Jag avundas mina morföräldrar..

Hej sötnosar!

Ska snart åka till syster och hjälpa henne att städa lägenheten! Hon ska ju flytta ihop med sin boyfriend i Svall så.. Innan de var vi in i mormor och morfars nya lägenhet för hon skulle bajsa OCH JÄVLAR VILKEN SNYGG JÄVLA LÄGENHET!!!! God I loved it.. Ringde till momma för att berätta hur snygg den var och hon sa att jag kunde få köpa den när jag gått ut skolan om jag ville.. Haha, sötiii... OFta man ska tvinga ut sina morföräldrar lixom? No way! Men tanken var ju gullig!!
Men nu har jag inte tid, ska torka mig och sen åka iväg!
Och imorgon kommer mitt Nellypaket Iguess!!! Kuuul!



pussochhej!

Nä, nu har jag väntat nog!

Älskling är påväg hem ifrån sundsvall för han har jobbat! Han åkte vid 2 idag och är fortfarande inte hemma.. Kul, nurå lixom när han ska åka hem imorgon (6 på morgonen) för att jobba onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag! Aja, men nu orkar jag inte hålla mig vaken längre, jag ska ju faktiskt också upp imorgon klockan 6 och jobba!
Hoppas bara inte att han klunsar ner i sängen så att han väcker mig, den gofisen.. Jag saknar honom..

God natt!




Ni är allt bra nyfikna va?

MEN SYND!

För jag tänker inte visa er hur det ser ut förens jag har blekt det en gång till (på fredag) och färgat det och fixat och donat så att allt är klart! Så det kommer nog inte bli så mycket bilder på mitt face denna veckan!

Men håll ut det är ju bara typ, 2 dagar kvar!

;)


This is so not SASSY!

Titta vad jag fick!

Av tandläkaren idag! Hihi, en jättesöt liten väska med en rosa borste, tandtråd, tuggumi och tandkräm! Aww..
En "tidig födelsedags present" kallade hon det.. Dock tolkar jag det som "Hey, du kan inte sköta dina tänder bruden" haha! Det är ju som när man får typ en parfym eller en deo av någon, är det ett tecken på att man luktar typ illa då eller?..
Men besöket hos tandläkaren gick iallafall jättebra! Jag fick reda på vilken prisklass jag låg i (ang försäkringen) och om vi säger såhär, det låg inte på 35 kr i månaden men inte 560 heller! ;) Men det är ju lätt värt det, jamenar betalar man den där försäkringskostnaden varje månad så får man all tandvård gratis! Så ifall man kommer tillbaka och behöver typ rotfylla en tand? så kostar det ingenting för att man har den där försäkringen! Asnice eller vad? Men dock så ifall man missköter tänderna undertiden man har försäkringen så hamnar man i en högre prisklass, så nu gäller det att ta hand om gaddarna! ;)



Tack och Bock!

Gissa vad jag ska börja spara till!?





Jajjemensan! Det roliga är, att sparar jag 5000:- av min lön i 10 månader så har jag ju fan
50 000!


I'm so exhighted!!

;)

Vilken häärlig dag!!

Heej på er!

Alltså guuud vad varmt det är ute! Jag fick en chock när jag kom ut i solen efter att jag hade slutat! Men det sorgliga nu är ju att man inte kan lägga sig ute och bättra på brännan !:( Tandläkaren väntar.. Jag ska vara där 11:20 så det är väl lika bra att man klär på sig igen och går och borstar gaddarna!! Men efter det! Då ska jag joina morsan och min moster ute i solen!


pusss på er!






Duschen väntar!

Åh så härligt det ska bli! Ska lägga in en inpackning och använda mig av peelingvantarna! Snacka om att jag kommer att bli leeen! (Hoppas bara inte att brännan som jag fick idag försvinner!!)



Det är sköönt att ta hand om sig själv!♥

Hur brukar ni göra för att ta hand om er själva?

Ojojoj..

Råkade klicka hem lite saker ifrån Bubbleroom och Nelly alldeles nyss.. Så typiskt mig!! Lite kort om dagen, ehe, jag har sooolat och blive brun! Ibland är det allt bra att vara en kvarts afrikan ;)




Hihihi!

AMAGAD I'm a blondie?

Ah just, vi gjorde ju oss fina på händerna och fötterna!! hihi, snacka om att man har skämt bort sig själv idag! Ansiktsmask, peeling, manikyr,pedikyr och vad mer? jojust..




Yepp, jag blekte håret.. awesome...


Men nu är frågan,

Hur ser det ut nu?
;)

Sommarens första grillning!

(För min del alltså)

Syrran och hennes kille kom upp och grillade med oss + älsklingen så det var jättemysigt! Allt som saknades var min andra syrra och hennes kille! menmen.. Det var mysigt endå!♥








En soorlig dag!



Jag och Linnéa la oss ute på min gräsmatta och solade!







Min fina utsikt!







Sen kom Missan på besök så jag gav henne en liten ostbit att mummsa på haha!



Mm, frukost ute på balkongen!♥






;)

Myskväll @ my place!

Jajjemensan! Halv ska jag stå utanför hennes hus för då ska vi ner på konsum och handla lite mys till våran kväll! Ni förstår, vi kom på det igårkväll när vi satt ute på trappen att vad är egentligen meningen med att dricka? Alltså två dagar, vad är det man vill uppnå? Äh, jag och Linnéa dissar viskan och kör stenhårt på mysig hemmakväll med Ben and Jerrys! + att vi ska laga mat! Jag tror nog att det blir en smaskig kycklingsoppa! Sen ska Emmapemmagumman komma så då ska vi mysa alla 3! lovley!!♥

Men nu måste jag gå och klä på mig för jag måste åka ner!

hejdå på er!

Midsommar på Säter!

Lite bilder sen gårdagen!
Och huvudet gick det ju bara finfint med men man kan ju lugnt säga att kvällen inte blev som planerat! När jag och Linnéa kom dit vart det ju bara en massa sura miner! whatever..
Jag och Linnéa skulle ju egentligen ha sove kvar men det slutade med att vi följde med hennes pappa och låtsas mamma hem till deras stuga! Vi åt smörgåstårta och sen gick hon, jag och hundarna ut en sväng och plockade 7 sorters blommor! Dock så åt Tovan upp min bukett men det var ju bara att plocka en ny! Sen så gick vi hem, la blommorna under kuddarna och sov! ashärligt slut på en ganska onödig dag! haha!

Here is some pic's!

Lilla jag i stugan!



Lilla Linnéa i stugan!



Midsommar på säter, yey..



Ulliz och Linnéa!


Ja, här hade väl jag nyss spillt ut mitt vin ser jag!




Jag och bejb!♥


Jag och Eme!




Jag är en sådan STEeEKAarEEe!




Yeeah! Dagens kisskort!



Jag och Luvan bråkar om en strumpa!




HAHA så sött..



Och stackars lilla Jack däckade!




Fina luvan!♥




Glad midsommar!

Eller ja, glad och glad.. Mitt huvud känns bättre det gör det men trycket i tinningen vägrar att försvinna! Men men, antagligen så drar man väl till Säter endå kanske blir bättre när man får i sig lite vin? haha.. Ja det väntas att se!

Men nu snart ska jag åka ner till Linnéa och äta midsommar middag med henne och hennes familj och efter det bär det väl av! I guess..

Önska mig lycka till!

hörs!

Pink beauty!

Tss, glöm den förra! DETTA ÄR DEN THIS IS IT!
Åh, den är så underbar! och braa!
Älskling har sutte och läst om den och på han verkar den bra!



Ska lägga undan lite pengar tills nästa månad and theeeen IT'S MINE!

haaawt!♥

Jag tror att jag har hittat den!!

Min baby, god I want it.. ! Och den kostar ju förfan INGA pengar!!
Och den är så fiiin och praktiiisk!! Vad säger ni?

Skulle du köpa denna sötnos??


hörs!

VILL BLI FRISK NU TACK!!

Mhm, tänkye ta och visa er lite vad jag har inhandlat idag!
+ att jag är ensam för älskling jobbar.. Och jag måste fan sova så jag inte får migrän imorgon!! Inte så jävla poppulärt med tanke på att jag drar ju till säter imorgon!
orkaaa...
Nu ska jag kolla lite mer på Click, äta en glass och använda min nya hårinpackning!!!

puss på er mina små underbara läsare! Föresten, ifall ni vill veta saker om mig så var inte rädd för att fråga!





Haha, jag var bara tvungen att lägga till den dära dryyyga texten! hahaha
Men vad tror ni ??

Migrän?

Jo men hej. Det vart inte så mycket skrivande igår som ni märkte vilket berodde på att jag följde med min älskling som sällskap till Sundsvall när han skulle jobba och på hemvägen fick jag typ migrän? eller om det är en liten propp vad vet jag.. Men jag hade så jävla ont och såg absolut ingenting! Så jävla hemskt! Men nu är det liite bättre.. Känner fortfarande av det men vafan, har jag klara av och jobba sen 5 imorse så kan jag då fan jobba nu ikväll med! Men just nu sitter jag på toaletten så ska utföra det här uppdraget nu och sen ska jag klä på mig postenoutfiten ingen! Shit, 9 minuter kvar!!

hörs!!

Beslutsångesttjejen!

Fan nu sitter man här då utan att veta vad jag ska göra! Ska jag ut och springa eller träna? Grejen är den att ska jag ut och springa måste jag göra det själv för älskling ska klippa gräsmattan.. Och jag vill lyssna på musiiik! Men jag vet inte vart min ipod är så.. Fan, jag tror det får bli lite hård hemma träning! Sen så kan jag ju alltid hoppa lite studsmatta! Jag menar, 10 minuters OAVBRUTET hoppande är samma sak som 1 timmes rask promenad!
Äh jag får se hur jag gör!




hörs!

HEEEEEJ !!

Hej daarlings!

Jag ligger just nu i soffan med en av pappas laptops! Den där lilla söta med touch skärm ni vet? ;) hihi, så sööt.. Ska fan köpa min egna fast en rosa såklart! Fatta vad praktiskt?? Ta med sig överallt lixom!
Man kanske ska köpa en sån för lönen den här månaden? fick ju lönespesifikationen idag! Och min lön vart awesome som alltid! ;) Så nu har jag gjort mig en liten lista på hur och på vad jag ska handa för den hihi så kanske det involverar en liten rosa laptop?? ;) who knows?
Min älskade är iallafall och kör med pappa just nu så jag ska väl sminka mig åsså tills han kommer hem! Ska passa på att träna nu också och sen ut och springa! loveit!
Men nu ska jag draa!



Cute huuh?♥
hörs!

Godnatt kära läsare!

Mm, nu är man nyduschad och ligger i sängen med min älskling! Haha, idag var fan längsta duchen på länge, fast det kanske berodde på att man invigde den nya dushen i typ 2 timmar? haha awesome.. ;)
Men guuud vad jag längtar till löööön! (Torsdag alltså) Ska bli så jävla härligt! Sen helgen efter midsommar ska vi vara hos min älskade var det tänkt för det var ju fan ett jäävla bra tag sedan!! HIHIHI det ska bli så jävla kul att träffa Mimmi igen!! Åhh, jag längtar! Då ska jag även passa på att ta en liten shoppingrunda! Måste in på The body shop (love that store!♥) och handla sönder! Hade tänkt mig ett nytt body butter (jag menar, jag har ju redan typ 1 coccos, 1 Papaya, 1 Jordgubb och 2 blåbär så typ 2 till olika skulle ju inte skada!!) Sen vill jag ha sånadära scrubvantar och någon ansiktskräm! FAN, så härligt det är att skämma bort sig själv!!
Fast hm.. Det var ju fan den helgen som jag och Magnus hade tänkt att ta med Mimmigumman hem till mig.. aja, det löser sig!!

Nu ska jag ligga och kramas med min älskade och sen ska vi mysa sönder tills vi somnar!!♥

(En gammal sensuell bild på mig för någon månad sen! hawt eller watt?♥)

hörs och godnatt!

HIHI

Ojdå, vems kan denna vara då? ;)

Godmorgon sunshine!

ej påer!
Jag och Linnéa började dagen med att kolla på Animal cops! Sen fixade vi oss och drog ner på konsum där vi fikade varsin macka och bara satt och njöt i solen i flera timmar! Dock så råkade man ju såklart ut för något förjävligt! Jag och Linnéa satt och pratade om **** och ***** ***** lite elakt, eller ja, vi sa ganska mycket taskigt! Men iallafall, sen så upptäcker vi att denne människas kompis sitter bakanför oss och har troligtvis hört allt! Haha, alltså vafan.. Men egetligen så har man ju all rätt att säga vad man vill, jagmenar, vi sa ju bara vad vi tyckte... okej, man kanske överdrev?
Me and my HUGE AS! hih, but i loveit!♥
Jag och babe utanför konsum!
hörs!

Sleepover at Linnéas house!

Hej allihopa!
Nu sitter jag hos Linnéa och kollar på när hon och hennes lillasyster städar hennes rum! Jag orkar ju såklart inte hjälpa till så jag sitter här! ;)
Men iallafall så hade vi skitkul på jobbet idag! HAHA, vi sprang runt som ett par 12 åringar och lekte häst! Haha, hilarious.. (Men just nu så beter sig Linnéa som en dryg tönt så jag ska snart gå och så henne!)
Efter jobbet gick vi på konsum och köpte hårfäärg (slingor om ni undrar) ehe + en Solero och chips! till Linnéa!
Men nu ska vi kolla på film och jag hoppas att hennes lillasyster går och lägger sig snart! Hon är lite för liten för mina och Linnéas upptåg! ;)
Sen kom det en jättegosig katt när jag satt ute och rökte!♥
Men nu har Linnéa återigen dragit ner mig i chipsfärdärvet.. Så nu ska vi vrääka i oss och mysa och kolla på film!
hörs!

Jag just nu!

Ja, just nu ligger jag i sängen och dräägglar!! Det luktar mat och jag är så hungrig! Har bara äte typ mackor med kokt ägg idag.. huga.. haha!

Snart ska jag åka och jobba med så jag ska ta och kika när maten är klar, sen äta och sen ringa min uttråkade älskling!

hörs!


KALAS!!

Idag (söndag) var det dags att fira mamma, pappa samt mina kusiner!


Mammas superfina tårta!
You know, my mum is a cakeladie!



Haha, min snyggiing!♥




Lördagen!

Vi fick i uppgift av mami att gå ut på baksidan och plocka rabarber som hon skulle ha i tårtan tills kalaset på söndagen!

Ser ni min baby?

 

Självklart så snodde jag åt mig en och åt den tillsammans med socker!!

Åh, sommarminnen sen man var liiten!♥

 

 


Lite som hänt under helgen!

Fredag!

Åkte ju somsagt till Sundsvall.. Besökte en frisör, något som jag ALDRIG kommer att prova på igen.
Kasta bort pengar på att folk ska förstöra ens hår.
No way!


Jag utanför Mcdonalds!


Goooood Iloveit!♥
Tur att man inte bor i Sundsvall eller i Östersund, fan vad fet jag hade vare då!


...






Sen blev det ju självklart lite shopping!!
DOM HAR ÄNTLIGEN TAGE TILLBAKA BLUEBERRY BODY BUTTER!!!
Haha, jag köpte fan 3 stycken!
;)





Till er som gillar att busringa mig!

Hihi, ja nu har anonyma samtal börjat att dunsa in på mobilen igen! Så gulligt! Denna gången var jag tydligen en liten horunge! HAHA, ja och vad grundar ni på det då? tss, ni får gärna fortsätta ringa för jag tycker bara att det är komiskt! ;) Men ni kanske borde veta det att jag kan kolla upp era nummer även fast ni ringer anonymt! ;) Det är bara att betala in 500kr till en tjänst så vet jag vilka ni är och då blire en liten polisanmälan! Men jag har ju mina aningar..
Men endå så tycker jag synd om er som ringer.. Ni måste ha haft en tragiskt uppväxt.. Inga pengar.. ingen kärlek, ingen familj som ni kan vända er till! huuuuuga!!

Men nog pratat om det här fjantet! Nu ska jag fixa mig och ringa Linnéa!




hörs lovers!

Jag är så kär!

Det finns fan inget underbarare en att vakna upp och se att man har fått ett kärlekssms ifrån sin älskade!


"God morgon min skatt, hoppas du sover gott:)
Det var inte ett dugg kul att sova utan dig inatt!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och mycket mer!
Kyssar!<3"

Aww.. Jag älskar dig Magnus Jansson!
Förevigt!

miss u..



Jag älskar dig, jag älskar oss!
<3

Dålig uppdatering..

Ja, jag har ju sagt att jag inte har tid att blogga så mycket på helgen! Jaja, nu ligger jag iallafall i sängen och ska snart kliva upp, gå ut och röka och tvätta håret! Jag har vågigt hår för tillfället och det måste ju vara rakt sen när Linnéa ska hjälpa mig med mina jävla k*ktoppar.. Men jag hoppas iallafall att ni har haft en bra helg!! Det har jag iallafall! Men nu ska jag upp och röka, kan knappt hålla mig längre ;)

hörs!

I torsdags..


Då jag fortfarande var lycklig...

 

:'(


Grattis Victoria och Daniel!

Jag och Magnus har legat och ligger i soffan och tittar på bröllopsfirandet! Det är så vackert och sån jäävla härlig stämning!! :) Så sött.. Vi har väl egentligen inte gjort något mera idag? Eller jo, jag har solat lite på balkongen nu när regnet äntligen är borta!! Sen har jag drucke lite vin med bara för att fira! ;) Linnéa kommer sen också för vi ska titta på resten av firandet! Haha, jag känner mig som en riktig pensionär.. Men vafan, DET ÄR VACKERT!! :D
Nu ska jag kolla en stund till och sen ska jag platta håret och ge er någon hawt bild kanske? ;)



Grattis till Victoria och Daniel!♥

hörs!

No coments..

Inga kommentarer om frisörbesöket i fredags. Men jag kan säga en sak, det där var mitt första och SISTA besök hos en frisör.

ALLA frisörer är amatörer!

Lite hjälp igen tack!

Jag har letat som en gnu efter en fin klänning till Midsommar och har inte hittat någon fören nu OCH DEN ÄR TYP ASBILLIG?! Men jag har tänkt såhär då vaa, den här klänningen, antingen kavajen, jeansjackan eller någon av mina skinnjackor till + mina nya ybersnygga skor + min nya ******! Fan vad sexigt! Tycker ni inte? ;)
Men vad säger ni...

Ska jag just go for it?



Imorgon händer det!!

Imorgon ska det ske!! ÅÅH, jag är så exalterad! HIHIH, det ska bli så jäävla kul!! Imorgon typ 08:20 åker vi!!
Önska mig lycka till Lovers!!♥




Sista gången ni ser mig såhär..♥


hörs!





Frukosten avklarad, nudå?

Ja, fan vad tråkigt det är med sommar lov! Speciellt nu när det är skitväder! Och man kan inte bada heller pga av magen, sen så finns det bara inget att göra! Gud boring.. Klockan är nu typ 5 över 3 (typ en timme sedan jag bloggade sist haha! onödig-information.se) Men jag ska ta och klä på mig nu tror jag och packa ner arbetskläderna i en väska och sen ska jag och min älskade Magnus Jansson som jag har vare tsm med i över 11 månader (igår) ta och gå ut på en mysig liten promenad! Haha, vi har sagt så nu typ hela veckan men hare blive av? nääää... Men nu skare!

btw, så ska jag jobba nästa torsdag 05:00 - 14:00 häärligt! AMAGAD, höll fan på å glömma.. Imorgon blire ajöss till min nuvarande hårfärg.. Ska ju till Eva imorgon och avfärga håret + färga.. Dock får ni inte veta vilken färg det blir förens imorgon! :D Men tänk om det blir fult? Vad gör jag då? Äh, det tror jag inte, men oom det blir det så färgar jag det fan svart igen! ;)


Smarrigt va? ;)


hörs!

Träning på morgon är bara sååå

Hellooo readers!

Har just nu tränat och jag måste säga det, träna innan frukost precis när man har vaknat är awesome! Det känns verkligen att det tar och det är såå härligt! ;)
Så nu sitter jag och väntar på att mina och Magnus ägg ska koka klart! Hade tänkt att käka en riktigt ordentlig och nyttig frukost bara för att lixom! Så ni ska få se sen hur en riktigt GOD frukost ser ut enligt mig! :D <-- (wow, första gången jag gjorde den smilysen någonsin i min bloggs historia haha)

Men jag undrar fan vad man ska hitta på idag.. Hm, ut och springa? ja kanske, men klockan är ju redan så mycket! Den är ju fan 5 över 2! Men det tar ju endå bara typ 20 minuter?

Men nu ska jag gå och göra frukost/lunch åt mig och baby så vi hörs senare okej?

hörs!

Annelie hjärta Ceasar

Åh, jag måste bara säga det.. Det finns fan INGET godare en ceasar sallad! Alltså, jag kan äta huuur mycket som helst! God i love it..

 

hörs!

 


Sitta-utanför-konsum-kväll-!

Hej mina älskade små läsare saknat mig? haha ;) Efter jobbet idag så skulle ju jag Emma och Mange gå forsön och knäppa en massa kort va det ju tänkt men istället slutade det med att vi satt utanför posten, sen in på konsum och sen utanför konsum typ hela kvällen tills Emma skulle gå och prata allvar med Rikard ;)
Men nu ligger jag i sängen och tittar på när min älskade spelar sitt bilspel på det svarta Xboxet han fick av mig i julklapp och jag funderar starkt på att gå ut och ta mig en ciigg och kolla om kotten är hemma! Men njuuut av mina bilder folket, njuuuut!


Tihi, när sitter jag utanför mitt jobb, ombytt och redo att hit tha forest!




Vad gillar ni mina läppar bitches? ;)


hörs!

Sikken godisdag..

Hemma igen nu en sväng innan jobbet! Haha, det tar fan typ 1 timme för mig att göra ett inlägg såhär nu när man har tage en massa kort som måste redigeras först osv ;)
Men jag var ju med Emma idag som sagt! Vi gick på konusm och sen cyklade vi på gluggen och köpte lite godis (vilket jag har ångest över nu haha) sen kom Magnus som nyss hade komme hem ifrån kursen så jag och Emma gick på hillen och gottade oss innan Mange kom dit! Åsså träffade vi ju rikard förstårs! Men nu måste jag skynda mig att klä på mig arbetskläderna och lägga in bilder osv, ska ut och gå forsön sen med Mange och Emma så måste ta med mig lite kläder!


Jag köpte godis i massor!




+ någon äcklig jävla dricka!















Iloveit!♥







Gissa godisen och vinn 100 spänn!

















Jag och min Babe!♥




And I'm so proud!






hörs!



Min dag är räddad!

Nu har jag nyss pratat med min älskade Yllza!♥(vilket var ett bra tag sen sist, typ 3-4 dagar??) Hon bor ju nere i Kalmar så man hinner ju inte träffa den fisen så ofta tyvärr! Men hon kommer upp och hälsar på i Agusti! ilovet!♥

Men iallafall, nu så har jag precis fixat klart mig! Ska ner och leka med Emma en sväng nu och sen snart kommer älskling hem från kursen med så då ska jag leka med honom igen! Eller om han leker med oss.. hmm..
jaja men jag ska dra nu se yeaaj!



Kavaj - Nelly.com
Tröja - Nelly.com
Leggins - H&M

hörs!

Kylskopsmannen är min enda vän..

Ja nu är jag helt ensam hemma.. Mamma och pappa är och käkar lunch någonstans och Mange är på kurs i sundsvall.. Den enda typ, "kompisen" jag har just nu är kylskopsmannen!
Han håller på att fixa så att kolsyreautomaten i kylskopet fungerar yey! Så nu har man snart både ismaskin och kolsyregrej inbyggt som fungerar! ;)
Menmen, vad ska man göra? Sitter just nu i min rosa emothailandpyamas och tittar på Patrik 1,5 som går på canal+ Hits just nu.. Kuul liv.. Och Emma kommer inte hem förens typ vid 2, ullis vaknar väl inte förens om typ 3 timmar, Emelie är väl i säter och Linnéa är i London! Och resten vetefan! ;)
Men jag funderar starkt på att typ, träna eller gå ut och springa eller nått men jaaaaaaaa.
Ahmenjust, kom på det att min älskade ska inte längre vara med mig och mina damer (+tobias) på Midsommarafton.. Han ska ju såklart jobba då den jäveln ;) Menmen, vem vet? Det kanske blir kul endå!

Men nu börjar det kännas jävligt onödigt att sitta och skriva en massa skit så jag ska ta och kolla klart på filmen, besöka toaletten och finnas!




Jag saknar dig Linnéa!!

hörs!

Godnatt!

Nu önskar jag, Mange och missan er en godnatts sömn!♥
Och må hoppas att den kommer att bli lika mysig som våran!
;)

Bloggar såfort jag vaknar imorgon så jag har något att göra!

(Älskling ska på kurs i sundsvall)


 


OMG, VAD SÄGER JAG?!




Dagens jobboutfit!

Åh, jag bara älskar att jobba i min snyggings T-shirtar! Dom är så jävla sjukt snygga (och dyra) ;) Kul att man har en kille med klass och stiil ;)




sexig eller hur??

Jobba nu!

Ska sticka iväg och jobba nudå! Men hallå komigen erkänn..
Jag har börjat att få synliga magmuskler?? Inte saaant ;)















AAH, nu är jag nästan sen!

pusshej!

Emmatime!

Jajjemensan! Idag har jag tillbringat hela min tid åt att vara med Emma! Satt först och väntade på att hon skulle göra sitt ***test meeen det tog seriöst 3 timmar för henne att pissa! Haha, så jag hann med en jävla massa medans jag satt och väntade i väntrummet! Typ ringa ulliz och planera yran samt ringa och tjata på en lat jävla gris om att jag ska få tillbaka min ID ögonskugga som hon snott av mig! euh, jävla fattiga loser. Iallafall,
efter att Emma var klar, fast hon hade ju inte kissat såklart, så gick vi iallafall hem till henne och åt lunch! Jag åt min efterlängtade Ceasar sallad och hon en piråg! Sen vart det en massa fjantkort och Emma blev helt fashinerad av supermackro inställningen på min kamera ;)










































Ett fint avslut på en häärligt soolig dag!♥

Godmorgon bloggen!

Ligger nu i sängen och roar mig med Jerry Springer Show, så jävla B och han är bara en fake.. Men det funkar att titta på! ;)
Iallafall så blev jag och älskling väckt imorse av min far som ville att M skulle köra till Åre en sväng såå nu ligger jag helt ensam i min säng och har gjort det  sen typ 1 timme tillbaka! Och allt jag har hunne med är frukost och Tv:n.. Kul liv? Jag saknar honom redan.. Ni förstår, jag har hittat fadern till mina barn om man så säger! God, I love him.. Nä nu fick jag en såndär skön pirr i pirr känsla i magen så jag ska ta och ringa min älskling nu, gå ut och röka och sen kolla på Cheaters!








I'm tired bitch..
Vi hörs senare!

Lite bilder sen helgen!

Fredag när jag satt hemma och drack vin och sen kom älskling och hans kompis och hämtade mig!





Lördag!
Jag följde med älskling på hans jobb!


Såå gott!♥




Vi åkte förbi ett litet fält med maskroser!



Åree!♥



Vad kan detta vara?



Vilken smak är det? Jo det godaste smaken ever som bara finns att köpa i Åre tyvärr!♥



Citrontryffel doppad i vit chocklad! IloveIT!♥

Annelie + Telefon = KATASTROF

Asså fan vad jag stör mig på mig själv ibland! Och framför allt när det gäller att svara eller ringa upp någon! Alltså det kan ta mig typ 3 dagar innan jag svarar på ett sms! Eller typ en hel dag innan jag ringer upp någon som har ringt! Det är helt sjukt och det händer med alla också det är det som är mest störande!!
Har ni också det så?

Eller är det bara mig? haha.. och det roliga är att det gäller inte bara mina vänner utan typ M med! Fan, känns som om att det är dags att gå någon kurs i hur man svarar i telefonen och skickar sms!




Ville visa BDB att jag fanns..

Och vist fan såg dom det!
;)




+ typ över 70 kommentarer?

Ah, men tja..

Dålig uppdatering men somsagt så har jag ju lekt med min baby hela helgen! Jag orkar inte lägga upp en massa bilder nu och skriva heller för jag ska fixa håret och gå ut och springa en sväng! Det var ett tag sen sist som man satte sin fot ute i spåret haha! ;)

Men vi hörs sen!

GRATTIS GUMMAN!!

"För Linnéa har tage studenten, För Linnéa har tage studenten,För Linnéa har tage studeeenteeeeeeeen, fyfan vad hon är bra!"

 

Slutade 10 i 2 idag så då va det bara att rusha upp till Boberg för att kolla på när Linnéa skulle gå ut men självklart så missade jag ju det! Bra vän jag där?! Men jag kan ju faktiskt skylla på att jag jobbade!

;)

 






























Summer



Men nu måste jag vila någon timme innan jobbet!
Och sen ska ju JAG OCH MIN BABE på mittis!!

Ladies Night
håll i er grabbar! haha sist dansade jag och Linnéa på en stripppåle, vad händer härnäst??


see yaa!

Ulliz birthday!

Nu ska jag och min älskade krypa ner i sängen, båda vi ska upp och jobba vid 5 imorgon så! ;)


Men här kommer det en liten video från idag!



Godnatt på er!

Hej babes!

Hade inte så mycket tid att skriva förut som ni kanske märkte! men alltså, jag har tänkt på en ganska tråkig sak.. Jag hinner ju typ aldrig uppdatera nu förtiden ! Eller ja, annars heller.. Jobbar ju på kvällarna och på helgerna vill jag umgås med min bejbi så mycket som det går! Men jag ska fan bättra mig! Det är så kul att man har lite läsare haha;) Fan, tänk när man slår ut alla småfjortisbloggare! haha, den dagen ska jag skratta! jävla fula människor.. ;)
Men iallafall så vart det ingen promenad idarå.. Jag och Magnus cyklade hem istället och myste ;)
Meen annars har jag väl inte gjort så mycket idag.. Solat, vare hos min älskade vän Ulrika som fyller 19 jävla år idag! Grattis igen babe! Vi årt tårta och hade mys och alla vänner var samlade! Så härligt! :)

Men nu ska jag ut och joina älskling med en cigg och sen fixa lite med bloggen!


Jag bjöd födelsedagsbarnet på en fika!














































Sen la jag och äskling oss på gräsmattan och solade!









hörs!

Sommaaar!

Åh vilken härlig dag det har vare idag!! Hinner inte lägga in bilder och shit nu för jag ska göra mig klar för jobbet och sen blir det forsön för mig, mange och viggo elins suupersöta "valp" ;)

hörs!

Kebab och cigg på ingång!

Haha, jag som hade sätt fram emot att gå på konsum och köpa mig en ceasar sallad innan jobbet.. Men då ringde käre far och undrade vad han skulle beställa ifrån shish till mig och mami! och mina cigg har jag ju tappat bort så han "kanske" skulle köpa nya om han "hade tid" vilket betyder att jag kommer att få ! ;)
Men idag har varigt en sån jävla seeg och trååkiiig dag så det finns inte.. Men ikväll vid 10 kommer baby så det ska bli awesome! ;) Men nu ska jag bädda sängen och röka någon fimp innan jag dör!





Mm.. Kavaj är så "Annelie-style" hahaha..

hörs!

Tråkigmorgon.se

Godmorgon! Fan vilken tråkig morgon.. Tråkigt väder.. och ett tråkigt humör.. Alltså jag fattar inte vad det är med vissa människor men lämna saker hos någon det går inte! Glömmer man något så tar personen det för givet att "Åh va bra, nu har Annelie glömt det här hos mig I'M GOING TO USE IT" fan, man får inte ha någonting ifred :( fel att bara fråga moi..? menmen..
Jag städade ju iallafall rummet igår! Och finfint blev det! Men jag vart klar så sent så jag orkade helt enkelt inte lägga upp några bilder på mitt mysiga resultat! ;) Meeen, jaha.. Vad ska man skriva om nu då? Att jag är kissnödig? Att jag ska platta håret? Klä på mig? sminka mig? Vänta på att linnéa ringer? fan.. blogga är inte min grej,.






Liiiite bättre va??


Oj, måste släta ut mitt skinnöverkast ser jag ;)

Hörs!

Längesedan det vart nå..

videoinlägg, så jag lägger ut ett gammalt bara för att det är så kul! ;)



I'm so sassy!

 


Nyss nattat barnet..

Jo, jag har ett barn... haha närå, jag har precis nattat min ybergulliga systerdotter! ;) Men man kan ju lugnt säga att jag fick ig på den fronten iallafall! Stackaren kunde inte sova så jag sa att hon kunde leka med sina barbiesar i sängen tills hon blev trött! tror ni hon är trött en? haha nä hon leker som aldrig förr! Menmen, man måste ju vara snäll ibland med! ;)
Men nu när jag kom ner på mitt rum såg jag en kanska tydlig sak..

MITT RUM ÄR I STÖRSTA BEHOV AV STÄDNING



Haha, håller ni inte med mig??
Så nu ska jag ta å klä på mig lite mer "nakna" kläder (älskar att städa utan en massa kläder ivägen) haha!
Inte naken, men inte helt påklädd häller lixom..
Ska fan ta och mublera lite med!
Jaja men nu måste jag börja så att jag blir klar någon gång!
btw, har jag inte gulliga tapeter? ;) I know you löööve it!


hörs!

Bad hair day..

Alltså varför ska det alltid finnas dagar då håret är TOTALT omöjligt att fixa?? Alltså jag har försökt att sätta upp mitt hår i en toffs på skallen nu jag vet inte huur länge och det går inte! jävla ***hår!
haha vilka problem.. iallafall så sitter jag nere på våran uteplatts och röker, eller ja, jag är klar nu så nu ska jag in och försöka göra något åt håret!  + att jag ska pudranäsan hehe, vet inte om jag kan skriva bajsa det låter kanske lite okvinnligt och barnsligt? haha skitsamma, jag ska iallafall kila nu och sen snart om sisodär 10 minuter ska jag ta cykeln ner på jobbet!





hörs!

Älskar dessa morgonar!

Mhm! Linnéa sov ju hos mig i natt somsagt men när jag vaknade på motgonen var hon borta.. bitch.. haha nä men hon hade några ärenden som hon skulle utföra såå.. I'am alone.. MEN DET GÖR ABSOLUT INGENTING, FÖR VET NI??
Imorse när jag kom upp på övervåningen så höll jag på att snubbla över mitt Nellypaket som låg i hallen! KUL ELLER HUR?? + att mitt och mammas paket ifrån USA har kommigt! Med vårad REDKEN Balsam!! Awesome ! ;)
Men nu ska jag hämta min sorbet som blev kvar igår och sen kolla klart på skönheten och odjuret! ;)


My new babes!♥


Iloveit!♥


Mitt husdjur är här igen!

Jag lägger upp samma video som förut för jag orkar inte gå ut och filma henne, MEN VIST ÄR HON SÖÖÖT YLLZA?!
;)

Jag ska gå ut och mysa med henne nu innan filmen!

så vi hörs!


Nu äre Disneydags!

Fan vad jag har vare nyttig idag känns det som! Efter jobbet gick jag och Linnéa på konsum (JAG FICK VÄNTA PÅ HENNE INNE PÅ KONSUM SJÄLV I TYP 7 ÅR INNAN HON ENS KOM) jag köpte iallafall en Ceasarsallad och en Vitaminwell (fläder, citron) huuur gott som helst! + en kaktus sorbet som jag ska ha tills filmen ikväll! Men det är inte lätt att hålla sig från det goda nu med tanke på att Linnéa ligger och vräker i sig en Cheesballs påse utan något som helst samvetskval som jag smakar av då och då av.. haha! ;) men nu äre bra! eller inte..

Men nu orkar jag inte med det här, ska hämta min sorbet och hennes glass och snoka klart på facebook och sen blire film!




Här är Melody, you know lilla sjöjungfrun 2?
;)

Video sen Träslaget!



Vadåå, man får väl allt bjuda på sig själv ibland! Eller? ;)♥

TRÄSLAGET 2010!!



Frukost alla Linnéa é Annelié! ;)♥




Min fina!♥


Sminktajjm!♥

Stekande sol! Alltså, det var skitkallt när man vaknade på morgonen vid 9! Och sen, tråålaande sol och  värmee!


Linnéas fina wannabe-körsbärsträd! ;)



pusspuss!♥






Skål!












Love you hun!♥
































Vatten är gott! okej?! ;)













































Nu blir det mittis!
Varning för grovt störande bilder!
;)





Jag är snygg som fan, eller hur?? ;)♥








































 


 

Ni förstår i mitt liv är allt gratis haha!

Inträdet = 0kr,

Alla öl + drinkar = 0kr,

fyllekäket = 0kr!

;)iLOVEit!♥

Sommarlov!! Nurå..?

Yey, idag har man fått sommarlov då! kulkul.. hm, ja vad händer nudå? Ska jobba kväll hela veckan + 05:00-14:00 på fredag! Men jag hoppas verkligen inte att jag missar Linnéas student!! Menmen, man får väl se..
Är iallafall sjukt trött så jag orkar egentligen inte blogga men vad gör man inte för kärleken? ;)
Tänkte ta å slänga upp lite bilder ifrån lördags! Eller ja, först kanske jag ska berätta om allt tråkigt som hände..  Helt sjukt, nån 17åring tjej ifrån Stockholm som gick aware här i ånge fick för sig att klättra upp på ett tåg tak.. Ja, hon dog. Helt jävla sjukt.. Sen i lördags natt var det en kille som gick i min skola som körde ihjäl sig.. Han tog studenten i fredags lixom..  sad,sad..

Men lite lördagsskoj nu!
Vi började hemma hos Linnéa och sen drog vi på mittis! Folk kom och gick och jag hade kul som fan!  Roligaste träslaget på flera år!




Tårtbak!


















Tadaa!! Den vart såå god!♥









Träslaget blir på nästa inläg, det blir så mycket bilder annars!!♥


TRäääääslageeeeet

Jag super och är full!

hörs!

Lunch!

Sitter nu hemma hos min moster och myser med wilma! Det är typ världens finaste katt! En Helig birma.. awww.. jag ska lägga upp en bild senare när jag har komme hem! Men nu ska jag fortsätta njuta av min lunch, sen ska jag gå till ullis en sväng och sen tillbaka till jobbet!

hörs!

Vad fan gör jag uppe nu?!

Jo justja, jag blev så kamerakåt när jag stod inne i badrummet så jag kunde inte hålla mig! ;)


Fan, nu har jag ångest.. Ska upp om mindre en 4 timmar och här ligger jag och BLOGGAR?! Unbelievable..

Nä nu ska jag onanera och sen natta kudden!

 

hörs!


Imorgon ska det frossas!

Men hallååå! Eftersom jag typ nyss har lärt mig att koka ägg så är det precis det jag gör just nu! Seriöst, jag är så jävla värdelös på matlagning! Är det något jag kan så är det att baka!! Som när jag och Magnus gjorde piroger!! *nomnomEMODROOOWL* haha.. Nä men seriöst, det blir asnice med tanke på att älskling står för maten och jag för bakandet!! ;) Fan,  jag ska ta och räkna upp dom få "maträtterna" som jag verkligen kan göra helt själv!
Maränger
Steka upp en hamburgare
Nudlar
Och nu ägg!

Haha, så jävla bra kvinna är jag! Tur att man är tillsammans med en mästerkock som ääällskar att laga mat! ;)
Men, nu vill jag hellre prata om min helg som kommer att bli awesome!!

FREDAGSPLANER:


Köpa ingridienser till jordgubbs tårtan som vi ska ha tills lördag! + göra typ hela utom toppingen!
Köpa massa onyttigt skit och svulla hemma hos Linnéa tillsammans med henne och Magnus till den nyköpta älskvärda filmen prinsen av egypten! (Hittade den idag på Konsum för 59:- deru! ;) )
Sova och vakna upp till..

Lördag dvs TRÄSLAGET 2010!:

Då ska vi göra klart tårtan (småsmutta)
Titta på brännbollen (supa)
Äta tårtan!
Supa
*lucka*
*lucka*
*lucka*
*lucka*
*lucka*
*lucka*
Sova!



Men nu ska jag platta håååret! Sen om jag har tur så ska jag kanske spela lite S-I-M-S nu när min älskade pojkvän har övergätt mig...
<3

Hjälp mig!!

Nu har jag beslutsångest! Jag har väntat på att dom här skorna ska komma in nu i månader! Och nu finns dom! Men jag har nu såklart ett dilemma.. VILKA SKOR SKA JAG KÖPA?!



Dom med nitarna eller vanliga svarta??


Vad tycker DU?

Skorna är ifrån Nelly.com btw och kostar 399 kr!

Godmorgon..

*suck* *suck* *suck*

Sommarlovet närmar sig med skrämmande steg och jag är fortfarande inte helt klar!! Jag har 2 prov i matten att göra, en idrott och hälsa uppgift samt en mediakommunikations uppgift kulkul.. Men saksamma, det hinns! Jag går ju bara i tvåan så ;) Fan det är ju ett år kvar till studenten!! Niice! Det betyder också att jag har 2 sommarlov kvar + 1 års studiebidrag ;) + att jag vet precis vilken studentklänning jag ska ha!♥ Det har jag vetat sen första gången jag såg den! För typ 3 år sedan? iloveit!





 

Hörs!



Mitt nya husdjur!

Nu har jag nyss tränat! Övre och nedre magmuskler, vilket känns asnice! Så nu ligger jag i sängen redo att sova men tänkte bara slänga upp en video på mitt och Magnus husdjur som äntligen har komme tillbaka! Han/Hon var här förra året med och de va då vi gjorde den tam!

Dessvärre cpar det för mig just nu så om ni vill se min video så får ni antingen göra det på youtube eller här ! + att klickar ni "här" länken får ni tillgång till alla mina andra sköna videoinlägg! ;)


I love it!!

godnatt!

Ops..

Jag har ju glömt att visa er mina nya älsklingar!
Dom är så jävla snygg så jag har haft på mig dom varje dag hemma sen jag fick hem dom! ;)




Skorna är ifrån Nelly.com bitches!
Heta eller hur??
;)

Hemma en sväng innan jobbet!

Nu är jag hemma igen efter en mysig dag med Älskling!
Vi tog cykeln ner på konsum och köpte sluch och cigg och satte oss på uteserverigen och bara tog det lungt! Sen åkte vi på vojjen och låg och myste i gräset och kollade på dom små barnen som badade! aww.. blev riktigt jävla badsugen alltså! Och jag hade fan hoppat i om det inte vore för piercingen.. dumma den.. menmen
nu har jag drage i mig en shake så jag är mätt så det är nice! Nu ska jag bara lägga in lite bilder och cykla ner på jobbet! Sen blir det forsön med bejb! Myyyys! ;)

















































Hörs!

;)

Promenad i solsken?

Fan vad panik jag fick i morse! Min chef skulle ringa mig idag ifall det var någon som hade sjukanmält sig idag så skulle jag få hoppa in! När jag vaknar är klockan typ halv 2? Jag får panik, letar mobilen, hittar den 5 missade samtal!! 2 är ifrån han + att han har lämnat röstbrevlåda där han säger att jag ska ringa upp så fort som möjligt.. Jag ringer.. Och på fredag ska jag jobba 05:00 - 14:00!! Wii! ;) Fan vad glad jag är ! Dock så var jag tvungen att flytta fram min tid hos frissan men de vare värt! ;)
Iallafall, snart ska jag och älskling gå ut och gå och njuta av det häärliga vädret! Dock så har solen försvunningt men.. Man kan ju faktiskt inte få allt här i livet! ;) Så nu ska jag gå och göra ren piercingen, tvätta mig, sminka mig och fixa håret, sen bär det av!

Hoppas att ni också hade en lika härlig början på dagen som moi! ;)

hörs!

(btw, fan vad jag saknar blogspot nu.. Känns så jävla wierd att måste bygga upp en blogg från scratch igen! menmen!)

Ny blogg!

Ja, jag är ju inte helt klar men jag har ju hållt på nu i typ 3 dagar?! Såå, jag kände att det var dags för en liten paus! ;) Men vad tycker ni? Duger den? Som ni har märkt så heter min bomän EXECUTEBARBIIE.blogg.se och det är för att jag har redan ett annat konto här tydligen som inte funkar.. surt. Men jag funderar faktiskt på att köpa min egna! ;) Sassy or what?
Men nu lite om mitt äventyr med Linnéa idag! Alltså det här är andra gången som något sånt här wierd händer och självklart så glömde man kameran IGEN?! Aja skitsamma, jag ska försöka ta det här lite kort nu!

Vi bestämde oss för att gå till spegeldammarna och när vi nästan är där kommer det upp typ 10 små skiitsöta ankungar under våra fötter! Och Matti (Linnéas hund) får typ damp för dom springer mot honom! haha! Men han råkar bita en i huvudet så den rusar in i skogen i 190 och dom andra skilljer på sig och kutar upp i skogarna överallt! Vi eller JAG fick panik att jag hade dödat en hel ankfamilj så jag försökte fånga en stackare men den fick panik och ramlade ner i forsen!! Men överlevde som tur var!
Men tillslut gav vi upp och lät mamma anka gripa in!
Ska gå dit imorgon igen för att se om alla är samlade! Men man kan ju lätt säga att det var en riktigt KUL upplevelse!

ÅH, nu har jag 2 saker att se fram emot den här veckan!! Fredag, frisören, avfärga håret, färga håret *****.. SEN TRÄSLAGET PÅ LÖRDAG! Jag och Linnéa ska baka världens största grädd/Maräng/Jordgubbstårta! How nice is that????
Men nu ska jag vara social med älskling! Har knappt ängnat min tid åt honom med tanke på att jag har sutte och fixat med bloggen från typ 9 ikväll??



RSS 2.0