Cardiac arrest

Jag hatar seriöst studenten just nu! Jag har en hjärtklappning utav dess like och det känns bara som om att allt kommer att skita sig totalt!

Till att börja med så ringde min mamma igår när jag var i Östersund och sa att hon hittat avin som var till min studentklänning, den hade tydligen komme i måndags??! Så idag tog jag 11:44 tåget hem för att gratta min kära mor och för att hämta ut klänningen! Jag hämtade ut den och provade den MEN DEN VAR SJÄLVKLART FÖRSTOR?? Hur fan gick det till? Jag och Magnus mätte ju mig för 5 veckor sedan då jag beställde den?? Och jag kan ju inte gått ner i vikt heller? Känns verkligen inte som det iallafall.. Suck.. + att vi måste ha mätt mina bröst fel för kuporna i klänningen är lite för stora.. Yey. Jävla skitliv.
Så då ringde jag till Inger (hon som sydde in min balklänning)för att be om hjälp i sista minuten och på morsdag och allt.. Hon ville att jag skulle komma ikväll, vilket jag inte kunde för jag är påväg till stan nu för att bli full. Kändes ju ganska uppkäftigt att när hon ställer upp sådär så måste hon endå anpassa sig till mig. Iallafall, då mätte jag och mamma klänningen och åkte ner med den. Ska hämta den på Tisdakväll klockan 9 och då har alla tåg som går till Östersund gått.. Så jag har ingen skjuts ner igen.

JÄVLA FITTLIV

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0