Cardiac arrest

Jag hatar seriöst studenten just nu! Jag har en hjärtklappning utav dess like och det känns bara som om att allt kommer att skita sig totalt!

Till att börja med så ringde min mamma igår när jag var i Östersund och sa att hon hittat avin som var till min studentklänning, den hade tydligen komme i måndags??! Så idag tog jag 11:44 tåget hem för att gratta min kära mor och för att hämta ut klänningen! Jag hämtade ut den och provade den MEN DEN VAR SJÄLVKLART FÖRSTOR?? Hur fan gick det till? Jag och Magnus mätte ju mig för 5 veckor sedan då jag beställde den?? Och jag kan ju inte gått ner i vikt heller? Känns verkligen inte som det iallafall.. Suck.. + att vi måste ha mätt mina bröst fel för kuporna i klänningen är lite för stora.. Yey. Jävla skitliv.
Så då ringde jag till Inger (hon som sydde in min balklänning)för att be om hjälp i sista minuten och på morsdag och allt.. Hon ville att jag skulle komma ikväll, vilket jag inte kunde för jag är påväg till stan nu för att bli full. Kändes ju ganska uppkäftigt att när hon ställer upp sådär så måste hon endå anpassa sig till mig. Iallafall, då mätte jag och mamma klänningen och åkte ner med den. Ska hämta den på Tisdakväll klockan 9 och då har alla tåg som går till Östersund gått.. Så jag har ingen skjuts ner igen.

JÄVLA FITTLIV

Nu ska jag ut och cruisa!

hejdåå

Vilken underbar dag!

Ja guud vilken härlig dag detta har varigt endå! Hade ju mässan idag som var till slutprojektet som alla 3or har, ni vet, det som jag totalt failade med..? Fick ju inte till någon film eftersom redigeringsprogrammet jag använde mig av fuckade ur och raderade 3 cm på varje sida av filmen. inte okej. Så jag hade ingenting att visa upp.. Gick då till min underbara handledare som gav mig lite goda råd, så det slutade med att jag tog deras skelett Ben (?haha) och ett A4 där jag skrev namnet på mitt projekt och ritade lite streckgubbar som workade out på olika vis.. Inte så proffsigt kanske men vem fan va de?? Iallafall så fick jag betyget G!! Så jag är huuur jävla glad som helst! :D Haft sådan jävla ångest över att jag inte skulle klara det.. "Niclas, jag skulle kunna kyssa dig!" Ville jag bara häva ur mig när han sa det! gosh vad glad jag blev/är!♥

Sedan när jag äntligen hade komme fram till Ånge så gick jag upp till min vän Ulrika, vi rökte och jag sa att jag skulle bjuda henne på fika! Så hon ställde sig och tvätta håret för att göra sig klar (skulle åka med pappa hem halv 2 så de va lite panik) När vi väl kommer ner till fiket så kommer ju jag på att dom inte tar kort där.. och klockan var lixom 20 över 2 så då vare bara att sätta sig på trappan och röka tills han kom!


fan vad mycket text! aja. Sen när jag kom hem tog pappa in posten, och titta vad som fanns där! :D



jävla AMATÖRER

Fyfan vad jävla less jag är nu! Hela min jävla dag som har vare så sjukt bra blev skit tack vare dig!

Jag hatar att åka med Veolias tåg som ni kanske märkt?! Iallafall så sätter jag mig ALLTID i den tysta avdelningen på morgonen för man ska slippa en massa skolungar ifrån Bräcke som väsnas och skit, sen på eftermiddagen så sitter jag där för jag vet att det aldrig är bokat där!
Ni kanske har läst alla mina inlägg jag skrive om folk som vägrar acceptera att det ska vara tyst i den tysta avdelningen?? Och hur mycket det retar upp mig and so on. För grejen är den att ingen tågkonduktör verkar bry sig heller?? Så det har ju vare skitkul efter en 7 timmars skoldag + en och en halv timme på stan och 3 timmars sömn! NÄ!
Och nu bara för att JAG råkar sitta i telefon när den slöa konduktören kommer så säger han till mig?! Jävla amatörer, jävla fittveolia tåg, det ska bli så jävlq skönt att slippa åka detta tåg som är sent MINST 2 gnr på en vecka!! Hoppas fan dom byter ut skiten till sj och när jag tycker så är det fan illa!

Så FUCK YOU veolia

sweet dreams are made of this

Hej min älskade B-blogg!

Nu ligger jag i sängen och har lite smått panik.. Tar ju somsagt STUDENTEN på onsdag och jag har köpt en klänning jag ska ha för 2 lax. (har velat ha den på min student i 4 år så jag kände att det var totaly worth it) Grejen är ju bara den att det är torsdag (egentligen fredag) nu och jag har fortfarande inte fått den.. Skickade ett mail för någon dag sedan då dem sa att den skulle komma senast fredag, vilket vi kom överens om.. Leveranstidenvar fan 5/7 veckor, så det vart lite av ett lycky strike där.. Jaja det lösersig väl, har iallafall fått 2 sms idag om att mitt nellypaket är på g + mitt H&M paket! Dock så vet jag inte om det är bikinisarna som jag returnerade och bytte till störrestorlek + modell eller dom färgglada linnena!
I nellypaketet är det iallafall min nya viita freebraa + ett armband, en Wonderbra BH och en present till Mange som han får se på studentnatten ;) tihi busigt.. Sedan väntar jag ju på studentklänningen och nytt löshår som jag beställt! :)Det är absolut inget fel på det jag har, tvärtom DET ÄR bara de att det är bara 100g, jag vill ha tjockare och speciellt till studenten då jag faktiskt funderar på att ha rakt och utsläppt, jag är ju snyggast i de så det lutar nog åt de hållet! :) Sen slutligen så är det ett paket med en ring som är något liknande en ring jag egentligen vill ha, men känner att den är lite dyr för tillfället! Menar jag betalar faktiskt i nuläget en typ copyring för 89 kr istället för den jag verkligen vill ha för 300.. I samma paket finns också en ny earcuff! Skitsnygg vekligen som jag ska ha till studenten vardet tänkt! Gosh I love them.. Så jävla perfekt för dem som inte har hål i örat eller som mig, en fet töjning i ena hehe..

Men nu ska jag ringa min babe och sen sova!

GODNATT

GUD SÅ LJUST DET BLEV

Tänkte ta och fräsha upp bloggen nu lite inför sommaren, men jag väntar fortfarande på att den perfekta header bilden ska tas... Tänkte också ta och lägga upp en maaassaaa bilder som ni missat under dagen, men tro de finns ork till de? näääää... och speciellt inte nu när man vet att typ halva klassen är och super sig askalas.. jaja.. min tid kommer också för
på Onsdag!!
Fyfan vad pepp jag är! ska dricka och vara full lördag, söndag och måndag hade jag tänkt! haha.. Vafan, en vilodag går väl bra? Men det lär väl sluta med att man dricker då å!
Samtidigt hatar jag det här med studenten.. för det är först nu som jag har insett vilka jävla underbara personer man gått i samma klass som i 3 år. Men det är väl så dom säger, man vet inte vad man har förens man förlorar det..?
sad but true.

Min underbara mormor

Idag kom mormor och morfar upp en sväng för att få hjälp med att ändra adressen till deras nya lägenhet! :) Jag och mormor hade det mysigt och satt och pratade då jag hävde ur mig att jag ska raka av mig håret, haha.. Hon blev lite paff.. Sedan visade jag henne peruken jag ska köpa och hon tyckte faktiskt att den var fin, så då bestämde vi oss för att se hur hon skulle se ut i svart hår! Så jag tog och satte på henne mitt löshår!
haha min sötmomma!

Couldn't help it..

Älskar sånahära linnen så jag var just bara så himla tvunngen att klicka hem dessa! + 2 till i en annan modell.
Måste ta mig en sväng förbi Monki imorgon + Gina, hörde att dom hade linnet som jag har (med den djupa brottarryggen) i svart också! Och Gina hade en såndär bandeu eller va de nu heter! Gosh, så jävla snyggt till!
tycker ni inte..?

Dagens skapelser


Hett


KÖRFÄLTSGRILLEN

And this was the facelook.
Jag måste fan få säga att man är jävligt snygg ibland!♥

Hoppas du läser det här, fucker.

Förstår faktiskt inte varför folk ALLTID ska lägga sig i saker de inte har med att göra? Lixom vad är grejen? Visa sig cool inför pojkvännen eller är du en sådan stackare som mår bra av det? shit alltså. Skaffa en unge om du vill leka mamma..? Du säger vad du tyckte, hm, ja tycker det mer verkade som om att du nedvärderande och att du kränkte mig ganska hårt, dock ingenting som rör mig det minsta med tanke på att jag själv vet att jag är typ 7000 gånger bättre en dig? Och jag måste säga att du gav mig ett gott skratt, så tack för det! Synd bara att du inte vågade ringa mig efter jobbet då jag hade mera tid till att vara, intresserad.?
B har sagt att han inte gillar dig och stör sig som fan på den gången du bad han hålla käften, M gillar dig inte heller utan tycker du är allmänt vrickad! Där har du, duger det inte så kan jag servera det på ett silverfat om det känns bättre.?
FYFAN VAD SKÖNT DET SKA BLI NÄR MAN FLYTTAR
slippa detta jävla lågstadieskitsnacket och börja uppföra sig som folk!
väx upp för fan!
(hoppas på en lååååååång och ägande kommentar här nedan nu!!)

Mitt projektarbete är räddat!!

Jag har haft sjuk ångest över att jag kanske inte kommer att klara av att slutföra mitt stora projekt som man har i hela 3 an.. Det är en film. Först var problemet att jag inte orkade filma och nu när jag äntligen fått ihop all film så upptäcker jag att inte Premire pro tar formatet som jag har på min film! HD alltså. Såå det va ju kul. så jag laddade ner ett converteringsprogram men då fick jag tydligen en vattenstämpel mitt i ?! skapligt irriterad.
Men nu har jag äntligen laddat ner ett program som funkar, så nu är det redigeringsdax !

Obehagligt snygga


2 år

underbart, synd bara att vissa är så sjuk i huvet och okänsliga.
Berättar mer någon annan dag, just nu är jag bara så sjukt besviken och nere.

godnatt.

Det kliar i fingrarna..

mhm! Sitter redan nu och planerar framtida köp! haha, typ nästa månad! Så jävla snyyggt! Det här är precis min stil and I love it! Synd bara att allt det här nedan går på över 3 lax tillsammans.. Bara skinnjackan går på 1600, dock så är det ju äckta skinn! gosh, love it. And I NEED to haveit! Funderar på att kanske dela upp köpen? Börja med skinnjackan och tröjan? Men jag är ju helt såld på fågelkraniet.. vilket dilemma..

I don't care nuf said about it.

Ojojoj, ja nu är det mycket jag vill ändra på märker jag! Men jag kan ju försvara mig med att det är saker jag alltid velat göra!

Angående bröstoperationen:
Jag har alltid älskat bröst och man kan nästan säga att jag är besatt (!?) av dom! Ser jag en tjej på stan eller tåget med ett par schyssta lökar så stirrar jag som en gammal snuskgubbe haha!
Det är lixom inget fel med mina, dom är klotrnda och riktigt fasta, hänger inte det minsta! Men jag har alltid velat att dom ska vara en storlek större! skulle vara så jäävla sexigt och jag skulle känna mig som typ, snyggast i världen?!
En sak är jag iallafall säker på och det är att när jag gör det, så kommer jag ALDRIG göra D+ HATAR överdrivet stora silikonbröst, det blir lixom så överdrivet oäckta!Vem vill lixom att folk ska se att man har plastbröst på typ 100 meters avstånd.? nono.. Men det är ju alla frågor som snurrar runt i huvudet som får mig att tveka.. tänk om det blir snet, tänk om jag inte gillar dom, om dom blir förstora, försmå? Det gäller att man hittar rätt läkare! Jag läser om det varje dag typ, haha? jag är besatt.

Sen angående håret:
Satt och kollade på gamla bilder på mig själv och kunde fan inte fatta hur jag kunde vara så jävla pantad och förstöra det fina långa håret jag faktiskt hade! Jag var ung dum och ville passa in, så jag köpte mig ett löshår. Då var det ju allra första gången jag hade det så jag hade ju inte så stor koll på hur man skötte skiten. Det slutade iallafall i katastrof och jag slet av en boll med hår som var typ 20 cm i diameter. inte kul.
Sedan dess har det varigt halvdant och slitet och kort. Men det tycker jag verkligen inte nu! Men då tyckte jag det, men då växte iallafall håret så det skiljde inte långt innan det var så långt som jag önskat. Dock så blir man ju alltid storleksblind så jag hade ju löshår som var en meter typ haha?? skitfult!
Sen så vet ju ni alla om mitt missöde förra sommaren då linnéa övertalade mig att färga håret brunt. Gick till en skitfrisör som blekte det och klippte av det, sen fortsatte jag att bleka det hemma tills jag insåg att det inte blev bra så jag färgade tillbaka till svart! jävla skit och på den vägen är det. Så jag vill raka av mig ALLT och få en fresh ny start på det hela, fan vad härligt det kommer att bli! Men jag ska ju somsagt skaffa peruk, för jag tänker inte gå runt och se ut som en flata bland folk haha! På något sjukt sätt så längtar jag faktiskt efter den dagen jag gör det.. Spännande.

Sen till det sista, BANTNINGSPILLER:
Ehe. Ja, jag vill bli mindre vem vill inte det? Jag vill losa armarna, benen, röven och lite på magen fan vad perfekt! Och självklart så vet jag att det inte finns något mirakelpiller som får kilorna att rasa bara av att man sitter på soffan! NEJ! Jag ser mina BURN (fettförbränningspiller) som ett hjälpmedel att nå mitt mål snabbare, precis som en kille på gymmet som käkar keratin för att bygga snabbare muskler t ex! Och likt en sån så kommer jag självklart att träna och äta nyttigare! Nu när solen äntligen är framme igen så blir det till att börja springa utomhus! wiii! Så tråkit att vara inne på ett mörkt gym när det är typ 20+ och sol ute tycker ni inte?

Önska mig lycka till!♥

Jag ska snagga mig

Yepp. Jag har velat göra det i typ 4 år? Men det har aldrig blive av, så nu är det fan dax. haha ja, inte nu men till hösten. Mitt hår är så fult och slitet så I have 2 do it. Men självklart så ska jag skaffa peruk i äkta hår haha.. Tror fan det kan vara nått och jag har hittat några som jag gillar men det här är min absoluta favorit!

Varför inte lixom?


Jag på balen typ?


Gick inte att blogga igår?

Så försöker nu dåå..
Det var ju jättefint väder igår så jag tog och avdankade första soldagen! Dock så kom jag ut väldigt sent eftersom jag och älskling vaknade rätt så seent.. Men skönt vare! hua!
Sen idag så har jag och Linnéa tage och planerat sommaren lite granna! Jag och Mange hade ju bestämt oss för att åka på Peace and love i år men vi kom på att det är inte överdrivet bra band som är där i år (som när mötley var där, faaan vilket drag!!) Så nu har vi bästämt oss för att åka på en liten roadtrip! =D
Först drar vi här ifrån ner till Göteborg där det blir liseberg och annat skoj, sen på hemvägen stannar vi till i Leksand och går på sommarland osv! KUUUUUUUL! Men det är ju åter mycket planering kvar!
läääängtar anyway!!

kissies


Curage

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig i sängen efter en natt på jobbet! :)
Jag har tage på mig min älskade rosa typ KAWAII pyamas som jag köpte i Thailand förra gången vi var där! Vist är den söt? =D
Från det ena till det andra, var det bara jag som tittade på Curage den hariga hunden på Cartoonnetwork när man va mindre?? Jag älskar det fortfarande och nu såg jag att dom har en massa avsnitt på youtube! Så jag har legat nu 2 nätter i rad och tittat via min Iphone4! Älskart!♥ Btw, så är bilderna tagna med min nya kompaktkamera som jag inte orkat visa upp.. gör väl det senare idag..
Godnatt nu, vi hörs vid 5!
och NEJ jag gör ingen jävla emomin, jag har munnen full med Delikatess mackor med inlaggd gurka! muummms!

It hurts

Mjahapp, vad gör man sådär runt 2 snåret när man snart ska jobba..? jo, man tar kort på sig själv haha!
Men det här blir nog sista inlägget för idag, blir väl något senare under dagen maybe?

aja ska lägga mig i soffan och chilla en stund nu, natti!♥


orka..?

Självklart bara för att jag har jobbat heela dagen idag och inte haft tid att blogga så har det vare inne jättemånga på min blogg, haha? Jag kommer inte blogga idag heller kan jag säga för jag ska jobba natten + kvällen tills fredag! Men lite lär man väl hinna med! Hade faktiskt tänkt att blogga ifrån min iphone men jag kom inte in på min blogg då..? Måste vara något bugg med sidan I guess.. Men jag har väl mina trogna små läsare varje dag iallafall, kul! :)
Jag har dock inte ny bild att bjuda på, så jag tar och visar upp mitt egendesignade iphoneskal som jag gjorde i Thailand, loveit!♥

Där är solen!

Godmorgon!

Jag sitter i morgonrock och har precis käka frukost! Kollade och såg föresten att min kamera har blive skickad! fun :D Men jag måste gå och göra mig klar nu om jag ska hinna till 9! Såg btw att solen äntligen har tittat fram! vilken härlig dag!
ha en bra dag!

20 över 3?!??

Bläää! Klockan är sjukt mycket och jag är sjukt trött! Men jag laddade ner Spore igen och kunde inte få nog av det, älskarrt! Men shiiiiiittt måste sova nu!
godnatt lovers!

Bild från min Iphone4!

Vist är mitt hår tjusigt nu va? ;)

B-O-R-I-N-G times

Det första du tvättar i duschen?
Håret och medans det första balsamet/inpackningen är i så peelar jag kroppen typ, 3 gånger.?
Gillar du kaffe?
Ja, det kan vara gott ibland!
Hur mår du just NU?
BRA! TOPPEN!
Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
S! amagad, who can it be??
Berätta om din senaste dröm.
Jag var med i filmen Titanic, vaknade av att jag var jätterädd och glad på samma gång, wierd.
Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
Nää, det tror jag inte.
Vad vill du ha just nu?
Studenten, fint väder och en kall öl med dom bästa!♥
Har du räknat till 1000 någon gång?
jao
Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
SLICKAR, dom som biter i glass är SJUK SÄGER JAG, SJUUUUK!
Använder du smileys?
Ja, annars är man ju som pappa?
Har du träffat någon kändis?
Hihi jaa!
Gillar du keso?
ÄLSKAT!
Vilken låt hade du sist i huvud senast?
I am addicted I suppose!
Hur många länder har du besökt?
oj, norge, danmark, turkiet, thailand och så vad det klart!
Är dina föräldrar stränga?
När det behövs!
Skulle du kunna hoppa fallskärm?
NEJ
Glittrar någonting i ditt rum just nu?
haha nej, det är svart och läskit där :(
Brukar du hyra film?
För sällan!
Var kommer du vara på Lördag?
Hemma tror jag!
Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Ja, pappas kompis ringde och sa att pappa skulle hä på tvn så fort han kom hem, sen satt hela familjen bänkade framför tvn!
Vad åt du till lunch?
hmm.. soppa tror jag?
Har du lockigt hår?
Ja!
När grät du senast?
Vet ej, orka vara ledsen..?
Har du gått in i en vägg någon gång?
hahah, tror inte det.
Favoritårstid?
juni, juli agusti! För vindarna är varmare dååå..
Vem höll du senast i handen?
Magnus♥
Sover du med TVn på?
Inte längre!
Tycker du att du är gammal?
Haha näää! Jag fyller ju bara 20 i år! ;)
Är du mörkrädd?
JA! hela tiden överallt.
Gillar du ditt liv just nu?
loveit♥
Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
men jaa!
Har du bra syn?
självklart! när jag inte har migrän såklart.
Var är dina föräldrar just nu?
Mamma är i köket och pappa sover.
Vad har du på dig just nu?
Haha, mina arbetskläder..
Vad var det senaste du köpte?
cigg...
Hatar du mer än 3 personer?
men ja..?
Använder du sushipinnar?
Ja!
Äger du ett vapen?
Maybe ;)
Gillar du ditt hår?
Ja och nej.
Gillar du dig själv?
Ja!
Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Båda! 
Hur ofta använder du MSN?
Typ aldrig? det är bara sååå 90-taaal!

I will always love u

Hej alla Annelie stalkers!

Ikväll så har jag gjort något underbart, jag har köpt en ny kamera!! Alltså, kompakt. Jag hade en förut (den längst ner) som var uunderbar! Älskade touchen och den stora bakre skärmen, men det var ju självklart den främre som var själva huvudgrejen! Den perfekt bloggkameran som ALLA har haha.. dock så valde jag att inte köpa en med BARA tocuh eftersom att den som jag har, har den slutat fungera på.. kul. Så jag kan inte använda den främre skärmen! Och jag tänkte så här att jag MÅSTE bara ha en kamera på flaket, känner lixom inte för att stå och vingla med min systemkamera för 6 lax haha.. Så jag hittade en annan modell med knappar! Gosh I love it!!♥ Ska bli kul att se när den kommer!^^
Har ni tänkt på hur jäävla mycket jag handlar egentligen?? Jag fick det på papper förut när deklarationen kom, ca 100 jävla tusen kroner handlar jag på SKIT eller ja, nödvändigt skit varje åår! Istället för att göra som alla andra som te.x jobbar där jag jobbar, dom spaaarar, men jag känner att jag inte, har råd? Jag vill passa på att leva medans jag kan! Och köpa allt jag vill ha!! Är det så mycket att gråta för..? NÄÄÄÄ

why..?

Varför blir det alltid såhär?

Jag har ju fått hem mina skor som jag ska ha på studenten, dock så var det inte kilklack som jag hade önskat.. Dom är svarta med nitar and stuff och sjukt snygga + att dom var billiga.. Men nu har jag hittat ett sjuuukt snyggt par som ja verkligen skulle ha haft !! Men kilklack ofc och 11 cm klack.. Dock så var dom jävligt mycket dyrare, men endåå...

bajs.
Fast, nu såg jag att dom inte fanns i min storlek, så det ger ju lite plåster på såren..

ops!

glömde också att berätta att jag fick hem mina balskor och studentskor i fredags med! Och det bästa av allt är att jag lyckades hitta skor som bara hade 10 cm klack!! kanon! känner lixom inte för att halka omkring i ett par 14 på kullersten.. Så nu är väl typ allt klart..? Bortsätt ifrån de vita handskarna till min balklänning :/ och så väntar jag ju på att studentklänningen ska komma med!
Och självklart så kommer jag inte visa någonting förens det är "premiär" så att säga, jag menar, hur kul är det om alla vet vad man ska ha för klänning, skor och accessoarer innan man ska använda dom..? nono

2 helger sedan

Så firade vi lina att hon hade fyllt 20 år! Det var glassigt väder och fint sällskap vad mer kan man önska sig?

En utekväll i påskas


Just love it

Fick hem min nya hårförlängning i fredags! Jag har ju ett ställe där jag brukar köpa i Sundsvall men jag kände att jag inte orkade åka dit så jag beslutade mig för att handla det över internet and I have 2 tell you that I just love it! Det är jättefint och perfekt! Och det bästa av allt var att jag beställde med färdigsydda clips, så det bara är att sätta i right away! lovelove♥

Min Mr. Rabbit


RSS 2.0