Pluggdax..


ÄNTLIGEN!

Life is sweet sometimes ..!

I <3 shopping!

Jag och älskling tog en skönt promenad i solskenet ner på posten där jag hämtade ut mitt jätte stooora paket! Fattade inte varför det var så stort eftersom jag inte hade beställt såå mycket saker..? Sen så vart det ju som vanligt, alltså att man skickar tillbaka minst en grej och idag vart det faktiskt 2! Men som tur var så var det bara ett par leggins som jag hade tage en stolek större och mindre på och skorna.. och ingenting som jag hade längtat efter så att säga!! :D typ den supersnygga basketjackan med huva ;)
Men det här är iallafall det som jag behöll!

Husdjurstips!


Still don't get it..?

Titta på videon hur jag lär min Ragdoll att sitta!

:)

 


Ett MÅSTE 2011!

Dessa underground kängor ska inhandlas så snart som möjligt!
Jag har letat efter snygga kängor med snöring så jävla länge nu utan resultat, så istället för att drömma vidare så kom jag på dessa skönheter med stålhätta och allt!
coolt.
+ att det kommer att sitta snyggt med de slita jeansshortsen som jag snackat om förut!
Melike♥

Ansiktsmaask

lägga-upp-en-ful-bild-på-sig-själv-med-ansiktsmask-bild-på-sig-själv-är-bara-såååååå-blogg-style? ??
Haha.

Dagens outfit!

v
Bestod denna dag av min älskade transparenta klänning med volanger ifrån bubbleroom, grå typ stickade (?) leggins ifrån H&M samt en leopardskarf ifrån H&M som jag så fiifigt kom på att man kunde ha som pannband!
Men nu ska jag och älskling bada och kolla på Ronja Rövardotter!♥
Chiao

Söndagstips!



LUX Bath & Shower "Glowing touch" - ca 30 på Ica
Dove Repair Therapy Balsam - ca 30 kr konsum
Dove Repair Therapy Inpackning - ca 30kr på konsum
LDB PEELING - ca 32 kr på Ica
NIVEA Refreshing Moisture mask - ca 19 kr på Ica
Så som ni ser så är det inte så dyrt att ta hand om sig själv lite ! Nu efter middagen så ska jag och älskling krypa ner i ett vaarmt skummande bad med tända Partylite ljus och massa massage!♥

Klickade hem som new stuff.

Dock så beställde jag en mörkblå "basketjacka" med huva fast den var slut nu så tog bilden på den gråa istället
=)

En härlig kväll!

Jag och älskling satsade på en massa gott nu när det äntligen är lördag! :))
Sen tog jag en massa bilder på mig själv! Ovanligt eller vadå..? Men ni vet väl hur det är? Ibland känner man sig bara så sässy att måste bara ta kort på sig själv haha! ;)
(och det roligaste är att dom stunderna händer mig typ jämt när jag INTE har smink på mig..?)

Vad tycks om min nya design..?

aha, ja vad ska man säga..? Tröttnade på fjortisrosa och den som var typ orange(?) var bara allmänt wierd?!
Men mjaaa..!


Hej hopp pillesnopp

Hej världen!
Jag har inte bloggat på ett tag eller ja, nån dag..? Men det är väl inte hela världen.. Iallafall så har det hänt lite som vanligt.. Jag fick reda på att morfar låg inne på sjukhus i fredags när jag kom hem ifrån syrran så jag tog ledigt ifrån jobbet. (Tänker inte berätta vad det handlar om för det har ingen annan med att göra) Jag kände att jag verkligen inte orkade jobba efter att fått reda på ett sådant besked..? Så jag stannade hemma och lekte med Jayson ett tag som genast fick mig att må bättre! Kärlek på dig!♥
Och igår hade jag och älskling en riktig hårdag haha! Han färgade min utväxt (som jag inte gjort sedan jag började skolan efter sommaren..?!) Och jag klippte han! Det blev verkligen JÄTTESNYGGT denna gången! =D Sist, var väl.. okej, men INTE OKEJ. Men nu ska jag börja jobba på min senaste design på bloggen! + titta på SIMPSON men baby!♥
Och självklart ta lite bilder till designen osv! ;D
Have a nice night!
Fin tröjja va..? Den är faktiskt min mammas! :)
(ska faktiskt ta och beställa en likadan nu)

2 little 2 late?

Det här inlägget skulle egentligen ha publicerats i morse vid typ 11?! Men blogg.se har cpat tills nu..

Vilken härlig morgon!

Jag gick och la mig astidigt igår (11?!) Och vaknade vid 9 idag fast jag har sovmorgon till halv ett! Pritty nice! Så nu har jag lekt med Jayson hela morgonen! :) Sen så gick jag ut och kollade posten och tro på fan! Mitt hårpaket låg i brevlådan!! Så jag blev jätteglad, men då när jag öppnade det så såg jag att mirakelsprayen fattades och att jag hade beställt microringar för blondt hår istället för svart!! orka.. Men jag har som tur är redan en förpackning med svarta här hemma så jag hade tänkt att använda mig av dom också! Men mirakelsprayen skulle jag tydligen få nästa vecka som dom skrev så sött haha..

Men dock så måste jag säga att jag är besviken på deras kundservice, dom svarar inte i telefon?!
men nu ska jag göra mig klaar!

puss





Godmorgonbild!





Jag var tvungen att skynda mig för att ta en bra bild på håret eftersom att Jayson tyckte att det var vääldigt roligt att busa och äta på det..

Sick of you

Hej hoe's!

Shit vilken dag.. Hade ju prov idag somsagt men jag sjukanmälde mig eftersom jag hade lite feber igår och jag mådde inte riktigt okej när jag vaknade heller..

Efter några tabletter/timmar så kände jag mig bättre så då körde jag lite hemma träning vilket alltid är skönt! :) Dock så störde Jayson mig hela tiden så det blev inte så mycket tempo.. Sen så var jag och Stina på gymmet efter jobbet där jag körde kondition idag! Fyfan alltså vad jävla tråkigt det är att köra det inomhus! Jag föredrar verkligen att springa ute istället för nå rullband! Det blir bara så tråkigt att jogga utan vinddrag när det blir varmt och se att den tomma fula väggen aldrig kommer närmare ._. jaja..

Fick ett sms förrut där det stod att mitt hår är påväg till mig! :D Vilket lär betyda att det kanske kommer imorgon? Eller senast fredag? spännande.. Men tydligen så verkar det som om att denna sidan skickar ut skithår vissa gånger och super bra andra gånger..? hm..








Världens bästa leksak! ;)


Så tokigt det kan bli..!

Tror det är febern som gör så att jag utövar dessa spännande köp..
Jag har ju pratat tidigare om att jag vill prova på Stick Hair (som man fäster med microringar) istället för träns som jag använder nu, men jag har aldrig riktigt komme till skott för att jag har inte vågat and so on.. Är rädd att det ska se konstigt ut typ..? Men nu har jag komme på en jäättebra idé hur jag ska göra! Men det berättar jag om en annan gång ;)


Men jag är närvös! Tänk om det blir fel? tänk om det är nå jävla skitkvalité (är jättepedantisk när det gäller löshår) nu när jag har hittat ett ställe i Sundsvall som jag köper på (som är jävligt bra) och som jag har gjort i flera års tid, så känns det väldigt läskit att byta.. Och speciellt när det beställs via internet...
Shure, sidan är jävligt stor och skriker ut high quality men jag får se.. Känns det skit så skickar jag ju tillbaka det, inget snack om saken!!

(Och ja, jag vet att det är ett träns på bilden men hittade ingen bättre bild)



Allt som allt, 1 628 kr! Vilket jag ALDRIG har lagt ut på ett och samma löshår! eller ja okejdå, 1090! men ändå!!
Men jag måste säga att detta är verkligen spännande!

Ska sova nu så min jävla skitfeber försvinner tills imorgon!!

Ständigt..?

Varför gör jag såhär..? Sätter mig kvällen innan fast jag har vetat i en vecka att jag ska ha prov? Och varför känns det som om att man typ 1000 andra saker att göra först INNAN man här upp dokumentet? Och varför är Jayson så söt så jag måste gosa med han hela tiden..?
Livet är fullt av frågor och funderingar.. Men nu sover lillbubben efter allt bus så det kanske är dax att sätta igång..? *gäsp* faAn vad trött jag är.!

Horliv!

ORKAAAAAA !!!

Lämnade in min dator igår remember ? Och då sa ju IT-supporten att jag kunde hämta den idag för att den skulle vara klar, right?
Jävla fan, vist, datorn fungerar jättrebra men det är bara det att det fattas lite på den.. SISODÄR 70 GIG?! Jävla skkit. Han har ju fan inte lagt över mitt skit till datorn!! Så nu sitter jag här, med INGENTING!!

Life's a BITCH



Dagens jävla bögoutfit iallafall ..!

Hot..?

Åhh vad skönt! Kom hem ifrån träningen för ett tag sedan och de må jag säga!! Röker DU och tränar samtidigt?? Sluta genast! Snacka om att man märker på en gång skillnaden! Man orkar mer och man känner sig såå fressh!
(dock så kände jag mig inte så jävla fresh med tanke på min trashiga träningsoutfit genomskinliga leggins som visar trosorna? njae..) iallfall,
nu har äntligen Jayson vaknat till liv så ska busa med han en stund eller nää, jag ska busa med han tills jag ska sova! =D
Snygg träningsoutfit eller vadå? Blanka halvt genomskinliga leggins och postentröjjan? hahah no more.. nu ska jag gå och packa ner dom RIKTIGA träningskläderna som jag ska ha imöra!
natt

Jag och älskling!



Visst är vi söta??
^^

Tur i oturen?

Fyfan vilken jävla gristur man har ibland alltså!!

ja imorse fanns det väl inte så mycket tur att skryta med men jag lyckades ändå hitta något att sysselsätta mig med! Jag gick ner till it-supporten som förde över mina typ 80 gig till en extern hårddisk som tog typ hela förmiddagen(?!) och nu sist jag kolla så höll han på att ghosta om den så att den kommer bli superfresh med windows 7! (ifs så fixade alla andra det innan jul men i allafall!)
nu sitter jag iallafall på tåget (utan dator) påväg hem och det var en jävla tur att jag kom med! För älskling skulle skjutsa ner mig till tåget som jag trodde gick 13:40 och när klockan var 28 så såg jag att det gick 35!! Så då vart det panik och självklart så lyste vartenda trafikljus i stan rött!! Så när klockan var 36 och jag hade kysst älsklingen hejdå så såg jag att min räddning stod i dörren till tåget! EN POLIS! jag har då aldrig varigt så glad över att få se farbror blå.. Menmen, nu sitter jag på tåget iallafall påväg hem till min fina!<3

Jayson upptäcker datamusen!


Endless love


Godmorgon !

gud vad jag längtar till när blogg.se släpper sin bloggapp till iphone! Jag är så jävla less på att sitta och skriva i html läget.. Menmen, what to do??
just nu sitter jag iallafall på tåget påväg till skolan och har väärldens hemlängtan! Jag vill väl inte gå på skolan nu heller när lillbubben är hemma?! Jaja.. Jag får väl trösta mig själv med att det bara är idag och imorgon som jag går heldagar! Så då får msn ju lite tid ialllafall att umgås med lillfisen!

"I don't like the camera"

"Rör mig inte"

Vår lilla prins!<3

Här kommer det en maaassa bilder på våran älskade Jayson!♥
Han är så jävla fin så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!! Jag måste säga att det känns verkligen speciellt att äga världens finaste katt!♥















Han är väldigt, väldigt speciell när han sover..





Nu ska jag återgå till det bästa som finns, dvs att titta på han när han sover!♥

Nästa stopp, UMEÅ!

Godmorgon allihopa!!

Nu sitter jag moder och fader äntligen i bilen påväg mot umeå!! =D och allting är som vanligt, vi bestämmer en tid vi ska åka, men det slutar med att vi kommer iväg en halvtimme senare, sedan efter att man åkt en bit kommer någon på att denne har glömt något och sedan måste vi stanna på minst 2 ställen för att handla men nu är vi äntligen påväg! Creds till oss! ;) men nu ska jag flumma vidare med min mor och far!

see yaa!
bwt, vill ni se bilder ifrån vår lilla roadtrip så får ni kika på facebook, kan inte lägga upp bilder (och knappt blogga heller) ifrån iphonen!

1 dag kvar nu!!

Ihii! jaa imorgon åker vi och hämtar lille Jayson! =D Så är jätteglad och jättteepeepp! kanske för att jag är röksugen? aja, jag hade inte tänkt att skriva så mycket nu utan bara lägga upp en bild på en av mina transparenta volangblusar som jag förövrigt har på mig idag!! ;D
Ja, dagens outfit då.
Sassy oredigerad bild! melike♥

Och självklart en bild på snutten som jag ska krama sönder!♥


Magiska under..

Oj hejsan på er!

Var ett tag sen jag skrev senast right? Och lite har faktiskt hänt sedan sist!
Fick ett ryck och bestämde mig för att sluta röka! Så nu har jag varigt rökfri i 24 timmar! ^^


Jag är så jävla stolt över mig själv, så jag köpte en rosa princess tårta igår som jag ska ta fram och bjuda familjen på när jag har varigt rökfri i en vecka! ;D (och jaa, det är en frystårta) Jag är verkligen jättepepp och det går faktiskt förvånandsvärt bra!! :O vilket jag inte trodde! Haha men det var så fult, jag rökte ju sista ciggen i går halv 8 på morgonen och efter att den var slut så stoppade jag ner handen i fickan för att känna efter en tändare. Självklart så hittade jag en som jag tänkte att jag skulle slänga bort men samtidigt kändes det som om att den skulle faktiskt vara bra att ha! Men icke, jag slängde iväg den i sön tillsammans med en annan jag hittade, bara för att verkligen bevisa för mig själv att this is it!


Jag klarade mig utan cigg ifrån halv 8 till halv 12 då jag och mina flickor gick och käkade på Easten (innan det köpte Johanna ut ett paket med nikotintuggumin åt mig eftersom jag inte hade legget med mig.) och jag måste säga att dom fungerar verkligen! Suget försvinner och det ända som är kvar är tanken att man bara vill typ ställa sig utanför skolan och ta sig en cigg som alltid men istället för att gå ner dit och frästa sig själv så undviker jag det! Vilket är enligt mig det bästa man kan göra! Jagmenar, det kanske inte är så smart att gå på krogen och ta sig en öl veckan du håller på att sluta röka?


Jaja, nu sitter jag iallafall i min älskade rosa one piece och väntar på att mina ägg och sims ska bli klara! ;) Är egentligen ledig idag men vi ska ha småföretagande 3 onsdageftermiddagar nu eftersom vi missade det när vi var på APU. Men ja, jag sitter här, kvart över 8 på morgonen? lol, jag somnade vid 11 igår på kvällen och vaknade vid 4, sen så somnade jag om igen och vaknade igen vid 7 och på den vägen är det!

hua, vilket jobbigt inlägg! Nu ska jag äta Delikatess mackor med nykokta ägg, käka en massa tuggumin, kolla på tecknat och spela mitt älskade sims!

Lycka!



(gammal bild på mig och love)

Annelies bakskola del 1 och 2!

Del 1
Del 2
Haha!

baka baka en kaka..?

God kväll på er!
Jag och älskling håller på att baka eller nä..
JAG håller på och bakar en pepparkakscheesecake till alla som är supergod! Hoppas det iallafall, fick receptet av svärmor för jag blev helt käär efter jag hade ätit den där! :)
Haha, jag och Magnus har spelat in lite när jag ska greja och om vi säger såhär: Är du uttråkad och vill skratta? Se dom! haha, skrattade fan själv! ;)
Men jag lägger upp dom här snart!
Morgonbild på mig sen idag btw! hooowls?!

Gubben i lådan

Hej världen!

Andra jävla skit gången som jag skriver om det här jävla inlägget nu! FÖR JÄVLA SKIT FIREFOX KRASHAR HELA JÄVLA TIDEN?!?!?

Iallafall.
Detta har varigt en rätt så, onödig dag? Har ju somsagt jobbat natt hela denna veckan också men idag så sov jag till halv 6?! haha kuul! Det var bara att kliva upp, klä på sig, äta en macka och sticka! för maten var inte klar.. :(
Hm, ja det var väl det enda som var onödigt egentligen..
Sen åkte jag till syrran med älskling! Hon satte i mitt löshår och älskling grejade med hennes boyfriends datror! Sen kollade vi lite på film och åt gott! (en Ben & Jerrys bla!) Men nu har vi kommigt hem, eller ja, vi har väl vare hemma ett tag men endå! Jag ligger i sängen med onepiecen på i högsta hugg och älskling har en av mina halväckliga morgonrockar! uuuursh! Måste verkligen slänga bort den han har! Har haft den i flera år så det är myycket äckliga idiotbasiller på den! >.<


Men nog om den! =D Fick hem min klänning som jag pratade om förut, remember? ;)
( )
Och den var verkligen jääättee fiin! iloveit!♥
Trodde att det skulle bli som vanligt när jag beställer något jag verkligen vill ha, dvs att det är något fel på produkten (är lite perfektionist när det gäller sådant) men inte denna gång! =D
Måndagsoutfiten är räddad! haha ;)
Jag visar bild på den imorgon hade jag tänkt :)

Men nu , har inte tid mer! Ska krypa ner i täcket och spela mitt älskade sims!♥


Yeah, håret flippar på bilden ovan

Skönt med lite ledighet :)

Var ledig inatt och ska vara ledig ikväll (röd dag)! lite skönt är det minsann :)
Men nu ska jag käka upp min omelett och åka ner till mormor och morfar som vi ska fira idag!

se ya

Annelie <3 Tonfisk

Mmm det är så gott!♥
har nyss gått hem ifrån jobbet så nu mumsar jag i mig lite tonfisk så att mina ben blir glada!
Egentligen skulle pappsen hämta mig *hör hur hans klocka ringer nu* eftersom han ska åka och få massage men äh! Jag gick! orkade inte vänta + att det är faktiskt rätt härligt att gå!
Men nu har jag komme fram till en ganska bra sak, jag måste sluta se på film när jag kommer hem såhär, jag brukar då somna vid typ 9-10 och kliva upp vid 17 och då är jag såå trött (var det idag iallafall) Så nu ikväll har jag beslutat mig för att bara gå ner i sängen och lägga mig!!


NIGHT

Min första hiss/diss thing..



Nu ska jag lägga upp min alldeles första hiss/diss! Alltså egentligen, kunde inte den losern som kom på det ge det ett bättre namn? Jamenar, Hiss och Diss.. Njaaaaaa aja..
Here we go:











Jag tycker att det är GRYMT sexigt och tufft att ha. Passar till allt, en klänning, jeans, shorts you name it! MEN, det ska vara snygga kängor som dessa (har båda paren snart) eller liknande typ goth eller synt med stålhätta mumms.. Men är det en tantkänga så blire en fet diss direkt! + att när folk inte knäpper upp dom utan låter dom sitta som ett korvskinn?! FULT!! Jag kan säga såhär att de är anledningen till att jag inte har köpt kängor ifrån första början. Gick bara omkrig och störde mig på alla som gick runt i det..
fyfy..







Det är sött, det är fint, vackert, sexigt och kvinnligt vad mer kan man begära? Man skulle kunna kombinera så snyggt med dessa plagg! Som klänningen i mitten, tänk er en snygg bustier ifrån HM under, ett par vanliga svarta leggins och ett par högklackade skor?! + en massa glittriga accessoarer på armarna? melike♥










Dock så var INGA av dom jag hittade nu för att visa er men ni kanske förstår hur jag menar?
Jag själv har ett par skiitsnygga som jag köpte på HM förra året tror jag? De är jätteslitna och har en massa fransar som hänger.. najjs. Men grejen med jeansshorts är ju det att dom får inte va FÖR LÅNG eller typ det värsta, FÖR STORA! Det är så jävla äckligt när man ser nån jävla smal stackare utan röv som köper ett par alldeles för stora jeansshorts! Vart är sexigheten? Det ser ju bara.. gammalt ut?
Men iallafall så tycker jag att man ska kombinera dessa med typ converse eller kängor! (HÖGA klackskor ser för horigt ut HOST) Möjligtvis stövlar med relativt låg klack skulle sitta finfint..





Det är något som jag alltid har vare k*t på! Det är rockigt och ger personen i fråga attityd (beroende på vem personen i fråga är såklart) Åhh, jag vill så gärna ha jackan till höger men jag känner att jag inte orkar punga ut 1299kr på den, denna månad! fast, kanske nästa? haha ;) skitsamma! Det jag alltid har sätt som "vision" när jag ser en militärgrön jacka är slitna jeansshorts, kängor och ett losefit linne! SASSY!♥







Yess, nu är det dax för att klaga på det som JAG tycker är fult och värdelöst så håll i hatten och hämta servetterna för det här blir inte nådigt!






Och ja, nu vet jag att det är många i min omgivning som använder sig av det men komihåg att det här är min personliga åsikt och har jag inte sagt något till dig så är det chill

FULT FULT FULT!! Jag vet fan inte vad som är värst?! Långa halvtajta jeanskjolar verkar ju vara typ standardplagget för en mamma på sommaren?! NEJNEJNEEJ! jag vet inte varför men jag hatar det bara så kolosalt mycket..! Och korta jeanskjolar? Alltså, det kan se okej ut på vissa men orden som kommer upp i huvudet är fjortis (speciellt med svarta strumpbyxor till) eller h*ra? Hårda ord iknow men komigen? köp en fin jeanskjol som är lite.. puffig eller utåtstående istället??



Måste jag ens förklara?

PIIIIINSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMT!!



Jag är en redig kvinna!

Jajjemensan!

Komma hem ifrån jobbet och lukta svett är det inte så det ska vara?? Det är ju ett tecken på att man jobbar eller hur?? ;) haha.. Men nu ligger jag iallfall äntligen i sängen och ska slå på en film! Ikväll/natt/morgon blir det:

My Neighbor Totoro!!



Myyys!

Jag har alltid velat att se den!^^
btw, så tror jag att det här kommer att bli en bra dag! (när jag väl vaknar) för jag kollade på statusen på två paket jag har beställt och troligtvis så kommer jag att få smsaviseringen idag!! schenker♥
Men jag kan ju visa ett paket som jag hämtade ut idag istället tills vidare! ^^





Fina va? I just ADOOOORE them!



Men vi hörs senare idag!
GODNATT

HISS


ifrån VILA dock så är den inte värd sitt pris..

Sen nyårsafton!!

Pinsaamt! ;)

 


Lite missade bilder sen nyår!


Gjorde i ordning en shoppinglista som jag skulle använda mig av när jag skulle "nyårsshoppa"
och jag fick faktiskt med ALLT utan vantar men.. Det gick ändå! =D






Resultat!♥

+ glitterspray till håret och en tillfällig pensel


Haha, älskling blev en supersmart bög!


Haha, sexxyy




Sen fick Mimmi låna mitt halsband och bli nyårsfin!♥


Sen blev vi bjudna på finmiddag! Förrätt, huvudrätt och efterrätt! MUMS♥


Såhär såg jag ut iallafall.. Helt ok!









Stenböjd, men lycklig!











RSS 2.0