@%!!&##"¤%&&!!!!!!!!!!!!!!

Jajjemensan, tror ni inte på fan att jag har tappat bort min mobil?! Upptäckte det bara för en stund sedan FAN VAD LYCKLIG JAG BLIIR!! Jag och M ska åka ner och kolla på vojjen om den ligger där snart måste vänta på att hans pappa ska ringa och kolla om den ligger i hans bil!

FAAAAAAAAAAAAAAAN



VIST ÄR DET KUL NÄR SÅNTHÄR HÄNDER?!

Kommentarer
Postat av: Linnea

haha hörde just ifrån mamma att du hade hittat den i vattnet? :P vafan annelie.. typiskt dig. inte konstigt att du inte svarade på mitt sms då. men gulligt att du kom och lämnade kläderna iallafall, du kunde ju ha gått och hämtat dina grejer med men det kanske du inte vågade! ;) du får komma innan jobbet imorgon helt enkelt :D nu ska jag sova iaf, tycker du borde följa mitt exempel, och ursäkta att jag skriver så mycket men jag kan ju inte skriva sms nu ?! sooooooo see you tomorrow godnatt puss :)

2010-07-21 @ 22:22:00
Postat av: EXECUTEBARBIE

FAN OCKSÅ ATT JAG GLöMDE MY THINGS!! Men ja, jag letar väl upp ditt nummer på hitta.se som jag alltid gjort när jag inte orkat att ladda min döda baby..;) Men jag ringer dig imorgon vid, ska vi säga, halv 5? Eller om DU ringer till min babes telefon imorgon klockan 5! You have the number?? CAAAL!

2010-07-21 @ 22:28:10
URL: http://executebarbiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0