Lunch-Dax för lilleman :)


Vi övar på "sitt"

Min lilla kille är så duktig.


Simba<3

Min älskade katt, du har varit här i två dagar och apporterar redan! :D


imorgon

Hej bloggen!
 
Imorgon så kommer prinsen och hans två bröder! Min moster ska ha den ena och den andra ska till en annan familj lite senare :) Åh, så jag längtar.. Jag fick höra att han var en riktig lite kelgris, så mysigt<3 
 
Bäst man går och lägger sig nu så att man kan vakna upp och kryssa för den sista dagen på kalendern..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blueberry

Hej bloggen!
 
Sitter just nu med en kopp blåbärste och kollar på tv.. Myser helt enkelt.. Det känns väldigt behövligt nu när jag och min karl har tokstädat lägenheten inför imorgon då prinsen kommer! :D Min sambo har tom fixat till kattställningen så att den sitter som berget i taket. Åh min prins.. 
 
Det får gärna bli imorgon nu och klockan kan gärna få bli 13:00..
 
 
 
 
 

Vart tog vintern vägen?


KAOZ

Hej bloggen!

Jag tog mig en liten tripp på lunchen till den nya lägenheten för att se hur långt hantverkarna hade hunnit (dom håller ju fortfarande på att renovera den) haha jag måste säga att det såg ut som KAOZ där inne.. Blir fan fundersam på om dom kommer att hinna klart på 15 dagar..

 

/Fönstertittaren Annelie


En sketen dag

Hej bloggen!

Sitter just nu och tar mig en kopp kaffe efter mitt frukostägg! Jag är tom ready att gå på jobbet typ "nu"? Vilket betyder att jag kan sitta och mysdricka mitt kaffe en sväng innan jag ska ut i vintern.. Brrr

En rolig sak nu! Imorgon kommer kattungen som jag tjatat om på varje kommunity där jag har ett account! Men det kan inte hjälpas, jag är såå glad :D min älskade sibiriska kattunge som jag har väntat på sedan han va 1vecka, är idag 12 veckor och han kommer imorgon, wii :D idag efter jobbet blir det till att städa och göra hemmet "kattungesäkert" till min stora kille!

 
 
 
 

Adressändrar

Har adressändrat till ett glas Moberg, inte helt fel det! :) Sitter just nu i soffan och ska snart resa mig igen, måste ner till tvättstugan.. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blasklandet..

Hm.. Jag tror jag tar tillbaka lyckan jag kände förut haha.. Jag gick hem på lunchen i hopp om att det skulle vara lika härligt som imorse då jag gick till jobbet, men avk ve.. Så fel jag hade.. Nu är det blaskit och blött överallt här i stan >.<
så mina uggs för fan 2700kr är dyngsura och mina 7 år gsmla strumpor från strumpklubben är blöta.. Som tur är så fick jag ett par jättemysiga tjocksockar av en kollega för ett tag sedan, så nu slipper jag frysa när jag sitter här.

Ångest jag har över att måsta stoppa ner mina fossingar i skorna igen *suck* :(

 

 
 

Hej mitt vinterland

Hej bloggen!

Gud vilken underbar morgon detta var! Jag vaknade upp, trött som ett djur. Låg i sängen med facebook och Instagram som varje morgon i typ 15 min för att vakna till liv, klev sedan upp och såg att det var alldeles vitt ute! Jag vart så glad att jag började skratta och hoppa omkring och skrek till min sambo att han skulle komma och titta.. Haha.. Så barnslig jag är ibland..

 

 


The hunter

Min prins bara växer och växer.. Han är nu över 11veckor och det är bara 4 små dagar kvar tills han kommer hem till oss. *Glad tjej*
 

Mycket händer på 4 veckor!

 

Nya älsklingen

Titta vad som har hamnat hemma hos familjen Jansson Waiswa, en espressomaskiin! Så underbart.. Nu kan tom JAG hinna ta mig en kopp innan jag springer på jobbet.. Tror jag tom ska ta och införskaffa take-away muggar till vårt hem som skall stå brevid den. Så att man hinner ta en kopp i farten! ;)
 
 
Min älskade syster ville inte ha kvar den så jag fick ta över den av henne! Samt dom underbara espressomuggarna i glada färger<3
 
 
 
 

Söndag

Har varit och kollat på Grannyran nere på stortorget här i Östersund, då min sambos farmor och farfar var en av de som hade det vinnande postnumret! Dom fick dock inte gå upp på scen, men dom vann sig en trevlig summa endå ;)

Här kommer lite bilder..


RSS 2.0