, tryck ner en Dumle bit, täpp igen med en sked och lägg på krossad Daim.
 
 
 
 

U CAN TAKE THE REST

Idag vart det rester sedan igår, supergott!♥

GÅRDAGENS

Stekt kyckling i basilika, ris och en liten gryta med svamp, morötter, purko, vitlöksklyftor, torkad chili och tomater! Smaskens♥

AS WE SPEAK

När jag kom hem ifrån min lilla promenad tinade jag upp pizzan som vart över sedan jag och Marina gjorde det till middag. Sen tog jag och unnade mig ett varmt, härligt, bubblande bad med massa tända ljus och en sovande Simba brevid på avsatsen. Så pysigt♥ Skrubbade mig, använde peeling och smorde sedan in mig med väldoftande kokos-bodybutter från The Body Shop. Så nu är jag alldeles återfuktad och mysig. Ahh.. Nu är det även dax att börja med budgeten, trevlig kväll. Lite te ska jag även ta och koka mig, jajjemensan det ska jag!
 
 
 

AUTUMN #5

Tog mig en powerwalk upp till djuraffären idag för att köpa torrfoder till Simba, tog även och köpte en ny vippa till honom då jag glömde hans favorit Da Bird-vippa i Ånge. Jag är så glömsk.. Glömde även min plånbok (som jag fick tillbaka idag), bankdosa (som jag fick låna av en kille på jobbet), vippan och någonting annat som jag nu har glömt.. 
 
 

Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II
Suddig lövbild osv.

U CAN'T TAKE ME

 

TESMULORNA TAR ÖVER MITT BORD

Ja bilden till det här inlägget beskriver min kväll. Jag har legat som Gollum och myst under filten, tillsammans med en kopp te, Iron Man3 och heminredning som jag drömde mig bort i. Jag fastnade som helt i det så jag hann inte göra min budget för denna månad som jag hade tänkt göra, träna gjorde jag inte heller.. Det ska jag göra imorgon, nu har jag haft min "slappdag" för denna vecka. Jag ska även gå till djuraffären imorgon samt hämta något spjälsängsskydd som min syster har handlat av någon här. Funderar även på att köra två flugor i en smäll, alltså byta om till mina löparkläder när jag kommer hem ifrån jobbet och springa en runda så jag kommer ut vid djuraffären, shoppa där och sedan hämta skyddet. Det låter som en bra plan. Sen blir det till att göra budgeten. Det kör vi på, yes we'll do Mr.Frodo.
 
Nu ska jag försöka somna, Simba leker med sin aktiveringsboll som skramlar och låter, men han kommer väl snart ovh lägger sig förhoppningsvis..
 
Puss och godnatt! 
 
 

TASTE LIKE HEAVEN

Om det är något jag ska införskaffa mig när jag har flyttat så är det en stor och fin sänghimmel som ska hänga ovanför sängen, sedan hänga upp små dioder i den och ha massa fina kuddar till. Gud vad underbart att ligga och pysa med någon där. Åh♥ Jag har redan hittat en jag ska köpa, men det får vänta. Ingen mening att shoppa det nu när det ändå ska packas ner om 1månad. 
 
 
 
 

DINNER IS SERVED

Slängde ihop en middag idag, det vart oxfilépasta á la Annelie. Riktigt god vart den, slängde bara ihop lite av det jag hade hemma. Oxfilé, grädde, färsk svamp, morötter, pressad vitlök, lök, purjolök och chili. 
 
 
 

JUST LOVE IT

Åh, jag fullkomligt älskar överkastet. Det är egentligen till en 90s, vilket var ännu bättre då det bara ligger uppe på sängen och inte ner på sidorna. Precis som jag hade tänkt mig det. Allt som saknas nu är "Kajsa-sängen" från MIO, men det blir när jag har fått en lägenhet i Sundsvall. Några nya kuddar blir det då också, jag har så jäkla mycket idéer på hur mitt nya hem ska se ut. #längtarsåmycket
 
 
 

WE'RE UP ALL NIGHT TO GET LUCKY

 

DUSTY COONS

Hemma igen efter en trevlig helg i Ånge. 
Jag är så jäkla glad, jag fick massa fina presenter som jag kunde placera ut i lägenheten. Bla 2 orkidéer (kärlek, älskar verkligen orkidéer) en i en rosa kruka som jag placerade i sovrumsfönstret tillsammans med ett rosa skogsbärsljus och den supersöta drömfångaren som jag fick av min syster och hennes kille. 
Sen hittade jag även ett virkat överkast  (!!) som jag har letat efter som en galning på internet. Det pryder min säng så vackert nu, hittade även ett par spetsgardiner som jag har i köket. Det är så mysigt här nu, vill inte flytta längre haha. Klart jag vill.
Fan vad glad jag är, vilken trevlig kväll, jag har bara suttit framför datorn vid matbordet, haft tända ljus överallt och musik. Riktigt trevligt det.
 
 

AUTUMN #4

Min bästis kom över en sväng och hjälpte mig plocka lite bär som jag ska ta med mig hem till Östersund. Det älskar jag verklige med hösten, alla underbara bär. Björnbär, rödvinbär, smultron, krusbär, bär överallt!♥
 
 
 

Kalas & tacokväll!

Det var även kalas för mig, min syster och kusin i lördags, så det var fullt upp här! Efteråt vart det tacomys och "Hur många lingon finns det i världen". Trevlig kväll, synd bara att jag failade med livet och somnade på soffan.. 
 


Sen vart det tacos♥
 
 

AUTUMN #3

I lördags var jag uppe med tuppen för att få några kort på dimman. Tyvärr så tyckte jag att det var alldeles för tjockt dimtäcke och det är första gången jag tar seriösa bilder i just dimma, även redigerar. Är inte överdrivet nöjd och jag fångade inte det jag hade velat. Bättre lycka nästa gång Annelie.
 
 
 
 
 

COLLECT THE STARS THERE SHINE FOR U

Halvkassa outfitbilder idag igen, jag har inte riktigt bemästrat konsten med att gissa mig fram till vilken bländare och slutare jag ska ha när jag ej har motivet framför mig, men det kommer väl.

Hela outfiten är från HM.
 

SET SAIL FOR THE HORIZON

Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II
 
Dessa bilder gör mig sorgsen på någotivs. Kan nog ha med att göra att jag kände mig allmänt nere och sorgsen när jag tog dom. Det var idag efter jobbet då jag hade tagit kort på den röda väggen. Jag gick till Badhusparken i regnet och grät hela vägen dit. Vet inte varför och på något sätt älskar jag att vara där när jag är ledsen, vet inte varför. Jag vet ingenting helt enkelt.'
Det har varit en ledsam dag, nothing more, nothing less.
 

AUTUMN #3

 
Äntligen fick jag fota den här väggen, jag har alltid missat det tidigare år. Den är så vacker. Alldeles illröd och härlig♥

I WILL TEAR YOU APART

Inte överdrivet nöjd med bilderna. Kan jag skylla på att jag var stressad?
 
Minttröja från Gina, kjol från HM och badasskängor med ståhätta ifrån bestbuysweden (tror jag). Fick dock världens skavsår av dom då jag bara användt dom en gång innan. Coola är dom, lite för coola. 

DUMDUM

Jag är en idiot!! Så puckad!! 
Jag har gått och trott att det bara finns autofokus på mitt 50mm, vilket har sabbat så mycket bilder för mig då kameran inte alltid fokuserar där jag vill ha fokus. Som när jag använder mig av mitt makrofilter. MEN, så nu såg jag av en slump att finns manuell fokus!  Haha tjejen med koll. Fan vad glad jag är. Nu öppnades ännu en dörr i mitt utvecklande inom foto. Weyy
 
 
 

BURN WITH ME

Oj, vad mitt inlägg om sand lät tokigt. Jag är tyvärr inte mer en kvinna och kan inte göra 7saker samtidigt.
 
Det var faktiskt en väldigt intressant dokumentär, för att handla om sand dvs. Det finns faktiskt en "sandmaffia" som har grenar överallt. Stora företag, politiker poliser osv. Sen handlade det om hur mycket männiakan använder sanden i industrin och hur det påverkar världen osv. Att vissa naturliga tillgångar på sand (nu snackar jag havssand som använder vid byggen, ökensand kan man inte användas då kornen är för runda osv) Nä jag struntar i att berätta mer om sand, men ville bara dela med mig om min nya lärdom.  
Efter sanden så vart det en dokumentär om Irak-kriget som Busken startade. Haha vad är det med mig? Skyller på att det inte fanns något annat att se.
 
Nu ska jag iallafall sussa. Måste vara pigg imorgon då jag ska storstäda hela lägenheten. Åker ju hem till Ånge i helgen för det ska vara kalas för mig då jag har fyllt år, trevligt att träffa familjen igen, javisst. Hoppas bara det blir bra väder så jag kan komma ut och fota lite.
 
Sovdax nu! Natti
 
En ganska dålig och oskarp bild som jag tog imorse i förbifarten på väg till jobbet. Regn regn regn. Nu är det verkligen på tiden att införskaffa sig ett paraply. Vilkwt jag har sagt dom senaste månaderna..
 

PIZZAHOUSE

 
Jag är inte alls nöjd med bilderna. Skitsamma.
 
Ikväll vart mitt hem ombyggt til pizzeria. Först åkte jag och min sköna till Maxi och handlade, sedan började vi baket. Vi åt pizzan till Offside som ingen av oss hade sätt, så det var riktigt trevligt. Sedan var jag tvungen att ta av mig byxorna och dö i soffan. Vilket påminner mig om att köket är kaos. Jag måste städa. Nu. Sen måste jag sova, för längesedan. 
 
 
 

STAY STRONG AND FEEL AMAZING, CUZ U ARE

 
 
Ligger i soffan nu och mixtrar med några bilder jag har tagit ikväll medans jag kollar på en dokumentär om världens sand. Sjukt intressant faktiskt, hur mycket det förstör och hur världen kommer se ut om några år om "sandkriget" och "sandmaffian" helt sjukt.

I COUNT THE DAYS UNTIL U FALL

 
 
Idag ser jag ut såhär. Byxor och tröja från Hm. 

HOPE IS A WALKING DREAM

Så, det klassiska dax-att-sova-inlägget.
Jag har inte gjort så mycket ikväll. Var ute och fotade himmelen och satt sedan i soffan och åt makaronipudding-rester medans jag redigerade bilderna, Family Guy var även med i bakgrunden och myskläderna var på, så det var riktigt trevligt. Sedan övade jag att ta bilder i mitt sovrum med taklampan som ljuskälla, för att känna av vilken inställning jag skulle ha när jag var framför kameran istället för bakom den. 
 
Jag har förövrigt tänkt på att jag ska ta och skriva upp i bloggen vilka inställningar jag haft när jag tagit vissa bilder osv. Just nu skriver jag bara vilken kamera och objektiv jag använder. Vilket alltid är detsamma då jag älskar mitt 50mm. 
 
Fan, jag vill bara vara bra nu, veta allt nu. But I don't. Tycker ändå att jag redan har lärt mig sjukt mycket sedan jag började använda manuella inställningar. Skulle aldrig kunna gå tillbaka till TV igen. Rekommenderar det, starkt! 
 
 
 

PLAY WITH FIRE

 
Testade på att leka med bländaren och slutartiden lite mer ikväll. Nu hade jag dock bara mobilen och en tändare som ljuskälla, men man kan verkligen göra superfina bilder. Utomhus, när det är mörkt, med tomtebloss osv. 

LIVE OUT YOUR DREAMS

Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II

BREAK FREE FROM YOUR SPELL

Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II
 
Himmlen öppnade verkligen sig ikväll. Jag gick ut för att hitta inspiration och öva på att ta bilder i dovt ljus då himmelen plötsligt öppnade sig. Synd bara att jag glömde ändra iso-inställningarna, därav att bilderna blev korniga..  Men man lär sig något nytt varje dag. Är även sjukt glad att jag kör på M (helt manuellt) istället för TV (ställa in slutartiden och kameran sköter bländaren), bilderna blir så jäkla mycket bättre. Det här är verkligen en rolig början på mitt utvecklande av foto. Roligt är det, javisst.
 

AUTUMN #2

 

IM SAFE UP HIGH

 
 
 

LIKE A PILL

 
Eftersom jag alltid misslyckas med att gå ut och fota dom efterlängtade höstbilderna jag tjatar om dagligen (känns det som) så har jag nu tagit med mig kameran på jobbet så att jag kan fota innan jag kommer hem. Annars blir det bara att man stannar inne och leker med kameran istället för ute.. Längtar verkligen tills jag ska hem nu, innan man vet ordet av det så är hösten i stort sätt över och alla fina löv har fallit. Nu kör vi. Wey
 
Förövrigt så kommer mina bilder se olika ut och ha olika typer av redigering just nu för jag håller på att testa mig fram med massa olika inställningar och redigeringar. Så det är därför vissa bilder är i sämre och vissa i bättew kvalité.
Yes, thats why.

IF GOD IS A DJ LIFE IS A DANCEFLOOR

Idag ser jag ut såhär. Byxor från Zara och blusen är ifrån Ellos. Älskar verkligen dom här byxorna, egentligen ska dom sitta mer tight, men jag gillar när det är lite baggy så jag köpte en stl 40 istället för 38. Dumt egentligen för skärpet vart jäkligt stort så jag fick göra ett extra hål. Jaja, still love them.

THIS PLACE IS ABOUT TO BLOW

Ligger i sängen och försöker sova, men jag är helt igenpluggad av slem överallt. Så berättar om min kväll istället. 
Jag började ju kvällen med att göra makaronipudding som jag åt framför 6an. Sedan testade jag på att lwka med slutaren, bländaren och ison på kameran plus några nya redigeringar som jag lärt mig i photoshop cs6. Så halva kvällen gick åt det. Sedan hoppade jag in i duschen och slog på en film, World War Z vart det. Helt ok film. Jag tände även ljus överallt i min lägenhet och drack en kopp te med öppet vädringsfönster så att jag kunde ligga och lyssna på regnet samtidigt. Nu ligger jag även och lyssnar på stormen som lever om, måate gå och stänga vädringsfönsterna, annars kommer jag aldrig kunna sova. 
På återseende. 

VAD BLIR DET FÖR MAT?


Dagens middag! En smarrig makaronipudding, denna kommer jag äta av länge. Så mycket mat♥ Jag hittade ett recept som jag gjorde om lite, enjoy.

Du behöver: 1 purjolök, 1 tomat, 2 krossade vitlöksklyftor,1 paket bacon, smör till stekning.
Till äggstanningen: 3ägg, 3dl mjölk, salt & peppar.

Gör såhär:Koka makaronerna efter koktid. Hacka purjolöken och baconet och stek med smör tills det har fått lite färg. Vispa lätt ägg, mjölk, salt & peppar i en skål. När makaronerna är klara, stek dom i någon minut tillsammans med baconet och burjolöken. Hä sedan över det i en ungsform och häll sedan över äggstanningen. 
Ha puddingen i ugnen i 30-40min i 200grader.

LET IT RAIN

Vilket väder det är ute, jag höll helt seriöst på att regna bort när jag gick hem! Ville bara stanna inne på Coop hela kvällen, men jag gillar det. Det är mysigt med regn♥ Iallfall när man ligger inne i soffan med vädringsfönstret öppet och hör hur det pålar, inte alls lika mysigt att gå omkring i. Iallafall inte här i Östersund där det blåser så pass mycket, det blir som nålar i ansiktet..


GIVE ME ONE REASON

Gud vad jag längtar tills jag kommer hem, för då ska jag laga mig en "riktig" middag! Tror det var över 1vecka sedan jag faktiskt åt riktig mat, är så jäkla trött på äggmackor nu. Så med tanke på vad jag har hemma och i plånboken så blir det till att baka makaronipudding! Så gott. Purjolök, bacon och andra smaskigheter. Det bästa är att det kommer räcka så jäkla länge också, mat hela veckan lång! Yeey

Såhär såg jag ut i lördags btw.

HOW DO I FEEL THIS GOOD SOBER?

Going black. Kör på favvokjolen och en svart kofta tillsammans med kängor och svarta höga tjocksockar med vita detaljer som min mormor har stickat. Toppar det hela med vinrött läppstift. Riktigt höstigt och pysigt.

I SAW THE LIGHT

Min rätta hårfärg börjar komma fram mer och mer nu. Jag är ju mörkblond egentligen,  som det kanske syns. Jag orkar iallafall inte färga håret, vill se hur länge jag kan gå med det hör nu utan att färga det, det kommer ju komma till en viss gräns så jag blir så illa tvungen. Men det tar vi då, morgondagens bekymmer. 
Nu ska jag sova. Godnatt
 
 

IT'S NOW OR NEVER

Det som ligger i största fokus i mitt liv just nu är att ta mig ifrån Östersund. 
Jag har aldrig känt mig hemma här och har sedan första dagen jag flyttade hit, känt att jag bara vill bort. Jag flyttade hit för att min dåvarande pojkvän inte ville flytta någon annan stans, utan bo där han hade sitt liv. Så jag gav upp mitt och flyttade helt enkelt. 
I början gick det väl någolunda bra då man hade den nya första lägenheten att tänka på och allt spännande som kom med det, sedan kom Simba in i mitt liv. Efter allt lagt sig och man inte kunde hålla tillbaka känslorna längre om att man inte trivs, så kunde jag sitta och gråta för mig själv. Jag ville bara här ifrån. Jag hade inget eget liv här. 
När det förhållandet tog slut började jag planera mitt nya liv som nu låg framför mig, städer/länder jag skulle söka jobb i osv. Det vart stop med det då jag vart förälskad, så jag la allt åt sidan och levde kvar här, utan tankar på vad jag ville. Efter det tog slut och jag vart ensam, så kände jag att jag var tvungen att sätta bollen i rullning. Så jag ringde och sade upp min lägenhet, bara för att make a mark för mig själv, så att det inte skulle finnas något som håller en tillbaka. Sedan började jag söka jobb. 
Det svåraste med allt har varit det här med jobbet jag har nu. Jag har inte vetat hur jag ska hantera det, då det känns som ett backstab. Plus att det går emot all min moral att säga ifrån sig ett jobb när man väl har ett, med tanke på hur många det finns där ute som är arbetslösa osv. 
Dagen kom och jag ringde till min kontaktperson/chef på bemanningsföretaget som jag arbetar hos och vi bestämde ett möte. Jag var så jäkla nervös hela vägen dit och fram tills att jag skulle lägga fram det. Det gick bra, hon är verkligen toppen. Sedan var det bara det värsta kvar, vilket var att lägga fram det till min Chef och kollegor på företaget som jag är inhyrd hos. Jag älskar verkligen mina kollegor och jag kommer sakna dom så jäkla mycket, men nu är det gjort. Dom tog det bra.
 
Nu ser det ut såhär iallafall, att mitt kontrakt på lägenheten går ut 31oktober och kontraktet på jobbet 30november. Så har jag inte fått något jobb innan dess så kommer jag att bo hos en kompis här i Östersund sista månaden och jobba. Annars, om jag skulle få ett jobb innan dess, så flyttar jag in hos min moster eller syster i Sundsvall, medans jag jobbar och söker lägenhet. Det lutar även åt att jag kommer köpa mig en lägenhet där. 
Så ser det ut just nu och jag är så jävla glad att få vända ryggen till den här staden för att aldrig se tillbaka igen. Det som kommer bli så tråkigt är att jag inte kommer träffa mina kompisar som bor här något ofta men det löser väl sig. Jag måste helt enkelt tänka på mig själv nu, vad jag vill. Det är något jag aldrig har gjort och jag känner mig så fri, att få ta kontroll över mitt egna liv. Göra vad jag vill och leva som jag tycker. Man har bara ett liv och jag ska minsann göra det värt att leva. Jag ska inte sitta om 30år och ångra att jag inte tog chansen, ångra att jag stannade kvar i det där dåliga förhållandet i flera år osv.
 
This is my life and Im taking control over it.
 
 
 

LIFE IS TOO SHORT TO WAIT

 
Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II

GOODIEBAG

 
Eftersom vi var en av dom 100 första som kom in så fick vi välja ut ett par skor som kommer skickas hem till oss (gratis) och även en goodiebag, trevligt! 

POOR RIDERS

Gud vad skönt det är att verkligen göra ingenting en hel dag efter en utekväll. Jag har legat i soffan med täcket hela dagen och bara glott på Bleach. Det ända som har varit, eller som är, dåligt med idag är att jag i stort sätt inte har ätit något.. Jag gjorde iordning fattiga riddare, te och vatten som jag mummsade på tidigare, sen har jag bara ätit upp godiset som följde med i goodiebagen. Det skulle ha varit så jäkla gott att trycka en pizza eller kebabrulle, men jag har i stort sätt inte råd att lägga pengar på "onödiga ting". Så jäkla roligt det är att bo i en svindyr lägenhet. Verkligen. 
Tänkte först att jag skulle gå och handla och baka mig en egen pizza, har typ allt hemma till det, men jag orkar verkligen inte ta mig utanför lägenheten. Jag hade även planerat att gå ut och fota lite höstbilder i det fina vädet tidigare idag, men. Icke. Åh, jag är så hungrig.. Måste äta något. Nu.
 
 

NELLY HIGH HEELS

Har gjort om lite i bloggen, ny header och skapat lite nytt i menyn. Fun Fun. 
 
Tänkte även ta och berätta om min kväll igår.
Jag var helt slut igår efter vinkvällen i fredags, så jag låg hela dagen. Jag hade planerat att jag skulle hinna städa, duscha och fixa mig innan Hanna och Emelie skulle komma, men jag misslyckades. Hemmet var stökigt och jag stod och grejade med håret när dom kom.. Men jag drog några drag med damsugaren och plockade på så det vart bra ändå. 
Eventet började kl 21 och vi hade planerat att gå ner en stund innan för att vara en av dom 100 första, så vi sög i oss vinet och drog ner vid 20:20 för att köa. Emelie försökte få någon form av uppfattning om hur många som stod framför oss, så vi höll tummarna att vi skulle vara 3 av the lucky ones. Det var vi!♥ Så vi fick oss en goodiebag, drinkar och även välja ut ett par skor som skulle skickas hem till oss. Weyy. 
När klockan var runt 22 gick vi hem till mig igen och drack mera vin och sedan vackade vi tillbaka till G3, eventet var slut när vi kom, men vi stannade kvar och dansade, umgicks med gamla vänner och drack öl och drinkar. Det var en riktigt rolig kväll bortsätt ifrån att jag lite ångest idag, men det ingår väl när man går ut antar jag? Det är inte överdrivet, men bara lite. Nä, tack tjejjer för en sjukt rolig kväll!♥
 
 
 

#YOLO

Nu mår jag. Kan någon snälla komma med en pizza åt mig?
 
 

HAPPY EVER AFTER

Ligger i soffan just nu i pyamasen, som jag gjort hela dagen. Har haft lite ont i huvudet men vaniljte, Bleach och mina cookie doug kakor jag ställde mig och bakade igårnatt gjorde verkligen susen. Så nu är det dax att kliva upp, duscha, städa och göra mig klar för mina tjejer kommer hit ikväll! Vi ska dricka lite vin och sedan går ner på G3 till Nelly-eventet som är där idag, det ska bli så trevligt. 
 
 
 

FRIDAY THE 13TH

Vilken kväll det vart igår, Fredag den 13 och allt. 
När jag kom hem från jobbet igår hoppade jag direkt in i duschen och gjorde mig iordning för en tjejkväll på campingen. Vi åt middag, drack vin och pratade och hade det verkligen supertrevligt. 
När jag kom hem, vid typ 01? Tog jag med mig Simba ut på en nattpromenad samtidigt som jag pratade i telefon. Vilket inte är en bra kombo har jag märkt. Alltså, full, telefon, promenad, natt. Det slutade med att när jag hade promenerat klart och skulle öppna porten så hittade jag inte nyckeln! Jag hade alltså tappat den ute i svarta natten. kul. Fick panik och gick tillbaka samma väg med Simba i famnen samtidigt som jag lyste och pratade panikartat i telefonen, berädd på att sova utomhus. Jag förtjänade inget annat efter mitt talanglösa snedsteg. 
Så jag gav upp och satte mig på min uteplats och inväntade något form av mirakel, samtidigt som jag försökte komma ihåg om jag ens tog med mig nyckeln ut. Låste jag verkligen dörren? Jag kollade in i lägenheten, men dörren till klädkammaren stod ivägen för hyllan i hallen där nyckeln alltid ligger. Så jag satte mig ner igen och hoppades på att någon skulle komma ut ur någon port som kunde låsa upp åt mig.
Vilket det gjorde, det var ju fest i lägenheten brevid. Jag satte fast Simbas koppel i en av stolarna och lät tjejen låsa upp porten åt mig. Jag höll andan mednas jag gick fram till min dörr.
Den var olåst. Nyckeln låg i hallen. Jag är talanglös.
 
 

EVERYTHING I WANT

Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II

AUTUMN #1

Canon eos 500D /Canon EF 50MM 1.8 II / Close-up +10 filter

BACK TO IT

Nä plikten kallar, dax att dra sig tillbaka till tvättstugan, yey. Jag är så jäkla seriös javisst.
 
 
 
 

TAKE ME HOME

Jag har ett sådant flyt ibland! Gick ju och kollade tvättiden igår ihopp om att få en tid om 2 veckor eller så, men då hade jag tidigare (sjukt strukturerad som jag är) redan bokat en tid, idag! Så jäkla glad. Nu kommer jag få en helt ren och fin garderob igen. Tänkte även passa på att städa ur den och slänga/lägga undan diverse sommarkläder för att göra plats för höstkläderna. 
Ska även ta och plocka fram höstjackorna, halsdukarna, vantarna och mössorna! Wii, hösten är här.

FOXKIDS

Jag tog mig en liten promenad med räven inatt. Gud vad han har blivit duktig att gå i koppel nu, han går precis som en hund och det märktes att han verkligen gillade att komma ut en sväng. 
Mamma och pappa har precis blivit klar med kattgården hemma så han fick vara ute hela dagarna och nätterna tillsammans med dom andra katterna medans jag var i Göteborg. Så nu är han härdad och riktigt kaxig när han är ute, springer omkring med svansen högt och bara njuter. Min älskade lilla kille♥
 
 
 
 
 

CUT MY LIFE INTO PIECES

En annan anledning till varför jag undviker att laga mat, är detta. Jag skär mig alltid. Nu undvek jag att skära mig under själva matlagningen, sparade det tills jag skulle diska kniven istället. Jag är en sådan amatör. Knivarna är sylvassa också, det räkte med att jag slog fingret rakt upp på kniven (ingen slize) och ändå vart det djupt och blöder jättemycket. Jaja, tur att jag har börjat förvara plåstrena i köket så att jag har nära till hjälp. 
 
 

HURRICANE

Det här är typ största anledningen till varför jag inte ställer mig och lagar en riktig middag när jag inte har besök. Ser ni kaoset som uppstår? I vanliga fall, om man bakar eller lagar något i ugnen så kan man passa på att städa undan eftersom. Nu hade jag alltid saker att laga och ingen tid till att städa, så det blev såhär. Det kändes verkligen roligt att resa sig ur soffan med matkoma och städa undan, visst det har gått någon timme sedan jag åt, men jag är fortfarande lika äckligt mätt.. Jaja, nu är det gjort. Ska passa på att göra massa andra tråkiga saker nu också, som att gå ut med soporna och kolla om det finns någon ledig tvättid här framöver. Vilket det självklart inte kommer att göra. Om jag har tur kanske det finns en om 2veckor? Jobbigt.
 
 

BALLS

 
Dagens middag. Sjukt, jag ställde mig och gjorde egen potatismos, köttbullar och brunsås. Så jäkla gott. Nu har jag världens matkoma och kan knappt resa mig ur soffan. Det värsta är att jag verkligen måste göra det, först och främst måste jag ha snus, sedan måste jag städa upp i köket som ser ut som en stia nu.. Fy, det är det som är det värsta med att laga mat själv, att städa upp allt! BLÄ

NEVER LOOK BACK

 
Dagens. Favvokjolen och tröja från HM. Lite höstig sådär. Jag älskar verkigen att det börjar bli höst nu, mysiga koftor, tjockare leggins, halsdukar och mysa under filten i soffan med en kopp te.
HÖST, jag välkomnar dig!

TAKE ANOTHER SHOT

 
Lunch! Tänka sig va? Två Guldkorn stekta i olja, toppat med vitlöksklyftor och flingsalt. Sedan två kokta ägg på det och en kopp te. Gott, så jäkla gott. 

IT'S A NEW START

Hm. Inlägget innan vart publicerat lite väl sent, efter att jag tränat klart tom, aja.
 
Ligger i soffan, under filten nu med en god kopp vaniljte. Det gick faktiskt bra att träna, trots att jag fortfarande är lite halvdålig. But I got it done. Nu ska jag bara se klart avsnittet på Bleach och sedan ta och krypa ner i sängen. Fan vad mysigt det kommer bli, javisst.
 
Efter min lilla workout.
Förövrigt så har jag tagit det andra steget nu som grundar början på det nya kapitlet i min livsbok. Jag är äntligen på väg, jag känner mig fri.

A CUP OF YEARS

Hm. Nu när jag har ätit så mycket socker och snask nere i Göteborg så är min kropp van vid det igen. Så nu sitter jag här med världens jäkla sockersug och vet inte vad jag ska göra, eller jo. Jag ska träna, sen ska jag koka mig en kopp te. That should do it, hoppas jag. Egentligen vill jag bara ställa mig i köket och baka något smaskigt att trycka i mig, men jag har bara ett liv och jag tänker inte förstöra det med att unna mig gotta och bli rutten på insidan och utsidan för den delen.
 
Samtidigt så känner jag att jag har tappat motivationen till att träna. Det händer så jäkla mycket i mitt liv nu som jag måste få bukt med, men samtidigt så är träningen en sak som gör att man kopplar bort allt ett tag. Problemet är bara att det är svårt nu att komma in i det, att verkligen lägga ner allt och lägga fram träningsmattan på golvet och köra, men jag ska göra det, överbevisa mig själv. 

I FELT THE COLD RAIN OF THE COMING STORM

 

ONE WAY

 
Jag slängde ihop något av det jag hade hemma (as always). Denna dag vart det till att köra in mina sista två potatisbullar i ugnen, skar upp lite gurka, tog fram friskobröd, hamburgeost, keso och dressing. Så det vart en potatishamburgare? haha, men det var faktiskt helt ok. Gratis om inte annat. 

IM GONNA POP SOM TAGS

 
Såhär ser jag ut idag. Lockigt, kort hår, blus och byxor från HM. Smycket är från Nelly. Vinrött läppstift från Kicks osv.

I LOVE U FOREVER

Åh, min fina kille kom hem idag, som jag har saknat honom. Det är så tokigt att ha honom är efter 1vecka ändå, man blir lätt ovan varandra typ.. Nu är allt som vanligt och han verka tycka det är skönt att vara hemma igen. Ska börja aktivera honom mer nu efter han har varit hos min mor och far, dom har ju som blivit klar med utegården så han har varit ute mycket osv. Så tänkte ta ut honom imorgon en sväng. Lillpysen
 

BRUNCH

 
Åt förövrigt världens godaste brunch tidigare idag. Stekte guldkorn i olivolja, strödde över flingsalt och färsk vitlök och sedan smör och kokt ägg på det. Satan så gott det är. Brödet blir alldeles frasigt och halvsegt sådär. Delicious.
 
 

PASTA

 
 
Slängde även ihop middag ikväll, vid 10tiden sådär. Kändes också jättekul att göra iordning något riktigt och äta när man inte känner smak, verkligen. Men av det lilla jag kände när jag andades ut samtidigt som jag åt, så smakade det riktigt gott! 
Jag tog bara sånt som jag hade hemma så det vart att jag stekte kyckling med chili, vitlöksklyftor, potatis, morötter, nötter, grädde och kryddor. Av det lilla jag kände var det jättegott. Får hoppas på att smaken har kommit tillbaka tills imorgon så jag får äta det igen, ehe.

LIKE A PILL

Gick på Hemköp tidigare ikväll, pantade och köpte kattmat. Det kändes inte alls tattigt, haha. Sedan satt jag och pratade skit med min soulmate i telefon och rökte. Måste röka upp mitt paket så det blir gjort, annars kommer jag gå och småröka helatiden. Sikka problem.
 
 
En bild på stora kyrkan somm jag tog när jag satt och pratade om livet.

GÖTEBORG

 
Klockan var väl här 05:37? Och tåget gick 05:47 typ. Tur att man bor 3min ifrån station. Jag var ändå ganska pigg här, trots att jag hade sovit två timmar och hade varit vaken sedan 03 för att packa och dona, men peppad var jag, så jäkla peppad. 
 
Jag började med att underhålla mig med en hel jäkla säsong American Dad, såg klart hela, men somade av och till. Riktigt mysigt var det. 
 
Här hade jag nyss klarat av tågbytet i Stockholm och satt nu med två timmar kvar av resan. Fint väder var det hela jäkla dagen, jag längtade så efter att få komma ut och känna värmen mot min kropp.
 
Sedan så vart inga mer bilder sedan torsdagen. Kan berätta istället att jag kom fram och mötte upp min kära Stina, sedan tog vi spårvagnen hem till henne där jag packade upp, duschade och drack ett glas rött. Sedan så skulle jag åka och träffa min internetkompis över en öl medans Stina drog iväg till Chalmers där hon pluggar för det skulle tydligen vara någon form av pubrunda där.
Jag tog några bärs och sedan åkte jag iväg mot Chalmers där Stina mötte upp mig. Vi gick iväg och jag vart presenterad för några vänner till henne. Sedan gick vi alla och ställde oss i någon kö till ett hus (tror det var hennes) Vi stod i kön i kanske 1h? Så jag hann nyktra till och bli supertrött, ont i huvudet fick jag också så var inte alls så pepp. Hungrig var jag med. 
När vi väl kom in köpte jag mig en nachotalrik och en suuupergod kaffeshot med grädde. Tror jag drack 5 totalt? Sedan kvicknade jag till, så vi drack, shottade och sedan gick vi iväg till ett annat hus (B-huset om jag inte minns fel) Där hade dom ett fett dansgolv där vi bara ja, dansade och dansade. Det var så jäkla kul, träffade massa trevligt folk och hade helt enkelt en superkväll.
Sedan tog jag Stina och Staffan (hennes boyfriend) en taxi hem till dom där det blev kladdkaka och skratt i köket. Sedan säng, ah så skönt. Vart så lycklig när deras klocka ringde vid 6tiden dagen efter (dom skulle upp till skolan/jobb osv) medans jag låg kvar och pyste på min madrass. Nä, jag har aldrig haft så roligt när jag har varit ute och festat. Någonsin.
 
Började med bakismat. Älskade Burger King. 
 
Sedan tog Stina mig med på en shoppingrunda! Gud vad trevligt det var, jag har inte shoppat i butik på så många år så jag hade nästan glömt bort hur roligt det är. Min fina♥
 
Glad tjej! Vart inte alls så många bilder på mig denna resa, men det är ju så det ska vara! 
 
Jag vet inte vad som hände. Vi var på Beyond Retro och jag vart frälst, jag älskar verkligen den affären! Men något hände med mig, jag testade dessa sjuka gubbyxor och tänkte "njää" sedan "Im gonna do it!" Så, jag köpte dom. Jag vet inte varför.. Älskade dom i några sekunder för dom var så jäkla sjuka helt enkelt.
 
Efter massa shopping drog vi på ett mysigt fik och fyllde på sockerbehovet. Jag drack en jättegod kolalatte och åt världens godaste morotskakemuffins! Ja, den var tom godare en min morotskaka. Jäklar alltså.
 
Medans vi gick på stan funderade vi på vad som skulle hittas på senare. Så Stina kom på den briljanta idén att vi skulle åka och discobowla! Så efter shoppingen åkte vi hem, duschade och gjorde oss snygga. Sedan mötte vi upp Staffans kollega Ted som skulle hänga med och bowla. Vi hade det så trevligt, drack bärs och slog ner käglor. Jag var riktigt kass i början, men efter lite tips från coachen så vart jag faktiskt mycket bättre! Gick ifrån att slå ner i rännan till att få Spare's osv. Det vart dock ingen Strike för mig, men vad förväntar man sig efter typ första gången på 7år typ? Jag är nöjd.
 
Efter bowlingen gick vi upp på övervåningen där dom hade en mekanisk tjur. Jag vart helt jäkla galen. I had to ride it. Efter någon öl och stök från personalen så var det äntligen dax, jag hade förväntat mig att jag skulle se sassy ut, men misslyckades. Såklart. Haha, man satan så kul det var. 
Sedan tyckte mitt sällskap att jag skulle se krogen "Sticky Fingers", tydligen någon rockkrog. Så vi vandrade dit. Det kan ha varit den bästa stället jag varit på! Skön musik och härliga människor, bögar som stöter på killarna och sköna snubbar så blir helt paff av att jag lyssnar på Pantera och det bästa av allt, det fanns ett rökrum där! Så man slapp gå ut och jäklas, nä, fan så trevligt det var. 
Sedan drog vi alla hem till Stina och Staffan och myste. Riktigt härlig kväll, javisst!
 
 
Dax för Liseberg! Vi vaknade upp trötta och härliga efter våran utekväll men Staffan var en exemplarisk värd och ställde sig och bakade scones som vi alla åt i samlad trupp. 
Här är min, Stina och Ted's armar, peppade till 1000. Tror det kanske mest bara var jag som var som ett barn där inne? Vart helt lyrisk av alla karuseller, spel osv. Nä, nu kör vi #YOLO.
 
Staffan och Ted, redo för Balder! 
 
Stina, lite smått nervös.. Gud, vad rädd jag var. Innan den branta backen på 70grader kände jag att "nä, nu hoppar jag ur, jag vill bara ur sätet" men innan jag visste ordet av det så var vi iväg! Haha så jäkla roligt, jag älskar den. Även fast den ger mig ångest♥
 
Medans Stina och Staffan åkte slänggungorna ställde vi oss andra coolingar och rökte i rökhörnan. Gud vad man höll det strikt ändå, det var mest mot slutet, runt 21tiden som man struntade i det och rökte öppet.
"Oh no, we got a badass over here"
 
Efter att vi sagt hejdå till Ted och handlat lite gotta, åkte jag, Stina och Staffan hem till dom och myste ner oss till en film (Seven). Somnade efter kanske 20min så det var riktigt trevligt, ett perfekt avslut på en perfekt dag.
 
 
Dax för hemfärd. Jag tåget gick 08:35 och jag vaknade upp 07:45. Inte riktigt vad jag hade planerat, men jag hann med tåget och en frukost som kostade mig 87 jävla kroner. Så jäkla ovärt för en macka som dessutom var fullproppad med senap, vilket jag hatar. 
 
Under mitt uppehåll i Stockholm vart det Burger King, för tredje dagen i rad. Måste ju passa på medans man kan.. Sedan sov jag, i stort sätt hela resan med enbart musik i mina öron. Orkade inte ens packa upp datorn. Nä, skönt skönt.
 
 
Jag kunde inte ha haft det bättre. Jag har mött så underbara nya människor och haft så jäkla roligt. Jag mår så bra nu när jag sitter i soffan här hemma och skriver om det, känns som om att jag återupplever allt igen. Detta kommer att göras om, inom en snar framtid. Tack till alla er som gjorde mina dagar i Göteborg minnesvärda♥
Och till er Staffan och Stina som lät mig bo hos er, ni är guld värda! 

TIME PASSES SLOWLY

Idag har lag legat hemma och snorat ner soffan min soffa.. Jag känner mig dizzy och nosen svider. Har varken nässpray eller piller så det är riktigt trevligt. Är även inne på sista toarullen så det får bli till att krypa iväg på affären sedan. 
Innan dess måste jag spara massa energi så jag tänkte lägga upp bilder och berätta om min underbara vistelse nere i Göteborg! Jag mår så jäkla bra efter den, jag har gjort så mycket. Weyy. Det vart dock inte så mycket bilder, för jag hade helt enkelt så jäkla kul att jag glömde ta massa kort, men jag fick några minnen bevarade iallafall.♥
 
Förövrigt så hade stina den finaste tekanna jag någonsin sätt! Jag var sekunder från att packa med mig den hem morgonen då jag skulle åka ehe.. Mitt sökande fortsätter, efter den perfekta tekannan. Denna var perfekt, men det finns någon annan där ute för mig och jag ska hitta den. Om det så är det sista jag gör. Mark my words.
 
 

GIMME A MAN AFTER MIDNIGHT

Weey jag klarade av tågbytet i huvudstaden utan att behöva fråga om hjälp! Duktig tjej. Jag fick däremot hjälpa en stackars kvinna att hitta till hennes spår, dock så såg jag att hon gick fel ändå men jag hann inte stoppa henne.. Hoppas verkligen att hon kom med på rätt tåg. 
 
Så nu är det drygt 2timmar innan jag är framme. Det absolut första jag ska göra är att byta kläder, jag är klädd för höst och här nere i söder är det fan sommar. Solen har stekt på hela dagen och det har varit klarblå himmel,  trevligt det.
 
Så vad ska jag nu göra i fina Göteborg? Jag ska träffa och bo hos min kära vän Stina under dessa dagar, ikväll blir det till att tagga för utgång och imorgon blir det Liseberg. Sedan så ska jag även träffa en "internet-telefon vän" som jag har pratat med i 8år. Vi pratade jättemycket om att vi skulle träffas när jag var runt 15-16 men det blev aldrig av. Så nu när jag ska ner till Götet så bestämde vi oss för att träffas för första gången. Fan vad sjukt. Jag blir så jäkla nervös när jag tänker på det, så jag undviker det lite.. Vad säger man? "Här är jag!" Haha, tokigt... 

IT'S A CRAZY LIFE

Bunkrat upp. Jag underhåller mig med American Dad som jag har gjort dom senaste 3 timmarna. Känns skönt att det bara är 6timmar och 40minuter kvar av resan. Yey. Såg även på biljetten att det är uppehåll i Stockholm sen i 40min. Sen på hemresan får jag vänta där i 2 timmar. Ha. Ser jag fram emot. Verkligen.
 
 

NIGHTMARE

Ser även nu att tåget går 05:47 och inte 04:47. Jag kunde ha sovit längre. Fuuu. Aja jag står ändå redo i badrummet nu. Fan vad skönt det ska bli att få sova sen.

SLEEP WELL

Det här är sjukt. Klockan är 03:11 och jag ligger i min soffa.. Jag vart så jävla trött tidigare så jag ställde en massa alarm för sen och sedan ytligare flera alarm vid 01 tiden. BaRa för att jag har lite kvar att göra här, typ,  städa,  packa klart och fixa håret. Vad händer? Jag vaknar nu såklart!  Inte ens 2 timmar innan jag ska åka! Fyyy, jag är så trött! Men det är bara att stiga upp and do this.

TAKE IT OUTSIDE

 
Så gott! Allt som behövs är en grillad kyckling, tomat, gurka, sallad och mangoraja. Synd bara att jag råkade köpa fel baguetter.. Det vart några med vitlökssmak, fast det vart gott ändå. Mm, det vart det. 
Nä, packa var det.. Jag lär nog sitta kvar här en stund, nerpyst i soffan under filten med pippisockar.. Titta på Bleach.. Jag lär nog börja packa klockan 3 inatt, om jag känner mig själv rätt. Organiserad tjej, javisst.

NOBODY KNOWS WHO I REALLY AM

Wey, jag ryckte upp mig. Duschade, smorde mig, och har gjort iording mackorna tills imorgon. Gud så goda dom är. Jag fick tom två över som jag gjorde iordning och åt till middag, delicious! 
Det känns som en tradition att äta dessa mackor när man ska åka iväg långt, mamma och pappa gjorde alltid dessa när vi skulle åka iväg med tåget till Arlanda för en utomlandsresa eller när vi åkte för att hämta hem Payson. Synd bara att jag får njuta av dom själv denna gång, haha. Men vem vet, jag kanske blir värsta homie med någon medpassagerarna som jag kan bjuppa? Vem vet. Nä, nu måste jag packa!! Men jag orkar inteeeeee.. Vad ska jag ha på mig när jag åker? Mysdress? Chinos? Finklädd? Är det sommar där nere eller höst som det är här? Så många val.. 
 
 
 
 

I MISS YOU

Har precis kommit hem från jobbet och sitter i soffan och poppar lite musik. Ugnen är påslagen och väskan är tom. Jag måste packa, jag måste duscha, tvätta håret, städa upp här hemma och göra iordning massäck tills imorgon. Jag har helt ärligt ingen lust, det är fint väder ute. Jag vill gå ut. Men det kan jag inte, har fan inte tid. Nä, skärpning Annelie, dax att göra ett ryck!
 
 

THERE'S A POINT WE PASS IN WICH WE CAN'T RETURN

 
Såhär ser jag ut idag. Mina slitna lackleggins från Nelly och min mintgröna kofta från Gina. 

GO DARK, GO ALL IN

Då ska man gå och lägga sig, helt ensam, utan min lilla gosboll i sängen. Gud, jag börjar bli så stressad över allt. Jag skulle egentligen ha skrivit en lista ikväll över allt som jag ska ha med mig, men jag fastnade framför en asgrym serie som jag har börjat kollat på. Bleach, jag har sätt 4 avsnitt nu och är fast. Jag tänker inte försöka förklara den, det kommer bara låta fjantigt. Typ som när man ska försöka förklara Transformers för någon som inte har sätt dom, det låter väl typ såhär: "Det handlar om onda och goda robotar från rymden som transformerar sig till bilar" 
Så jag skippar det, men sjukt bra är den. Håller dessutom på att ladda ner alla 10 säsonger så det blir perfekt att titta på när jag åker tåg på torsdag i 9timmar. weyy
 
 
Lekte med kamerablixten lite medans jag pyste i soffan med min Orangina. Trevligt det, javvist.
 
Godnatt

SIZE DO MATTERS

 
 
Gud vad jag älskar den här oversizekavajen. Jag köpte den på Nelly för något år sedan och använde den jättemycket då, men nu har den bara hängt i hallen och samlat damm. Plockade fram den idag typ och insåg att den är faktiskt jävligt snygg, speciellt till strumpbyxor eller leggins. Slappt osv, javisst.

EAT A SNICKERS

 
 
Efter att pappa kom och hämtade Simba så bjöd han på Max, det kan man ju inte säga nej till? Unnade mig en friskoburgare. Så jäkla gott. 
 
Hm, funderar på om man ska ta och pallra sig till OK en sväng och handla snus, kanske något onyttigt också bara för att tröstäta? Jag är så jävla ledsen, såg en av hans leksaker och brast ut i gråt haha. Vad är det för fel på mig? Japp, jag måste ha glass. Ben & Jerry, here I come!

WORDS CAN'T TELL HOW MUCH I LOVE U

Simba åkte till Ånge ikväll och jag kan inte sluta gråta. Jag gick ut på balkongen förrut och tog en tröstcigarett och när jag kom in igen var jag berädd på att han skulle sitta vid balkongdörren och pipa, vilket han inte gjorde. Det är så tomt bara och jag inser hur mycket jag älskar min lilla kille och saknar honom. Det har gått typ två timmar, hur ska jag klara mig i 5 dagar?
Känner mig lite mesig kanske, men jag kan inte hjälpa det. Han är det bästa som någonsin hänt mig.
 
 
 
 

SNAIL

Jag hade en liten besökare på min balkong igårkväll. Sötsnäckan. 
 
 
 
 

IF THERE IS LIES UNDER THE SMILES

 
Röda läppar, hål i overkneesockarna och en bad hairday. Kan det blir bättre? skjortan är från Gina, strumprona från Nelly och favvokjolen från HM.

I KNEW

Fan. Vad dum jag är. Jag har varit helt inne i mitt och inte tänkt på att jag åker till Göteborg om två dagar. Jag har varken packat eller planerat någonting! Jag förstår inte,  nu känns allt sjukt ostrukturerat och det finns inget värre, speciellt inte nu när jag ska åka själv och allt ansvar är på mig.
Sedan så kommer mina föräldrar och hämtar Simba idag istället för imorgon, vilket gör mig stressad och ledsen. Jag kommer att vara utan honom så länge plus att jag nu måste sova två nätter utan honom. So sad. Så jag måste idag, över lunchen, planera in och packa för hans lilla "semester" plus min. Jag blrjar få ont i huvudet. 
Vad ska jag ha med mig? Vad ska jag göra iordning och äta på tåget? Kommer jag att fatta mig på tågbytet i Stockholm? Bra gjort Annelie. Nä, jag måste börja planera NU. 

FÖR VI JAGAR GHETTODRÖMMEN

 
Såhär ser jag ut idag. Allt från HM i daglig ordning och slitna kängor från skopunkten. Tror det var två år sedan bag köpte dom? Kanske det är dax att införskaffa sig ett par nya.. någon gång. But today is not the day. Tar det längre fram.

INSTAGRAM OF THE WEEK

 
 
//Bild 1. En outfit med mina skinnleggins. //Bild 2. En nöjd tjej efter ett hemmaträningspass. //Bild 3. En outfit @jobbtoan #YOLO //Bild 4. Ännu en träningsbild. //Bild 5. Träna Träna. //Bild 6. Hemma i Ånge och redo för tennis! //Bild 7. Gofrulle. //Bild 8. Utgång!. //Bild 9. Bytte om till en tight klänning istället. //Bild 10. Resultatet av gårdagens festande. Kry tjej.. 

CUP OF LOVE

Efter denna skitkväll så åt jag kladdkaka, drack mitt älskade vaniljte och kollade på American Dad med gott samvete. Jag blir så sur, där försvann liksom 500kr ur min Göteborgskassa, bara sådär. Jag kunde lika gärna ha spolat ner dom i toan, eller eldat upp dom. Aja, ingen mening att älta mer. Nu ska jag gå och lägga mig. 
Godnatt
 
 

DIE MY DARLING

Är jag förbannad eller bara less? 
Jag kommer hem till Östersund vid halv 9 och det blåser isvindar. Allt jag har på mig är ett par mjukisbyxor och en tröja. Jag står utanför porten och Simba är otålig och skriker. Jag letar efter hemnyckeln i väskorna, men hittar den inte någonstans. Jag blir förbannad. Kollar väskorna igen innan jag ringer till Akelius och blir kopplad till dom som låser upp dörrar. Får även veta att kalaset kommer att kosta 500kr och att jag måste ha dom kontant!! Så där står jag, med packning, en skrikande Simba, huvudvärk och isande kyla. Jag blir så frustrerad att jag håller på att börja gråta. Sedan ringer jag till Magnus som skjutsar mig till en bankomat, sedan ringer jag killen igen och han säger att han inte kan komma förens efter 30min. Så jävla less. 
Han kommer, låser upp och skiver papper. Jag ber även om ursäkt för min frustration som jag tog ut över honom tidigare. Sedan börjar jag packa upp väskorna och håller andan att jag inte ska hitta nyckeln. Vilket jag självklart gör. I tvättpåsen. Bra kväll. 
 
 
 

FUZZY DOOR

Dessa senaste dagar har nog varit dom sämsta i hela mitt liv. Jag fick hem mitt nya vita överkast till min säng i fredags, men jag visste inte riktigt om jag ville behålla det så jag la på det på sängen över lunchen och tänkte ha det på tills jag kom hem för känna hur det kändes osv. Det var så dyrt (800kr) så jag ville verkligen vara säler på att jag gillade det. 
När jag kom hem, 4h senare så möttes jag av en supermysig Simba i dörren. Så jag plockade upp honom och gick mot sovrummet för jag ville pysa med honom i sängen på det nya överkastet. Detta vad var jag möttes av. Simba hade på 4h fått för sig att hoppa upp på diskbänken, ta en matpåse och släpa med det tillbaka till sängen där han slet sönder den på det nya vita överkastet. Så, ja. Jag behåller det. Fun
 
 
 

IT'S MY PARTY

Så, då var alla bilderna publicerade.
Funderar på att gå och börja packa nu, åker ju hem 20över7, är dock klar med all packning egentligen, är bara tvätten jag väntar på. Sen orkar jag inte göra någonting heller, vilket jag inte har gjort på hela dagen. Jag gick ut igår. Jag vart full. Väldigt full. Jag dansade. Drack drinkar. Jag somnade sittandes i en trappuppgång i väntan på skjuts hem av mamma som kunde mamma komma och hämta mig typ halv 5 på morgonen haha. 
Det sjukaste var också att jag gick på mittis själv? haha, men jag hade jäkligt kul ändå. Mår dock skit nu, huvudet pulserar och kroppen är helt slut. Ångesten är borta iallafall. Jag brukar inte få det när jag dricker, men det var väl välförtjänt. 
Nä, dax att packa. 
 
 

PAKETÖPPNING

Sen vart det äntligen fika och paketöppning!
 
 
 

DOPTÅRTAN

Dessa doptårtot gjorde min kära mor till eventet. Allt går att äta, är handgjort och material heter sugerpaste. Det används mest i USA, men börjar komma mer och mer till Sverige. Fyllningen denna gång var Hallon och vit chockladmoussé. Så gott♥
 
 
 
 
 
 

FELIX DOP

Det var så fint, kyrkan var underbar och stämningen var exemplarisk. Jag grät, av lycka. Finaste dop jag varit på, grattis till du Felix, finaste bebis♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOLD TIGHT

Nej, jag har inte slutat att blogga. 
Så, vad är det nu som jag har gjort dessa tysta dagar? I Fredags for jag hem till Ånge, spelade tennis och förberedde allt inför min systers dop som skulle vara på lördagen. Så, i Lördags for vi alla till Sundsvall för att se på min älskade systerson Felix dop, det var så fint, I cried. 
När jag kom hem vart det rödvin och utgång och idag mår jag som jag förtjänar. Ångest och jävulskap. 
Ska sätta mig och redigera bilderna sedan igår och dopet, slänger upp det här sen. Yes, I will.
 

RSS 2.0