5 DAYS

Ja nu är det ju tisdag, så det betyder att det är 5 dagar kvar tills jag flyttar! (Förhoppningsvis) får reda på det på torsdag eftermiddag om jag får nyckeln redan då eller om det blir på måndagen.... Det beror på om nuvarande hyresgäst är klar med flytten osv. Så egentligen borde jag sikta in mig på måndagen så att jag inte blir så besviken. Aja, men här räknar jag med att det blir på lördag! 
 
Allt är iallafall fixat nu inför flytten, el, bredband och hemförsäkring! Något annat var det väl inte? Egentligen borde jag veta, jag har ju som flyttat 3 gånger på typ 1 år. Det här blir min fjärde gång haha! Helt sjukt, jag gillar det här med att röra på mig misann, men nu dröjer det innan jag flyttar igen vill jag lova!
 
FÖRÖVRIGT! ! (Mycket text nu) Så fick jag tag på min dröm-tvbänk som jag har letat efter i månader! Varje gång den har kommit ut på blocket så har den alltid lyckats att blive såld.. Men sen så förra veckan så kom den ut för ett lite högre pris så den låg kvar så pass länge (till löning) så jag köpte den och hämtade den i fredags!! Så jävla glad är jag, den är verkligen helt prefekt och när allt har ställts iordning i läggan så ska den slipas och målas viit! Det kommer verkligen bli superbra. Speciellt nu till min stora, nya, underbart vita Samsung 55" 3D -tv haha! Jag beställde den ikväll,  så jävla nöjd.
Planeringen ligger i att jag även ska shoppa mig en diskmaskin nästa månad (har redan en fullstor, men får bara plats med en 45cm, såklart) och om jag får råd, köpa ett vitt barbord med 2 stolar som jag ska ha i köket redan denna månad. Krockar dock lite med att jag nog måste köpa två extra Kajsa-stolar till mitt matbord så att jag får 6 stycken. Vore roligt om alla kunde få plats vid matbordet på min inflyttningsfest! Problemet är även att dom är slut på Mio, så jag måste ringa dit och höra om dom kan få hem två stycken tills innan den 22/2, om inte så skjuter jag på det tills nästa månad.
Haha det är fan mycket kvar att handla,  jag vill som bara ha allt klart nuuu!
Menmen, var sak har sin tid. 
 
Godnatt på er.
 

THE DREAM OF A CHILD

Jag älskar verkligen när familjen är samlad och jag är så glad att jag dokumenterar det med bilder. Inom en snar framtid så ska jag ta och framkalla lite kort som tagits över jul, nyår osv som jag kan sätta in i ett fotoalbum♥
 
Här är bilder ifrån när älskade Viktor hade fyllt 2år och vi var och firade honom, sötboll♥
 
 

EVERYTHING THE LIGHT TOUCHES, IS OUR KINGDOM

Ja, nu är det söndag och jag har jobbat hela helgen, så jag ser verkligen fram emot att jobba i 5 dagar till. Som tur är så jobbar jag sen kväll imorgon och på tisdag, så jag ska pila mig ner till halv 2, helt ok. Äh, det går väl fort. Det är synd dock att jag aldrig tränar innan jag börjar jobba dom sena kvällarna, utan jag väljer att göra det vid 22:30 då jag oftast kommer därifrån. Dumt det. Nä jag har inget vettigt att skriva. 
 
Kan ju lägga till att jag har världens finaste lilla Simba♥
 
 

DINNER

Slängde ihop en omelette med köttfärs och grejer, riktigt ok middag. Haha, jag har typ noll fantasi nu så vad gör man haha? 
 
 

THE RAIN WILL FREEZE, AND SNOW WILL FALL

 
 
Vilka lökiga lediga dagar jag har haft nu.. Jag har bara gått ut för att handla och jag har inte rört på mig i träningsväg alls, haha! Det kan ha med att göra (kanske bara skyller ifrån mig) att jag jobbar helg och det betyder att jag kommer att jobba i 7 dagar i streck så på något vis resonerade jag att jag helt enkelt inte ville ödsla energi på att träna i 1timme. Haha, så dumt. Så imorgon, efter att jag har slutat, så ska jag ta mig till gymmet. Jag antar att det känns jobbigt nu för att jag är inne på typ 3dje veckan, det är ju vanligtvis då man ger upp.. Aja, bara att kämpa på. Snart är det lön också och flytt, yey!♥
 

PUT SOME SUGER ON ME

Ja vad ska man säga.. Jag är ju ledig idag och imorgon så jag kör på vilodag från gymmet samt "ätardag".. Igår unnade jag mig pannkaka till middag samt lite chips och idag har jag bakat mig favoritkladdkakan med daim haha.. Gott som fan. Imorgon är det dock över, så passar på nu så gott jag kan! SOCKER I MASSOR
 
 
 

HAAAIIIIIR

Wii, titta vad som kom med posten idag! Eller rättare sagt, kolla vad mor och far droppade förbi här som dom hämtat ut i Ånge! Jag är ju som folkbokförd där fortfarande och ska väl ta och ändra det till min nya adress snart.
Haha, alltså jag har inte tvättat mitt hår sedan jag var i Ånge senast och när var det, nyår? Mitt balsam glömde jag där och det var knappt en dusch kvar i den och jag kan som inte använda vilket balsam som helst då mitt hår är lite speciellt. Kvarts-afrikan-kvalité.. Som tur är så kan heller inte mitt hår bli fett pga det, så det ser inte smutsigt eller äckligt ut, det är väl mest bara en känsla. Sedan så brukar jag bara tvätta mitt hår en gång i veckan också, eftersom att det är det absolut bästa för detta hår. Aja
 
Jag har även tagit tag i lite viktiga saker och ting idag! Tog nämligen tag i det här med bredband till nya läggan. Blev fiber 100/100 via T3, fick det även till ett väldigt bra pris då man fick det för halva i 6mån. Nöjd är jag javisst. 
Sedan så hade jag även tänkt att fixa det här med elen, men då hade Sundsvalls Elnät stängt klockan 16 idag så får ta och ringa imorgon istället för att få det där jäkla anläggninsidt. Sen så är väl egentligen allt fixat? Skulle ifs vilja få tag på fastighetsskötaren så att jag vet hur jag ska göra med nycklarna.. Flyttar som in på en lördag så skulle ju gärna vilja ha dom innan dess! Jaja, på måndag ska han vara tillbaka så får ringa då. Fan, inte långt kvar nu, 16dagar, sedan så flyttar jag äntligen till min egna lägga. Fan vad skönt det ska bli, mitt egna ställe, egentid, trådlöst internet, min nya inredning, inglasade ballen. Wii♥
 
 
 

COSYBOSY

åh, vilken dag. Jag har städat HELA dagen. Från 3 till halv 9 på kvällen och sedan varvat det med att springa med tvätt upp och ner i trappen. Ja, så det fick bli mitt träningspass idag.. Jag kör fullt ut på gymmet imorgon istället. 
Efter jag vart klar med allt så ställde jag mig och stekte biffar med fetaost och åt en jävligt härlig sallad till det, fan vad goda dom blev. Jag brukar alltid vara så jäkla feg när jag kryddar, så jag tänkte denna gång att äh, nu jävlar. Så jag tömde i krydda och satan så goda dom blev. 
Efter det har jag bara legat nermyst i soffan med massa tända doftljus och kikat på film. Tänkte även passa på att ta mig lite "lördagsgodis" dvs, farmors hemmagjorda saft! Så god♥
Nä, ska nog ta mig den där saften och blåsa ut ljusen nu, vore dumt att elda upp katterna om jag skulle somna i soffan..
 
Imorgon taggar vi för gym!
 
Godnatt♥
 

HUMPTY DUMPTY

Min morgon kunde ju ha börjat lite bättre kan man väl tycka, men icke. Tappade ut typ hälften av alla mina ägg, vilket känns superbra nu när jag bara äger 50kr och det är 13 dagar kvar till lön! Japp, jag har gjort av med typ alla mina pengar på nya läggan, på något sätt så måste jag ha glömt bort att jag faktiskt har ett liv jag ska mig igenom också och då kan det vara bra att ha lite cash haha.. Aja, det ordnar sig.
 
Idag är det lördag! Och denna helg har jag bestämt mig för att göra absolut INGENTING för en gångs skull. Igår låg jag i soffan och hade min ätardag (äter snask 1 dag i veckan samt vilar från gymmet då)! Kan ha varit det härligaste jag gjort på länge, min moster jobbade kvällen också så jag var alldeles ensam, egentid♥
Idag däremot så ska jag faktiskt få lite saker gjorda. Jag ska börja med att gå ner och tvätta lite kläder, sen tänkte jag faktiskt dra mitt strå till stacken och städa lägenheten, sen ska jag lämna in ett paket, dra iväg och träna, hem, göra middag, duscha och lägga på en härlig ansiktsmask, tända lite ljus och mysa ner mig i soffan till en film. En riktig jag-dag med andra ord. 
Och den börjar, nu.
 
Förövrigt, nu kan vi börja nedräkningen på riktigt.
21dagar kvar tills jag flyttar till min egna lägga! Längtar♥
 
 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Jag kunde inte hålla mig, så jag tog och mixtrade ihop min andra kristallampa tidigare ikväll!
 
Jag älskar den, stoor och fin!
 
 
 
 

DREAMCATCHER

Titta vad jag hämtade ut idag, min älskade drömfångare som jag ska ha i mitt framtida sovrum. Den är verkligen helt perfekt, stor och puffig och inte alls speciellt dyr. Tror jag har letat efter en drömfångare i snart 1 år nu men aldrig hittat "the one" förens nu, jag är helnöjd♥
 
 
 
 

LÖRDAG

Hej på er!
 
Gud, nu är det inte långt kvar tills jag flyttar, det är mindre än en månad kvar!! Mer exakt 28 dagar! Fan vad skönt att äntligen få mitt eget, packa in alla mina saker och sätta ihop och upp allt nytt. Det kommer bli så kul, självklart kommer läggan att invigas med ett kalas.
 
Det är så roligt, fick hem mina handdukar jag ska ha i läggan + badrumsmatta och duschdrapperi. Det är ett jättegulligt med massa volanger och shit på. Det kommer bli supersött tillsammans med mina mjukrosa och vita handdukar, ojojoj.
 
 

ÅRET 2013

 Vi ses aldrig mer 2013, 2014 jag välkomnar dig♥
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag bestämde mig för att lämna Östersund för gott, så jag sa upp min lägenhet och planerade min uppsägning utan att jag skaffat något nytt. Jag hade då velat i flera månader fram och tillbaka just eftersom jag inte hade hittat något nytt. Så jag sa upp lägenheten och sökte verkligen ALLT i Sundsvall. Jag sa tillslut upp mig från mitt jobb i Östersund och kort därefter så fick jag mitt jobb på Telia i Sundsvall. Snacka om jag vart glad. Jag flyttade in hos min moster i Oktober och bara efter 1 månad så fick jag mig en lägenhet som jag flyttar in i 1 Februari i år. Bästa beslutet jag fattat i hela mitt liv.
 
 
Hur har ditt 2013 varit?
Upp och ner. Jag har fått arbeta mig upp från motgångar och förändringar. Jag har gått från att vara världens lyckligaste till att sitta och gråta varje dag och känna mig helt tom. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna må som jag mår idag, jag känner mig helt fantastisk och jag kan knappt vänta på vad 2014 kommer att ge.
 
 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Dagen då sista flyttlasset från Östersund gick, har aldrig kännt mig mer fri.
 
 
 
 
Vad är din största framgång 2013?
Gud vad svårt, det känns som en riktig intervju fråga, haha. Men min största framgång 2013 är att jag kunde bevisa för mig själv att jag är så jävla bra, i alla lägen. Kärlek och respekt till mig själv \0/ Ah just, jag vågade äntligen göra min Septum-piercing! Så nöjd, sedan så är jag även så sjukt glad över att Olle tvingade med mig till Sushi Bar, vet inte om det är en framgång, MEN, jag älskar sushi.
Jag gick även ner 13 kg, vilket är det jag är mest nöjd med. 
 
 
 
 
 
 
Bästa köpet?
Oj, det måste nog vara.. Min ljuskrona och sänghimmel som jag ska ha i nya läggan! och min surfplatta, det går inte en dag utan att jag använder den, haha.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Inredning. Jag ljuger inte om jag säger att jag har lagt ut ca 30 000kr på heminredning detta år som ska stå i min nya lägenhet och det är för att jag inte engagerade mig i stort sätt alls på att inreda mina tidigare lägenheter i Östersund, det vart liksom aldrig ett riktigt hem. Men den här lägenheten kommer verkligen bli underbar, bara min, mitt eget. Av mig.
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina underbara vänner som har stöttat mig och funnits för mig och fyllt mina dagar med skratt, haha fan vad poetiskt. Men det är dom som verkligen har gjort mig riktigt glad, jag älskar er♥
 
 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Oj, det är många. 
 
Vem har du umgåtts med mest?
Magnus, Linnéa, Emelie, Marina, Hanna, familjen och Yrjas.
 
 
 
 
Har du haft ett förhållande under 2013?
Jajjemensan!
 
 
 
Vart reste du under 2013?
Det vart ingen utomlandsresa för mig, men en tripp till Stockholm och en underbar resa till Göteborg hann jag med.
 
 
 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Mina vänner i Östersund, efter att jag flyttat in så hoppas jag på att vi alla kan ses hemma hos mig för flera äventyr♥ 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag hörde av mig till mina vänner för att bjuda på fika, men alla hade något annat på gång. Så jag stekte mig lite Oxfilé och åt min rulltårta som jag bakat kvällen innan och då knackade det på dörren♥
 
 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Mycket, jag önskar att jag inte skulle ha varit så blind och dum. Sedan så är det egentligen inget mer jag önskar till det bättre, jag tog mig igenom skit, jag levde, åkte ner och rockade Göteborg, jag hade sjukt många roliga utekvällar och en avslutningsvis underbart rolig utekväll med mina kollegor på mitt tidigare jobb.
 
 
 
Vem saknade du?
Simba, när jag skulle åka till Göteborg så var jag ifrån honom i 4 dagar? Jag grät första natten i 2 timmar rakt av, av, haha så patetiskt. Men vad ska jag säga, jag älskar min lilla lurv.
 
 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Oj, jag lämnar namn utanför så att jag slipper glömma någon!
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Annelie, nu kör vi! Du ska skaffa dig din drömkropp, du ska leva livet och blicka framåt! Du klarar fan allt!
 
 

HAPPY NEW YEAR 2014

 
Dagen började med att jag och min käraste och bästaste vän tog en tripp till Ljungaverk och åt Belgisk-hemagjord glass. Pepparkaka, saffran och nougat, farligt gott! 
Sen åkte jag hem och hjälpte syster med att förbereda maten tills mommen och moffa skulle komma, sen kom dom och allt satte igång! Så jag låter bilderna tala för sig själv om hur jäkla trevligt vi hade. Cigarr, en flaska rödvin, raketer, gott sällskap och god mat. Kunde det bli bättre? 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUNDSVALL @LAST

Ja här har vi ett exempel på vad som händer om man har för hög ISO-inställning på kameran haha..
 
Iallafall, jag kom hem från min kära lilla by för ett tag sedan och nu har jag parkerat mig i soffan och kollar på lite Elsas värld medans jag redigerar lite bilder sedan helgen. Lägger upp dom alldeles strax! Haha, eller ja, lite och lite, 300 stycken kanske?
 
 

RSS 2.0