Jaa, jag lever.

Jag är så ledsen för att uppdateringen här på min blogg har varigt öken. Men jag har jobbat så mycket så jag har inte orkat helt enkelt!

Men jag har en massa saker som jag vill dela med mig av!! Massa jävla spännande skoj faktiskt!:D
Men det blir sen efter jobbet och joggingturen :)

Seyaa

Dagens Photoshop-FAIL

Seriöst gott folk. Ska man hålla på och photoshopa sin kropp så kan man väl ändå göra det med lite stil..?
Trodde seriöst att det var ett faktum att redigera-sina-bilder-som-kissie är bara typ så NEVER! Fel bara att visa hur man ser ut istället för att använda liquify (förstora/förminska) och burn tool (till att skugga skugga)..? och sen så om jag inte misstar mig så har det används en healing brush ev Clone stamp tool på det vänstra bröstet med..?
Inte okej **. Lura dina stackars läsare på det viset... ;)

miss u


Fick hem ett brev från USA idag!

I det fanns det ett nytt balsam ifrån REDKEN (1L) samt ett värmeskydd ifrån samma serie :D Denna serie heter SMOOTH DOWN,

Den serien gör så att man får:


"ultra-slätt, glansigt hår med full kontroll. SMOOTH DOWN är speciellt formulerad för att ge näring och tämja mycket torrt, grovt och svårformat hår. Redkens exklusiva Interbond Conditioning System transporterar det patenterade Ionic Smoothing Complex som innehåller makadamia olja, candelilla vax samt katjoniska molekyler. Dessa ger näring, slätar ut maximalt samt ger en varaktig, fuktresistent, anti-frizz effekt" LOVLEY :D



Ska gå och tvätta håret nu! CHIAOW ;)

Något för er med solskadat hår

Så måste jag tipsa er om REDKEN Color Extend Sun!


Älskar den! Då håret blir skyddat mot solen OCH blir glansigt och fint :D

igår<3



Hott

Nu har jag precis avslutat mitt hemmaträningspass :D Sjukt skönt, det är så sällan jag verkligen tränar överhuvudtaget nu förtiden.. Men nu ska det bli ändring på det! ;)
Linnéa kommer snart för en liten Sex & the City kväll, så ska hinna lägga mig i ett stekhett bad först!
seya ;)

Ikväll blir det en riktig GIRLNIGHT!

Haha jomenvist! Linnéa är påväg hit nu så ska skynda mig att snygga till på rummet (som jag självklart inte gjort en) och sen ska vi sätta igång att kolla på alla sesonger av Sex & the City! wihow! :D Har laddat upp med en flaska vin och hon har med sig gotta! Hur ska denna kväll sluta..? ;)


Dagens looook och facce btw! Som ni kanske har märkt så är smink inte min grej på sommarn..? Tycker att det inte finns någon mening att ha det till vardags när man endå håller på å badar/solar osv, nä! Men självklart drar jag på mig masken om jag ska ut :D inge snack om saken! Men nu måste jag stääda !



Hejj♥

Bloggpause?

Eller vad man nu ska kalla det..? Har bara inte haft lust typ? Men nu är jag back on track och tänkte inleda dagens inlägg med att jag sitter på tåget back to Ånge! Yeey. Har varigt hos älskling hela helgen och myst :D
På fredagen när jag kom dit var jag så sjukt jävla trött och ville bara sova typ, hela dagen! Jag och baby skulle egentligen ha gått på Transformers 3, men eftersom att jag inte orkade blev det till att stanna hemma, köpa en Ben & Jerrys och titta på Transformers 2 (eftersom jag inte sätt den) den var sjukt bra och 3an lika så! Dock så va inte Megan Fox med, buhu! Haha, lika bra om ni frågar mig! ;)

Nu när jag kommer hem ska jag nog ta och städa mitt sjukt stökiga rum samt köra lite klassisk hemmaträning! Och så fort jag får lite hjälp av någon som kan hålla i kameran, så ska jag lägga upp alla övningar jag gör i bloggen! Kul va? :D

(Gammal bild)

No funny

Blir tyvärr ingen bild till dagens inlägg för jag måste gå och lägga mig så fort som möjligt!! Klockan är 08:12 och det är redan 23 jävla grader ute + inte ett moln på heela himmmmlen :D Så jag hade funderat starkt på att gå ut och sova i en solstol, men, nää.. Ska sova inne till 12 iallafall, sen när Linnéa slutar vid 2 så blir det Vojen! :D
Dock så är jag lite orolig att jag inte ska ta mig upp till 12 med tanke på att jag totalfailade med det igår haha! Hade ställt klockan på halv 12 men vaknade halv 4.. Så en hel jävla soldag borta där då.. :(
Men jag ska ringa Linnéa nu när jag går ut och röker och be henne ringa mig tills jag svarar vid 12! Det måste ju funka! Eller...?

BRUN VÄSKA ??

Haha, jag har precis klickat hem en brun väska! :D Har alltid funderat på att skaffa en sådan, men har lixom inte vågat.. Men nu hittade jag en som jag tyckte va sjuuukt snygg så jag kunde inte motstå!


Fin va? :D

Att vara eller inte vara..?

Ja, gud vilket underbart väder att somna till.. Det är 23 grader i skuggan och solen skiner.. suck :( Blir till att kliva upp vid 12 sen så att jag inte får ångest över att jag sovigt bort en sådan fin dag.. + att jag måste få meera färg ;)
Annars har natten vare bra, lite seg bara.. Är inte trött nu heller.. what to do..?


Sedan så har jag haft sjuk beslutsångest över Gatufesten. Ifrån början hade jag och Magnus tänkt gå på den med syrran och hennes kille men jag jobbade och kände inte att det var värt att ta ledigt, men nu inatt så satt några kompisar och pratade om det så jag blev sjuukt sugen och pepp! Ringde och peppade Magnus och sedan skrev jag till syster! Tänkte sen att jag skulle vara smart att kolla vad vädret skulle bli (hade självklart hoppats på strålande sol) men självklart visade det regn :( Tänkte då att sidan kanske visade fel så kollade upp 2 till och alla visade dom desamma. Blev sjuukt opepp och hörde av mig till syster igen som heller inte var nå sugen på att gå! Så jag sparar pengarna till Sthlms resan i Augusti istället! Men den pratar jag om nån annan dag haha :D
Ska iallafall ner till min sköna säng och sova några timmar nu. hejjj!♥




Btw, mysoutfit! ;)



Last night

Är på jobbet nu, började 02:00 istället för 02:48! Helt okej! Jag är ju en nattmänniska så att säga :)

Måste jobna nu! Tjaråå ;)

Måste börja förbereda mig..

..inför hösten/vintern! Så jag tog och beställde mig ett par stövlar! :D Letade faktiskt runt förra vintern efter något liknande men hitta då inget.. Men det gjorde jag nu! Och jag vågade inte vänta för då veeet jag att dom kommer vara slut ev inte finnas i min storlek!


Tycker att sånnahära vinterskor är sjukt sexiga! Jag menar, bara för att det är vinter så betyder det väl inte att man måste gå runt och vara, mindre sexig en på sommaren? ;)

KärleK

Jag älskar dig♥ Förevigt♥



like a g6

Hey h*s!
Fick mitt paket ifrån shock idag som inehöll mina nitar + den här coola rosetten! Vart typ, "tvungen" att köpa den så att jag skulle komma över 200 kr.. Men jag är nöjd endå :D Dock så förstår jag inte varför jag inte beställde några bandanas som jag är i starkt behov utav.. jaja :)




Titta vad jag äntligen har fixat!

Smileysar till min blogg! Häftigt va..? ;) Det känns som om att bloggen blir mer typ, uttrycksfull..? nu haha! :D

Godmorgon!

Mysoutfiten är fixad, magen kurrar men det skiter jag i, det regnar och håret är fuckat, underbara dag! Det var faktiskt allt jag hade att tillägga.. Nu ska jag titta på nån film tror jag och sedan hoppa till kojjjjs :)




Inte mycket sagt idag

Har helt enkelt inte gjort något idag som är värt att skriva om, mer en att jag fick hem tröjan .. :)

Ska iallafall ta biken ner på jobbet om 5, så lär väl göra nått inlägg innan jag ska sova så, hejdååå!

kawaii

Titta vad som låg i brevlådan idag! Min kanin-tröja! haha den är så söööt!♥ En perfekt ligga-hemma-och-mysa-tröja, tycker ni inte..?  ;)



äh, screw this!

Jag blev hungrig när jag gav katten mat så stekte mig två ägg och 6 bacon halvor :) + att jag kokade Engelskt frukostte (direkt ifrån England) mm, gott!♥ Mysoutfiten åkte på med :) härligt!

Nu ska jag ut och röka sen säger jag godnatt. Hade tänkt att sova till iallafall 5! Så vi hörs då! ;)






vadå cool tjej..?

Precis komme hem ifrån en superskön jobbnatt! Fick köra den lilla ståtrucken typ hela tiden (som jag bara kört en gång innan) och det gick skitbra! Den var jättesvår att förstå första gången jag körde den men idag det faktiskt jättebra ^^

Jaha och nudå..? Jag är inte trött och inte hungrig.. what to do? Träna? hm jo kanske.. eller så lägger jag mig i soffan och tittar på tv lite tyst så jag inte väcker mamma.. eller kollar på nån Anime-film.. vi får se..
En sak är iallafall säker och det är att jag ska svida om till något mer bekvämt! :D och gör te kanske? oj! det var längesedan!




gjorde varken eller

Utan jag städade lite på mitt rum och la mig sedan i sängen och spelade Zelda Orcania of time på Nintendo 64!♥ haha.. Sen innan baby åkte hem ringde jag syster och frågade om vi skulle dra ner på vojen, hon var redan påväg upp hit med badkläder för att höra om jag ville hänga med henne och Julia ner! :)
Så nu har jag nyss komme hem efter ett skönt kvällsdopp! Ont i magen har jag med.. tror att jag kommer att få min mns.. kuuul.. Jaja :)



Tänkte gå ner och fortsätta städa nu, mitt rum ser ut som ett living hell..

Ruta 1

Guud, alltså vad har jag gjort dom senaste dagarna?? Jag har bara stoppat i mig en massa skit, VARJE DAG, utan att tänka.. + att jag inte har motionerat eller tränat.. vad är det med mig?
Man kanske ska ut och springa nu innan frukost..? Men solen skiner ju och jag vill sola :(

what to do...




Sött & gott

Älskling kom hem med en liten present till mig efter han kört, Kitty-soda! Den är supergod och smakar precis som hallonsoda! :D

give it a try!



boring day

Har äntligen laddat min systemkamera! Så gick ut på baksidan för att se vad moder natur hade att erbjuda idag, självklart var det inget utav värde.. Det är jätte tråkit väder.. Men jag fick tre bilder iallafall, wiii..



Like a G6

Godmorgon!

Ligger just nu i sängen och väntar på bättre tider.. Dvs att Magnus ska koömma hem.. Han är och kör Budbil + att Jenny M är med honom för hon skulle öva.. Och här ligger jag, ensam, hade planerat att sova till två men ICKE. Självklart vaknade jag nu av att Linnea S ringde, han dock inte svara så ska göra det på hennes sms snart.
Det är ju fan hemvändardagen ikväll! Men det blir nog inget av med de, har lixom ingen lust.+ att Magnus inte kan följa med för han ska jobba morgon också.. NEJ, jag blir nog bara hemma och myser :)

Hm.. Undra vad man ska hitta på idag..? Jag har inte ens orkat lyfta på rullgardinen för att se vad det är för väder. Känns bara som om att jag kommer att bli besviken typ..

Nä, jag ska ta och kliva upp nu, fika och sådär! Sen kan jag visa lite, öh, saker.,?

Den här designen är tillfällig

Men den duger så länge :)
orkar inte prata om min dag, tar det imorgon kanske. Nu blir det iallafall film med Julia, vi kör på ph2 idag!



@work

Sitter i fikarummet och väntar på att fÅ börja. Är så jävla trött men jag slapp iallafall gå ner ^^
Kom på att jag har ju en till bike bakanför husknuten :D dock så fick jag den när jag var 8.. Men den rullar ju.. Ifs, kedjan hoppade ur så jag fick rulla och putta på med hjälp av foten! Måste ha sätt jävligt fult ut!

Måste jobba nu!

Your pillow is.. Alone

Ush.. Ligger i sängen nu och saknar Magnus så sjukt mycket.. Även fast han åkte hem idag. Det är sÅ sjukt, han kommer ju lixom hit imorgon..? Men det är ju just den hära tiden då det bara är han och jag lixom.. Jaja, what to do? Sova kanske?
Kan ju fresta er med att jag tänker visa upp lite nya saker imorgon som jag fått hem öhöö, ovanligt?? Bikinin som jag har på bilden här under var en av dom, jag älskar den!! :D

Nä, nu måste jag ta och ringa upp Magnus igen och säga godnatt, igen..? Hihi..

GODNATT

Sämst uppdatering idag

Men jag har knappt haft tid haha!

Jobbade först till två men fick sluta vid, halv typ. Sen kom älskling och hämtade mig i sin farmors söta bil, efter det bar han och pappa in det nyaa sjuuukt snygga badkaret till det sjjuuukt snygga nyrenoverade badrummet! Efter det åkte vi ner till mormor och morfar, badade, solade och åt hamburgare. + att mormor serverade oss en dressing som gick ut 2007.. underbart.
Sen åkte Magnus hem till Östersund men han kommer tillbaka imorgon :D efter det åkte jag, Camilla och Julia hem, badade katten åkte på vojen, grillade, ja men en massa! Har inte tid att vara vaken nu, kom på att jag glömde min bike utanför jobbet idag vilket resulterar i att jag måste gå ner imorgon till 6.. kulkul.


Men ni får tre bilder nu, resten kommer imorgon!!



RSS 2.0