It's my birthday

Idag fyller jag 21år! Kulkul.. Jag hade typ glömt bort det.. Så kul är det att fylla år nu förtiden haha! :D jag vart typ halvt paff när älsklingen kysste mig hejdå och sa grattis innan han gick på jobbet :p jaja..

Men jag ska ta och kliva upp nu och göra mig sassy innan jobbet :) nu när jag är såhär tidigt ute så kanske man tom ska sminka sig?? Bara för att det är ens födelsedag lixom? Aja..

Ny bild på prinsen<3


Kittenshopping..

Tog och beställde hem lite saker till kissen.. En stor transportbur (som har ett vitt tak ej silver), en kattvippa, klosax  och en kattlåda med kolfilter! Den är suverän! Det blir aabsolut ingen lukt alls.. Love it.. Sedan så kombinerar man den med Ever Clean - Lavendel (kattsand) fan vad bra.. Allt som saknas nu är att beställa ett katträd, schampo och balsam, matskålar, godis, mat, kattsele, underlägg till matskål och ja, allt annat skoj :D
 
Idag har annars varit en bra dag!! Var och skrev kontrakt på den nya lägenheten idag vilket känns sjukt skönt.. Nu vill jag bara ha 1 november så att jag kan flytta in med min lilla familj.. I den nyrenoverade lägenheten med helkaklat badrum med golvvärme.. AHHH
Ah just, jag ringde även  upp kattuppfödaren och hon ska skicka tingningskontraktet imorgon som jag ska skriva på och skicka tillbaka!! Sedan så ska jag sätta in pengarna på hennes konto, sedan kommer det stå att han är tingad och han är då officiellt MIN(vår) katt! åååh mygood. Hon berättade även att han kurrar jättemycket och pratar, en jättesocial liten kille, så mysigt.<3
 

Dagens middag..

Jag var så sjuukt korkad så jag tog fram en djupfrusen köttbit över natten som sedan visade sig vara oxfilé.. haha åååh.. Men älsklingen räddade dagen genom att göra en liten halvlyx middag av det hela! :D
 

3 weeks..

Åh, nu är lillprinsen 3 veckor gammal.. Han blir bara finare och finare, inte sant? Men det känns som om att den här tiden kommer gå fort.. Det är de jag intalar mig själv? först ska det bli grått och kallt, frost tom? Sen så, ska vi hämta hem dig! åhh, lycklig tjej.. mys mys myyys.
 
 
 

My Sunday

Frukost..
.
 
Har tokstädat heela lägenheten :)
Gjorde även mat till mig och min älskade
 
 
 

Saggy sunday

Hello.

Har bara legat i soffan och degat heela dagen.. Men nu fick jag ett mess av min kära sambo att han är påväg hem! Jag som hade planerat en mysmiddag och ett städat hem.. Frågan är ju bara om jag hinner på mindre en 1h?? Vi får väl se..
Drar på Ica nu och shoppar det som fattas till middagen iallafall..


I love u most

Min syster och hennes underbara kids kom på besök idag! Vi har härjat på stan och bakat cupcakes, sikken underbar lördag..
 
Men nu är jag ensam, i soffan, kollar på Avatar: Legend of Korra, käkar cupcakes och redigerar bilder typ.. haha så forever alone.. Min älskade sambo drog iväg i fredags för jobb och kommer inte hem förens imorgon.. Menmen, jag gör det bästa av situationen.. Det ska ju tydligen vara bra med lite "ensamtid".. Synd bara att det är så, ensamt?
 
Underbara ungar..
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en underbar dag<3

Lite nytt

Titta, nu kan alla läsa min blogg! På alla språk! Och nu kan jag hålla kolla på hur länge det är kvar tills jag ska hämta katten och flytta.. fyfan.
Ni anar inte hur mycket jag längtar.. Jag vet inte vad ni andra säger men jag älskar att längta efter någonting! Som när man har beställt ett paket på Posten, jag sitter då och kollar vaaarje dag vart det befinner sig någonstans! haha :D Im addicted I suppose.. Samma gäller det här med lägenheten och katten, jag sitter varje daag och tittar på kattsaker och drömmer mig bort. Hur det kommer att bli, känslan jag kommer ha när jag sitter i bilen osv.. Eller en vecka innan, hur det kommer att vara.. Sedan flytten, omg.
 
btw, jag och sambon åkte bort till vår framtida lya för att kika in och "ögonmäta" lite osv och fan vad fin den ääär (eller ja kommer att bli, den är ju mitt i renoveringen). Jag måste säga att man känner sig bra ful när man står och kikar in genom fönstren osv som nå psykopater haha.. menmen, what to do? 
Sedan så har jag läst en ganska kul grej att om man har någonting att se fram emot längre fram så mår man bättre! Och jag har ju 2 saker att se fram emot så jag mår/kommer må dubbelt så bra haha :D 
 
Men jag måste då säga att jag kommer att sakna lägenheten vi har nu.. Helt nybyggd och fantastisk.. Jag älskar den, men jag tror vet att jag kommer att älska den nya mer.
 
godnatt på er nu<3
 

Nu drar vi ut i det fina vädret för lite middag!


Undra om kissen gillar detta..

Jag tror att jag äntligen har hittat ett bra klösträd till vår lilla klump! Det här trädet är takögt och pelarna är 8cm i diameter.. Hm.. detta är värt att funderas över.. Man vill ju inte att det ska falla i bitar när klumpen flyger på det.. 
 
Beige eller grått.. 

Todays Breakfast


Ny Header!

Vad gillarn ni headern? Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den. Vilka skills jag har.. haha. Det fattas dock bilder som jag ska ploppa in i ramarna här uppe. Men det blir vid ett senare tillfälle.. Varför stressa lixom?
 
Btw, fin katt min familj har hemma i ånge va? Jag saknar honom så mycket.. Min lilla raggis, Jayson<3 
Nu vill jag bara ha hem våran lilla kisse..
 

Take it on the road

Vad gillar ni min lilla bil då? Haha, jag är helnöjd.. En gammal skrutt med muskelservo.. Men den brummar på.. Skulle dock vara kul med några nya fälgar på den, men det känns lite halvt meningslöst att slänga ut en massa pengar på en bil som inte är värd så mycket.. Inte enligt min sambo iallafall ! Haha, jag skulle mer en gärna vilja lägga ut peng på ett par fina svarta fälgar! :) meeeen jag antar att han vet bäst.haha aja, det här är ingen bilblogg, så nog om detta, tack och lov. 
 
 
 

Grocery shopping

 
Vad gillar ni min nya photoshop brush? typ, rymden? gillar den skarpt.

Look at that body

Hm, undra om man ska inviga det "nya" gymmet efter jobbet?
Jag tränade på Golds i stan förut, men jag tycker att det känns onödigt dyrt? 425:- lixom? Vist att dom har gruppaktiviteter (ZUMBA) osv, men såå ovärt? Så jag gick och bytte ner mig igår tilldet minsta för 199:- mer värt. 3 gym, fyrvalla (nära där jag bor) Odenplan och Tegelplan. + att dom gymmen är öppna dygnet runt OCH dom kommer att börja med lite gruppaktiviteter nu efter sommarn :D glad tjej.

Måste verkligen börja träna 4real. Men när lönen kommer, då, då jävlar blir det LCHF och gym för hela slanten! Jag peppar!


Temptation in my heart

Tror ni det är lätt att hålla sig när man öppnar kylen och ser denna? omg. Det vattnas i munnen, fan vad god den var! MEN, jag SKA hålla mig! Jag är inte svag! haha. Jag klarade det denna morgon, undrar om jag kommer lika smidigt undan imorgon? vi får väl se... Tror jag måste be min sambo att bjuda över några polare som kan käka upp den..
 
Någon frivillig?
 

Firade all lycka med hembakt mys

Efter att vi skjutsad min sambos polare så åkte vi hem och åt den supergoda typ, banan-vanilj-chocklad-kräms-paj-med-chockladskal-osv dessert! supergod! Duktig jag är.. Så nu är vi sjukt mätta och trötta.. Dax att sova tror jag? synd.. Jag som ville beställa något tills katten kommer! ihiii. aja, godnatt. Puss
 
 
 

BOMB nr 2!

Jag och min älskade sambo ska bli med katt! Och inte vilken katt som helst! Utan en 10kilos sibirisk katt! Här är vår lilla pojke!
 
Jag älskar dig redan lilla skrutt.
 
 

BOMB nr 1!

Vi fick lägenheten!! Jag är så äckligt glad.
Så här var det: Vi var och kollade på den förra veckan samtidigt som två andra par. Inflytt på den skulle då bli 1/9! Vilket är om typ 3 veckor?? Så då vart det panik med att bli av med den här lägenheten, betala två hyror när hyran på vår nuvarande lägenhet ligger på 7000kr känns inte sådär vidare skoj.. i 3 månader dessutom. Iallafall.. Hon ringde upp mig och sa att vi inte fick den :( så jag vart jätteledsen.. Men sedan sa hon att vi kunde få en lägenhet på gården nedanför, likadan samma hyra fast spegelvänd! Jag sa JA såklart! Så nu ska vi och skriva kontrakt på Måndag!! Och det är så bra, för det är inflytt 1 november istället för 1 september vilket ger oss mer tid att packa och bli av med lägenheten!! Sedan så har jag 2 stycken som är intresserad av den så det är suuuper! I värsta fall måste vi betala dubbla hyror 1 gång vilket är lungt, då vi har ett sparkonto med cash! Och en anna sak..
 
LÄGENHETEN ÄR HELT NYRENOVERAD! KAKLAT BADRUM MED BADKAR OCH GOLVVÄRME! OCH KÖKET ÄR TO DIE FOR
 
(Det är absolut inget fel på den vi har, den är nybyggd och helt ny så jag och min sambo är dom enda som har  bott här! Snacka om att man har tur med lägenheter)


Jag kan inte vara mer lycklig.
 



I'VE GOT A BIG BOOMB 4U

Fan allt vart typ 21 000 gånger bättre en vad jag hade förväntat mig! Släpper bomben sen vid 18 ;)
 
 

Still Waiting

OmgOmgOmg.. Hur lång tid kan det ta att fatta ett beslut? grr.. Jag blir så arg, jag har konstant typ dampuppdaterat min inkorg bara för att få ett mail. Det mailet som betyder så sjukt mycket. Jag vill bara kunna lägga upp en bild på en tickande bomb och typ skriva "släpper bomben sen" eller något annat i den stilen. Men jag antar att jag har typ föör stora förhoppningar, jag menar, mitt liv har varit ganska tursamt endå. Fast även, även om jag skulle få mailet och det står "Tyvärr" så gör det inget, för då kan jag acceptera en anna sak istället :D så egentligen, hur det en blir så blir det bra, men det skulle inte skada om det vart underbart?


bilden är tagen ifrån google

Viktigaste målet på dagen


Hanging around

Fan, allt blev uppskjutet tills imorgon.. But that will do.. Är fortfarande suuuper iivriig och pepp! Det är verkligen stort.. för mig och för min sambo! Mer om det imorgon.

Klockan är sjukt mycket och jag måste verkligen sova nu, men jag har dampat sönder på blogg.se som inte gör som jag vill, tappar anslutning till servern osv när jag är mitt uppe i en redigering? Så nu är jag typ superarg och vill inte alls sova?! Aja whatever, jag fixar det som är kvar imorgon. Ska krypa ner brevid min älskade man nu och försöka sova, puss<3



 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt stökiga bord

Som är städat och fint nu ;)
Haha jag är bara så 21.. Sitter och lirar onlinespel för 12åringar! Men det är såå kuul! I can't stop :D



Cosy Times..

Ligger i soffan och kikar på The Dictator med min käraste sambo, snacka om perfekt söndag! Jag har legat i  soffan heeela dagen och bara chillat.. Precis som hela dagen igår.. höhö. 
Men imorgon händer det grejjer, fan vad det pirrar i magen.. Det är så mycket som kan/kommer hända imorgon! OMGOMGOMG.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IM BACK

Så! Nu har jag fixat lite med bloggen, vad tycks? ;) Har planerat att äntligen börja blogga igen, spännande..

RSS 2.0